Sklamanie z neschopnosti muža dokončiť dom a záhradu
Dievčatá,len taký výlev..v nedeľu má dcera 1.sv.prijimanie a muž je 1,5 r. bez prace a ‘slubil’,že on dokončí dom svojpomocne ako tak záhradu a potom pôjde do prace a dcera bude mat peknú oslavu na terase.Pozvala som cca 20 ľudí z rodiny,šťastná,že všetko bude dokončené aj vnútri/zijeme tu 16 rokov/ a konečne nejaká terasa.Realita!!!..za cely rok rozrytá záhrada..a všade mame blato,hlinu,dosky..príprava na úpravu záhrady-terasy.V dome rozdrobená kúpeľňa-že ide on robiť,dlazba vytrhana-že on všetko ide robiť!!
Sme už skoro na mizine,on si ten 1,5 roka asi len v hlave robil plany ako to všetko urobí!! Rok donho hucim,že ak to nejde robiť tak nech si hľadá prácu.!!!!.
Minuly mesiac som v zúfalstve obvolala všetky restiky,že nejak to zvládnem s úsporami a urobím oslavu,ale všetko vybookovane!
Ja pracujem,chodím domov vycerpana a on si urobil 1,5 roka dovolenku!! Bol to len výlev..dúfam,že po prijímaní pôjde do prace!
Je mi ľúto,že dcérka si predstavovala tiež peknú oslavu a takto sa budeme tlačiť v dome,kde je všetko rozrobené…budem mat aj zlý pocit pred návštevou,lebo niektorí u nas neboli rokyyy.Jemu to je jedno!!
dcérino prvé prijímanie a návšteva sú len čerešnička na torte, treba riešiť chlapa, čo 1,5 roka nepracuje a váľa si šunky doma!
Ja som 15r vydata, prezili sme hocico. Ale 1,5r bez prace je pre mna NIE. A nie kvoli navsteve a sv. prijimaniu. Chlap, ktory nepracuje 3 mesiace, ma vazny problem. A Ty s nim. Cely zivot budes za neho tahat. Je mi to luto, ale toto nie je ten spravny chlap do zivota.
@veklipo ja viem,neťahala som finančne extra..to by bolo to posledné! On platil všetko ako naďalej,lebo zdedil peniaze..ale tie peniaze minul má nič nerobenie..na jeho relax!! Tiež som nečakala,že bude tak dlho doma..! Stále to naťahoval..zima,veľká noc..tiež už nemám slov.
dcérino prvé prijímanie a návšteva sú len čerešnička na torte, treba riešiť chlapa, čo 1,5 roka nepracuje a váľa si šunky doma!
@danica2711 áno,ale to bol cieľ,že dorobi dom z dedených penazi..a potom už bude pracovať.Penisze míňal asi má iné veci..
Baby bol to výlev,lebo ide prijímanie..ale celé je to o jeho lenivosti,pohodlnosti a ja už nevladzem.Dala som mu ultimatum,opäť sľúbil,že po prijímaní pôjde do prace…u mna už tie sľuby neplatia,nás život išiel rapídne dole..kvôli jeho lenivosti a míňanie penazi má blbosti
@autorka aké ultimátum si mu dala?
@letfenixa že ak nepojde do prace,ja si od leta beriem do nájmu byt a ideme od seba.Deti budú mat prázdniny,zvládnem to lepšie..teraz je ešte škola,nechcem to riešiť..Viem,že sama to nezvládnem.ale pozerať sa na to ako on si spokojne leží a ja unavená z prace bude pre mna lepšie odist. A teda nemá pohodlnosť pri mne,je samostatný čo sa týka varenia,prania ..deti atd..Možno to bude vyhovovať obom,lebo ja som za ten rok stratila pri ňom nervy!’
Prepac , ale toto si mala už urobiť dávno . Rok a pol pozerať na lenivca doma , tak to ja by som nedala . Ono je dobre , že teraz je to prijímanie a to už je asi tvoja posledná kvapka . Držím palce , nech to dopadne akokoľvek , hlavne k tvojej spokojnosti .
1,5 roka je chlap bez roboty doma a ani na dome nie je porobene?!? Si srandu robis? Lenivec co sa vala doma a ty este aj jeho zivis, lebo chodis do prace?
