Riešenie partnerských sporov kvôli oblečeniu: Ako na to?
Muz neznasa vsetko moje oblecenie okrem uzkych dzinsov a pulovra. Nemozem si obliekat obtiahnute saty/sukne (mam peknu postavu, cislo 36-38, takze nie som ziadna narvata jaternica) lebo taky strih sa mu nepaci, nemozem si dat Ackove saty/suknu lebo to je “moc za damu”, nepaci sa mu biela farba aj ked som chladny zimny typ a biela mi vyslovene pasuje, neznasa ruzovu, nemozem mat prilis vela cierneho, jedine povolene farby su cervena a tmavomodra. Prave sme sa strasne pohadali, lebo zajtra odlietame na dovolenku a ja sa odmietam 4 a pol hodiny v lietadle tyrat v zarezanych tesnych dzinsoch, ktore mi robia cervene odtlacky na celom tele. Chcela som si dat take tie elegantne siroke gate s vysokym pasom, ale to zas tiez nie, lebo to je “moc do prace”. Prave som mu vykricala, ze som si nikdy nepredstavovala takto vztah a ze som nehladala modneho poradcu, a ze nepoznam ziadneho hetero chlapa co takto obsesivne riesi satnik svojej zeny. Nie je to prvy krat co sme sa pohadali kvoli jeho pindaniu ohladne mojich siat, je to u nas pravidelna tema vzdy ked niekam ideme. Podotykam, ze mam 65 kg na 173 cm, postavu presypacie hodiny, a poznam svoje farby a strihy, v ktorych vyzeram dobre. On ma obmedzuje na tesne dzinsy, v ktorych naopak vyzeram otrasne, lebo take tie skinny jeans nejdu moc presypacim hodinam, vyzerame v tom pribrate. Povedala som mu, ze ja mam teda na dovolenku zbalene, lebo budem cely tyzden vlacit dzinsy a tricko. Idem s prazdnym kufrom, kde mam len kozmetiku a fen.
Ani som to nedocitala, skončila som pri vete povolené farby....utekaj od neho to co za ccta zo stredoveku a ty si zjavne tiež trosku "ina" keď s ním ostávaš dobrovoľne
Autorka, ked sa budes pacit sama sebe budes sa pacit aj muzovi. A vobec to nemusi byt tento🤣Pozbieraj sebavedomie aj hrdost a nos si co chces, bez ohladu na to co si on mysli🫶🏻
Komenty tu si nevsimaj, to je zavist😅Pani co tu pise o velkostiach hejtuje vo viacerych diskusiach a pritom sama ma asi komplexy z toho ze uz sa na nej podpisuje zub casu😆
@domi2425 Dnes som si dala uzasne saty co mi hned zhejtoval, ale neprezliekla som sa a uz sa zda byt, ze si na to zvykol 😁
a z akého dôvodu sa mu chceš páčiť? To naozaj nechápem...keď ti robí hentaké cirkusy...
Nie je to normálne, že chlap komentuje a zhejtuje každé tvoje oblečenie. A to, že ti zakazuje je úplný nonsens. Píšeš, že sa zdá, že si už zvykol. Myslíš? 😀 Podľa mňa si povedal, že ste na dovolenke, ste spolu 24/7 a že v tejto situácií neexistuje aby si sa spoznala s iným chlapom. Myslím, že keď sa vrátite domov, že keď začnete chodiť do práce a nebude ťa mať nonstop pod dozorom, že sa vráti aj "starý" on.
@ysseba Nuz, nech si zvyka aj po dovolenke. Tato diskusia mi otvorila oci - ja som vzdy bola jedna sebavedoma baba so takym satnikom, ze ma zeny zastavovali na ulici, ze odkial to mam. A taka budem aj nadalej. Ak ma on s tym problem, tak je to len a len jeho vec.
@barbora0308 vies co, baculka som ja, mam 152 cm a 65 kg, to uz je moc. Ale pri takejto vyske ako mate Vy, ja nechapem, kde tie zeny potratili rozum, ze "baculka", sa mi teraz mozog zavaril, ze v akom vesmire toto 🙈.
@nevenka Tiez nechapem. V zivote ma nikto tak neoznacil kto ma videl. Asi len nejaka divna potreba zhadzovat ostatnych bez dovodu, aby sa citili lepsie. Posledna nejaka vetcha starnuca fuchtla s papulou napichanou tak, ze jej dobre ze nepukne kazdu chvilu, ktorej trcia kosti este aj z paprce ked sa 800x foti pred zrkadlom, ale ide inym pindat do vahy a velkosti. Normalne mi ostava rozum stat z tohto.
Ale vies co, mne ani nepride, ze som uplne strasna, no kojim este, 10 kg treba isto mne dolu, ale zatial to nejde este, mam 4 deti, pomaly 41 rokov, istu dobu som mala aj 43 kg, najlepsie som sa citila okolo 50, jasne. Mam aj zdravotne tazkosti. Velke prsia, 80G, som skor presypacie hodiny s tendenciou priberat na bruchu, leginy mam na sebe M-ko aktualne a tricko z Lidla tiez M, z Lidla nosim aj S niektore veci. Vacsinou klasicky nejake to L, 40-42. Kde by si Ty nabrala hmotu do L-ka, pre pana krala 🤯.
