Priateľ mi nič nekupuje
v prvom rade, poprosím naozaj neútočné a k veci názory, o iné nestojím, zbytočne sa nehádajte. pre objektivitu mám iný nick, aj ked pravdupovediac nie som tu veľmi aktívna ani na tom starom. takže prejdem k téme, som celkom vytočená, takže aj môj príspevok bude asi v tomto duchu. ide o to, ze mám frajera zhruba 2 roky, som rozvedená, on je slobodný, nežijeme spolu. normálny, povedala by som celkom príjemný nekonfliktný vzťah máme, možno aj preto, že je svojim spôsobom ten náš vzťah "voľný" (samozrejme, máme hranice voľnosti). o čo ide? proste ma už neskutočne štve, že mi nič nekúpi, alebo z vlastnej vôle ani nenavrhne a ja nemám zlatokopecké sklony a neviem, ako na neho, aby sa aspon trochu dovtipil, že snád by nebolo od veci občas niečo poriešiť. dám príklad a pre info (ja zarábam 700 E on 2000E). včera sme sa bavili, že by som chcela skúsiť krabičkovú diétu a tak som mu nenápadne navrhla, čo na to povie, či ho predsa netrkne, že by mi mohol zainvestovať, vie ako veľmi to chcem skúsiť. nejde o to, či je to blbosť, možno je, nehádam sa, ide o to, že ked ma tak ľúbi, čakala som niečo ako "ok, nie som veľmi s tým stotožnený, ale ked teda chceš, prispejem ti na to, vyskúšaj".....namiesto toho mi dal 350 receptov nejakej stravy, ktoré by som nikdy nerobila ani nejedla a on ma pozná vie, že nie som dietovací typ, tak ma s tým iba podráždil. alebo: pol roka užívam HAK, vraj on mi to bude platiť, neni problém, dodnes mi dal na ňu len raz, ani ho to nenapadne a ja to neviem pýtať na drzovku, aj ten raz, ked mi dal tých 20e ani neviem ako k tomu došlo, niečo som spomenula a dal mi, inokedy som tiež spomínala, ale už nič, ani cent....neskutočne ma to štve, neviem ako na neho...ked vidím, ako investujú do svojich báb moji kámoši, s ktorými sa o tom bavím, je mi do plaču...jedina, jeho investícia je, ked si ideme niekam sadnúť, ja neplatím vôbec, aj ked možno niekto by povedal, že raz jeden by mal raz druhý, ja z princípu neplatím a ani nemienim, kedže inak do mna neinvestuje, nech platí reštiky a bary....minule sme si boli tiež sadnúť večer a vravím, nech mi dá moju kabelku radšej k sebe, aby mi ju niekto náhodou neukradol, ked budeme zaujatí jeden druhým a on na to, že či tam mám kopu peňazí, ked sa bojím a ja na to, že nie, že stačí, že peniaze má on a ja tým pádom do mesta žiadne nenosím, usmial sa, ale to bolo všetko....čo s tým? ako mu naznačiť? či mám pýtať ozaj na drzovku? v tomto smere finančnom z neho ozaj nič nemám
mna nikdy neprestane prekvapovat, ake su zeny k sebe hnusne.... vid tuto diskusiu.
teraz nemyslim inteligentny humor, niektore hlasky su vtipne,
by som ti kupila lopatu a j..la ta nou po hlave nech sa spamatas.. to ti nestaci ze za teba vonku plati?? preco by ti mal este aj darceky kupovat .. ty si jemu co kupila... som myslela ze ak niekoho lubis a si s nim stastna tak darceky netreba .. pokial by bol i vonku lakomy nepoviem ale nieje ,,,, tie tvoje kamosky co maju darceky od priatelov si myslis ze su stastne? mozno maju ine problemy a darcekmi to len plataju ...
