Priateľ mi škaredo nadáva

dianasliacka
8. apr 2019

Ahojte chcela by som sa len poradiť trošku lebo neviem ako ďalej ...mám priateľa 3 roky ...rozumieme si vo všetkych stránkach jedine čo mi vadí je že ma neustále uráža a ponizuje slovne...ze som ku**a p**a a vsegko mozne aj ked sa nehadame z nicoho nic mi to povie s usmevom kex mu poviem ze mi to vadi povie ze to je sranda ze sa zmeni ale za ten cas sa zmenil max na tyzden a znova...lubim ho ale neviem co dalej

diewcatqoo
8. apr 2019

@dianasliacka raz by mi chlap nieco take povedal, uz by ma nevidel. To kde chodite na takych chlapov, preboha 🙄

katy83
8. apr 2019

Podľa všetkého si nevážis samu seba, ťažko sa taký chlap zmení .....

lucka12399
8. apr 2019

@dianasliacka ako my sa hocikedy pohadame .. niekedy aj poriadne .. ale toto by si mi nikdy nedovolil povedat .. a ani ja jemu.. vo vztahu ma byt ucta .. ani kamaratku by som tak nenazvala a nie ku tomu priatelku.. mal by si prehodnotit svoje spravanie .. neviem kolko ma rokov ale takto sa vyjadruje max 15 rocny fagan

janinah
8. apr 2019

Tak sa s ním dopracuj k dieťaťu a ono ťa raz nenazve mamka,ale ku a pi....na toto čakáš? prepánakráľa,dievča,utekááááj a ani sa neobzri....

janulka257
8. apr 2019

eeeh? aj ty ho tak volaj a tvár sa že sranda 😁🤦 inak .. to nie je vôbec pekne. Treba si vážiť samu seba...

dianasliacka
autor
8. apr 2019

@lucka12399 24 praveze...ale chovanie ma este ako nevyblazneny 15 rocny chalan

janulka257
8. apr 2019

@dianasliacka a to je akože ospravedlnenie?🤦 že sa správa na 15?

mirro
8. apr 2019

@dianasliacka zvláštne,že to toleruješ...

mala_hobitka
8. apr 2019

@dianasliacka Nedochadza ti ze tomu chlapovi robi radost ta ponizovat a urazat? A to mu trpis 3 roky? To je ten laskyplny vztah po ktorom si vzdy tuzila? Ak hej good luck with that shit. Ak nie tak tohto chudaka posli prec a najdi si chlapa, ktory aj ked sa s tebou pohada ti povie normalnym oslovenim.

lucka12399
8. apr 2019

@dianasliacka normalne by som mu dala na vyber .. bud sa zmeni a prestane alebo odides .. mozno si uvedomi.. ked nie kasli na neho.. mas na lepsieho

zuzi0911
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diewcatqoo
8. apr 2019

Viem, ze v urcitych rodinach taketo oslovovanie je zauzivane. Dokonca poznam rodinu, kde najmladsie dieta vsetci oslovuju "picusek". Ale su to vsetko take socialne pripady alebo uplne iq tykve.
Takze predpokladam, ze tvoj mily tiez rozumu moc nepobral a uz na zaciatku ste si mali vyjasnit taketo spravanie. Ty sa nezdas byt az taka trubka, takze myslim, ze vam to nebude fungovat, pretoze mate asi odlisne priority. Nielen co sa tyka takehoto oslovovania.
Ja si tiez obcas pustim hubu na spacir, ale nikdy, naozaj nikdy by som cloveka, ktoreho milujem nedokazala nijako vulgarne pomenovat. Ani clena rodiny, ani nikoho, koho mam rada a ku komu prechovavam aspon kusok ucty.

0silvia0
8. apr 2019

@dianasliacka dobre si prever, z akého prostredia pochádza tvoj partner. Toto by som rozhodne netolerovala. Ale vyskúšala by som ako to tu niekto spomenul, len tak zo "srandy" takéto nadávky použiť smerom k nemu, nech sa aj on zasmeje na sebe.

dianasliacka
autor
8. apr 2019

@diewcatqoo ja som už skušala vela vecí len aby to klapalo ale bohuzial tu chyba je v nom a on to nedokaze zmenit bucham si hlavu ze som stratila 3 roky casu s clovekom co si ma nevazil ale hold kazdí sa ucime na vlastnych chybach dakujem krasne za odpoved 🙂)

diewcatqoo
8. apr 2019

@dianasliacka niekedy je lepsie odist z kratsej cesty.. a 3 roky je relativne kratka doba. Myslim, ze u vas neklape viac veci a do buducna sa ta priepast medzi vami bude len zvacsovat.
Myslim, ze mas na viac ako na hentakeho trula. Drzim palce

dopolbokaodrata
8. apr 2019

@dianasliacka nuž čo ti na toto povedať, keď ti to vadí, tak ho posli do riti a ak ho "ľúbiš a vo všetkom si rozumiete", čo je vtipné keď ti nadáva ale v pohode, tak si s ním správ ešte decko a dufaj že sa zmení a bud ako polovica užívateliek koníka. Teda nešťastná, ponizovana, zatrpknuta žena bez zázemia, sebaúcty, žijúca s dieťaťom/deťmi u frajerovej matky lebo chlapec sa od nej nechce odsťahovať.

