Priateľ nosí drahé veci a ja chodím v lacných topánkach a oblečení
Necítili by ste sa zvláštne keby váš priateľ nosí drahé veci,chodí v drahom aute… a vy ste v 20€ topankách a obyčajnom oblečení,bez auta,…?
Problem je ten, ze je to len priatel. Podla toho take komentare. Keby si ho donutila k decku, tak dostanes ine komentare. To by bol zrazu debil on, keby ti sam od seba neposielal polku platu a neprepise na teba polku majetku. To by si uz bola mamicka a to je uz ina liga. K financovaniu jej osoby ma lusknutim prsta povinnost niekolko ludi. Treba inak premyslat, ked si chces zabezpecit, aby mal k tebe niekto financne povinnosti.
Mne to zvláštne nepríde. Aj keď neviem co nazýva značkové a co neznačkové. Športové značky (mimo topánok), a také tie "guci" sprostosti nemám veľmi rada, vôbec nie na bežnom oblečení keď je tam napíš väčší než zvyšok oblečenia.. Ale zase ja neviem Reserved je tiež značka len to nemajú vycapene na každom kuse. Next tiež a ma super oblečenie.
Ako to myslíš s tými značkami? Tak, že on chodí ako reklama na značku? 😄😀
Pozri, ak su tie veci vkusne a pekne, tak je uplne jedno, kolko stali. Aj tvoje lacne aj jeho drahe siju tie iste deti v indonezii za minimalnu mzdu…
mam kamarata kt ma celkom dost penazi... ale na oblecenie nemina... pre neho znacka vela neznamena .. kazdopaden nie vzdy je vidiet ci oblecenie stoji 20 a ci 200 ... dolezite je aby bolo ciste vyzehlene a nezmolkovane .. proste oblecenie je a bude vzdy len oblecenie ... takze nie necitila by som sa menejcenne .. ale ak by mi to priatel daval najavo ci sa povysoval nebola by som s nim
U nas je to zasa naopak, a je to uplne v pohode. Moj manzel si na veci vobec nepotrpi, Ja zasa celkom ano a som rada ze to vobec neriesi, prave naopak, on mi este aj dopraje a casto mi nieco sam od seba kupi.
Zarob si a kup si
Ja si kupujem v sekaci 90%veci a muž si kupuje nové. Ja to robím lebo chcem je to ekologické a ekonomické a to sa mi páči. Zarábam keby som chcela kupujem si iba nové veci. Takto kúpim nove topánky spodné prádlo a možno max 3x za rok niečo v bežnom obchode
Muž si kúpi nové všetko on sa v sekaci nerád prehrabuje. Ale zas kúpi si fakt ked mu treba rifle nosi asi 3ks 😄dookola
Uprimne,tomu,komu zalezi na drahych handrach,znackach a luxusnych aute si urcite nevyberie buducu manzelku v sekaci. Potrpi si aby ho rovnaka aj reprezentovala. Takze neverim,ze existuje takato dvojica. Ze jeden zivori a druhi zaraba miliony.
Je úplne jedno kto má aké handry…pekne oblucť sa dá aj za málo peňazí a v sekáčoch nájdeš poklady.Mne sa vyslovene tie značky kt.vidno a sú predražené ani nepáčia.Kolko krát mam krajšiu kabelku lacnú jednoduchú ako nejakú “pologovanú”.Takže sa vôbec necíť zle.
@toskanka niektoré sme to pochopili na prvý raz, treba čítať s porozumením. Nechápem, prečo máš stále potrebu autorku urážať ☹️.
@veronicka1901 Ja predsa nikoho neurazam. Prečítaj si, koľko žien to pochopilo na prvý krát ako ty.... Aký príspevok, také odpovede a skutočne nie je na mojom komentári nič urazajuce.
Vieš čo je horšie ako lacné a pekné vecí? Nosiť fejkove. 🤦
Také v pohode ak to máš čisté, nedotrhane a cítiš sa v tom dobré tak je to ok. Ja mám niektoré vecí drahšie ako 20 eur a takzvané značkové. Ale to sú hlavné topánky. Nohy má nosia celý deň a celý život dúfam. Ale tričko si kúpim hlavné bavlnené úplne v pohode v Tesco.
Začo by som nevyvalila stovku- stovky nápr sú slnečné okuliare 😂 lebo tento rok sa mi už 3 pokašľali
No niektoré komentáre sú fakt pod úroveň a nechápem , kto vám dal právo takto urážať babu.
Asi ste niektoré nepochopili otázku , tak hneď nemusíte človeka ukameňovať .
@autor Aj ja nosim topanky za 20cku a co?Viem nakupovat veci aj v zlavach a na extra znackove veci si nepotrpim.Viem veci nakombinovat tak a nosit ich tak,ze sa na mna pozeraju akoby som bola oblecena od hlavy po paty za 5tisic eur.Nie je umenie za kolko nakupujes,ale je umenie mat dobry vkus a vediet to nosit.
