icon

Sauna a hádka s manželom

29. aug 2023

Čaute baby, ako sa saunujete? Nahé? Zakryté?
Som na 1 noc na pobyte s mužom, boli sme v saune, muz chcel ísť do vonkajšej vírivky v saunovom svete, kde chodía ľudia nahí. Tak aj on aj ja sme odložili plachty a isli, tak aj von a rovnako do parnej sauny som 1x išla bez plachty asi na 1,5min. Inak som bola v tom saunovom atd veku čas v plachte mimo otuzenia po saunach. Ked sme vyšli z virivky, zacal mi nadávať ze som ku.va hnusim sa mu atd. Brutalne teatro, pričom ani stipkou mi nenaznacil, ze nechajme si plachty. Tak z romantického večera bola hádka kde mi nadával najviac škaredo ako som zažila, hodil po mne gulickovy deodorant, trafil na do nohy, zupan po mna hodil, s papučou trieskal o zem, ja som mu povedala, ze toto je strop a rozvediem sa. Je to medzi nami už dlhšie zle ale toto bol vrchol. To ho ako ešte viac vytočilo a pokračoval v slovných atakoch.
Pinda do mňa, keď čokoľvek nie je podla jeho predstav v bežnom živote, pr.ked poviem "pridite okolo 15tej" a pidla neho som mala povedať"o". A teraz v saune čušal, že by sa mu daco nepáčilo, resp.s niečím nesúhlasí. Hrozne zle sa cítim za všetko aj som sa ospravedlnila aspoň 6x, nezobral to..
On je extrovert a nemá problém s hocicim, netuším prečo sa toto udialia co ďalej

stanulienkat
29. aug 2023

Ked sa k tebe takto sprava, tak nie je o com. To su strasne slova pre mna. Treba odist, kym nebudes potrebovat psychologa.

levkaa
29. aug 2023

To je smutne citanie. Ublizuje ti (napada ta) psychicky- slovne a uz aj fyzicky (hadze po tebe, bucha vecami). Si v tazkej situacii, hoci podla mnohych reakcii to mas vyriesit jednoducho, odist. Muz je podla vsetkeho manipulator, vo vztahu su 2 male deti a asi aj spomienky, ake to bolo kedysi dobre a nadej, ze by este snad niekedy mohlo byt. Moj skromny nazor je, ak to trva kratko alebo hoci aj dlhsie, ale zmena nastala pomerne rychlo, ze ma milenku. Skus sa poradit s odbornikmi, mozno kontaktuj IPcko. Lepsie to asi ale nebude. Drzim ti palce🍀

liv1
29. aug 2023

Hlavne mysli na to, ze takito magori vedia byt aj nebezpecni. Moze sa chciet aj pomstit a pod., takze ozaj davaj na seba velky pozor. Mozno by bolo dobre ho uz vobec neprovokovat, vyjadrovat sa jasne a vecne. A vsetko si pred odchodom 3 krat premysliet.

ahhola
29. aug 2023

16.58.
Och tak veľmi ta ľutujem...
Nenapadlo ti niekedy, trochu ho posledovat, zavesiť sa na neho, keď ide z roboty a zistiť kam chodí, podľa mna ma ten tvoj satan veľa tajomstiev...
Ale vyzeráš byt rozhodnutá, zmierena, odhodlaná...
A už ide len o posledný chod... Odchod. Aj to chce aby si spravila ty, aby on bol v očiach rodiny za pekného... Tých 17.minut by som rada počula, také splodiny zo samého pekla🔥drz sa, zena🌹