0silvia0
8. apr 2019

@dianasliacka buď rada, že si stratila len 3 roky. Nikdy nie je neskoro na otvorenie očí. Vždy lepšie teraz ako s dvoma deťmi a s nevyzretým chlapom ako bonusom...

tripetta
8. apr 2019

@dopolbokaodrata Moje slová.

romiada
8. apr 2019

@dianasliacka vyzera potom ze si nerozumiete až tak vo všetkych strankach ako tvrdiš. Keď Ty mu povieš že Ti to vadi a on to robi ďalej, tak buď Ti fakt nerozumie čo po ňom chceš (aby bol slušny, uctivy) , alebo mu chyba inteligencia, alebo skuša kam až može zajsť (lebo to robi ešte aj s usmevom). Takže ak Vam dvom ostava ako to jedine "v čom si rozumiete" len sex, tak potom gratulujem k "osudovej laske" 🙈 Ty mu teda s usmevom odpovedz že teda keď si Ty "p..a" tak on musi byť primerany "k...t" keď si Ta dokazal najsť..... Na idiota sa inou zbraňou isť neda.....
To by som chcela vedieť čo Vam v tom vzťahu ostane keď aj sex zovšednie. Lebo ucta to asi nebude.

selest
8. apr 2019

Rozumiete si vo vsetkom ale nadava ti do p*c a ku*iev a ponizuje ta. Tak to je najmenej. Mate super vztah. Vezmite sa. Majte deti. Nech ti nadava pred nimi a mozno ti aj vytne. Mozno aj detom. Ja uz neviem zeny. Chodite na nejaky kurz kde vas ucia tolerovat debilov. Toto nieje normalne vo vztahu posli ho do pip..prdele

majcika
8. apr 2019

@dianasliacka tak za toto ta mama tazko porodila, vychovala aby nejaky parok ta len just for fun nazyval takto vulgarne, takto neuctivo, takto žumpoidne? Kde si ho hladala? Velmi smutne

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
9. apr 2019

to nie je priateľ, to je IDIOT....doporučujem zvážiť ďalší vzťah s týmto nezrelým jedincom...

amelia000
9. apr 2019

Jezis...niektore zeny nemaju sebeuctu...ja som aj byvala s chlapom. Ale stacilo ze raz namna zodvihol ruku alebo ma raz nazval podobne. Prvy dostal 24 h na vystahovanie. A druhy asi 30 sec kym som to ukoncila a bolo jedno jak som velmi bola zalubena. Toto vo vztahu nema co robit! Nikdy!!!

moonlight1210
9. apr 2019

@dianasliacka to mas tak.
ako sa s niekym bavime, taky pocit k nemu aj nakoniec naozaj nadobudneme. A aky pocit k niekomu mame, tak sa k nemu chovame.

Najprv ti to bude hovorit zo srandy, potom uz zo zvyku, a nakoniec preto, lebo ta povazuje za obycajnu hlupu p*** a nic viac.

Preto taketo chovanie voci sebe nikomu netoleruj. Ak sa niekto tak chce chovat, nech si to ide praktizovat na niekom inom. Aj za cenu, ze ti povie, ze si nechapava, nafrnena a bez zmyslu pre humor.

laurita285
9. apr 2019

Akože, nič v zlom ale mladý pán má asi pravdu a správnu mienku o tebe keď s ním žiješ 😂

bsp39
9. apr 2019

@dianasliacka ty ho lubis? To nemyslis vazne. Je to primitiv, nedodrziava zakladne pravidla slusnosti. To aku vychovu ma? A ake naroky na partnera mas ty, ak dokazes lubit chlapa, ktory ti namiesto milacik, zlatko hovori p i . a, k . . va?

felycity
9. apr 2019

Naozaj lubis cloveka, ktory ta uraza, ponizuje a nevazi si ta? Nie je to len drzanie sa niekoho zo strachu byt sam. Este nemate ziafne statosti, problemy, co bude potom. Prec od cloveka ltory ma nema rad a nevazi si ma.

motylikova
9. apr 2019

Skús mu povedať, že používaním takého slovníka vo vašej konverzácii ON neskutočne klesá v tvojich očiach. Že si ho takto nedokážeš ani trochu vážiť. Svoje ego si týmto zničiť nenechaj, bohužiaľ, je to jeho obraz o tebe, našťastie - nemusí sa stať tvojím. Čiže ak v tom vzťahu vidíš perspektívu (k tomu sa nik iný nedokáže vyjadriť), je ešte možnosť skúsiť, čo som napísala. Žiadny chlap nechce byť v očiach partnerky úplný chudák a správanie toho tvojho k tomu smeruje.
Povedz mu to vopred, v pokoji, nie počas hádky. S ľútosťou, že ho máš rada (ak máš), ale keď sa počas hádky prestane ovládať, veľmi klesá rešpekt, úcta voči nemu ako k osobe a mužovi. Držím palce.
Inak si myslím, že si to žiadna žena nezaslúži (žiadny človek), najmä nie od milovanej osoby, a ja osobne by som také niečo nezniesla, ale zamilovanej žene je väčšinou zbytočné radiť rozchod.

kittykat22
9. apr 2019

@dianasliacka to je to isté, ako keď žena povie - môj Peťko je tak skvelý muž, len občas nemá náladu, a dá mi facku. Alebo .. Môj Majko je skvelý muž len keď má slabú chvíľu tak výplatu nahádže do automatu. Ale inak je to fantastický partner!!! ... a ty moja si jedna z tých žien ktoré obhajujú tyrana. Nie, tvoj partner nie je skvelý muž. Je to tyran - psychický tyran, čo je tiež ZLÁ kategória mužov. Dnes ti nadáva, za 10 rokov nemusí isť ďaleko pre ranu. Pretože rokmi a detmi sa vzťahy často pod tlakom problémov skôr priostrujú. Ty si žena ktorá si nevie povedať, a keď budete mať deti tak frajer nad tebou bude mať plnú moc. Pretože muž=peniaze, žena+deti=závislosť na mužovi.