Sestra ma nenávidí a závidí mi
Ahojte ženy, ja mam 33, moja sestra 36. Od detstva sme boli uplne rozdielne, ale nikdy som si nemyslela, ze z toho raz vyrastie nenavist. Mam milujuceho muza – starostliveho, svalnateho, upraveneho, s ktorym si rozumieme. Ona zije s pupkatym robotnikom, co chodi na dve zmeny a ledva prehovori. Neposudzujem, ale asi jej zrkadlo vadi. Casto sa do mna navaza, ironicky poznamkuje, pred rodicmi ma zhadzuje. A ja stale nerozumiem preco. Nikdy som jej nechcela zle. Ale jej pichlave reci uz prestavam znasat. Je to zavist?
Kks a co ked mas doma svalnateho chlapa ? Co mas z jeho svalov prosim Ta ? 😃 sa zobud
Ja mam doma svalnateho tiez a kde mi tie svaly zarucia ze som stastna ? Ten jej len robotnik na 2 zmeny moze byt ovela lepsi. Nieste si nic dlzne ak ona vraj zavidi a ty ju ohovaras po nete a zhadzujes jej muza. By ma zaujimalo ci Tebe konkretne ma co zavidiet a ako vyzeras...
Po pravde, teba ani niet co zavidiet. Ona ta (vraj) zhadzuje pred rodicmi, ty ju zhadzujes za jej chrbtom. Neviem, neviem....
@viestta Tiez mi to tak pride, ze autorka skor zavidi sestre, ako naopak 😀
tu bola raz taka tem, že baba sa sťažovala na švaginu, že len leži v posteli a jej muž, autorkin brat ju obskakoval, tušim ani nepracovala -..iba jedla a ani z postele nevyšla...
vtedy dostala lynč samozrejme, že jej závidí,a ohovára ju, ale tak , vtipne, ironicky odrážala všetky útoky, ja som sa tak nasmiala vtedy, škoda, že si nepamätám názov, aj si zrušila nick, asi už toho mala dosť...
ale ju pozdravujem, 👏
Co robis ked ta zhadzuje pred rodinou? Ci len sedis a pocuvas? Ved sa ozvi a uzemni ju. Nemusis to pocuvat a zazivat. Mali by ste obe zapracovat na vasom vztahu, ak je to mozne u vas dvoch.
Kks a co ked mas doma svalnateho chlapa ? Co mas z jeho svalov prosim Ta ? 😃 sa zobud
Ja mam doma svalnateho tiez a kde mi tie svaly zarucia ze som stastna ? Ten jej len robotnik na 2 zmeny moze byt ovela lepsi. Nieste si nic dlzne ak ona vraj zavidi a ty ju ohovaras po nete a zhadzujes jej muza. By ma zaujimalo ci Tebe konkretne ma co zavidiet a ako vyzeras...
@ivik4 autorka ale šťastná je. A zamýšľa sa nad tým, prečo je sestra k nej nepríjemná. Pupkatý robotník, ktorý ledva prehovorí, je len stručný opis pre pochopenie situácie. Nie urážka, ani povyšovanie sa. Sestra asi nie je moc spokojná, také veci si človek všimne pri stretnutiach, či ten vzťah funguje alebo veľmi nie...
@ivik4 autorka ale šťastná je. A zamýšľa sa nad tým, prečo je sestra k nej nepríjemná. Pupkatý robotník, ktorý ledva prehovorí, je len stručný opis pre pochopenie situácie. Nie urážka, ani povyšovanie sa. Sestra asi nie je moc spokojná, také veci si človek všimne pri stretnutiach, či ten vzťah funguje alebo veľmi nie...
@jaroe tiež nechápem tie útoky a urážky autorky, ked len zhrnula základný popis, kde by mohol byť problém. Nikde nevidím jej povyšovanie "nad robotníkom", "nad pupkom", ale všetky by ju tu zlynčovali ako ohovára a uráža (hmmm anonymne)
@autorka ak sem nenapises konkretne priklady ako ta uraza,ako sa navaza a podobne tak hold budes ukamenovana-lebo iq konika je nizka a malokto pochopi co sivlastne myslela a aj to,ze si napisala az jeden prispevok a aj to nie konkretny .. kazdopadne -sama sa musis naucit branit... ak sestra nieje spokojna s jej zivotom je to jej problem .. ty sa bud nauc slusne ju uzemnit,alebo obmedz stretavanie. rodicom ak sa budu pytat len povedz pravdu ako sa pri nej citis a kedze sa hadat nechces radsej ustupis stylom,nekontaktovat sa ... jej povahu nezmenis .. ale tvoj pristup nej ano
Mám doma svalnateho robotnika :D
Mám doma svalnateho robotnika :D
@letfenixa sem chodi svalnatý smetiar 🙂
Prečo si myslíš že tvoj muž je niečo viac ako sestrin?
a čo takto pokúsiť sa napraviť vzťah so sestrou. hovorí sa že múdrejší ustúpi tak ustúp ty a možno budeš nakoniec rada. urob pre ňu niečo čo si bude vážiť alebo ich zober na dovolenku alebo čo ja viem.

Možno jej vadí aká si povýšenecká.
To čo je že "pupkatý robotník". Čo to je za slovník.
@mimikarol hlavne, ze ona ma doma dokonalého svalnaca 😀🤣🤣🤣🤣