Prepac , ale toto si mala už urobiť dávno . Rok a pol pozerať na lenivca doma , tak to ja by som nedala . Ono je dobre , že teraz je to prijímanie a to už je asi tvoja posledná kvapka . Držím palce , nech to dopadne akokoľvek , hlavne k tvojej spokojnosti .
@lenka.25 no práveže on naozaj začal všetko robiť..len proste začal a dlho nič,potom zase..to bolo ako na hojdačke. A vlastne som si uvedomila,že on len sľubuje a nič..moji známi aj domy a terasy aj všetko dorobili,aj do prace chodili..l
No ale začal robiť a všetko nechcel rozrobené . Pre mna to je horšie , ako keby radšej nič nezačal . Naozaj nerozumiem tomu , že si sa na toto dokázala 1 a pol roka pozerať a prišlo ti to až vo chvíli , kedy ma prísť rodina a priatelia na oslavu veľkého dňa tvojej dcéry a ty máš z domu jednu veľkú kolnicku .
1,5 roka je chlap bez roboty doma a ani na dome nie je porobene?!? Si srandu robis? Lenivec co sa vala doma a ty este aj jeho zivis, lebo chodis do prace?
@muchotrafka298 no,smutne ..on si mysli,že je to ok!! Že sa dosť narobil..ja si to plne uvedomujem od začiatku roka ako všetko išlo hore,ako sa nam znížil štandard..je mi to ľúto,že je zdravý chlap a takto kvôli zdedeným peniazom sedi doma!!
Mal peniaze, čas...zlenivel.Co robil celé dni?Treba mu pekne poďakovať za oslavu na terase.Peniaze mohol dať niekomu kto to spraví a on chodiť do roboty
No ale začal robiť a všetko nechcel rozrobené . Pre mna to je horšie , ako keby radšej nič nezačal . Naozaj nerozumiem tomu , že si sa na toto dokázala 1 a pol roka pozerať a prišlo ti to až vo chvíli , kedy ma prísť rodina a priatelia na oslavu veľkého dňa tvojej dcéry a ty máš z domu jednu veľkú kolnicku .
@lenka.25 no,presne..mne to už dávno docvaklo,len teraz to na mna doľahlo..že to musím dať zo seba vonku lebo ide prijímanie.
Mal peniaze, čas...zlenivel.Co robil celé dni?Treba mu pekne poďakovať za oslavu na terase.Peniaze mohol dať niekomu kto to spraví a on chodiť do roboty
@luccija áno,to som mu povedala..resp.treba nam nove auto,že mohol zarábať a peniaze odložiť má auto.A dorábať keď príde z prace..zlenivel úplne, kupoval x somarín má temu..okrem rozrobené domu,mame v dome aj haraburdu..možno chytil nejakú depresiu a kompenzoval nákupmi..mna už hocičo napáda,lebo to nie je možné aby zdravý chlap nepracoval.
Moja tp by si si mala zistiť kam isli tie peniaze lebo neexistuje aby si nemala prehľad čo čo stojí atd kam išlo koľko peňazí a koľko vám zostalo keď máš dom a dvor hore nohami kde sú tie peniaze.. búrať je najmenej investičná záležitosť
A on kolko milionov zdedil, ze bude do konca zivota doma???? Dom rozrobeny, zahrada, tam mal investovat cas co je doma.
HM, to by za dva mesiace v práci vám tu terasu urobili najatí robotníci.
Chápem 6mes sabatikalu ale 1,5 roka? 🫡 Mala si to stopnúť skôr.
A on kolko milionov zdedil, ze bude do konca zivota doma???? Dom rozrobeny, zahrada, tam mal investovat cas co je doma.
@muchotrafka298 👍..cely čas sa s nim hádam o tom,že peniaze už takto lahko nikdy neprídu a mohol ich investovať do domu..takto minul celé úspory.Ja som bola veľmi zaneprázdnená,menila som prácu,zaucanie..deti riešila a keďže sme nemali finančne problémy..ale stále som mu to pripomínala skoro denne to jeho zmýšľanie.Tie peniaze sú už aj fuč..žiaľ.
