icon

Priateľ nás opustil kvôli inej žene

trubka123
27. máj 2016

Ahojte, potrebujem sa vyrozpravat, mozno poradit aj ked tazko v takom niecom asi radit. Priatel nas so syncekom opustil kvoli inej zene. Ledva sa narodil maly ked si s nou zacal. Ked sa to prevalilo, plakal a prosil ma nech mu dam sancu, ze to skoncilo. A ja mu tu sancu dala. Ale tahal sa s nou nadalej a aj ked som to vedela, stale klamal. Pomalicky odchadzal a vzdaloval sa od nas. Ale ja som sa ho nechcela vzdat, chcela som aby sme boli rodina. Ponizovala som sa, stratila vsetku hrdost. A dlho to tahal na dve strany. Nakoniec sa k nej odstahoval a zostal s nou. Lenze ja zamilovana stale, strasne som sa trapila. A hlupana najvacsia som s nim stale spavala. Najprv podvadzal mna s nou a potom ju so mnou. A co som mohla cakat, ze sa stane. Zostala som s nim zase tehotna... :'( a ja neviem teraz co mam robit. Myslela som, ze aj blbost ma svoje hranice ale ta moja je nekonecna... povedala som mu to a teraz cakam ako sa zachova. Stale ho milujem, ale aj keby sa chcel vratit neviem ci by to malo vyznam len kvoli tomu babatku ked doteraz nas nechal samych. Vycitam si, ze som to vobec dopustila ale na to uz je asi neskoro. Neviem ako zvladnem sama dve deti ale na potrat ist nechcem. Prepacte ze je to take dlhe. Ja fakt neviem co mam robit. Viem, ze rozhodnutie je na mne ale ak sa niekomu stalo nieco podobne... som strasne hlupa :'(

sense
28. máj 2016

@adsumusa co sa.nevery tyka ak by to bol nejaky skrat mozno by som pouvazovala ale urcite by musela ist snaha hlavne z jeho strany...ak by sa k nejakej odstahoval alebo sa to opakuje tak by mohol ist....dceru by si vidat mohok kedze dieta ma pravo aj na otca ale u mna by skoncil definiticne....

jana_eyre
28. máj 2016

@adsumus aha, cize ak muz opusti a udrzuje dlhodoby vztah, vzdy za to moze zena milenka, pomaly carodejnica, co balamuti muzov.. no ok, asi tato nasa debata nikam nevedie.. ja som totiz taka naivna, ze verim, ze ludia maju vlastny usudok a rozum, neexistuju cary na balamutenie..

btw. v klude moze ist o 20rocnych ludi, a ta "stara raspla" je moja rovesnicka 😅

sense
28. máj 2016

@adsumus a fo jej radis? Bojivat aby sa k nej vratil to je skoro to iste ...ona ma bojivat lebo deti maju mat oboch rodicov...pritom oboch rodicov maju a jej ooelovac sa rozhodol....zial nie pre matkubsvojixh deti

adsumus
28. máj 2016

@jana_eyre ja som poznala ženy, čo sa snažili o ženatých mužov, ale ich ženy boli natolko zrele, že ich poslali do prdele, nie tých mužov, ale tie hlupane milenky, čo sa snažili len o ich peniaze. neboli to čarodejnice, len dali chlapovi to čo potreboval, ale následne sa aj zhnusili. rašpla može byť 30 ked je chlap 20.

nyusika
28. máj 2016

@adsumus tak to budem radšej stará rašpľa, ako mladá bez sebaúcty .
Divnú morálku obhajuješ.
A čomu už vôbec nerozumiem je to, prečo sa ona je nechránila. Vie, že trtoší s kurevnikom a nič. Sorry, ale to je totálne nezodpovedné, priam hlúpe.

