icon

Riešenie partnerských sporov kvôli oblečeniu: Ako na to?

8. mar 2024

Muz neznasa vsetko moje oblecenie okrem uzkych dzinsov a pulovra. Nemozem si obliekat obtiahnute saty/sukne (mam peknu postavu, cislo 36-38, takze nie som ziadna narvata jaternica) lebo taky strih sa mu nepaci, nemozem si dat Ackove saty/suknu lebo to je “moc za damu”, nepaci sa mu biela farba aj ked som chladny zimny typ a biela mi vyslovene pasuje, neznasa ruzovu, nemozem mat prilis vela cierneho, jedine povolene farby su cervena a tmavomodra. Prave sme sa strasne pohadali, lebo zajtra odlietame na dovolenku a ja sa odmietam 4 a pol hodiny v lietadle tyrat v zarezanych tesnych dzinsoch, ktore mi robia cervene odtlacky na celom tele. Chcela som si dat take tie elegantne siroke gate s vysokym pasom, ale to zas tiez nie, lebo to je “moc do prace”. Prave som mu vykricala, ze som si nikdy nepredstavovala takto vztah a ze som nehladala modneho poradcu, a ze nepoznam ziadneho hetero chlapa co takto obsesivne riesi satnik svojej zeny. Nie je to prvy krat co sme sa pohadali kvoli jeho pindaniu ohladne mojich siat, je to u nas pravidelna tema vzdy ked niekam ideme. Podotykam, ze mam 65 kg na 173 cm, postavu presypacie hodiny, a poznam svoje farby a strihy, v ktorych vyzeram dobre. On ma obmedzuje na tesne dzinsy, v ktorych naopak vyzeram otrasne, lebo take tie skinny jeans nejdu moc presypacim hodinam, vyzerame v tom pribrate. Povedala som mu, ze ja mam teda na dovolenku zbalene, lebo budem cely tyzden vlacit dzinsy a tricko. Idem s prazdnym kufrom, kde mam len kozmetiku a fen.

Strana
z6
zuzu11166
10. mar 2024

@liz_lemon to vobec nie je blbost! Moj otec bol a je vzdy stihly.jeho kolega maly buclaty s bruchom.iba o kusocek nižší
Mali rovnaku hmotnost,ked sa odvazili.
Ked sa na nich clovek pozrel,neveril by tomu. Ja to mam tiez po nom.teraz som uz silnejsia,ale v 30-tke mi nikto neveril,ze som vazila 60kg,pri mojej vyske 156
Nikde mi nepretrcalo sadlo,nebola som tučna

ptvw
10. mar 2024

Ani som to nedocitala, skončila som pri vete povolené farby....utekaj od neho to co za ccta zo stredoveku a ty si zjavne tiež trosku "ina" keď s ním ostávaš dobrovoľne

domi2425
10. mar 2024

Autorka, ked sa budes pacit sama sebe budes sa pacit aj muzovi. A vobec to nemusi byt tento🤣Pozbieraj sebavedomie aj hrdost a nos si co chces, bez ohladu na to co si on mysli🫶🏻
Komenty tu si nevsimaj, to je zavist😅Pani co tu pise o velkostiach hejtuje vo viacerych diskusiach a pritom sama ma asi komplexy z toho ze uz sa na nej podpisuje zub casu😆

jaga61
Autor odpoveď zmazal
autor
10. mar 2024

@domi2425 Dnes som si dala uzasne saty co mi hned zhejtoval, ale neprezliekla som sa a uz sa zda byt, ze si na to zvykol 😁

rozculena
10. mar 2024

a z akého dôvodu sa mu chceš páčiť? To naozaj nechápem...keď ti robí hentaké cirkusy...

ysseba
10. mar 2024

Nie je to normálne, že chlap komentuje a zhejtuje každé tvoje oblečenie. A to, že ti zakazuje je úplný nonsens. Píšeš, že sa zdá, že si už zvykol. Myslíš? 😀 Podľa mňa si povedal, že ste na dovolenke, ste spolu 24/7 a že v tejto situácií neexistuje aby si sa spoznala s iným chlapom. Myslím, že keď sa vrátite domov, že keď začnete chodiť do práce a nebude ťa mať nonstop pod dozorom, že sa vráti aj "starý" on.

autor
10. mar 2024

@ysseba Nuz, nech si zvyka aj po dovolenke. Tato diskusia mi otvorila oci - ja som vzdy bola jedna sebavedoma baba so takym satnikom, ze ma zeny zastavovali na ulici, ze odkial to mam. A taka budem aj nadalej. Ak ma on s tym problem, tak je to len a len jeho vec.

nevenka
10. mar 2024

@barbora0308 vies co, baculka som ja, mam 152 cm a 65 kg, to uz je moc. Ale pri takejto vyske ako mate Vy, ja nechapem, kde tie zeny potratili rozum, ze "baculka", sa mi teraz mozog zavaril, ze v akom vesmire toto 🙈.

autor
10. mar 2024

@nevenka Tiez nechapem. V zivote ma nikto tak neoznacil kto ma videl. Asi len nejaka divna potreba zhadzovat ostatnych bez dovodu, aby sa citili lepsie. Posledna nejaka vetcha starnuca fuchtla s papulou napichanou tak, ze jej dobre ze nepukne kazdu chvilu, ktorej trcia kosti este aj z paprce ked sa 800x foti pred zrkadlom, ale ide inym pindat do vahy a velkosti. Normalne mi ostava rozum stat z tohto.

