icon

Schudla som a manžel ma odsudzuje

mayca20
25. aug 2013

ahojte kocky, schudla som 17kg za 2-3mesiace, konecne som sa po porode citila ako kocka :D no bolo to dovtedy kym moj manzel nezacal s tym...ako sa mu nepacim, mala by som pribrat a podobne veci.
mala som nadvahu, o tom niet pochyb, ale teraz citim, ze stracam manzelovu priazen :(
predtym bol spokojny so mnou on a ja nie, teraz som spokojna ja a on nie..co robit? :(

sharlotta
25. aug 2013

@jetopravda pri nasej vyske skor je viditelne kazde kilo, ci uz hore, alebo dole...Ale prvy krat za zivot som zacala nosit 34, dovtedy 36.

mirka907
25. aug 2013

@mayca20 no ja mam 168 a cca 48-50kg ...ako kedy...podla toho kolko beham....a blbe reci som pocuvala teraz aj ja vela..ked som oblecena.....ale ked ma niekto vidi v plavkach, vobec neriesi ze som chuda....skor zhodnotia ze mam peknu vysportovanu postavu...podla mna sa ty musis citit dobre a ja by som na tvojom mieste spevnila, nabrala krivky cvicenim a bude to ok..

jetopravda
25. aug 2013

@sharlotta no, ja nosím 36. Aj keď niekedy sa mi zdá to číslovanie v tých našich obchodoch dosť divné...niektoré rifle 36ky ani nenavlečiem...a to som akože drobná a štíhla 🙂

mirka907
25. aug 2013

a este poznamka, ak si schudla dietou a odriekanim... to potom tvojho manzela chapem...na postave je hned vidno ako sa k nej clovek dopracoval...ale ako som pochopila, tak si si ju vydrela, tak teraz uz len spevnovat

sharlotta
25. aug 2013

@jetopravda 😅 ja zase XS a 34 a sama tomu neverim, ze co je to za cislovanie...

kikatko
25. aug 2013

a moj je rád kolko ušetrím na handrách 😀

hrasiak
25. aug 2013

ja ked som maturovala, mala som 169 cm a 48 kg - takze presne viem, ako vyzeras - dnes ked vidim tie fotky, tak si vravim, ze som vyzerala ako anorekticka - ziadne prsia, zadok, stehna vpadnute, brucho vpadnute. Spoluziaci mi aj vraveli, ze mam pribrat, ale ja pubertacka som si aj tak vravela, ze som tucna... Dnes mam 65 kg, zostali mi stale kila po porode, chcela by som schudnut na 58, to som bola akurat 😉 No a spoluziaci zo strednej, ked ma vidia teraz aj s tymi 65 kg, tak vravia, ze konecne ma je za co chytit 😀 Takze si myslim, ze si ozaj velmi chuducka, Tebe to mozno tak nepripada, ani mne to v 18-ke tak nepripadalo, ale ked dnes vidim tie fotky zo stuzkovej, tak si poviem, ze som sa mala najest....

maminab
25. aug 2013

ak sa cítiš dobre a nemáš iné problémy.... 🙂 tak nemyslím, že mužovu priazeň strácaš kvôli váhe! Jedine, že by sa o teba bál zo zdravotných dôvodov... to je iná vec!

lucka273
25. aug 2013

@mayca20 ahoj citala som tu to len zbezne ..ak mozem poviem ti ze ja mam 164cm a vazim 48kg mam try krasne deticky 7,5,2rocne ked som ostala prvy krat tehu mala som 47kg po porode to slo opat dolu na 47kg tak to bolo aj pri druhom dietati no pri 3tom som to dala az po roku dolu a citim sa skvelo vsetci mi vravia ze som chudunka dokonca sa mi "smeju" ze suchar ale ja sa citim dobre ...i ked moj manzel tiez tvrdi ze som moc chuda si myslim ze sa mu pacim taka aka som ved si ma taku bral...minule som si robila srandu ze idem pribrat aspon 10kg a mm sa usmial a povedal ze mozem aj 20kg pribrat aj tak ma bude milovat 🙂 ja si myslim ze ked ta chlap miluje tak ta miluje nielen pre krasu ...a ja si myslim ze tvoj chlap ziarli ...lebo mas dobru postavu a mysli si ze ta teraz budu chlapy viac chciet...a ja sama som so sebou takto spokojna ...jem ozaj vsetko ,nie ze by som dietovala dokonca aj o 22hej v noci sa dosyta najem ....lepsie povedane prezeriem :D ...takze ja si myslim je dolezita ako sa citis sama ....a co sa tyka prs tie veru nemam ziadne :( verukeby bolo penazi dam si urobit...no moj mm nechce o tom ani pocut...on tvrdi ze sa mu pacia take ake su (po babach s vacsimi prsiami sa diva ) podla mna sa boji ze sa budu po mne otacat chlapy ...no je to ozaj na dlho pisanie ...jednoducho som sama so sebou spokojna a iny su mi ukradnuty...