sasa1310
28. máj 2016

@adsumus ak by môj miláčik mal len jednorazový sex (čisto len telesnú potrebu) tak by som možno odpustila.
Ak by svoju lásku prejavoval niekde inde a mal milenku tak by hneď letel z nášho bytu so všetkými jeho smradľavými vecami. Nech mu perie a varí pipinka. A v momente by som žiadala o výživné

moni244
28. máj 2016

@adsumus ako sa môžeš vyjadrovať na niekoho "stará rašpla" len kvôli tomu, že je milenka? čo ty vieš, koľko má autorka rokov a jej opeľovač?

veronicka88
28. máj 2016

Nejdem to tu celé čítať,nemam dnes chuť...ale z vlastnej skúsenosti ti na 99% poviem jednu vec...keď prestane bojovať za nho a nechas ho ísť a zacnes zit svoj život on sa bude chcieť vrátiť...vtedy bude len na tebe či to zvladnes a odpustia mu alebo za ním buchnes dverami...zistíš že si dostatočne sebavedomá a sebestačná aj bez neho...mj muž sa vrátil po 2 mesiacoch...začal som zit,chodiť s kamoškami vonku,veela sa o seba starať vramci finančných možností,konečne som zistila že to sama s malym viem,že som samostatná a bum jemu doplo...davam tomi tyzden čo mu povieš že je navždy koniec....ver mi a pustí ho!!!!možno nájdes v sebe toľko samostatnosti a veci o ktorých si nikdy netusila...

adsumus
28. máj 2016

No nič dievčata, ja už idem radšej lebo si zlíznem za všetkých mužov tohto maleho štátu, hlavne ju poriadne poštvite proti otcovi jej detí, tipujem ale, že to bude mať opačny efekt. 😅 dobru

macatink82
28. máj 2016

@adsumus ako ano, na vyvazenost nazorov je potrebny aj tvoj vstup. Ale ten chlap ma obciansky preukaz a je svojpravny. Takze prenasat nejak abstraktne de facto vinu na "hentu" mi pride utiahnute za vlasy a ignorovanie vsetkych premenych daneho vzorca. A ak ju lubi, to co je za twisted love? Zakladatelka, je mi luto, ze je v takej situacii, ale ako pise mandala je v zavislom vztahu. Nie v zmysle penazi, ale v zmysle svojich citov akokeby nieco alebo niekto vonkajsi urcoval jej hodnotu.

Dievca ci zena potrebuje podrzat, potrebuje aj prejavy empatie, ale hlavne by mala vidiet aj realitu na tvrdo cez oci druhych.. Lebo to, co je dobre pre nu, je dobre aj pre deti. A pokial si ona bude sypat popol na hlavu a externe hlasy ju budu podporovat v tom, ze "len vydrz dievca", tak ma nabeh na hladanie vin vsade inde (vratane seba) len nie v tom, ze to primarne dovrzal on. Neviem, co je nasilne na tom, ze by mu povedala s co najviac chladnou hlavou svoje vlastne ocakavania a to, co su pre nu hranice. Ale vyckavat ako panna orleanska s tuzobnymi vyjavmi tych statisticky menej pripadov?
Sucasne zeny v tomto nasom geopolitickom priestore maju aspon ako taku sancu si vybrat. Vediet si povedat dost, toto nebudem znasat. Alebo ak teda chcu, tak nech sa tryznia. Su take, ktore si na tom dokazu zalozit svoj sebaobraz ako Matky Tereza, popripadne zmlatit milenku a este si cicikat manzela a ten v opareni z jej tesosternu v krvi jej padne k noham a bude ju zboznovat ako amazonku. Budis, proti gustu ziaden disputat.

