icon

Sexuálna narážka

emmina1978
25. apr 2014

dnes som sa dozvedela, že manžel mal sexuálnu narážku (v rámci srandy) voči jednej žene. riešiť? neriešiť? jednalo sa o merač vlhkosti - ona ho žiadala (v práci) a on jej na to žartom odpovedal - ja Vám ju odmerám aj bez vlhkomeru prstom.... tak som zostala z toho mierne povedané v šoku, lebo samozrejme som takéto správanie od neho neočakávala. ale holt asi musím zložiť ružové okuliare!?
Baby aj Vám sa bežne dostávajú takéto narážky do uší? Ako ste reagovali? Mám to s ním riešiť? Či nechať tak??? Poraďte, díky

jatamido
25. apr 2014

@billam samozrejme 🙂 a to robí v Rakúsku 🙂 🙂 ...hovorím,všetko je o dôvere!!!

sweetangel20
25. apr 2014

@paloma20 odporúčam rozvod 😀 taká narážka sa nedá odpustiť. Je to úchylné, tvoj manžel si ťa vôbec neváži. Hrozné hrozné 😀

anatalia77
25. apr 2014

Tak ja som toto riesila cca 3 tyzdne dozadu,dokonca so samotnym vedenim podniku,nakolko sa kolega nevtrepal do koze a jeho "humor" uz prekracoval medze.
Dost ma prekvapuje,ako sa k tomu laxne staviate,ved vy svojou tolerantnostou privolavate aj buduce problemy vo vztahu.Preco si myslite,ze su vasi muzi takyto vtipny len voci cudzim zenam? Ste tiez zeny...potom sa necudujte,ze sa spravaju ako maly chlapci aj vo vztahu k vam.Vsak ja som len "chlapcek",tak sa nebude hnevat,ked si najdem inu babu,a budem s nou..mamicka sa trosku pohneva,ale potom bude dobre..
Ten kolega dostal hrube porusenie pracovneho poriadku.Bolo to klasifikovane ako sexualne obtazovanie.Su na to aj smernice,alebo paragrafy... 🙂

billam
25. apr 2014

@jatamido samozrejme, že je to o dôvere...ale napr. mna by to ani nenapadlo spravit, že poviem mužovi, že idem s kolegom na kávu a ty zostan doma s deťmi...alebo opačne...ako som pisala vyššie - mame spoločných priateľov, s ktorými sa pravidelne stretávame...u nás to nie je tak, že ja idem sama a on sám....a nie je to o tom, že nedovolim, alebo on nedovolí...jednoducho mi sme si na to takto zvykli, že sa dokážeme odreagovat od problémov, od deti, od pracovného kolobehu vždy spolu, alebo s partiou na nejakej dobrej večeri a vínku...nie každý sám....

sweetangel20
25. apr 2014

@anatalia77 vieš, keď ma bude chcieť podvádzať, urobí to. Či mu to ja dovolím alebo nie. Kto chce, cestu si nájde. Aj keď budem mať chlapa pod palcom, aj keby som ho kontrolovala na každom kroku, zakazovala, prikazovala, keď to bude chcieť urobiť, urobí to. Takže či si privolávam problémy vo vzťahu, je veľmi velmi diskutovalné.
Nevravím, že všetko treba tolerovať, sú hranice. A niekto ich prekročí. A tiež si tieto narážky nenechám ani ja od každého.
Ale určite by som to neriešila tu ako sliepka na verejnom fóre. Jej manžel by bol iste rád, keby videl, že tu rieši niečo, čo má riešiť s ním

jatamido
25. apr 2014

@billam ale veď jasné,u každého ho chodí inak....ja som len napísala,že u nás to je tak a je to v pohode 😉 ...samozrejme,keď je doma,tak chodíme von spolu (ja už mám deti veľké),ale keď je v AT,tak ide s kolegyňami na kávu tam a ja zase tu 🙂...ale samozrejme obaja dobre vieme,čo si môžeme dovoliť a čo nie🙂

anatalia77
25. apr 2014

@sweetangel20 tak tu pani by som ai nedovolila nazyvat sliepkou.Ako som uz napisala,staci,aby sa v kolektive nasla zena,ktora ai je vedoma toho,ze kolega prestrelil,a on bude mat u zamestnavatela docela velky pruser.Moze dostat az vypoved.Poskladate sa jej vsetky tolerantne na najom,hypoteku a stravu?
Asi nie.