janka743
25. aug 2013

ja mám opačný problém, cítim sa neatraktívna pre manžela, mám nadváhu aj 20 kg, ostalo mi po pôrodoch... a nemám vnútornú pohodu aby som schudla. chcela by som, ale cítim sa ako slon a myslím ža chudí ľudia ma možno ohovárajú....manžel mi nikdy váhu nevyčítal, povedal že radšej mám byť gulatšia ako chudá, ale myslím že teraz som až príliš gulatá, a nevládzem so sebou niečo robiť. nemám ani možnosti pri deťoch niečo robiť....

hameeda
25. aug 2013

ešte by ste tu mohli hodiť niekto recept na to ako pribrať, ja mám 158 cm a 45 kg,a to už som pribrala 3 kg po poslednom pôrode som mala 42 kg. Chcela by som pribrať, nie kôli mužovi ale kôli sebe, chcela by som pribrať tak 7 kg, jem všetko aj v nočných hodinách, stravujem sa nezdravo 😀, necvičím, teda ak sa do toho nepočíta behanie za deťmi, no ale fajčím a toho sa nehodlám vzdať kôli pribraniu....tak ak by ste mali niejaký recept na to ako pribrať tak mi ho dajte 😀

mamamajka
25. aug 2013

@hameeda To si skoro ako ja 🙂 Mám 159 cm, 43 kg a ked sa pozriem na svje fotky, len kosti mi vidno 🙂 Keby som nebola teraz dosť opálená tak ma na fotkách ani nevidno 🙂 A tiež jem všetko, vždy, po večeroch milujem čipsy a pribrať je nemožné... Jediný rozdiel je v tom že nefajčím, ale za to pijem vela kávy... 🙂

hameeda
25. aug 2013

@mamamajka : no ja zato nepijem kavu, ale pijem colu a občas energy drinky, a milujem chipsy a sladkosti a zjem toho fakt dosť, myslím normálnu stravu, a aj tak nepriberem, môj muž sa stále smeje že aj keby som slona zjedla tak nepriberem 😀

wena
25. aug 2013

Ja mam 163 cm a 46 kil, som stihla, ale rozhodne nie vychudnuta ani vychrtla, takze predpokladam, ze ani u teba to nie je ziadna extremna vychudnutost.
Najdolezitejsie je, ze sa ty sama citis spokojna.

Ja sa citim rozhodne lepsie ako ked som mala o 10 kg viac a myslim, ze aj partnerovi sa teraz viac pacim. Odkedy som schudla, citim sa hlavne sebavedomejsie a to sa prejavuje aj v obliekani, v pohyboch.

Kazdemu sa asi paci nieco ine, mojmu sa pacia stihle zeny, tvoj bude asi opacny typ.
Pokial si ty sama so sebou a s postavou spokojna asi mu ostava len zmierit sa s tym.

dejnas
25. aug 2013

@mayca20 koľko kg si mala, keď ste spolu randili, keď ste sa spoznali?
48kg pri výške 168cm je veľmi málo....viem to z vlastnej skúsenosti, mala som takú hmotnosť (dokonca ja menej) pri výške 167cm.... spätne, keď si pozerám fotky, vyzeralo to fakt nie najlepšie
po dvoch pôrodoch mám teraz opačný problém, chudnem, ale určite nechcem klesnúť pod 55kg

zuzanat
25. aug 2013

@mayca20 nechapem prispevky o tom, kde ti pisu aka si vychrtla a mas pribrat. Nepisala si sem preto 😖 Najdolezitejsie je, aby si sa citila ty dobre, hoc aj zo 48kg! K muzovi ti poradit neviem, mozno je to fakt ziarlivost, lebo si kockac 😉

vejula
25. aug 2013

@mayca20 moja mamia a mala ten problem, ale on schudla nechcene, mala 47 kg, ale ona mala žlčnikove zachvaty a dravotne problemy, a môj otec jej stale daval na javo, že sa mu taka chuda nepači, že aby pribrala, a samozrejme že ju to trapilo 😔 Lenže ako som sa dočitala ty si tak schudla vedome, a popravde pri vyške 168 je 48 kg malo, ťažko ti poradiť ak si spokojna so svojou postavou, ja by som asi dala na tvojho manžela, hlavne preto, že on to asi vidi vcelku objektivne, kedže aj podla tabuliek si proste podvyživená.

