icon

Sestra ma nenávidí a závidí mi

3. jún 2025

Ahojte ženy, ja mam 33, moja sestra 36. Od detstva sme boli uplne rozdielne, ale nikdy som si nemyslela, ze z toho raz vyrastie nenavist. Mam milujuceho muza – starostliveho, svalnateho, upraveneho, s ktorym si rozumieme. Ona zije s pupkatym robotnikom, co chodi na dve zmeny a ledva prehovori. Neposudzujem, ale asi jej zrkadlo vadi. Casto sa do mna navaza, ironicky poznamkuje, pred rodicmi ma zhadzuje. A ja stale nerozumiem preco. Nikdy som jej nechcela zle. Ale jej pichlave reci uz prestavam znasat. Je to zavist?

Strana
z3
tiana080
Autor odpoveď zmazal
lea202
3. jún 2025

Tak ocividne ano, ale mozno ju trapi aj nieco nie, ktovie. Co takto sa s nou otvorene pozhovarat? To ti nenapadlo? Chces mat s nou taketo vztahy? Mna osobne by dost trapilo, keby mam s kymkolvek z rodiny nedobry vztah.

alenka58
3. jún 2025

bože čo to máte v rodinách, neviete sa zniesť, ako potom môžete riešiť vážne problémy....

mimikarol
3. jún 2025

Možno jej vadí aká si povýšenecká.
To čo je že "pupkatý robotník". Čo to je za slovník.

tamta
3. jún 2025

Och bože, fakt myslis, ze ty si ten pupok sveta a jediná, co ju môže trápiť? Možno ju trápi x iných veci a na tebe si vybija svoju frustráciu, co samozrejme nie je správne.
Aj si sa snazila s nou so záujmom sestry bez povýšenia = bez myšlienok v hlave ako ti závidí svalnateho muža 😆porozprávať, co ju trápi?

irusa
3. jún 2025

asi preto ťa nenávidí ako si ich opísala ???? si hrozná...asi budeš z tých namyslených krásavíc

0silvia0
3. jún 2025

však nie si reálna?

viestta
3. jún 2025

Po pravde, teba ani niet co zavidiet. Ona ta (vraj) zhadzuje pred rodicmi, ty ju zhadzujes za jej chrbtom. Neviem, neviem....

diewcatqoo
3. jún 2025

Ja neviem, ale vy si asi vzajomne nemate co vycitat. Akoby vas jedna mater mala 🤷‍♀️

stanislavicenka
3. jún 2025
@tamta

Och bože, fakt myslis, ze ty si ten pupok sveta a jediná, co ju môže trápiť? Možno ju trápi x iných veci a na tebe si vybija svoju frustráciu, co samozrejme nie je správne.
Aj si sa snazila s nou so záujmom sestry bez povýšenia = bez myšlienok v hlave ako ti závidí svalnateho muža 😆porozprávať, co ju trápi?

@tamta ja si vobec nemyslim, ze autorka je povysenecka. Neviem, kde si to nabrala

prunee
3. jún 2025

Kto vlastne koho nenavidi? Sestra teba? Ci ty jej muza? 🤔

viestta
3. jún 2025
@stanislavicenka

@tamta ja si vobec nemyslim, ze autorka je povysenecka. Neviem, kde si to nabrala

@stanislavicenka "pupkaty robotnik" je vyjadrenie obdivu k svagrovi...

ha_ha
3. jún 2025

"Mam milujuceho muza – starostliveho, svalnateho, upraveneho, s ktorym si rozumieme. Ona zije s pupkatym robotnikom, co chodi na dve zmeny a ledva prehovori. Neposudzujem..." Nieee, vôôôbeeeec, ani trochu. 😂

stanislavicenka
3. jún 2025
@viestta

@stanislavicenka "pupkaty robotnik" je vyjadrenie obdivu k svagrovi...