macamac
28. máj 2016

ja celkovo nechápem, čo tu podaktoré riešia a hlavne zakladateľka
o akom vzťahu sa tu bavíte??
jasne ju opustil po pôrode
odišiel žiť s inou ženou
jeho ex napriek tomu s ním spávala a naostro
potom on vstal a odchádzal k svojej aktuálnej a oficiálnej partnerke, kde možno dal ešte jedno číslo ( a možno aj predtým), zatiaľ čo nechal svoju exku v ružovom opare po (preňho) sexe (pre ňu milovanie) snívať, že sex = láska a záujem o ňu
oplodnil ju opäť
nevie, čo má na to povedať
mal sa prísť porozprávať a hodil na to bobek ( na tak závažnú životnú situáciu!)
a exka ho ešte ospravedlňuje, že u terajšej je preto, že má tam kľud, vybuvká sa, ide, kde chce, sexuje, kde chce...tak ak si uvedomuje toto, nech si uvedomí, že sa k nej a dvom deťom nevráti! k dvom už teda určite, ak si vychutnáva kľud, ticho, spánok, sex a voľnosť u aktuálnej

tento svet je chorý
radiť jej, nech ona čaká na neho...na princa....k.revník dostáva x šancí a má možnosti, o ktorých sa mnohým sníva ( myslím jemu podobným)...verejne má dve ženy do postele, jednu zrejme aj miluje, exka mu vychová deti...fíííha
a ty @adsumus sa trošku preber
otec patrí k deťom
nedala si odpoveď, ako realizovať tento tvoj výrok v prípade, že muž má naraz dve-tri priateľky a všetky budú naraz tehotné...ku ktorému dieťaťu bude patriť v tomto prípade? ona má zachraňovať aký vzťah??? veď žiadny u nej neexistuje!!! o akého "otca a partnera" má bojovať? aké má kvality? to ty s akým typom muža žiješ, že potíš takéto názory???

lucmar2015
28. máj 2016

Nevsimli ste si ze tema je zas na rozprudenie diskusie?? Baba je v 1tyzdni tehotenstva? 😂😂😂 baby.. Ak viete ako sa pocitaju tyzdne tak je jasne ze by aktualne este neabsolvovali ten nestastny oplodnovaci sex.

celasapremenim
28. máj 2016

@alex49 prosim ta a preco by nemala dufat? :D lebo si jej to ty sem napisala?

celasapremenim
28. máj 2016

@macamac si to zhrnula z jej prispevkov? lebo necitala som vsetko...tak sa len tak informujem
sa mi nesce to citat cele
ak by to takto bolo fakt tak amen tma

mandala77
28. máj 2016

@trubka123 ono po rozchodoch alebo takom divnom vzťahu aký máš, je veľmi pravdepodobné, keď sa sa od neho začneš odpútavať a nevrhať sa mu k nohám, tak on sa bude chcieť vrátiť a možno to aj nejako riešiť a Ty myslím, že by si privolila.
Ale vnímam, že Tebe je aj dosť zbytočné niečo písať, lebo si nepripúšťaš svoju závislosť na ňom a z toho vyplýva, že toto bude mať dlhé pokračovanie a budeš sa len trápiť. Zmena musí nastať u Teba a nebude to zo dňa na deň a ani nebude ľahká. Prvý krok je vidieť realitu aká je a nedúfať, že sa zmení. On je kurevník, to je jeho prirodzenosť. Toto sa deťmi nemení.