daanuska
25. aug 2013

a neziarli tvoj manzel tak nahodou?? vies pokial to nie je extremna vychudnutost tak ma asi len problem s tym ze ma pri sebe kocku manzelku 😉 achh ako by som ja chcela aspon 5 kg schudnut -a vobec by som neriesila ci je manzel spokojny lebo ak si ty spokojna tak bude aj on len si musi zvyknut ze sa za jeho manzelkou budu otacat a "slintat" chlapi od 16 do 90 rokov 😉 😀 ..

anjelicek26
25. aug 2013

Hm skor chce odporucit toho trenera a dovolit mu zarobit, je to treti status s takto zmenenou vahou vdaka trenerovi, co tu citam...

tinaba
25. aug 2013

Fandím ti ja som schudla od januára 25 kg tiež som mala nadváhu 173 cm a 100 kg teraz mám 75 kg a snažím sa íst dole na 63 cvičením a úprava stravy. Ja si myslím, že dôležité je, že ty sa dobre cítiš mne tiež išli ako prvé prsia dole nie radikálne a snažila som si ich cvikmy upevnit čo sa manželovi páčilo i ked zo začiatku tiež reptal ale teraz je spokojný lebo som vrtkejšia a akurát len trochu žiarli, že on priberá a nič nerobí zo svojou váhou tak niekedy ešte zarepce o velkosti prs a ja ho schladím nech sa pozrie na svoje telo ako pribral a nič s tým nerobí. Držím palce

livocka21
25. aug 2013

@mayca20 48??? hmmm ani mne by si sa nepacila 🙂 ale nie... hmm ... zvykne si... neboj sa urcite sa s tebou pre to nerozvedie... a casom aj tak priberies... takze dont worry 🙂

kokorunecka
25. aug 2013

Podľa mňa super. 🙂 A nemyslím si, že by si mala idol v nejakých modelkách či čo.. Prosto sa teraz takto cítiš dobre..
🙂 🙂 🙂
Môj chlap žiarli.. Ja mám pri výške 173 cm momentálne 54 kg.
A chce aby som pribrala len kvôli tomu, aby sa za mnou neotáčali iní chlapi...

cerez
25. aug 2013

168 - 48kg je dosť. Ideálne by malo byť medzi výškou a váhou 10.

mayca20
autor
25. aug 2013

vidim, ze sa to tu rozbehlo... 🙂 ubera sa to inym smerom, ale co uz s vami baby. nie som vychudnuta, proste som dala prec peumatiky prebytocne. urobila som koniec so svojim komplexom,to je cele.
mam aj rici aj stehna, len prsia kus mensie nooo :D
pekny vecer vsetkym diskutujucim zenam

zuzitko74
25. aug 2013

@hameeda Skús konzumovať výhradne plnotučné mliečne výrobky, piť plnotučné mlieko, jesť smotanové jogurty....samozrejme, popri ostatnej pestrej strave. Mala by si pribrať aspoň štyri kilá ročne. Čiže nie je to nejaká prudko výkrmná metóda a hlavne môžeš stopnúť priberanie návratom k polotučným, či nízkotučným mliečnym výrobkom.

zuzitko74
25. aug 2013

@mayca20 Mám kamarátku, ktorá má výšku a váhu, tak ako ty a vôbec mi nepripadá vychudnutá. Jediné, čo ju trápi, že nemôže ísť darovať krv. 🙂

jabadaba
25. aug 2013

@mayca20 to je dost malo. Je fajn, ze sa citis dobre, ale tvoja vaha uz nie je zdrava. Ja mam presne tuto vysku ako Ty a keby som mala tvoju vahu tak doslova hrkocem. 52 az 54 kg je optimalne. Aj 56 je este stale fajn na zachovanie stihlej postavicky. Stihlost musi byt zdravo vyzerajuca. Len vtedy je pritazliva. 😉

jabadaba
25. aug 2013

@cerez to iste....si vyrataj Body mass index, to jest pomer vysky a vahy a vyjde Ti, ze zakladatelka pri svojej vyske ma uz znacnu podvahu.

napr. tu:

http://fithall.sk/rest/tipy/bmi.html?utm_source...

cat
25. aug 2013

@mayca20 uzemnila by som chlapa nech sa stará o svoj pupok a nerieši tvoju váhu keď sa ty cítiš dobre. Asi nevie čo sú skutočné problémy a pravdepodobne aj žiarli 😝

jabadaba
25. aug 2013

este tu su zaujimave info a ani podla nich, ani za predpokladu drobnej postavy, pri danej vyske 168 centi nie je uvadzana vaha optimalna pre zdravy chod organizmu. http://hlinie.sweb.cz/optvaha.htm

O prsia tu vobec nejde. To nech muz neriesi. A uz vobec by som si ich pre jeho pokojnost nedala vycpavat. Holt splasli, ziadna drama. Len nech funguje dobre organizmus.