Zase sa tu asi niekto nudi....
@autor A bez auta si preco?Sak nasetri a kup ojazdene,nemusis mat novu limuzinu.
@vanilkovazmrzka Toto malokto pochopi.Cloveka nerobi krajsim znacka,ale pekny vkus.
@karolina196 Presne
Neviem úplne ako by som sa cítila, keď sa nad tým zamyslím, možno by som si prišla niekdy až moc obyčajne oblečená, ktovie... Dnes sa ale dá super obliecť aj v hmku či v zare. Viac už je to o tom, načo si kto potrpí. Ja mám napr rada drahšie veci, ale tak ako mám 250-300e tenisky, tak mi nerobí najmenší problém dať si na seba šľapky z hmka za 7€ a cítim sa v nich super. Ale to som ja, ja si rada kúpim občas aj niečo "drahšie", mne to robí radosť. Každý má iné pomery, iné možnosti..pre niekoho je 200e za tenisky nič lebo nosí 500eurove. Iný za ne dá max 50🤷🏽♀️ a všetky varianty sú úplne okey. Ak si nato partner zarobí sám, nech nosí čo chce, nemusíš sa cítiť zle kôli tomu, že ty nosíš lacnejšie 😊
Šik vies byt aj v lacnych veciach 🙂 neries 🙂 jemu na tom nezalezi, inak by s tebou nebol
Tu vobec nejde o cenu.. ja si najdem take pekne veci za par eur v secondhande a bazari, outlete ze sa kolegyne a kamosky pTaju wow odkial to mam… skus tam popozerat
@toskanka vieš, raz som čítala taký dobrý citat "som zodpovedný len za to, čo poviem, nie za to ako to ty pochopíš".. to že si si ty a dalsie preložila jej jasne položenú otázku (ja naozaj nevidím nič čo by naznačovalo že sa chce nechať vydrziavat) na nieco úplne iné ako sa ona reálne pýtala nie je jej problém.. radšej keby ste si niektoré uznali, že ste reagovali útočne úplne zbytočne a neuvážene.. ale to sa tu nestane..
@jana_eyre_2 Ja som sa zdržala urazliveho komentára, len som napísala, že príspevok znie dvojzmyselne a za týmto si stojím. Keď si niekto nedá námahu s formuláciou príspevku, aby bolo jasné, čo tym myslí, tak musí rátať aj s takýmito komentármi a neurazat sa.
Moj muz ma bundy za 150€, ja najradsej nakupujem tu na MK. Setrim prirodu aj peniaze. 🙂 Nebavi ma behanie po obchodoch, na znackach si nepotrpim.
@jana_eyre_2 suhlasim s tebou uplne. Na otazke nebolo nic dvojzmyselne, bola jasne polozena. Nebol dovod reagovat ako niektore reagovali…
Taktiež som si vždy svoje veci kupovala za svoje..rovnako značkové handry ako aj auto😊 priateľ si rovnako kupoval za svoje, taktiež podľa fin.moznosti. neviem si predstaviť že by ma sralo, že on má a ja nie. Kto maka, peniaze zarobí a kúpiť si môže 😊 takže závisť a porovnavacky za mňa vôbec nie sú na mieste
@toskanka ano, veľmi často sa stáva že ženy si tu rady rypu do druhých a myslia si že sú vtipné, v diskusii sa začnú predbiehať ktora utrusi sarkastickejsiu poznámku a stupňuje sa to.. je to úplne bežný jav v diskusiách..
@jana_eyre_2 Ja zvyknem príspevky prečítať viackrát predtým než reagujem a prisambohu na mňa tento príspevok tiež zapôsobil ako príspevok na rozpútanie vášni. Autorka mohla tiež skôr reagovať a objasniť veci a nečakať, kým si všetky kopnú a potom sa poďakovať tým, ktoré príspevok pochopili, ako to ona vlastne myslela. Ale dosť už ...
@toskanka reagovala do dvoch hodín od základnej otázky.. nikto nie je povinný reagovať hneď keď založí tému, ľudia majú predsa aj reálny život a nemusia byť na nete nonstop.. keď položila otázku možno sedela v buse do práce a keď si čítala "milé" správy tak mala akurát prestávku.. ja tiež často nereagujem hneď lebo robím niečo iné a nepozerám na MK.. tak či tak - bolo by vhodné keby si tu ženy konečne začali uvedomovať aké je smutné že prvé čo urobia je útok..

Po skúsenosti, ktorú mám by som sa už tak necítila. Tiež som mala takého, že on mal všetko super drahé, značkové. Auto lepšie ako ja. Ja oblečenie z New Yorker, topánky z Deichmannu. Až po pár rokoch vzťahu keď som v tom bola po uši a asi sme už mali aj dieťa som zistila, že pán je hlboko zadlžený v banke, na kreditke, bratovi dlží, na auto požičala mamička a stále jej ho ešte splácal a tak nejak čakal, že ja mu finančne pomôžem a splatim jeho nákladný životný štýl.