icon

Priateľ mi nič nekupuje

somozajnemozna
27. feb 2015

v prvom rade, poprosím naozaj neútočné a k veci názory, o iné nestojím, zbytočne sa nehádajte. pre objektivitu mám iný nick, aj ked pravdupovediac nie som tu veľmi aktívna ani na tom starom. takže prejdem k téme, som celkom vytočená, takže aj môj príspevok bude asi v tomto duchu. ide o to, ze mám frajera zhruba 2 roky, som rozvedená, on je slobodný, nežijeme spolu. normálny, povedala by som celkom príjemný nekonfliktný vzťah máme, možno aj preto, že je svojim spôsobom ten náš vzťah "voľný" (samozrejme, máme hranice voľnosti). o čo ide? proste ma už neskutočne štve, že mi nič nekúpi, alebo z vlastnej vôle ani nenavrhne a ja nemám zlatokopecké sklony a neviem, ako na neho, aby sa aspon trochu dovtipil, že snád by nebolo od veci občas niečo poriešiť. dám príklad a pre info (ja zarábam 700 E on 2000E). včera sme sa bavili, že by som chcela skúsiť krabičkovú diétu a tak som mu nenápadne navrhla, čo na to povie, či ho predsa netrkne, že by mi mohol zainvestovať, vie ako veľmi to chcem skúsiť. nejde o to, či je to blbosť, možno je, nehádam sa, ide o to, že ked ma tak ľúbi, čakala som niečo ako "ok, nie som veľmi s tým stotožnený, ale ked teda chceš, prispejem ti na to, vyskúšaj".....namiesto toho mi dal 350 receptov nejakej stravy, ktoré by som nikdy nerobila ani nejedla a on ma pozná vie, že nie som dietovací typ, tak ma s tým iba podráždil. alebo: pol roka užívam HAK, vraj on mi to bude platiť, neni problém, dodnes mi dal na ňu len raz, ani ho to nenapadne a ja to neviem pýtať na drzovku, aj ten raz, ked mi dal tých 20e ani neviem ako k tomu došlo, niečo som spomenula a dal mi, inokedy som tiež spomínala, ale už nič, ani cent....neskutočne ma to štve, neviem ako na neho...ked vidím, ako investujú do svojich báb moji kámoši, s ktorými sa o tom bavím, je mi do plaču...jedina, jeho investícia je, ked si ideme niekam sadnúť, ja neplatím vôbec, aj ked možno niekto by povedal, že raz jeden by mal raz druhý, ja z princípu neplatím a ani nemienim, kedže inak do mna neinvestuje, nech platí reštiky a bary....minule sme si boli tiež sadnúť večer a vravím, nech mi dá moju kabelku radšej k sebe, aby mi ju niekto náhodou neukradol, ked budeme zaujatí jeden druhým a on na to, že či tam mám kopu peňazí, ked sa bojím a ja na to, že nie, že stačí, že peniaze má on a ja tým pádom do mesta žiadne nenosím, usmial sa, ale to bolo všetko....čo s tým? ako mu naznačiť? či mám pýtať ozaj na drzovku? v tomto smere finančnom z neho ozaj nič nemám

nikawero12
28. feb 2015

@sam2 som rada za tvoje slová. Vidím, že nie som jediná, čo si vychovávala svoju dcéru v duchu hesla "jediná osoba, na ktorú sa môžeš kedykoľvek spoľahnúť, si ty sama! " 🙂

sam2
28. feb 2015

@nikawero12 my sme 3 sestry a vsetky sme tak vychovane. Segra je rozvedena, ma 18 rocnu dceru a teraz zacala stavat domcek. Nepotrebuje k tomu chlapa...proste si vzala hypo a stava...a ja si myslim, ze tak je to spravne....Proste aj moj muz, vie ze s nim nie som kvoli prachom tym padom nemusim skakat ako on piska....aj ked to zo zaciatku skuuuusal 😀 😀 no rychlo som mu vysvetlila ze ako sa veci maju a ked sa mu nepaci tam su dvere.... a podla mna ten pocit nezavislosti a fin.samostatnosti je na nezaplatenie 😉