autor
31. aug 2023

@ahhola predpokladám, ze ma nema kde podvádzať a sledovať ho nemam ako, to ze ma tajomstvá si myslim ze je pravda, skusila som na neho niečo vytiahnuť z minulosti keď chodil na firemné večierky a ja s malymi detmi doma a uplne sa inak zacal chovať a pak za pol hodinu zas slovne "zautocil". Teraz mame tak tichu domácnosť ako este nikdy, povedal mi cez deň, ze toto ze sa vyzliekam pred druhymi muzmi (a to povedal dnes 2x pred detmi) budem mat na tanieri kým odtialto nevypadnem. Úprimne-tvárila som sa ze nepocujem a ze sa ma to netyka, aby deti nespozorneli. Ano som rozhodnutá, uz len ten posledný krok. Tých 17min nemam odvahu ani sebe pustit. Mam ich viac aj z minulych rokov :-/ az sa to zle píše

autor
31. aug 2023

@liv1 ano určite si dopredu všetko zistim a 3x premyslim

autor
31. aug 2023

@levkaa IPcko mi nenapadlo kontaktovať, pozriem sa na to. Pred nejakym asi pol rokom som bola u psychologicky a ta, za mna bola slaby odvar, som 1.celu debatu preplakala a 2.nedalo mi to skoro nič okrem toho, ze mam sa viac venovať sebe a ze možno sa chlapik spamata ze sa nema vo vsetkom spoliehat na mna a brat ma ako samozrejmosť. Moc mi to nejde sa venovať sebe ale povedala som mu ze od septembra, ked budu deti v škole zacinam. Tak mi držte palce

autor
31. aug 2023

@simona92101 ano stupňuje sa to, uz aj som hovorila o par situáciách znamym aj mamine a sestre, povedali mi viac x ze mi pomozu keby daco. A uz si aj šetrím, odkladam €

mane01
31. aug 2023

@luccija Tvoj muz je kus vola! Ja chodim aj s mojim muzom do sauny naha, plachtou sa obaja vzdy vypodlozime. Chodime aj na nuda plaze a mojmu muzovi to absolutne nevadi, a neviem, preco by aj malo. Za a) moje telo nie je jeho majetok, za b) v saune ani na nuda plazi je zakazane akekolvek sexualne spravanie a ani by mi nic take v zivote nenapadlo, na tolko sa pozname… cize moja rada, pusti toho malomestiackeho macha k vode cim skor!

autor
31. aug 2023

@mane01 presne, toto mi naznačil, ze žena ma byt pre muza výnimočná aspon tým ze ju nikto iný neočumuje. Ale teraz už pre neho nie som výnimočná ale som handra a nech ma banda slizkych chlapov vytr.ka do riti, to si vraj zasluzim.
Nemam slov co zo seba dostal v tom amoku. Je to mega silna kava. Ja uz som v takom stave ze akoby ked sa odohra hadka, ak o nej nehovorim alebo si niekde nezapisem, tak akoby som podvedome zabudla co všetko skarede povedal...
Ale hlavne kvoli detom to uz chcem urobiť

aurora33
31. aug 2023

A on nema byt výnimočný pre teba? Či jeho môžu ocumovat iné ženy? V čom je jeho konanie iné ako to tvoje? Ved ste predsa boli obaja spolu vo wellness nie?

slovakboy
31. aug 2023

Neviem ako na manipulátora ale nedávno som videl video v ktorom radili že ho treba ignorovať. Proste si rob čo chceš a keď bude on zlý tak odíď. Ale to sa mi ľahko hovorí. Psychologa aj tebe aj jemu. Tebe aby ti poradil ako na neho.

