icon

Som alergická na svokru

ddd333
14. aug 2021

Dobrý deň , rada by som si vzala od vás nejaké rady + asi sa vyrozprávala. Som totalne alergická na svokru- ja normálne citim nenávisť , neznasam ju! Nežijeme spolu ani pri sebe - býva cca 150-200km od nás - no napriek tomu synáčika ovláda dokonale. Nonstop vypisuje na messenger, telefonuje a zisťuje kde čo robíme atď…. Na dennom poriadku ( kľudne aj na dovolenke) pise na messenger : aky bol deň, čo si robil ( ja som asi vzduch ?) , čo nové… akonáhle odpíše spustí sa sprcha správ ako : dávaj si pozor, nechod rýchlo na aute, na kolobezke, na motorke paneboze ( ma 32 rokov a stále má potrebu pisat aby si dával pozor 🤷‍♀️)
U nás vznikajú neustále hádky lebo ja to a aj ju nenavidim …. Mame fb kt je spoločný kvôli firme - tz ak vybavujem objednavky tak vidím čo pise … už som si aj myslela či je lepšie nečítať to ( pretože vždy sa totalne vytočím do zúrivosti) alebo to citat aby som mala prehľad čo sa deje? 🤷‍♀️
Akonáhle padne jej meno môj cely deň skončil a je pokazený …. Dokážeme sa hádať pretože si ju zastáva , vraj je staršia a sama a treba s nou stále pisat / volať a chodiť k nej ( ja nechodím) ….

Máte to niekto podobne ? Ak áno ako to riešite ?

Je to pretvárka prvej triedy - dokáže sa usmievať a za chrbtom by Vám drbla guľku do hlavy
Dik !

evamea
14. aug 2021

@ddd333 Vtipné je to, že najväčší problém nie je matka tvojho frajera, ale ty a tvoj frajer. Divím sa, že ste spolu už tak dlho..

ddd333
autor
14. aug 2021

@katka2602 konečne normalny názor

dskjhfdlkdjhl
14. aug 2021

@ddd333 tebe sotva, ale to je cisto uz len tvoj problem.

ddd333
autor
14. aug 2021

@evamea keby si to čítala celé ako pises vedela by si že toto sa deje odkedy sa rozišla ona s jeho otcom !

zuzanockamt
14. aug 2021

@ddd333 všetko sa dá skĺbiť,keď sa chce, no u teba sa nechce. Ja si rodičov vážim a som tam často na víkend, ba aj celý týždeň.

ddd333
autor
14. aug 2021

@dskjhfdlkdjhl ty si nejaka nadprirodzena ? Či sa tu budeš povysovat?

ddd333
autor
14. aug 2021

@zuzanockamt tak tvoj muž je určite rad keď je celé týždne sám doma

katkami123
14. aug 2021

@ddd333 tak sa s priateľom porozpravaj, ze prečo keď nevlastné tiež nevrhajú a žijú si svoj život, tak on takto behá. Ale podľa mna ona dobre vie, ze ti tým hra na nervy a naschval ho ukoluje a pozýva ku sebe.

evamea
14. aug 2021

@ddd333 Čítala, zatiaľ sme prišli na to, že ani tvoj postoj neprispieva k zlepšeniu situácie, skôr naopak..

dskjhfdlkdjhl
14. aug 2021

@ddd333 pozri, uz je kazdemu jasne, ze dobry nazor je len ten, ktory je taky, ako mas ty. takze je zbytocne ti radit, lebo ty o radu nestojis, ty chces len citat nadavky na skoro-svokru, to je cele. Kym si nedas do poriadku vztah, uplne zbytocne sa budes vytacat nad svokrou. Ale asi ta to velmi bavi.

ddd333
autor
14. aug 2021

@katkami123 cely život ich komandovala - nemajú ju radi , nepozýva ju nikto na žiadnu oslavu …. Partner je dobrák a čo piska on skáče

konikkon
14. aug 2021

@ddd333 podľa mňa je celá táto story vymyslená. Tvoje odpovede sú zvláštne a ako keby vymyslené. Raz píšeš tak, potom inak. Píšeš, že s tvojimi rodičmi si vychádza, chodí s nimi na dovolenky, bike, túry... A kedy s nimi chodí, keď v ďalšom príspevku píšeš, že voľný čas trávi u matky. A viac veci tu nesedí, celkovo si nejaká schizofrenicka.

