icon

Riešenie partnerských sporov kvôli oblečeniu: Ako na to?

8. mar 2024

Muz neznasa vsetko moje oblecenie okrem uzkych dzinsov a pulovra. Nemozem si obliekat obtiahnute saty/sukne (mam peknu postavu, cislo 36-38, takze nie som ziadna narvata jaternica) lebo taky strih sa mu nepaci, nemozem si dat Ackove saty/suknu lebo to je “moc za damu”, nepaci sa mu biela farba aj ked som chladny zimny typ a biela mi vyslovene pasuje, neznasa ruzovu, nemozem mat prilis vela cierneho, jedine povolene farby su cervena a tmavomodra. Prave sme sa strasne pohadali, lebo zajtra odlietame na dovolenku a ja sa odmietam 4 a pol hodiny v lietadle tyrat v zarezanych tesnych dzinsoch, ktore mi robia cervene odtlacky na celom tele. Chcela som si dat take tie elegantne siroke gate s vysokym pasom, ale to zas tiez nie, lebo to je “moc do prace”. Prave som mu vykricala, ze som si nikdy nepredstavovala takto vztah a ze som nehladala modneho poradcu, a ze nepoznam ziadneho hetero chlapa co takto obsesivne riesi satnik svojej zeny. Nie je to prvy krat co sme sa pohadali kvoli jeho pindaniu ohladne mojich siat, je to u nas pravidelna tema vzdy ked niekam ideme. Podotykam, ze mam 65 kg na 173 cm, postavu presypacie hodiny, a poznam svoje farby a strihy, v ktorych vyzeram dobre. On ma obmedzuje na tesne dzinsy, v ktorych naopak vyzeram otrasne, lebo take tie skinny jeans nejdu moc presypacim hodinam, vyzerame v tom pribrate. Povedala som mu, ze ja mam teda na dovolenku zbalene, lebo budem cely tyzden vlacit dzinsy a tricko. Idem s prazdnym kufrom, kde mam len kozmetiku a fen.

macik166
10. mar 2024

Veď mu jednu capni po tej jeho plesine. A nadiktuj mu, čo si bude obliekať.

leskovael
10. mar 2024

Nechala si si od neho diktovať čo máš nosiť od začiatku..Mňa by zaujímalo, prečo sa mu prispôsobuješ a nosíš čo ti káže.. Kde máš zdravý rozum? Je to idiot, alebo má nejaký problém sám so sebou, ale to už asi vieš..

anett9
10. mar 2024

Fu...tak takého kopnúť s rozbehom.....by som ho vyšvácala tými riflami, že by ma nezabudol.Akože muž ti bude určovať aké farby, aký strih môžeš či nemôžeš ?! 🤦😡

zuzana_ci
10. mar 2024

Už to tu asi v nejakej forme odznelo, ale toto treba riešiť hneď. Rifle vyhodiť (aj tak sú nepohodlné) a nosiť veci podľa seba. Partnerovu poznámku pustiť druhým uchom von (nevyvolávať konflikty zbytočne) - ale - je možné že s tým buď sám prestane, alebo to len maskuje oveľa horší problém vo vzťahu a to je už len vtedy lepšie riešiť čím skôr (prípadný konflikt vyvolá on...). Takže win-win situácia, bude len lepšie.

dominikamacakova
10. mar 2024

Kokos ty chodíš a Kimličkom či čo 😂

natalka81
10. mar 2024

Kup mu jednosmernu letenku hocikam 😂 idiot

vanilkovazmrzka
10. mar 2024

Jedina otazka je, preco nejdes na dovolenku sama? A preco vlastne neodides od toho choreho muza prec uplne?

tesari
10. mar 2024

Moj muz si tiez obcas posomre, ale vyslovene len obcas. Ale tvojho chlapa by som za toto zahlusila.

mimimoje
10. mar 2024

Osobne si myslím, že máte vo vzťahu veľmi vážne problémy a to oblecenie je len špička ľadovca. Absolútne si ťa neváži a podľa tvojich príspevkov si nevážiš ani ty jeho (pozri napr.prispevok - ...nech sa aj poserie... a pod ). A nevážiš si ani sama seba, keď sa mu poddávaš a obliekaš si niečo, čo ti nie je pohodlné.

siska53
10. mar 2024

Kasli na neho a obliekaj si co chces. A jemu kup barbinu alebo nejaku inu babiku a nech si oblieka tu tak, ako sa jemu paci.

bubinkaaa
10. mar 2024

Niekde sa to muselo začať....ze teda nepytala si sa ho zakaždým ako vyzeráš v tom alebo v tom,a príliš si dávala na jeho rady?!?....Ja osobne si neviem predstavit mať vedľa seba takéhoto chlapa....samozrejme občas sa aj ja ho pytam:Môžem v tom ísť??...ale zakaždým,aby ma takto buzeroval a obmedzovať v mojom šatníku a osob.slobode??...ultimatum:BUĎ SA ZMENÍŠ A PRESTANEŠ S TÝM ALEBO ODCHÁDZAM Z TAKÉHOTO VZŤAHU...

siska53
10. mar 2024

Iste obdobie mne a dcerke tiez muz pindal, hadali sme sa kvoli tomu. Ja som zas riflovy typ, dcerka je v obdobi leginov.. mala vtedy 10-11 rokov, ked mal tieto pindy. Uz to sice nerobi, ale ja zas neznasam elegantne oblecko, navyse som krpata a tazko vobec pre mna nieco zohnat. Tak som si zvykla na taky skor sportovy styl, ten mi vyhovuje. Rifle a k tomu nejake obtiahnute tricko alebo aj trosku volnejsie, obcas bluzka. On by ma najradsej videl v kostyme a lodickach. No ako a kde to mam nosit? Pracu nemam taku, ze sa stretavam s klientmi, potrebukem sa.citit v nej hlavne pohodlne, lebo vtedy to aj vidno, ze som ok. A ty kasli na to a rob si podla seba tiez.

