Riešenie partnerských sporov kvôli oblečeniu: Ako na to?
Muz neznasa vsetko moje oblecenie okrem uzkych dzinsov a pulovra. Nemozem si obliekat obtiahnute saty/sukne (mam peknu postavu, cislo 36-38, takze nie som ziadna narvata jaternica) lebo taky strih sa mu nepaci, nemozem si dat Ackove saty/suknu lebo to je “moc za damu”, nepaci sa mu biela farba aj ked som chladny zimny typ a biela mi vyslovene pasuje, neznasa ruzovu, nemozem mat prilis vela cierneho, jedine povolene farby su cervena a tmavomodra. Prave sme sa strasne pohadali, lebo zajtra odlietame na dovolenku a ja sa odmietam 4 a pol hodiny v lietadle tyrat v zarezanych tesnych dzinsoch, ktore mi robia cervene odtlacky na celom tele. Chcela som si dat take tie elegantne siroke gate s vysokym pasom, ale to zas tiez nie, lebo to je “moc do prace”. Prave som mu vykricala, ze som si nikdy nepredstavovala takto vztah a ze som nehladala modneho poradcu, a ze nepoznam ziadneho hetero chlapa co takto obsesivne riesi satnik svojej zeny. Nie je to prvy krat co sme sa pohadali kvoli jeho pindaniu ohladne mojich siat, je to u nas pravidelna tema vzdy ked niekam ideme. Podotykam, ze mam 65 kg na 173 cm, postavu presypacie hodiny, a poznam svoje farby a strihy, v ktorych vyzeram dobre. On ma obmedzuje na tesne dzinsy, v ktorych naopak vyzeram otrasne, lebo take tie skinny jeans nejdu moc presypacim hodinam, vyzerame v tom pribrate. Povedala som mu, ze ja mam teda na dovolenku zbalene, lebo budem cely tyzden vlacit dzinsy a tricko. Idem s prazdnym kufrom, kde mam len kozmetiku a fen.
Zelam vsetko naj k MDZ.
Nie si plastova babika, ale dospela vyzreta zena.
Oblec si pred odchodom co len chces aby si sa citila komfortne, chyt kufor za rucku a v tichosti stoj pripravena a trvaj pokojne na svojom. Snad nie je az tak sprosty, ze sa zacne hadat sam so sebou a zmeskate let.
Krasnu dovolenku v zdravi a bez zaparenin! 🤗
To je teda …. Co si tym dokazuje? Neziarli? Kazdopadne uplne hulvatske spravanie.
Ja len nechápem prečo mu také správanie toleruješ. Nie si 5 ročné decko.
@wiwi28 Suhlas ja rovnako, aktualne mam 168 cm a 62 kg. Nosim S/M vrch a spodok prevazne M ale obcas aj L, zavisi od strihu a znacky.
a keby si si tam teda zbalila do kufra to co ty chces a nie to co on chce?
co to z kufra vyhodi? nemyslis vazne, ze s nim pojdes na dovolenku s tymi riflami a trickom - to si ozaj taky slabinger?
pekne si nabal vsetko co ti pristane a tam to nos - mozno to bude vasa posledna dovolenka, ale s tymto tu chces zit? ved zahynies
Akože povie ti, že je to hrozne a ty ako poslušný psíček si to naozaj neoblečies? Prepáč ale ty si riadne vadna, to vážne? Ako vážne si dá žena rozkazovat? Taký sa ešte nenarodil, čo by mi mohol rozkazovat v comkolvek
Uz som to sem pisala - nezakazuje mi nic, ale ja sa mu chcem pacit proste.
absolútne by som ho ignorovala, a obliekla si všetko to, čo sa mi páči a v čom sa dobre cítim,,,a pvedala by som mu, že ty mu vôbec neriešiš jeho šatník, že ho vyslovene žiadaš, aby ťa neobťažoval a neriadil ti, čo máš a čo nie...
Tak potom nos len obtiahnuté rifle a jedno tričko. Akú radu tu potom hľadáš? Toto jeho zmýšľanie cez modrého koňa nezmeníš. Buď budeš svoja a bude ťa kritizovať alebo sa zmeníš podľa toho, ako on chce, aby si vyzerala, a budeš sa mu páčiť. Nevidím iné možnosti.