Keby ženám toľko nehrabalo z nejakej vymyslenej pomyselnej dokonalosti nemuseli by ste sa tu doťahovať o nezmysloch 🤦♀️ Byť baculkou je urážka? Bože čo to žijeme?
Nehnevajte sa ženy ale dobre vám tu šibe OMG.
Sa idete osočovať kvôli postavám, kilogramom?Vážne?
Každá žena je krásna a nezáleží na kilách, stačí sebavedomie.Sebavedomá žena sa nikdy neporovnáva s inými.
@nevenka ja mam tiez 152-153 cm, a 60 kg. Par kil by sa urcite zislo dole, ale nie som ziadna tucibomba. Mam rovnomernu pevnu postavu, mam siroke boky aj trup, siroke "plavecke" plecia /v reali aj rada a vela plavam/, takze moja hmotnost je hlavne v trupe. mam kamartatku s rovnakou hmotnostou ana je cela taka zuzena oproti mne. Uzunke plecia, tenucky krk, uzke boky, pas, proste vsetko. Ona ma 42-43 kg a je stihla, pri jej hmotnosti by som ja vyzerala ako kostra z koncentraku. A zase ona keby mala 60 kil, tak by z nej kypela tucnota.
kazdy mame inu postavu. drviva vacsina mojho oblecenia je M alebo S, vacsie veci mi previsaju rukavy.
@autorka, tu druhu fotku si uz asi zmazala, jedna co tu je - tak na nej vyzeras krasne, kludne by si mohla mat aj real tu korunku. Vobec nechapem toho typka, s ktorym si, s cim ma problem.
Detto ani dievcata vas tu, ktore mate pocit, ze je potreba komentovat to, ci niekto nosi alebo nenosi velkost S a ci je to real, nie je to jedno? Dnes kopa tych velkosti nepasuje a nie je to tym, ze cosi je francuzske alebo barsjake S, jednoducho nieco viem aj ja obliect S a to uz nejaky cas postavu Ska nemam a nieco jednoducho uz nedam na seba, lebo sa napr. vidim.
Ak by mi niekto vyberal strihy, volil farby, tak by som s nim dala deal, ze aj ja jemu a ze by som sa na nom ''vyřádila''😀, ten by este pekne prosil, aby si mohol dat co chce na seba a ja tiez.
Ako chapem, ze mas niekoho rada, ale toto nie je malickost, toto je vazny pruser. A kludne mu to daj precitat, ak by bol blizsie tak ho aj zdiagnostikujem 😀 (citajte vsetky polozartom), ale vraj ste kamsi leteli, tak to asi teraz nejde.
Nenechaj si to a vaz si samu seba. Btw. ani tu by som nikomu neposielala fotky, ak by som nechcela, nemusis nikomu nic dokazovat. Ale ze vobec nic. Ludia maju vsakovake postavy, a aj metre na to, co je pekne. Ja sa obcas desim toho, co je dnes povazovane za krasne na Slovensku a ako unisono sa to zavadza a tiez to nikomu nekomentujem. Jednoducho mam rada nieco ine ako je standardom tu. Alebo sa stava tu. A to uz som gulala ocami ked som vsade stretavala Hilfigera v kombinacii s Korsom. Dnes uz viem, ze zlate tie casy🙈😅 ...a tiez citajte polozartom aj vsetky co mate nakreslene obocie a pery ala netusim kto a preco. Ja to furt predycham a idem dalej. Not my business.
Máš krásnu postavu a obliekajú sa tak,ako uznáš za vhodne. Manžel si zvykne 😄🍀
Dobry vecer. Autorka , dnes sa ku mne dostala tato komunikacia. Ak sa mozem spytat ako to ma chalanisko so ziarlenim.? Pytam sa lebo mam podobnu skusenost . Ale uz je z neho ex.
Autorka , len nerozumiem , to ked si nieco oblecies, ty sa ho este ides pytat na nazor a vtedy ti to povie? Ci oblecies si co chces, odchadzate von a sam od seba zacne zhadzovat ze sa mu nepaci ako si oblecena ?
@reddflowerlife Skor robi ksichty, na co sa ho pytam co sa mu nepaci, a potom mi povie. Iniciativne svoj nazor nevyjadruje.
autorka tym padom vies co mas robit - nereagovat na jeho ksichty a nepytat sa .
A on chodí ako oblečený? Neviem si predstaviť,že by mi hocikto diktoval, čo si mám obliecť. Moja dcérka má 8 a už si sama vie celkom fajn zladiť oblečenie
zbav sa ho... cudujem sa, ze si to neurobila uz davno. Bude to nejaky manipulativny psychopat.

@liz_lemon to vobec nie je blbost! Moj otec bol a je vzdy stihly.jeho kolega maly buclaty s bruchom.iba o kusocek nižší
Mali rovnaku hmotnost,ked sa odvazili.
Ked sa na nich clovek pozrel,neveril by tomu. Ja to mam tiez po nom.teraz som uz silnejsia,ale v 30-tke mi nikto neveril,ze som vazila 60kg,pri mojej vyske 156
Nikde mi nepretrcalo sadlo,nebola som tučna