Priateľ mi škaredo nadáva
Ahojte chcela by som sa len poradiť trošku lebo neviem ako ďalej ...mám priateľa 3 roky ...rozumieme si vo všetkych stránkach jedine čo mi vadí je že ma neustále uráža a ponizuje slovne...ze som ku**a p**a a vsegko mozne aj ked sa nehadame z nicoho nic mi to povie s usmevom kex mu poviem ze mi to vadi povie ze to je sranda ze sa zmeni ale za ten cas sa zmenil max na tyzden a znova...lubim ho ale neviem co dalej
chybu si vôbec spravila, že pri prvom raze si s ním ešte ostala. ako tu mnohé napísali, raz by mi to chlap povedal tak by letel hneď preč. čo si ty nejaká chudera, že ti môže tak nadávať? veď on si ťa tým pádom vôbec neváži, keď ti také nadávky hovorí!!!
No to by kde bolo, ak by mi mal aj môj takto nadávať. Rozhodne treba podľa mňa na tvrdo zakročiť, to nie je smiešne aby ťa hentak volal. Ja by som nemohla s hentakým chlapom byť
ak si mysli, ze to je sranda, tak to podla mna v hlavne mat moc v poriadku nebude. kks len by mi skusil hentak hovorit. uz davno by bol sam
@tapala 😀 predstavujem si diskusiu, ked jej partner pride z prace a chce jest a ona mu na to odpoveda, ze je je*bnuty , ci si nevie nalozit sam, a potom sa zacne smiat, a pohladka ho, a povie ze " ale nie, to som myslela zo srandy, jasne ze ti nalozim jest kokotik moj "
ze akoby asi tak on na to reagoval, ak by sa vymenili ulohy a ona by sa s nim takto rozpravala ... nie som zastanca tohoto stylu, no obcas nezaskodi nastavit zrkadlo
@zafir01 presne.... s primitívnom jednať rovnako primitívne. Tam o nejakom hlbokom psychologickom rozhovore s nim nemoze byt ani reci. A po takýchto rečiach este povedat o nom, ze ho lubim... by sa mi zhnusil uplne. Len zakladateľka bude asi jedna z tych, ktore si tu prídu vypýtať radu, potom vlastne zistia, ze ved on je dobry a to tak nemyslel a my tu vsetky to iba inak vidíme. Potom sa odmlčí a nakoniec zmaže diskusiu. Uz tu bolo takych par. Lebo mne keby nedajboh muz take nieco povedal, tak nezakladam diskusiu ale svacnem jednu cez hubu a zbalim mu trenky. A nemusi ma nikto presviedčať ze mam doma kkta.
@vendulka80 no presne.. mne to pride ako v tretej cenovej a , taky len vynimocne porozumie jemnemu rozhovoru . ibaze casto ej to o tom, ze najdeme, co hladame . bol taky aj predtym a predtym to zrejme autorke prispekvu nevadilo, mozno ju to vzrusovalo, prislo jej to, ze je to znak tvrdasa, ked sa vyjadruje " ako chlap " .
ja som doma skor ta, co by mi nadavaka vysla z ust, raz mozno dva krat som manzela ( sme spolu 12 rokov ) nazvala debilom , ale v zapati mi to prislo strasne luto a omluvala som sa za to . mali sme velmi tazke obdobia, , on ma raz poslal do p*ce . raz... ale to su momenty, kedy clovek uz nevladze a nevie ako dalej casto a z ust vypusti rozne veci, ktore potom lutuje.. my sme si presli stratou dietata, a milionmi inych menej podstatnych, no aj tak dolezitych veci , a nervy obcas pracovali a aj pracuju na plne obratky, preto sa nebudem hrat na svatu , vieme vypustit paru a vtedy cloek ozaj vie povedat aj hlupost, ale za 12 rokov sme neklesli tak, aby sme si hovorili vzajomne tak ako autorka z priatelom ... hoc to vidime u inych v nasom okoli, pride nam to chore sa takto chovat k cloveku, ktoreho milujeme
Ty budeš jedna z tých, ktoré sú zaťažené na drsných zlých chlapcov. Inak by si s takým primitívom nestratila ani slovo. Myslíš, že keď nadáva ako kočiš, že je to prejav mužnosti? Že ťa taký chlap dokáže ochrániť a raz z neho bude starostlivý manžel a otec? Skús mu aj ty niekedy medzi rečou povedať, že je k*o*k*o*t, v*y*j*e*b*a*n*e*c alebo s*k*u*r*v*y*s*y*n. Uvidíš, ako ten tvoj milý chlapček zareaguje...