777januska777
14. aug 2021

@ddd333 fakt ti radím dobre, obaja si určite rovnaké pravidlá. On u mamy 2x mesacne a ty u vašich 2x mesačne. Jednoducho musíte sa dohodnúť a nájsť ústupok. Jemu sa bude ľahšie mame odporovať, ked uvidí, ze aj ty si urobila ústupok s vašimi. Keďže on to nevidí u teba, tak to neurobí ani on a ste v zacarovanom kruhu.

ddd333
autor
14. aug 2021

@konikkon vďaka za názor 😀 nie som schizofrenicka , a ani to nie je vymyslene 😃 písala som že ak nejaký víkend vynechá další musí ísť už v piatok ( napr teraz vynechal víkend - bol na túru s našimi ) tak už v piatok teraz čo príde pôjde po praci k matke

konikkon
14. aug 2021

@ddd333 vaše deti majú skoro. svokru radi?

zuzanockamt
14. aug 2021

@ddd333 môj manžel je spokojný, navzájom si vychádzame v ústrety, rešpektujeme sa, keďže vieme, že naši rodičia sú už vo veku, kedy nevieš dňa ani hodiny a trávime s nimi viac času ako kedysi. Sme rozumní a inteligentní a vieme sa dohodnúť, sme spolu už veľmi dlho a obaja vo veku, kedy už máme dosť skúseností, rozumu a zrelosti

ddd333
autor
14. aug 2021

@dskjhfdlkdjhl neni pravda zatiaľ si poradila len vysmesne takze neviem ani čo nato odpisat , neviem či by tebe nevadilo že kazdy víkend si sama a tvoj muž / partner je u matky

ddd333
autor
14. aug 2021

@konikkon deti nemáme - písala som už

ddd333
autor
14. aug 2021

@zuzanockamt tak to má teší 🙂 vás manžel asi netravi celé vikendy u rodicov a doma u vás je aj porobené

zuzanockamt
14. aug 2021

@ddd333 takže predsa to nie je každý víkend, keď víkendy trávi aj s tvojou rodinou

ddd333
autor
14. aug 2021

@zuzanockamt za posledné 4 mesiace bol každý víkend u mamy okrem tohoto stačí ?

abbey1
14. aug 2021

@ddd333 Veď si písala, že má priateľa, s ktorým býva i kamarátky. Teraz zasa ju nikto nepozyva a všetci ju neznášajú. Raz tam synáčik mesiac nejde, potom je tam každý víkend. Raz tak, raz inak.

dskjhfdlkdjhl
14. aug 2021

@ddd333 ale poradila som ti, len Ty si mimoriadne nechapavy exemplar. Takze skus si znovu pomalicky precitat celu diskusiu, bez klapiek a mozno sa nieco aj dozvies. A este ti to zjednodusim-daj si do poriadku vztah so svojim partnerom a uvidis, ze nebude uprednostnovat vikendy s matkou pred Tebou.

zuzanockamt
14. aug 2021

@ddd333 u rodičov trávi tiež veľa času, keďže nikoho iného nemajú a ja domácnosť stíham popri práci a dvoch deťoch, z toho jedno je ešte mini

ddd333
autor
14. aug 2021

@abbey1 fuha citaj s porozumením. Má priateľa ( muž sa s nou rozviedol nedalo sa to zniesť ) 2 súrodenci nevlastn detto , má na ulici kamarátky a ich manželov kt vedia pomôcť ak treba …. Čo sa týka rodiny na žiadne oslavy ju nikto nevola , jeden súrodenec mal svadbu a nebola pozvaná !

konikkon
14. aug 2021

@ddd333 ani svadba, ani deti, chlap o teba nejaví záujem. Neznášas jeho matku. Nezobrali ste sa kvôli tebe. Nemáte čas ísť ani len do kina, ale tvoj chlap ma čas dovolenkovať a turistikovat s tvojou rodinou... V tomto vzťahu si navyše ty😅

sisa_s
14. aug 2021

A uz sme sa dozvedeli, preco nebude svadba? 😀 7 stran a stale som v napati 😀

ddd333
autor
14. aug 2021

@konikkon prečo by sa človek hneď mal brat a mat deti ? Svadba nie je lebo nechcem z istého dôvodu kt sa inak riešiť nedá to je naše súkromie …. Do akého kina ? Kino bol príklad

ddd333
autor
14. aug 2021

@konikkon na turistike som aj ja 🙂 neviem o čom točíš

ddd333
autor
14. aug 2021

@sisa_s neriešim svadbu 🙂 riešime “svokru”