autor
1. sep 2023

Ahojte, pridávam update. Deti išli na 1 alebo 2 noci spať k svokre. Celý čas bol muž ticho, keď som o 23 hod povedala, ze idem spať, ze nech počkám, ze mi chce niečo povedať, tak zas začal ze sa mu hnusim, aka som stet.a nechce mať so mnou nič spoločné ani na vidieť nahú, chce sa rozviesť. Chcela som argumentovať keď ma dourážal, tiež som však použila par pomenovaní, chytil rapel a hodil po mne ovladac a vankúš, to už som chudla menší hisak a nedalo sa mi neplakat. Odišla som do spálne, stale mi kričal nadavky, tak som zapla nahrávanie na mobile (viem ze sa to nesmie bez jeho suhlasu) a išla tak na 3 metre od neho, stale hucal, hádali sme sa, nakoniec zistil ze nahravam. Úprimne mi to bolo jedno. Úplne zmenil chovanie, tichým tónom mi hovoril, prosil nech to vymažem, ze si neželá by nahraty, a ze ked to vymažem, dá mi pokoj, nepovie na mňa nič škaredé pred deťmi, skončili sme, ani sa ma nedotkne, budeme iba kolegovia (sme v jednej firme ako szco). Tak som to vymazala, k tomu sa už nedostanem. Videl aj to z hotela, to 17minutove, to tiež prosil aby som dala preč. Že už vie, ak som schopná toto urobiť, ze mi nepovie pol slova. A klesla som na úplne dno. Nahrala som ho, lebo som sa ho bala. To som mu aj povedala. Nahrávky som vymazala. Odvtedy je ticho. A chce sa ísť rozvádzať a ze teda deti uvidí každý víkend alebo každý druhý. Len nech už nevidi môj ksicht. Aj mi odlahlo akj neviem co čakať

maryetta
1. sep 2023

On bol teda tiez nahy? On je ok len ty ked si naha tak to nie je ok?
Inac suhlasim ze plachtu mat na sebe alebo aspon pod sebou teda mat vzdy….

deninka233
1. sep 2023

Autorka, neviem aký máš telefón, ale na Iphone mám sekciu “vymazané” je zamknutá, dá sa tam dostať len na sken mojej tváre a tam si viem tuším do mesiaca obnoviť to, čo som už vymazala. Pohrab sa v mobile, či aj ty niečo podobné nemáš, dnes sa málokedy dá dačo vymazať, k čomu by sa nedalo ešte spätne dostať.

maminkadeticiek
1. sep 2023

On ma milenku,som si ista.A ty nanho a na jeho slova viac nereaguj.

autor
1. sep 2023

@maryetta ano, bol aj on. Vraj vsak on sa zakryl s rukou a ja som sedela ze mi videli prsia (male, opalene opalene podla plaviek tak asi svietili) a ciarku) a v jeho ociach som sedela jak promiskuitna stetk. Atd
Ano, ver, ze uz v živote nepojdem do sauny bez plachty

autor
1. sep 2023

@deninka233 nemam iphone, muz má, ja mam android. A inak on mi povedal, ze teraz keď som to vymazala, to mam este v koši, takže asi premazava veci, ked o takom vie

autor
1. sep 2023

@maminkadeticiek aj som mu to naznačila ci sa chyti, povedal ze a kedy by to stihal a kde, je pravda ze dosť casu s nami travil cez prázdniny a tazko si to predstaviť. Aj som povedala ze neverim, on ze ved teraz je to už úplne jedno, my koncime.
A prečo si to myslis? Ja si to fakt neviem predstaviť..

janage
1. sep 2023

Za mňa sprostosť, že si to vymazala. Resp. pred ním si mohla vymazať ale už dávno mala byť kópia u tvojej mamy, sestry, kamošky.
A tiež veľmi dobre ti radili, že ak je vo vyvrtke už ho neprovokovat a ty urobíš presný opak? Prečo?

maminkadeticiek
1. sep 2023

Ta sebaistota a rozhodnost ze on chce rozvod a bodka.Sebaistota s akou ta ponizuje.Citi sa sam pred sebou ako geroj,niekto mu to sebavedomie musel poriadne pomastit a akoby otvorit zadne dvierka,ze nebude sam,opusteny,nechceny ked od teba odide.Neviem kde by na to vzal cas ale to ako vystupuje presne tomu nasvedcuje.Mobil,pocitac mal doteraz zaheslovany,vedela si sa tam pozriet ak by si chcela?

sandra19860
1. sep 2023

.