@atrami ako vies, ze je to vyplata za poctivu pracu? vyslovene zenske povolania su za ovela nizsie mzdy. Zial, je to tak na celom svete, ale na Slovensku obzvlast. Muzi jednoducho zarabaju viac a nie je to za narocnejsiu pracu, ale preto, ze zeny su v nasej spolocnosti stale diskriminovane, napriklad, aj preto, ze roky travia materstvom. Nevidite to realne, ze zeny tahaju za kratsi koniec? Preco sa neustale pchate chlapom do riti? to je ta zenska hrdost? Ano, normalna, hrda zena, ma mat na muza aj urcite poziadavky. Aj materialne. A pokial ich nema, tak je hlupa. A to aj v ociach muzov.
k zakladatelke temy asi tolko: podla mna mas nizke sebavedomie, ale darceky ti ho nevykompenzuju. popracuj na tom, aby si mala dovody sa mat rada
Dobre, už kychajte na to, zhrnme si to - zakladateľka má už kabelku značkového charakteru, ešte treba doplniť gélové nechty, napojiť vlasy, prípadne oživiť vizaz permanentným mejkapom 😀 lobotomia je tiez vítaná, potom si zohnať nejaké to seksi oblecko, poslúžia aj tričká s nápisom guess, lojzo vifon, stekle od cinana, prípadne iné fejky. Na začiatok akurát. Potom treba chodiť na prechádzky do renomovaných obchodných centier, a iné miesta, kde sa zdržiavajú potencionálny sponzori na rôzne diéty, kabelky. Treba mať vopred pripravený zoznam vecí, ktoré treba uhradiť, aj želané dary. A stačí si užívať. ALE, keďže pani zakladateľka potrebuje krabickovu diétu, je evidentne tlsta, takže ser na to, už ti to nepomôže. 😘
@filipal ale ano, zena moze mat na muza materialne poziadavky. ale pokial su vymenou za sex, tak sa tomu stale hovori prostitucia, alebo sa mylim?
je ine, ak su vo vztahu, ziju v jednej domacnosti, ze sa o vydavky delia, a maju obaja rovnaky standard.
ale pokial sa s niekym len tak stretavam a nemam voci nemu ziadne zaväzky, akurat sa obcas podelime o postel, tak nemozem ocakavat, ze mi bude kupovat neviem co.
a nema to nic spolocne s pchanim sa kamkolvek. ale bud som "prostitutka" a potom si vyhandlujem jasne pravidla a cennik (aj v naturaliach - kabelka, auto, dom...), alebo som vyspela zena, ktora ma nezaväzny vztah, ale potom necakam za to nic. skratka som sebestacna a sex mam nezaväzne, lebo mam chut. nie preto, ze za to nieco ocakavam...
a okrem toho, ved pan slecnu zakazdym pozve - t.j. ona ked su vonku neplati nic,.. takze az tak "nematerialne" to nie je...
@somozajnemozna nevies si predstavit aka je sexualna podvyziva silna carodejka... Co sa v taky cas stava zrazu pritazlivym...
@atrami na spristupnovane medzinozia maju zeny rozne dovody... Vidis aj krabickova dieta je dovod. A krabickova dieta n´moze byt aj na jeho znepristupnenie....
@laila22 Ako chlap si myslím že krabičková dieta je taká že všetky potraviny sa dajú do uzamykateľnej krabičky od ktorej má kľúč len ten ktorý nedrží dietu.
@somozajnemozna ??? mas 13rokov a zaciatok puberty? ze davam mu sex. ved aj on ho dava tebe,ci nie?skus mu platit za to ty. :O 😀
oozik a boriska si nechces narazit?vraj nie je tazke ho ulovit 😀 doprajes mu decko a o dozivotnu rentu mas vystarane
Prosím admina o zrušenie témy,úprimne priznávam nepatrím na fórum s tak vysokou koncentráciou mlieka, soplov, stolice,plienok a domácich gazdinkovskych "problémov". Mamičky,svet sa netocí len okolo deti a spoločenský akceptovanych stereotypov.

Si normálna? Áno zarába pekne, ale výplatu nedostáva pre svoje modré oči, ale preto, že pracuje. Nespadla mu z neba, asi musel preto niečo urobiť a váži si to. Peniaze nevyhadzuje za hlúposti. Krabičková dieta? Blbosť ! Viac sa hýb a menej jedz. Ja som schudla 26 kg a manžel 40 kg a bez krabičiek. Mať tak Tvoje starosti!