mircalla
28. feb 2015

@sam2 Presne si to vystiha....vacsinou su este aj bez svojpravnosti, rozhodne bez zamestnania
Byvam pri eurovei, vysedava tam vela takychto hereciek uz od rana, ke idem na nakup - spoznas ich podla znackoveho vyzyvaveho oblecenia (zial vzdy vypadaju ako slapky, nakolko nemaju vkus ani styl) a vsetkeho umeleho

sam2
28. feb 2015

@mircalla hehe...tak eurovea je ich raj...Ako aj ja som blondinka, do oblecka investujem, ale rozhodne nemam ten priblbly vyraz v tvary 😀 😀 😀 A nemyslim si, ze Napoleon je len konak (bohuzial aj to som zazila) 😀

stella33
1. mar 2015

@somozajnemozna no, neviem, hovoris, ze nie si zlatokopka, ale ty vlastne od neho nieco chces. a je jedno aka je ta investicia. asi to je ten problem. ja som od mojho muza (vtedy priatela) naozaj nic nechcela. zakladala som si na nezavislosti. chcela som hlavne jeho. a on mi zase chcel stale nieco kupit, neviem, mozno si ma nejako zaviazat, priputat... Myslim, ze inak vacsina chlapov, zvlast dnes su v tomto opatrni. Uz su prec casy, ked to bola trosku otazka prestize, robit zo seba "granda" a smahom ruky nieco svojej macicke zatiahnut 🙂 Ale co sa tyka antikoncepcie, to by som s nim otvorene vyjednala. Tyka sa to aj jeho.

esterba
1. mar 2015

Baby, dakujem za 12 stran zabavneho citania. Ležim s chripkou a fakt mi to bodlo (dakujem aj prevadzkovatelovi tejto stranky za to, ze plati ludi, ktori tento typ diskusii zakladaju a dalej rozduchavaju). K teme len tolko, ze 2000 ecok je sakra malo. Za to sa da vydrziavat maximalne teliatko, urcite nie cela krava.

lenadka
1. mar 2015

@somozajnemozna fakt nechápem ako vedia byť ženy voči sebe hnusné, ty teda obzvlášť, si ale pekná chudera, keď si dokázala napísať inej žene, že by si o ňu nik ani bicykel neoprel, ty anonymná "kráska" s vypatlanou hlavou, však čo si nepridáš foto, @mircalla je podľa fotky normálna pekná žena.

timea7
1. mar 2015

@esterba no diskusie tu viaznu, kto potrebuje riešiť ozajstný problém, nájde ho v starších témach, ani nudiace sa trinástky počas prázdnin to nezachránia....

matko10
1. mar 2015

@somozajnemozna ...ja by som teda oprel o Mircallu,...nahodou je to velmi krasna zena,...ma charizmu a sarm.Preto neposudzuj podla seba a to co sa tebe deje inych.....preto si si radsej ani fotku nedala, aby sme nevracali hnusom.....))

esterba
1. mar 2015

@timea7 toto su take online reality show na citanie 🙂 taky slaboduchy relax, aj to obcas treba...

ivkadracova
1. mar 2015

@esterba hajzlove citanie : ))

esterba
1. mar 2015

@ivkadracova kua, ako vies? 😀

lucinkab
1. mar 2015

moj nazor je ze ta ma na sex a ked za to nemusi nic platit nacoby s tym zacinal? prepac ale načo ťa klamat

mircalla
1. mar 2015

@sam2 super🙂 ja to tiez tak vidim, ze by to tak nejako malo byt s tym platenim

matko10
1. mar 2015

@lucinkab preco by ju mal len na sex? Mozno ze ju ma s uplne primitivneho dovodu a to,....ze ju ma rad....niekedy su ludia aj s takychto dovodov spolu...)))

