So svokrovcami v dvojgeneračnom dome - vzťahy
Tie čo bývate so svokrovcami, rodičmi v dvojgeneračnom dome aké máte vzťahy ? Myslím samostatne poschodie, vlastná kuchyňa. Tiež sa , musíte,, po príchode z práce,, hlásiť, alebo bývate akoby ste bývali v takej bytovke.
Myslim.ze ste mohli tušiť do čoho idete.A svokrovcov budú len starnúť.chorlaviet a byť viac nároční na opateru.Problemom je.ze aj ty starnes.bude ubúdať energia.aj zdrav.problemy pridu a ďalšie deti svokrovcov ľahko záujmu stanovisko...starkí sú s vami.tak sa starajte.Nezavidim ti.da sa spolunažívať.ale chce to často si zahryznúť do jazyka.Mam dve také kolegyne a čo už narobia.len ich musia dochovat.
Tak jasné mať pri sebe človeka, ktorý stále chŕli negatívnu energiu je príšerné. Musíš na to prísť sama ako ju vždy slušne obísť.
Aj moji svokrovci bývali u nás,oni dole mali všetko svoje,my na poschodí,spoločnú sme mali vstupnú chodbu a kotolňu.Niekedy som sa so svokrou nevidela aj pár dni ,len ju počula,ona sa mi nemiešala do ničoho,nesledovala naše návštevy,ani sama neprišla hore k nám.Nemusela som zamykať,nikdy mi neňúrala po izbách.Ked sme boli v práci a deti prišli zo školy dohliadla na nich,v zime zakúrila,priložila,my sme prišli do vykúreného domu.Ked sa niečo pokazilo napr.bojler,alebo sa kupovalo drevo,uhlie bez slova prispela.
Není si povinná, veď vedia kedy cca prichádza s z roboty tak ťavedia pozdraviť aj oni...keďže máte všetko extra si ako v bytovke...ani v bytovke by si im nezvonila ahoj tu som....
To je tu normálne. Dáš diskusiu a komentujuce úplne preladia radio 😀
Môj muž tak býval so starými rodičmi, keď bol malý. U nich sa hlásiť nemuselo, lebo babka celý deň smirovala pri okne, či niekto nejde. 😂 A už z okna kričala, kde si bol? 😇
Tvoja svokra si zvykla, že po príchode za ňou zakazdym prídeš a vypočujes ju. Jej to pomáha ale teba to zas ubíja, čo je úplne pochopiteľne. Je načase z tohto zvyku nenápadne vycúvať. Prejdi okolo, pozdrav s úsmevom a nezastavuj sa. Vyzeraj vždy zaneprázdnená, ked tá bude volať vyhovor sa na deti, únavu, prácu, čokoľvek....zvykla si na tvoju spolocnost,zvykne si aj na to, že už nechodis. Je to také bezbolestne riešenie.
my sme s ex svokrovcami tak bývali.... nič moc resp. nikdy viac.
keď sme niekde odišli tak svokra nám aj hrnčeky sčítala či náhodou sa nerozbil bez jej vedomia...😉
celý deň len sedela pri okne a sledovala kto ide po ceste. nemuseli mať ani psa... Vedela presne kto kedy išiel po ceste, kedy chodia susedia z práce...
@deti95060810 toto sa vola Svokra 007....hrôza.
obdivujem každého, kto toto dáva 🙂 či už pri oddelených poschodiach alebo úplne spolu 🙂
Ono je to sice, ze zvlast vchod a tak, ale nedala by som to, lebo spolocny dvor, furt vsetko pod dohladom, najlepsie je mat svoj klud, svoje sukromie.

a preco prosim ta byvaju vo vasom dome ? kde byvali predtym nech sa tam vratia