@dianasliacka to fakt tato tema?
Ako si môžete vo všetkom rozumieť a byť tak v pohode keď ti hovorí takéto veci? Od takého by som asi odišla. Ako máš potom mať rada samú seba keď sa k tebe takto správa? Nie je to zdravé
Dakujem krasne za kazdu odpoved zbalila som sa a odisla 😊
@dianasliacka su prosby , "slubotechna" , či ako sa mlady zachoval?
niektorým ženám asi stačí, keď muž dýcha......
Len si znova nenájsť takého istého alebo podobného...držíme palce
@dianasliacka odkial? Z MK?
@romiada stále mi vyvoláva pise ze som pre neho vsetko ze to nezvladne bezomna blablabla blokla som a idem dalej !
Nezmení sa nikdy k lepšiemu, ono sa to len zhorší. Utekaj od neho z kratšej cesty.
@dianasliacka si to ale riadne rychlo sekla na to že ho ľubiš ako si pisala. Tak dufam, že sa nenechaš len tak zlomiť. A už si nenechaš od žiadneho chlapa nadávať.
@romiada praveze 5 krat som sa vratila ale uz som si povedala nie
@dianasliacka len jedna myšlienka ma napadla k pozbudeniu- Niekedy je potrebné vzdať sa ľudí na ktorých nám záleží, aby mohli prísť do nášho života ľudia, ktorým BUDE ZÁLEŽAŤ NA NÁS.😉
Po pice ho poslat a to natrvalo.bodka
@dianasliacka ANALYZUJTE SI TO: 1. rozumieme si vo všetkych stránkach, 2. jedine čo mi vadí je že ma neustále uráža a ponizuje slovne...ze som ku**a p**a , 3. ľubim ho ? ČISTA SCHIZOFRENIA. Toto znášate 3 roky ? Taký človek vás ma za.................................sama si odpovedajte za čo.
@dianasliacka hned byby som ho ne hala
@dianasliacka tu niet co riesit. Z tvojho prispevku vyplyva, ze si este asi na vztah nezrela. Ja by som o takeho muza, ktory by ma takto tituloval nestala. Mam sebauctu a ocakavam od vztahu nieco ine. Ako si prosim ta mozete rozumiet? Ze idete spolu na vylet? V sexe? A potom vsetko ti povie, ze p..? Rozid sa s nim cim skor a najdi si normalneho chlapa a nie burana z 4.cenovej...to nie je laska, ver mi. Drzam palce.
@dianasliacka moment..tomu ani ty sama neveríš, že chlap ktorý ta takto bežne nazýva, že ťa ľúbi..tomu ani ty sama neveríš..nemôžeš tomu veriť..že nie...(???)

@dianasliacka ..............."...rozumieme si vo všetkych stránkach jedine čo mi vadí je že ma neustále uráža a ponizuje slovne...ze som ku**a p**a ..... "
precitaj si tuto vetu viac krat, kym nepochopis jej zmysel . a teraz sa sama seba opytaj a odpovedz si :
1. hovorila by si ty o svojom muzovi zivota ze je ko*ot vy*ebaný ? myslis, ze ak niekomu na niekom zalezi , cti si ho a vazi, ze bude pouzivat slova o ktorych vie, ze thoho druheho zranuju ?
2. rozumiete si vo vsetkych strankach ... on riadi a ty posluchas a prisposobujes sa, alebo skutocne rozhodujete spolocne o vsetkom, robite kompromisy a doplnate sa ?
3. ak ti povie, ze on uz je raz taky a nezmeni sa, nie je to preto, ze je to tka, je to rpeto, ze on sam tu zmenu nechce, a zrejme mu za tu zmenu ani nestojhis a jemu vyhovuje si obcas namastit ego na tom, ako ponizi druheho, ci je to zena, kamarat, znamy, kolega alebo vlastne deti neskor .
srte mladí , v mladosti kopec ludi nevie cop od dobroty a vela muzov sa este chova ako pubertak .
nie vzdy je to vsekto take jednostranne a vychova a socialne prostredie urobi svoje .
nie vzdy je lahke zahodit roky vztahu, manzelstvo, najma ak su vo vztahu aj deti .
zvaz si vsetky pre a proti, kludne aj na papier, a mozno skusit ultimatum , ak ultimatum nedodrzi, zbalit si veci a ist do ahoj, co najdalej a stretnes urciote cloveka, ktory ta pohladi a meisto toho aby ti povedal aka si pi*a , pre nic za nic, sa na teba usmeje a povie, ti, ze mu velmi chutil obed co si navarila a doda par peknych slov....