alex49
28. máj 2016

@celasapremenim pre mňa za mňa nech si žije ako chce, môj život to nie je 🙂

maciatkolulu
28. máj 2016

@adsumus takze moj ex mal a riesila som to, neviem, ci si necitala, zial som to riesila AZ po troch rokoch, resp.vtedy podal on ziadost o rozvod, takze ja radim z prvej ruky a to som s nim ja nespavala, lebo by som sa asi zblaznila kebyze viem, ze si rano odcupita inde, treba mat niekde hranice. Ona mu dala moznost sa vratit, vratil sa akurat tak medzi jej nohy, toto je podla mna vrchol ani neviem coho a ona si mysli, ze si k sebe tymto priputa, hovubeles, akurat klesla v jeho ociach a ziaden chlap ti neostane doma, ked si zmysli, ze chce byt inde a ani 5deti a tehotna zena mu v tom nezabrani. To je moja skusenost, moj nazor. Nechat sa takto ponizovat je hrozne a navyse tie deti vsetko citia a ver tomu, zeby im bolo lepsie, keby mali rozvedenych rodicov, ktori sa vedia aspon slusne bavit, ako mat akoze rodinu, kde sa orcko vypari kazdy druhy vecer k druhej a matka sa doma zoziera. Nech je ako chce, podozrenie pri tomto muzovi by mal uz stale. A zial sklamem ta, nie vsetci muzi musia behat za viacerymi zenami....

lubkavargova1
28. máj 2016

Posledne prispevky mi evokuju, ze aj ked chlap podvadza krista-krizom...tak predsa nech zena drzi hubu a krok, lebo je to tec jej deti...ta fasa....a vies co mila zakladatelka? Maju tieto prispevky aj nieco do seba. Toho alfa samca si veruze nechaj. Lebo ked sa taky chuj pritrafi do mojich koncin tak neobstoji dobre. Klapky na oci, nohy nasiroko a podme....to druhe dieta vam tak bohovsky pomoze ze az...o milenke druhej ani nekecam, lebo ta musi byt ze cela happy bez seba...chapem ze moderna doba...asi budem uz v kategorii stara raspla..no co uz..som po 30...asi hej...

maciatkolulu
28. máj 2016

@celasapremenim ja neviem, ty si ako naozaj myslis, ze tento chlap realne stoji za nieco? Ja nie som za podme sa hned rozvadzat, ale tak toto je podla mna silne cafe, ale tak ako chcu, mozu zit aj na hromadke.... pre deti uplne super, zhysacena matka, vecne podozrievajuca tatinka a vsetko s tym spojene, atmosfera ako lusk, ale teda hlavne, ze je rodina po kope

adsumus
29. máj 2016

@macamac ale my tu neriešime situáciu, kde otec ma dve tri milenky a 15 detí, riešim konkretny prípad tuná kočky, ktorá už asi tak tisíckrát olutovala, že svoj problém dala na net, kedže sa dozvedá, že je drblá matka a podobný hnoj, ktorý tu dokážu ženy matky dospelé po tricke popísať. Opakujem ešte raz, moj názor, asi si nepochopila alebo asi ani nechceš chápať, ak by chlapec chcel žiť s deťmi a s nou, má mu dať šancu, nič nesiliť a nelámať, počkať ako sa situácia vyvinie. Ak nie, rozídu sa. Neviete čítať, či čo ma byť toto??? Ake agresívne príspevky, nechápem. Vymýšľate tu sprostosti, píšete, čo vobec so zakladatelkou a inými užívatelmi nemá nič spoločne, ktosi ju ponižuje, zhysacená, klapky na oči, drblá matka, to je hrozne, že človek sa nemôže normálne baviť na nete o probléme. Prečítať si rozne názory bez toho aby ho dourážali. Ja sa do týchto tem nezapájam radšej, lebo kulturna a civilizovana debata o probléme je bohužial nereálna.

adsumus
29. máj 2016

@macatink82 pekný príspevok aj ked som z neho nevyrozumela, čo tým myslíš, že pre vyváženosť názorov je potrebný aj moj vstup to poprvé a po druhe, čo radíš kočke, ake kroky konkretne ma vo svojej situácii podniknuť, vo svojej situácii, nie v nejakej inej, po tretie neviem kto jej radil sypať si popol na hlavu,kde si nabrala a zaradila medzi premenne, poprosím dovysvetliť, ak sa dá. a ešte ma zaujíma akoby si poradila tejto maminke https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/zivot-po-nevere-2/

minnie55
29. máj 2016

@trubka123 nechcem sa ta dotknut, ani ta urazit, ale ako si preboha dokazala spavat s muzom, ktory ta opustil kvoli inej zene a este si nechat urobit dalsie dieta ???? To nemas v sebe ziadnu hrdost ? Si riadna naivka a tvoj muz totalny kreten. Vyborny zaklad funkcnej rodiny. Co si myslis, ze ti tu poradime ? Pozbieraj svoju hrdost, prestan sa mu vnucovat a rozmyslaj radsej, co spravis so svojim zivotom. BEZ toho idiota.