Moja tp by si si mala zistiť kam isli tie peniaze lebo neexistuje aby si nemala prehľad čo čo stojí atd kam išlo koľko peňazí a koľko vám zostalo keď máš dom a dvor hore nohami kde sú tie peniaze.. búrať je najmenej investičná záležitosť
@newmoomy ja viem,kúpil lyze,novú TV,dlažby,material má terasu,detom kupuje veci..dovolenka,do auta sa vrazilo na opravu a žili sme z toho.Z mojho platu by sme nevyžili..
On je proste lenivy a do prace ho nedostanes. Nema ziadne pracovne navyky. Minal na somariny, mohol dat veci dorobit firme.
Prečo si riešila aj deti kým si on oddychoval? Ty máš prácu on má riešiť ostatné keď nepracuje.
HM, to by za dva mesiace v práci vám tu terasu urobili najatí robotníci.
Chápem 6mes sabatikalu ale 1,5 roka? 🫡 Mala si to stopnúť skôr.
@lenkakravcova ja som to riedila,ale bola zima..potom iné sviatky,potom leto..potom Vianoce..on mi len sľuboval ..ale ja som si dala taký ‘plan’, že ak sa po prijímaní nič nezmení,budem konať ja..to prijímanie je len taký záchytný bod pre mna,že mal veľa času na všetko a zvykol si!! Možno som úplne tolerantná na pokraji zrútenia 😒
Prečo si riešila aj deti kým si on oddychoval? Ty máš prácu on má riešiť ostatné keď nepracuje.
@januska12323 myslela som deti,že ja chodím s dcerou ma take babské vyletiky,že sa s nimi rozprávam atd..trávime veľa času spolu..on im vari,lekár chodí s nimi,vyváža na krúžky..mame už starsie deti,nepotrebujú taku dennú opateru🙂
No tak toto by som ja nezniesla🙄
No tak toto by som ja nezniesla🙄
@bielasovicka ani ja..preto je v nadpise tolerantnosť !! Taka blbá naivita..lebo to budem ja,ktorá odíde z domu,bude hľadať nájom..jemu sa nič nerobí,on je spokojny!!! Ja sa budem trápiť,kým príde ku BSM ak sa rozvedieme.
A prečo odchádzať z domu? Deťom je tam predpokladám dobre. Však keď sa nepohne tak sa môžete teda rozviesť ale ty s deťmi môžeš ostať v dome a dopravovať si ho. Či?
To je také pubertálne zmyslanie teraz mám peniaze pokupim si po čom som túžil.Skoda mohol ich použiť inak teraz zostal rozrobeny dom.A to je hanba po 16 r nemať terasu.Aspon vidíš jeho priority asi ma krízu stredného veku🤣
A prečo odchádzať z domu? Deťom je tam predpokladám dobre. Však keď sa nepohne tak sa môžete teda rozviesť ale ty s deťmi môžeš ostať v dome a dopravovať si ho. Či?
@lenkakravcova prečo odist? Ved on je bez príjmu, ak nebude mať čo do huby, lebo autorka nenakupi, ak mu nebude svietiť svetlo, tak sa hádam ešte rozhýbe a začne makať. Alebo prv rozpredá co ma a potom aj tak pôjde do roboty.
Ak autorka ostane vždy bude mať elektriku a aj jedlo napr. Preto autorka musí odísť.
To je také pubertálne zmyslanie teraz mám peniaze pokupim si po čom som túžil.Skoda mohol ich použiť inak teraz zostal rozrobeny dom.A to je hanba po 16 r nemať terasu.Aspon vidíš jeho priority asi ma krízu stredného veku🤣
@lenkakravcova áno,detom nič nechýba,majú vlastne izby, cítia sa tu dobre..neviem si predstaviť byt tu s nim rozvedená,by sme si robili naprieky..on neodíde,deti možno tiež nie..
@luccija áno,úplne zmýšľanie vhodne puberťáka!! Áno,niekedy nol veľmi šikovný,ale po 40 tke to ide dole vodou..len ako nepracovať..má čoskoro 52r…ja som od neho mladsia😀ešte vitálna

Ja som 15r vydata, prezili sme hocico. Ale 1,5r bez prace je pre mna NIE. A nie kvoli navsteve a sv. prijimaniu. Chlap, ktory nepracuje 3 mesiace, ma vazny problem. A Ty s nim. Cely zivot budes za neho tahat. Je mi to luto, ale toto nie je ten spravny chlap do zivota.