nevenka
10. mar 2024

Ale vies co, mne ani nepride, ze som uplne strasna, no kojim este, 10 kg treba isto mne dolu, ale zatial to nejde este, mam 4 deti, pomaly 41 rokov, istu dobu som mala aj 43 kg, najlepsie som sa citila okolo 50, jasne. Mam aj zdravotne tazkosti. Velke prsia, 80G, som skor presypacie hodiny s tendenciou priberat na bruchu, leginy mam na sebe M-ko aktualne a tricko z Lidla tiez M, z Lidla nosim aj S niektore veci. Vacsinou klasicky nejake to L, 40-42. Kde by si Ty nabrala hmotu do L-ka, pre pana krala 🤯.

elvia
10. mar 2024

Keby ženám toľko nehrabalo z nejakej vymyslenej pomyselnej dokonalosti nemuseli by ste sa tu doťahovať o nezmysloch 🤦‍♀️ Byť baculkou je urážka? Bože čo to žijeme?
Nehnevajte sa ženy ale dobre vám tu šibe OMG.
Sa idete osočovať kvôli postavám, kilogramom?Vážne?

Každá žena je krásna a nezáleží na kilách, stačí sebavedomie.Sebavedomá žena sa nikdy neporovnáva s inými.

negymama
10. mar 2024

@nevenka ja mam tiez 152-153 cm, a 60 kg. Par kil by sa urcite zislo dole, ale nie som ziadna tucibomba. Mam rovnomernu pevnu postavu, mam siroke boky aj trup, siroke "plavecke" plecia /v reali aj rada a vela plavam/, takze moja hmotnost je hlavne v trupe. mam kamartatku s rovnakou hmotnostou ana je cela taka zuzena oproti mne. Uzunke plecia, tenucky krk, uzke boky, pas, proste vsetko. Ona ma 42-43 kg a je stihla, pri jej hmotnosti by som ja vyzerala ako kostra z koncentraku. A zase ona keby mala 60 kil, tak by z nej kypela tucnota.
kazdy mame inu postavu. drviva vacsina mojho oblecenia je M alebo S, vacsie veci mi previsaju rukavy.

atinkaa
10. mar 2024

@autorka, tu druhu fotku si uz asi zmazala, jedna co tu je - tak na nej vyzeras krasne, kludne by si mohla mat aj real tu korunku. Vobec nechapem toho typka, s ktorym si, s cim ma problem.
Detto ani dievcata vas tu, ktore mate pocit, ze je potreba komentovat to, ci niekto nosi alebo nenosi velkost S a ci je to real, nie je to jedno? Dnes kopa tych velkosti nepasuje a nie je to tym, ze cosi je francuzske alebo barsjake S, jednoducho nieco viem aj ja obliect S a to uz nejaky cas postavu Ska nemam a nieco jednoducho uz nedam na seba, lebo sa napr. vidim.

Ak by mi niekto vyberal strihy, volil farby, tak by som s nim dala deal, ze aj ja jemu a ze by som sa na nom ''vyřádila''😀, ten by este pekne prosil, aby si mohol dat co chce na seba a ja tiez.
Ako chapem, ze mas niekoho rada, ale toto nie je malickost, toto je vazny pruser. A kludne mu to daj precitat, ak by bol blizsie tak ho aj zdiagnostikujem 😀 (citajte vsetky polozartom), ale vraj ste kamsi leteli, tak to asi teraz nejde.

Nenechaj si to a vaz si samu seba. Btw. ani tu by som nikomu neposielala fotky, ak by som nechcela, nemusis nikomu nic dokazovat. Ale ze vobec nic. Ludia maju vsakovake postavy, a aj metre na to, co je pekne. Ja sa obcas desim toho, co je dnes povazovane za krasne na Slovensku a ako unisono sa to zavadza a tiez to nikomu nekomentujem. Jednoducho mam rada nieco ine ako je standardom tu. Alebo sa stava tu. A to uz som gulala ocami ked som vsade stretavala Hilfigera v kombinacii s Korsom. Dnes uz viem, ze zlate tie casy🙈😅 ...a tiez citajte polozartom aj vsetky co mate nakreslene obocie a pery ala netusim kto a preco. Ja to furt predycham a idem dalej. Not my business.

ivankatal
10. mar 2024

Máš krásnu postavu a obliekajú sa tak,ako uznáš za vhodne. Manžel si zvykne 😄🍀

lenka26031980
10. mar 2024

Dobry vecer. Autorka , dnes sa ku mne dostala tato komunikacia. Ak sa mozem spytat ako to ma chalanisko so ziarlenim.? Pytam sa lebo mam podobnu skusenost . Ale uz je z neho ex.

reddflowerlife
10. mar 2024

Autorka , len nerozumiem , to ked si nieco oblecies, ty sa ho este ides pytat na nazor a vtedy ti to povie? Ci oblecies si co chces, odchadzate von a sam od seba zacne zhadzovat ze sa mu nepaci ako si oblecena ?

autor
10. mar 2024

@reddflowerlife Skor robi ksichty, na co sa ho pytam co sa mu nepaci, a potom mi povie. Iniciativne svoj nazor nevyjadruje.

reddflowerlife
11. mar 2024

autorka tym padom vies co mas robit - nereagovat na jeho ksichty a nepytat sa .

7miriam77
11. mar 2024

A on chodí ako oblečený? Neviem si predstaviť,že by mi hocikto diktoval, čo si mám obliecť. Moja dcérka má 8 a už si sama vie celkom fajn zladiť oblečenie

princezna_bosorka
16. mar 2024

zbav sa ho... cudujem sa, ze si to neurobila uz davno. Bude to nejaky manipulativny psychopat.

rorino
Autor odpoveď zmazal
rorino
Autor odpoveď zmazal
Strana
z6