adsumus
29. máj 2016

@minnie55 otázka bola, že ak by sa chcel k nej vrátiť, či mu má dať šancu, kvoli deťom.

minnie55
29. máj 2016

@adsumus ja som otazke rozumela a myslim, ze som sa vyjadrila velmi jasne.

adsumus
29. máj 2016

@minnie55 a možem vedieť, prečo by mu nemala dať šancu, stratí tým niečo? chlap, ked si narobí bebi, mal by sa o ne starať nie?

timea7
29. máj 2016

@adsumus a získa tým niečo? Získa muža, ktorý si odskočí kedy sa mu zachce, získa tým možnosť byť nakazená pohlavnou chorobou, získa tým partnera, o ktorého sa bude starať, získa partnera, ktorý ju nemá za nič, ktorý ju použije ako vec, ktorému nezáleží na tom, čo si myslí, čo cíti, nezaujímajú ho jej predstavy, lebo si žije svoj život. Byť otcom mu predsa nikto neupiera, naopak, ja by som sa snažila, aby bol jeho kontakt s deťmi čo najčastejši, ak by teda on mal záujem. Ale nikdy by som neklesla na úroveň, aby som žila s mužom, ktorý si odskočí k inej v čase, keď ja som po pôrode a potom striedavo spáva s obidvomi 😝 😝 😝 😝 😝 . Ja si totiž sama seba vážim, nie som vec, som mysliaci a cítiaci človek. Nebudem sa oberať o šancu mať partnera, ktorý bude so mnou preto, lebo chce, má ma rád natoľko, že nemá potrebu odskakovať si k inej a nie preto, lebo sa mu so mnou pritrafilo ďalšie dieťa. A nemám paniku ani so života bez muža. U mňa je nevera podraz, ktorý by som nepredýchala, nedokázala by som s takým človekom existovať, ani keby to bola jednorazová záležitosť a on by to veľmi ľutoval, nie to v takomto prípade, že si muž robí z nášho vzťahu zábavný podnik. Nie preto, že by som bola príliš hrdá, ale preto, že by som sa dogrcala, keby sa ma dotkol a ja by som si predstavila, že bol s inou. To som ale ja, autorka témy je zrejme žena nadstavená inak. Je to jasné z toho, že s ním spávala, lebo si zrejme myslela, že ho k sebe pritiahne späť 😝 😝 😝 😝 , môžeme jej tu napísať čokolvek, urobí si samozrejme po svojom, je to jej život, jej rozhodnutia. No sprostostí už urobila dosť 😒 😒 😒 😒 😒 . Ona mu už šancu predsa dala, keď ho prijala späť, dokonca ak do svojej postele, on ju využil - šancu aj partnerku, ale to neprestal sa stýkať ani s druhou.....Mala ho nechať priplaziť sa, dlhé mesiace prosiť o miesto po jej boku, nie mu hneď roztiahnuť, je pre neho príliš ľahkou korisťou. Ale myslím, že keby to aj robila, jemu by to bolo jedno, nebojoval by, lebo to je typ, keď nedá jedna, dá iná .....