@viestta ked tak vyzera, tak ho len opisala. Skor len vyraz "robotnik" nie je pekny. Ale keby sestra do mna vkuse ryje a ma len stiplave poznamky, vadilo by mi to. Preco to asi robi?

atika11
3. jún 2025

Nenapísala si nič konkrétne čo ti hovorí.A keď si rozumná stačí jej povedať pozri mám ťa rada,ale rania ma slová,ktoré používaš na moju osobu.Proste normálne si to vykomunikovať.A čo sa týka zovňajšku tvojho muža škoda, že si nepridala fotku...možno polovica žien by si o neho ani neoprela bicykel.Je to len uhol pohľadu,že tebe sa páči a preto že máš svalnatého,upraveného muža podľa teba....sestra ti robí zle...no neviem.

sulejmanka
3. jún 2025

V com si ty iná od nej? Ona zhadzuje teba pred rodičmi. Ty robíš to iste ale na verejnom fóre.

tiezjedna
3. jún 2025

môže ju štvať tisíc vecí, vrátane toho, že sa máš lepšie ako ona (máš?), že máš krajšieho muža, že si obľúbenejšia (si?)... Ale neviem teda prečo hneď dedukuješ, že ťa nenávidí. Závisť a nenávisť sú dve veľmi odlišné veci.

mooonika1975
3. jún 2025

Zrejme je nespokojná a to je jej reakcia. A tvoja reakcia ma byt chápajúca, otvorená náruč

mamaaja82
3. jún 2025

Zato ty si milujuca sestra.Ako sa vyjadrujes s opovrhnutim o svagrovi,hovori viac o tebe ako o nom.A,ze robotnik sa uvedom,ze bez robotnikov by sme nemali nic absolutne nic.Si hrozny clovek.

tiezjedna
3. jún 2025
@mamaaja82

Zato ty si milujuca sestra.Ako sa vyjadrujes s opovrhnutim o svagrovi,hovori viac o tebe ako o nom.A,ze robotnik sa uvedom,ze bez robotnikov by sme nemali nic absolutne nic.Si hrozny clovek.

@mamaaja82 nemyslím, že chcela uraziť robotníka ako takého. Predpokladám, že to tak podala, aby vystihla kontrast medzi tými dvomi mužmi. Zas ju netreba lynčovať, kto chcel, pochopil...

lucia13022023
3. jún 2025

Wau👏🤣 toto zas není reálne ze? Ale len nejaký výplod adminov?

mamaaja82
3. jún 2025
@tiezjedna

@mamaaja82 nemyslím, že chcela uraziť robotníka ako takého. Predpokladám, že to tak podala, aby vystihla kontrast medzi tými dvomi mužmi. Zas ju netreba lynčovať, kto chcel, pochopil...

@tiezjedna no neviem,napisala to velmi povysenecky akoby ona a jej muz boli viac.Mala zvazit slová.

janetinka27
3. jún 2025

Je toto real prispevok?

elzu
3. jún 2025

A co tak si sednout se sestrou a říct ji - bez výčitek, bez štiplavého podtónu- vidim, ze tě něco trápí, ze se ti na me neco nelibi- je to tak? nechceš mi o tom povyprávět něco vic? Co bychom mohly udelat, aby se to zmenilo?
A pak ji povez o svych pocitech, o tom, jak te to vnitřně zaměstnává, ze se vas vztah vyviji timto smerem.
Pokud nebude mit zajem vas vztah zlepšit nebo urovnat, tak jsi udelala, co jsi mohla. Treba zjistis, ze je pes zakopany nekde uplne jinde…

januska12323
3. jún 2025

Nemáte si čo vyčítať. Ona to robí osobne ty cez internet.

kvetinka_2
3. jún 2025

V súrodeneckej,, láske '', to tak je vždy. Buď sa moc v láske nemáte, alebo by ste za seba dali aj život. Alebo sa musíte znášať pri rodinnom nedeľnom obede u rodičov. Rozhodne nie je dobré, aby ste si navzájom závideli.✨🤗Skúste sa porozprávať, o všetkom. Veď ste predsa jedna krv.🫣

liv1
3. jún 2025

Pupkaty robotnik je pupkaty robotnik 🤷‍♀️😁. Jedine ze by si napisala muz pracujuci v odbore stavenictva, plnostihly, velmi malo komunikativny😁

cukroska
3. jún 2025

Možno nebude chyba len v nej, ale aj v tebe. Pravda je vždy uprostred. A ten slovník máš priam ukážkový a s môjho pohľadu sa jej vlastne ani nečudujem.

cukroska
3. jún 2025
@irusa

asi preto ťa nenávidí ako si ich opísala ???? si hrozná...asi budeš z tých namyslených krásavíc

@irusa jj

biba_18
3. jún 2025
@janetinka27

Je toto real prispevok?

@janetinka27 nie je

Strana
z3