barbora0308
10. mar 2024

@nyusika Aky anonymny trol? Ved autorka pridavala svoju vlastnu fotku s postavou...😅 Pisali, ze je baculka, tak som som vyvratila tento fakt.

elvia
10. mar 2024

Predpokladám že celá táto téma je sranda.

dankamg
10. mar 2024

Si psychicky týraná žena, máš doma chorého manipulátora, len si to ešte neuvedomuješ. Teraz mu vadí čo máš na sebe, o chvíľu Ti bude diktovať s kým sa môžeš a nemôžeš stretávať. Ja by som sa zbalila a utekala čo najďalej. Ak to nie je možné, tak by som buchla päsťou po stole a povedala mu, že ešte raz mi nejaké oblečenie skritizuje bude si hľadať novú priateľku. Hlavný problém vo Vašom vzťahu je, že mu stále ustupuješ a on tak môže s tebou mávat ako sa mu zachce.

nyusika
10. mar 2024

@barbora0308 to nebola autorka

nyusika
10. mar 2024

@panda21 ja som videla fotku nie anonymného účastníka...ale inej prispievatelky.

nyusika
10. mar 2024

A zopakujem - nenapísala som že je tlstá, alebo musí mať pri tej váhe nadváhu - iba to, že ani mne sa pri pomere váha/výška nezdá tá veľkosť 36.
To je všetko

simca06022011
10. mar 2024

Myslím ze nie si ôk... mne keby chlap diktoval takto co mam nosiť tak 1) ignorujem ho 2)ak by nepochopil ze nebudem riešiť co on chce na mne vidieť, tak už nie je môj chlap.
Na dovolenku by som mala zbalené všetko consa mne paci a rifle a pulóvre by som hodila do kontajnera. A keby sa mu nebodaj nepáčilo tam môže s apozerat z diaľky.

autor
10. mar 2024

@nyusika To bola moja fotka, teda obe. Pisem ze tu velkost nosim, este to dokazem forkami, je to regulerna velkost pre tento pomer vysky a vahy, a tebe sa to furt nezda. Daj sa vysetrit prosim ta.

angeli121212
10. mar 2024

Takú ešte nehrali aby sa mi muž staral do môjho oblečenia a tesne rifle obtiahnuté sú pre mňa nepohodlne čiže smola.... Postav sa k tomu aj ty tak a nech si pindá... Nenechaj si diktovať takéto veci si mu rovnocenným partnerom..

kathhii
10. mar 2024

Kľudne si daj čo chceš, ak máš naozaj postavu presýpacích hodín, tak to gratulujem, lebo ty si môžeš dovoliť skoro všetky strihy... Ja som H a X a už musím dobre kombinovať. Si štihla a máš super postavu. Ja by som si na just obliekala to čo sa jemu nepáči a mne áno.
Môj muž mi tiež niekedy kibicuje do oblečenia, niekedy má pravdu, niekedy nie. Dôležité je ako sa v tom cítiš ty. Môj muž mi vie dobre poradiť strih oblečenia, ale štýl a farby to je úplne od veci...
Ak je ešte taký pupkač a nedbá o seba tak nech začne najprv riešiť svoju váhu a oblečenie a potom nech sa stará do teba...

banana10
10. mar 2024

@lienka.7 ja mam 172 a 63 kg, cislo 36/38, uplne normalne, ze ma takuto konf. velkost

domi2425
10. mar 2024

@nyusika ja mam 60 kg a 165 cm a nosim 36/S 🤣a teda otacaju sa za mnou zeny aj muzi😄nechapem co sa tu riesi jej velkost, vsimla som si ze toto maju potrebu riesit vacsinou zeny co nemaju ziadne prsia ani zadok (vobec nenarazam na teba).. tie kg co maju ine typy postav v bruchu a pase, vyske.. my mame v bokoch prsiach a zadku lebo pasy mame uzke🤣

mamkalentedkova
10. mar 2024

Úprimne? Mne je úplne jedno, čo si o. Mojom šatníku. Myslí môj muž. Kupujem si oblečenie za peniaze, ktoré si sama zarobím a vyberám si ho tak, aby sa páčilo mne a aby som sa v ňom dobre cítila. Tiež neriešim, čo si oblieka on, aj keď sa mi to nie vždy páči. Obaja sme dospelí, svojpravni ľudia Ak ideme niekam do spoločnosti, obaja sa oblečieme vhodne na danú príležitosť.

alkapoiuy
10. mar 2024

Akože, si nesvojprávna,alebo máš potrebu písať svoje miery?Obleč si čo chceš,ak máš mozog použi ho!

qwert87
Autor odpoveď zmazal
autor
10. mar 2024

@qwert87 Staci sa pozriet na nu. Jedna kostnata vyzla, ktora okolo fitka ani nechodila a zlomi ju pomaly ked sa na nu niekto skaredo pozrie.

nyusika
10. mar 2024

@qwert87 v poriadku.
Ja mám proste iný názor a to je všetko.

romanadam1626
10. mar 2024

Aj ja mám výšku 174 cm, váhu 65 kg
Nosím veľkosť 36/38
Väčšinou mi je dobrá veľkosť 36