jabadaba
25. apr 2014

@anatalia77 nuz, nase dievcata su velmi tolerantne a zrejme by nepohrdli ani tym prstikom vo vnutri...vsak sranda, neee? Potom zena, ktora je obtazovana a snazi sa branit je za chuderu. Najma u zenskej casti kolektivu. To mas tak. Z extremu do extremu.

anatalia77
25. apr 2014

@jabadaba pravdu mas,moja nadriadena,to opat len okomentovala slovami:vsak vies aky je,neries...Toto som pocuvala cely rok,az som si povedala,ze sa obratim na vyssie instancie.A bolo mi dane za pravdu.Vyrobny riaditel hned vedel ako ma zareagovat.
Mojej nadriadenej kolega len povedal:mozes mi skocit na moj cteny kok..a dobre mi ho vyfaj..V tejchvili som vedela,ze ho ona do laty nepostavi..a preto som isla vyssie.

paloma20
25. apr 2014

@sweetangel20 asi vytlačím papiere😀😀 toto prekročil všetky hranice😀😀😀😀

lyzzy
25. apr 2014

@anatalia77
@jabadaba ....idete baby!!!!

vejula
25. apr 2014

@emmina1978 určite to nieje normálne, by som chcela vidieť tvojho muža, ako by sa tváril, keby si ty navrhla svojmu kolegovi aby ti zmeral teplotu...

moni244
25. apr 2014

@paloma20 krásne, toto ma dostalo 😀

paloma20
25. apr 2014

@moni244 ja si s toho nič nerobím😀 robím v bufete kde chodí cca 800chlapov denne na obed a to keby ste počuli tie sexuálne narážky😀 takže im viem povedať aj ja.😀

moni244
25. apr 2014

@paloma20 jasné, sú narážky a narážky, človek musí poznať hranicu. 🙂

paloma20
25. apr 2014

@moni244 presne tak.

lilik7
25. apr 2014

Môj drahý flirtuje a dvojzmyselne reči má stále. Pracuje ako kuchár. A to sa mi priznal sám, lebo podla neho je to normálne. Každý chlap je samec a potrebuje si to dokazovať každý deň. A mňa to ani netrápi. Ja som robila 15 rokov servírku a viem ako sa muži chovajú bez ženy a ako sa chovajú ked sú s ňou. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 A ženské sú predsa také isté t

lilik7
25. apr 2014

Môj drahý flirtuje a dvojzmyselne reči má stále. Pracuje ako kuchár. A to sa mi priznal sám, lebo podla neho je to normálne. Každý chlap je samec a potrebuje si to dokazovať každý deň. A mňa to ani netrápi. Ja som robila 15 rokov servírku a viem ako sa muži chovajú bez ženy a ako sa chovajú ked sú s ňou. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 A ženské sú predsa také isté. Podla mňa 🙂 🙂 🙂

zibi
25. apr 2014

@emmina1978 citala som to muzovi a jeho prva reakcia bola... nechaj to tak , vyser sa na to 😀
a ja ti radim tiez to nechaj tak. (aj ked to nie je jednoduche)... vsetci chlapi tak laskuju a dnes je to zial na kazdom pracovisku....nie kazda zena je tak stavana ,ze jej take reci nevadia... keby to tebe dakto povedal, asi by si sa zasmiala a neriesila.... keby sa to dozvedel tvoj muz ...boh vie ako by zareagoval... zial dozvedela si sa to od nejakej "dobrej" duse .. asi sa musime naucit zvladat taketo veci a nerobit zbytocne z malickosti velku vec..je to tazke, urcite ..najma, ked sme citlive zeny..ale v dnesnom svete ma kazdy pocit, ze ti moze hocikto hocico povedat, pretoze kazdy predpoklada, ze ta druha strana ma aky taky zmysel pre humor... asi tolko
ja nie som pruderna, ani nudna, ale neznasam sexualne harasenie na pracovisku... celkovo sa mi taky typ humoru nepaci.. unavuju ma ludia, ktory maju pocit, ze ti mozu hocico povedat... ocakavam isty uroven aaj k komunikacii...nepoviem sproste a netaktne veci ani ja nikomu aspon sa snazim... 😉 ale stale sa ucim ,akceptujem a tolerujem... neviem...?!

cecil36
25. apr 2014

.....ked niekto nema problem, tak si ho vyrobí.... 😀

sirinka
25. apr 2014

@emmina1978 ta co si tolko prekvapena z toho muza? Uz si tu riesila jeho sms v mobile, teraz sa ti dostalo do usi.. Inac musel to byt riadny pako, co ti toto do tych usiek posepkal, asi vam praje stastne manzelstvo... Ozaj si vyrabas problemy, si zrejme trosku viac ziarliva, skus sa viac sustredit na vztah medzi vami dvoma namiesto jeho vztahu z najroznejsimi kolegynami.