Koľko máš rokov že kôli chlapovi nosíš veci v ktorých sa necítiš ani nevyzerás dobre?
On Ta neobmedzuje, Ty si obmedzena, ze ho posluchas.
a prečo mu zakaždým vyhovieš? By som ho o💩💩💩
Podľa mna je chorobne žiarlivý a preto ta obmedzuje v obliekani. Bojím sa, že to nezmeníš. Nikdy som nezažila aby mi chlap hovoril čo si mám obliecť. Môj muž mi iba raz povedal, že čierna mi moc nesvedci ale mal pravdu.
a on čo nosí?
Autorka, ty sa chceš svojmu mužovi páčiť? No ja by som teda nechcela. Je to kus vola.
podľa mňa je tvoj chlap z tých čo sú posadnutí ženskými zadkami.. očumovať zadok v rifliach...
ale to nema riesenie. ty sa mu chces pacit - tak to potom mozes nosic len dzinsy, pulover oboje len v cervenej a modrej. velmi chudobny satnik a to som ja minimalista.
a ked si nosis svoje tak sa mu nepacis. Tak si najdi druheho, co sa mu bude pacit alebo nebude riesit tvoje obliekanie. S takym dacim, som sa este nestretla ani nepocula, vacsina chlapov toto absolutne neriesi.
moj muz sem tam nieco skritizuje, ale to je mozno raz do roka.
Mužovi by si sa mala páčiť bez ohľadu na to, čo máš oblečene 🤷
Nechapem, ako sa jedna dospela zena necha takto dirigovat 🙈
Ja normálne premýšľam, co je tu dnes za koncentrácia predivnych tém... Jedna rieši, ze jej chlap vola s kamoškou, ktoru "miluje ako sestru", ďalšej frajer vrazí jej otcovi kvôli politickej hádke , a teraz sa tu rieši chlap, ktorý totálne obmedzuje žene šatník, hádajú sa kvôli tomu, no vlastne jej nezakazuje nosiť, co ona chce, lebo ona sa mu vlastne chce páčiť...🙈🙈
@mimi3008 ja som pred rokmi vážila 66 kíl, mám výšku 175 cm a nosila som 38 veľkosť. A vyzerala som až chudá, čiže vôbec nemusí byť autorka "baculka". Ide o to, ako má "všetko" rozložené, 60 kilova žena, ak to ma "blbo" rozložené, môže pôsobiť silnejšie, ako 70 kilova, ktorá má pravidelne proporcie.
zeny, kde vy na tych chlapov chodite, naozaj sa dnes nestiham cudovat, ake temy tu pribudaju.. @autorka za mna su dve moznosti - bud ziarli, lebo vyzeras dobre a nechce, aby sa za tebou otacali ini chlapi (prip. aby si si ty nepripadala prilis sexy a ze mas na viac, ako na neho), alebo druha moznost, ktora suvisi s prvou - ako si pisala, ze je pribratejsi, so zacinajucou plesinou, co nenesie dobre a zavidi tebe dobru postavu..
nerozumiem, ze toto tolerujes, aby ti chlap hovoril, co si mas obliect. ty sice tvrdis, ze ti nezakazuje, ale v konecnom dosledku si aj tak oblecies to, co sa paci jemu a nie tebe.. tak bud mu to treba riadne vykricat a nosit to, v com sa citis dobre, alebo nos len tie obtiahnute dzinsy a pulovre.. ina cesta asi nie je ..
@lienka.7 to sa ti zdá akože veľké číslo alebo malé číslo ?
Ja mám tiež 173cm, mám 64kg, čiže len o kilo menej a nosim XS max S. Čiže 34/36. Cvičím a teda mám svaly, ktoré sú menšie a nie tuk
Doslova mi trčia kosti, tam kde svaly nemám. A ok a štíhla som bola aj keď som mala o 5kg viac.
Nie každý na rovnakú proporciu tela

Bianca, si to ty? Naber uz odvahu a povedz Kaneymu uz konecne, ze to, co si v poslednej dobe navliekas na jeho popud, naozaj nie je ok 🙂
A teraz vazne.. co si nesvojpravna? Moj tiez nema rad urcite kusky z mojho satnika, ale nosim ich, lebo mne sa pacia a citim sa v nich dobre.