timea7
1. mar 2015

@esterba veď preto sem leziem, keď sa potrebujem odreagovať 🙂 , ale nie, zaujímajú ma témy,ktoré sa týkajú detí, pretože je to môj obor a chodím sa inšpirovať krásnymi tortami, toto je ako bonus 😝 😝 😝 😝 😝 , ak nejde o fiktívnu osobu, alebo nudiacu sa trinástku tak bohužiaľ obraz inteligencie niektorých žien 😝 😝 😝 😝

sense
1. mar 2015

uz se perou?....od vcera sme dosli az po stranu 12....

prego81
1. mar 2015

@sense
Uz to viazne....zakladatelka podla mna zabudla heslo a nevie sa prihlasit. Tiez nie je dostatocne bystra na to, aby si temu vyhladala pod novym nickom a uz vobec nie bez neho. No a hlad tomuto zufalemu stavu tiez nepomaha

lussy211
1. mar 2015

Prvá a ZÁSADNÁ CHYBA ( dovolím si tvrdiť že to robí väčšina žien) : S CHLAPOM TREBA JEDNAŤ NA ROVINU,žiadne naznačovanie a narážky im sa to tam hore točí trošku iným spôsobom, oni uvažujú v jednoduchých vetách, my kým niečo vyriešime tak píšeme kolo toho slohy;)skús to a nemysli pritom na ego, oni sú takí väčšinou.Ale myslím si že to že ti nič nekúpi a iný problém nemáte je banalita .tak mu niečo kúp ty;)ja som to občas tak robila ale nič som za to nečakala.PEkný večer.

timea7
1. mar 2015

@prego81 nevadí, ona vymyslí nový nick a o pár dní je tu zasa s ďalšou zaujímavou témou 😀 😀 😀 😀 😀

oklap123
1. mar 2015

myslim ze tvoj priatel je v celku normalny, prispevok velmi pobavil 🙂 principialne mi to pride ze sa pri nom nechavas vydrziavat ked chodite spolu von, nejde o peniaze ale o princip, podla mna preco by zena nemohla pozvat na veceru a zaplatit, je to o charaktere...peniaze charakter nekazia ale odkrivaju ho a veru u teba odkrili

doty1
1. mar 2015

Ako to pokračuje? Už vymenili tie okná, či je to furt lakomý kretén?? 😉

blahowoman
1. mar 2015

@doty1 aj mna by zaujimalo ci ho uz zmanipulovala a skasla.a? Mozno siel na sluzobku a caka,ci jej konecne nieco donesie. 😀 😀 😀 .

zita19
1. mar 2015

@doty1 netusime. Asi vyberaju, ktora krabickova dieta je ta naj naj... Zakladatelka sa neozyva. Asi si na tie skatulky derie skatulu. Ale ozve sa zanedlho s novym nickom, s novym MEGAproblemom 😀

stellamaris
1. mar 2015

@doty1 mozno vymenili dnes tie okna alebo zajkladatelka este odraba tie okna,vies,zadara nebudu 😀 😀 😀

blahowoman
1. mar 2015

@zita19 ze derie skatulu. Ja vybuch smiechu! Toto si zabila 😉 😀

doty1
1. mar 2015

No tak počkáme 😉 inak neviem ako vaši muži, ale ja som skonštatovala, že mi tento týždeň nepriniesol nič, pred 2 týždňami dovliekol aspoň chrípku. Budem sa s ním musieť vážne porozprávať a ak to nepomôže, asi požiadam o rozvod.... 😀

matko10
1. mar 2015

@zita19 .....palec hore,.....si ma dobre rozosmiala.....))))))......on sa nenecha urcite vybrat, ved je s nou casto, vie co je to za pijavicu....))))) Dnes pyta 20 evri na dietu, zajtra to bude dzip alebo dom....

stellamaris
1. mar 2015

@doty1 aka drzost,doniest iba chripku 😀 😀 😀 to vyzera na rozvod 😀 😀 😀 😀

caoli
1. mar 2015

a mozno bol v niektorej restauracii vazny pohovor a o par dni tu mame novy nick - uzsomdokrabickovala