janage
1. sep 2023

A neverila by som mu absolútne, že teraz, keď to vymažem ti dá pokoj. Prečo by to robil? Však nemáš žiaden dôkaz. Akurát si dá pozor, aby si mobil nemala v dosahu.

autor
1. sep 2023

@janage
@maminkadeticiek
Medzicasom som si to dala na disk, nevsimol si ze tam niečo iné tukam ako to ze som aspon jeden zalohovala z tuch dvoch.
On mi nedal pokoj, stale na mna vykrikoval cez pol domu aka som atď. On mi povedal, že on cakal, ze lev pôjdem spať, povie mu co si o mne mysli a ja mu poviem dakujem za tvoj nazor a pôjdem spať. Toto ma dorazilo.
Ale aj dobre ze sa stalo co sa stalo, aspon som mu uz povedala, ze to s nim trpím par rokov a ze mi ublížuje a nevie sa ani nechce ospravedlniť a som rada teda ze sa do mna uz starat nebude.
Neviem ci este bude provokovať. Ak ano nech si rozprava, nič mu nebudem už hovoriť. To je na narcistov a manipulatorov vraj najlepšia reakcia.

maminkadeticiek
1. sep 2023

Inak ale naozaj naozaj nemozes urobit nic viac a noc lepsie ako si ho vypocut,anpovedat mu "dakujem za tvoj nazor" so sebaistotou a pokojom v ociach.Nesmie vidiet ako ta to rozhadzuje.On bude bliakat kym ma obecenstvo a kym.vidi,ze ta to lame.Nema obecenstvo,nikoho yo nezaujima,podakujes sa mu a jeho to.prejde.

autor
1. sep 2023

@maminkadeticiek ano, skúsim uz iba tak fungovať, len už fakt som z toho vyčerpaná, vela krát tak aj reagujem pretože su aj deti doma, pri nas, v blizkosti. A jemu je jedno ked ma rapel ze to picuju. kazdy ma len jednu trpezlivosť a teraz som mu aj ja povedala. Vo všeobecnosti ho však uz nebudem riešiť. Včera mu prišiel nový bicykel a skladajú ho so susedom na terase. Dostali pernicek, kavicka, za všetko dakuje, tazke divadlo. Ach jaj. Clovek premysla ako sa do tohto takto dostal. Vela som si citala o manipulacii a vyzerá to ze uz som v tej druhej roli. Mam pocit, ze za všetko môžem ja a mala som to urobiť inak a podla neho. Pak sa vsak spamatam, lebo ja som byvala velmi velmi pozitívny človek a snazim sa ním zostat ked sa da a mechcem sa nechať "udupat" mam pocit, ze to ma drží nad vodou - moj spôsob myslenia a zaroven zloženie si ruzovych okuliarov. Pomohlo mi aj toto fórum, kde citam, ze take chovanie ako ma on nie je v poriadku a treba to riešiť.

mandevilla
1. sep 2023

Mamina, sestra, čo na to hovoria?

autor
1. sep 2023

@mandevilla odhadli ho skôr ako ja, ked aom im par veci, situacii povedali, odpovedali, ze ked sa rozhodnem pre odchod pomozu mi. Mam aj par kamosov a kamosky, ktorí su naozaj kamosmi, napriek vzdialenosti a tiež by ma podrzali

retatka
1. sep 2023

Takýto ,,moralisti,,,že iný chlap nemôže pozrieť na jeho ženu,choro žiarlia sú najväčší kur…i a majú najviac za ušami .Podľa mňa tam je tretia osoba ,možno ešte nič spolu nemali ale prinajmenšom ma ju vo výhľade .A práve preto keď silou mocou kvoli takej malichernosti sa chce rozvádzať ,myslím ,ze on dlho sám nebude ..A Teba obdivujem ,že si jeho choré konanie dlhodobo tolerovala .Už len kvôli deťom by som to ukončila .Veď z nich vyrastie to isté .

autor
1. sep 2023

@retatka a tomu sa chcem vyhnúť aby on nebol príklad a vzor po tejto stranke.