adsumus
29. máj 2016

@timea7 ale ty predsa toho chlapa nepoznáš, nemôžeš vedieť ako sa zachova a či sa predsa len nerozhodne žiť s nou a s ich detmi, byť jeho matka, tak mu dohovorím, aby sa spametal a žil so ženou a deťmi, ked si ich narobil, ved toto je o čom, že žena zostane tehotá a chlap žiadna zodpovednosť, spoločnosť ju ešte potlačí aby od neho nič nechcela, lebo ma hrdosť, potom sa sama trápi s deťmi a ake deti nám rastu z takých manželstiev, kde biologicki rodičia vychovavaju cudzie deti a deti su vychovavane (či ako to nazvať) cudzími rodičmi a vobec si nevedia nájsť k sebe cestu. Určite ak by bol ochotný žiť s nimi v normálnom vzťahu a bez milenky, tak by to bolo len dobre pre všetkých, ak nie nie, ale za pokus to určite stojí.

timea7
29. máj 2016

@adsumus JA by som s ním nechcela žiť, mne by sa hnusil, tu by išlo o MŇA, nie o muža, ktorý nemá toľko chochmesu, aby nechodil spávať k jednej, keď obrába inú. Ja by som s ním nebola ani kvôli deťom, nie so ochotná obetovať sa pre muža takýchto kvalít, u mňa je na úplne spodnej priečke. Ja osobne by som o muža, ktorý spáva s inou nikdy nebojovala, nezniesla by som pocit, že je so mnou len preto, lebo máme spolu deti, nie preto, lebo so mnou chce byť. Ak sa ženy z akéhokolvek dôvodu, či už citového, ekonomického, alebo kvôli deťom rozhodnú s mužom, ktorý im bol neverný ostať, je to ich rozhodnutie, ja ho síce nechápem, ale rešpektujem. Ale aby som dávala šancu niekomu, kto ma dokázal opustiť po takom krátkom čase, v období, keď som po pôrode, ja mu umožním vrátiť sa, no on sa vráti iba medzi moje nohy a opäť odíde, chcem s ním riešiť situáciu, ktorá nastala a nestojím mu za to, aby vôbec prišiel, to už aká handra tá žena musí byť, aby mala chuť žiť s takýmto človekom? Prečo sa stále, oháňaš deťmi? Zjavne má on na saláme aj tie, keď sa mal včera prísť porozprávať o vzniknutej situácii a vykašlal sa na to 😝 😝 😝 😝 . To hovorí o jeho charaktere asi všetko. Jeho nezaujíma jeho partnerka, ani jeho deti, jeho zaujíma len on sám. Ja by som ani náhodou nečakala, ako sa rozhodne on, on sa nemá čo rozhodovať 45x, on sa už rozhodol, prvý krát vtedy, keď odišiel k inej, druhý krát vtedy, keď ho ona vzala späť a on sa opäť vrátil k inej, tretí krát včera, keď sa rozhodol neprísť riešiť túto veľmi vážnu situáciu. U mňa by nedostal ani tú prvú šancu. O deti sa môže stara, čo mu budú sily stačiť, ja by som už mala vybavené výživné na seba aj na dieťa - to by boli veci, ktorí by som riešila, z čoho uživím dve deti, ako to budem zvládať a nie, či k sebe opäť pripútať muža,ktorý nepotrebuje mňa ale len moju....

adsumus
29. máj 2016

@timea7 prečo by mala byť handra, to ked ťa podvedie chlap s inou tak si handra? tam je handra ta, čo sa s nim vyspala ak vedela, že je v inom vzťahu a handroš je aj on, ale nie žena ktorá bola podvedená. Ja sa deťmi neohánam, ale som typ človeka, pre ktorého su deti hlavna premenna vo vzťahu. Tvoj pred tebou nemal iné ženy? ked sa ti tak hnusí, že sa jej dotýkal inej?

timea7
29. máj 2016

@adsumus handra nie je žena, ktorú podviedol muž, do pozície handry sa vlastným pričinením dostala žena, ktorá dovolila mužovi, aby s ňou spával, napriek tomu, že vedela, že spáva s inou a do pozície handry sa dostáva tým, že mu stále umožňuje, aby ju používal.