alexis617
25. apr 2014

@emmina1978 no ja by som asi najskôr sa zamyslela nad zdrojom ,kto mi to povedal ,či nieje len kecal a či ho môj drahý niečim nenaštval a nechce mu to len smečovať späť vieš reči sa vravja a chlieb sa je ,ale nie rovno s pece žeravý ,pred dýchaj a s chladnou hlavou sa zamysli či tvoj drahý má takéto narážky na teba či ich vôbec používa

ivetoy
25. apr 2014

riesit...

adri266
26. apr 2014

@sunshineka vsetci taki nie su, aj ja mam v praci kolegov a taketo fakt hnusnosti si nedovolia. STacilo by raz, mal by opatok medzi ocami. A dalsia vec, podla mna si chlapi dovoluju tolko, kolko im je dovolene. Ked tej zene sa taketo vtipy pacia a este sa pritom zacne chichotat ako nejaka 16tka, tak zial, podla mna nie je dama

@emmina1978 mna zarazilo, ze takyto vtip povedal niekom,komu vykal!!! To bezne hovori take vtipy cudzim zenam??? Myslim, ze ten opatok medzi oci si zasluzi aj Tvoj manzel. A dala by som mu riadny pohovor o tom, ze ked raz stretne niekoho ako ja, takze by som ho poslala na sud na sexualne obtazovanie.

jabadaba
26. apr 2014

@adri266 uprimne, ja sa za damu nepovazujem, na tuto kategoriu zien mam svoj nazor 😀 ale teda podobne heftiky, akoze sranda, jednoducho nemusim. Sranda fajn, pospasovat, zalaskovat oukej. Ale prst v...ehm, to je uz kapanek nad ramec. Ale ako tak citam, tak tento druh humoru sa tesi velkej oblube u zien. Clovek sa uci cely zivot co je stale normal... 😀

0silvia0
26. apr 2014

@jabadaba nuž, hranice tolerantnosti sú skutočne nevyspytateľné, niekedy dvojzmyselnosť vznikne náhodou, vtedy je to podľa mňa ok. Ale ten prst je vedomé vypustenie nechutnosti z úst a to je skutočne o niečom inom, ale keď je to niekomu príjemné a nechá sa ovlažovať takýmito "samčími a živočíšnymi" duchaplnosťami, nie je o čom. Tak nech si to obe strany užívajú a rochnia sa vo svojej vtipnosti 😀 😀 😀, veď možno tá neskorá puberta raz odíde 😎 a keď neodíde, nevadí, chichotať a narážkovať sa dá aj v dôchodkovom veku

jabadaba
26. apr 2014

@0silvia0 ved presne, ak vznikne nieco dvojzmyselne nevedome a nahodne, je to uplne o niecom inom ako ked sa niekto vedome chyti podnetu a dovedie to do levelu suterenu.

lenbea
26. apr 2014

@emmina1978 ja by som mu povedala, že aj ked to myslel zo srandy, druhi si o nom pomyslia kadečo, tak nech si dava pozor na jazyk. a ženam totake smišne nepride, aj ked sa možno zasmiala ale možno dosť klesol v jej očiach a ešte ho budu aj ohovarať.a samozrejme ako to padne Tebe.

lucka011
26. apr 2014

@emmina1978 ja si myslim, ze ked sa tvoj muz opovazil zazartovat aj takymto sposobom, tak kolegyna je na toasi aj dost zvyknuta. Vedia uz asi kolko coho si mozu dovolit. Nevies ci ju to zarazilo, poburilo alebo sa zasmiala a odisla..
Musis si poznat muza, ci je schopny zartovat aj s tym, ze by riesil nieco dalej, alebo len zartovat alebo mozno s kolegami boli v tak dobrej nalade, ze to proste len vyletelo..
Ja by som to nechala tak a keby sa pravidelne dozvedam ze idu narazky takehoto typu z jeho ust, potom by som uz nedrzala jazyk za zubami.
Alebo mu to len v ramci srandy s usmevom povedz, ze si sa dozvedela aky bol vtipny v praci, ale z nadhladom... a uvidis co ti na to povie

jahodnicka
26. apr 2014

A co dela tvuj muz? Kde se tak paradne zertuje? Pokud to bylo jinde nez v baru\putice tak fakt des nejvetsi.ja bych se za sveho propadla hanbou.