icon

Som pohádaná s priateľom a v utorok máme letieť na dovolenku

16. júl 2022

Ahojte, idem sa poradiť, vo štvrtok sme sa pohádali s priateľom, odvtedy som ho nevidela a ani o ňom nepočula, on máva také výpadky, že zmizne a ignoruje, predpokladám, že si užíva s jeho pubertálnymi kamarátmi (tridsiatnici nezadaní, zaseknutí v puberte), v utorok letíme na dovolenku k moru. Dnes som si uvedomila, že on je schopný nezjaviť sa dovtedy tak som začala hľadať náhradu zaňho, zháňam si odvoz na letisko a podobne. V pondelok musím nahlásiť do cestovky zmenu. Povedala som si, že počkám do zajtrajšieho večera a ak sa neozve, riešim to po svojom. Čakali by ste ešte ako sa zachová alebo by ste ho už škrtli? Nechcem to nechať tak a myslieť si, že sa uvedomí, lebo prídem o viac ako 1.000 € za jeho miesto.

bambi2121
31. júl 2022

Z mojej skúsenosti.....mesiac po návrate bude sekať dobrotu.....mozno aj dva....a potom sa zasa vsetko vrati do starých h koľají....ako nechcem nikoho ovplyvňovať,je to aj tak iba na vás,ale ľudia sa nezmenia za tak krátky čas

slovakboy
31. júl 2022

Presne takúto jeho reakciu som očakával. Len teraz nepovoľ a nedaj sa ľahko. Bolesť ho môže zlepšiť k lepšiemu a skutocne sa zmení. Ale daj tomu pol roka. Ak po polroku bude stále sekať dobrotu, potom ho môžeš znovu prijať.

sickynickyobsadene
31. júl 2022

No musí to byť ťažké,nepovoliť....ale keď bolo všetko inak dobré...čo keď sa zmení...

emily_666
31. júl 2022

Veru tazke pre teba teraz, dovolenkovy mod pominul a.prisla realita. Sama by si mala zvazit, co v zivote chces. Je vela prikladov, kedy sa ludia zmenili, a tiez vela, kedy to nedokazali.
Zastavam vsak nazor, ze kazdy si zasluzi poslednu sancu. Naozaj poslednu a ak ju predrbka, ina nebude.
Ak mu ju vsak das, urcite nie rozno vhupnut do starych kolaji. Otukavat sa, rozpravat sa, urcovat si hranice. A bez intimnosti. Mozno pridete k zhode, ze to nema zmysel a mozno prave naopak.

ropucha6
31. júl 2022

No “uvedomenie sa” sa dokazuje skutkami, nie recickami. Osobne by som tomu tiez velku sancu nedavala, ale vsak uvidis.

autor
2. aug 2022

@slovakboy ahoj, no toto si neviem v reále predstaviť, že pol roka, bol by u mamičky v tom jeho hnusnom meste kde sa tieto veci dejú, tam sú tí jeho idioti, nemala by som šajnu čo tam robí

autor
2. aug 2022

@bambi2121
@sickynickyobsadene človek môže zmeniť svoje chovanie, ale musí sám chcieť a mať vôlu

autor
2. aug 2022

@emily_666 ja ak by som mu mala dať ešte tú poslednú šancu, musel by spraviť tri veci, aby som nad tým vôbec začala uvažovať, ja necúvnem ani za svet, tvári sa, že pochopil o čo prišiel, no treba skutky a konkrétne

esencial
4. aug 2022

Neskoro :D

jannette1986
5. aug 2022

Ahoj. Ako pokračujete s ex?

autor
5. aug 2022

@jannette1986 ahoj, absolvovali sme tú večeru

jannette1986
5. aug 2022

To mi nejak ušlo 🤭ako sa k tebe teraz správa?

autor
5. aug 2022

@jannette1986 veľmi opatrný bol, on vie, že prestrelil a ja viem, že by ma chcel späť. No nie sme spolu.

janinka007
5. aug 2022

Nechaj ho dobre podusit vo vlastnej stave a časom uvidíš. Sama najlepšie vieš, čo ti postvaral a ako to celé cítiš.

kassandra25
6. aug 2022

@lesana25 pani, prave ste dokazala svoju inteligenciu. Naco sa obuvate do mna za prispevok spred 2 rokov, ani vy nezijete rovnako ako pred 2 rokmi, ked tu zakladate diskusie, ze manzel sa ide s vami rozviest a nasledne si vymazete vsetko o sebe, co sa da, zmenite okres atd..... ako ste mna oznacila, ze zijem - vasim slovnikom v sra.kach, tak vam musim oponovat, nie, mam sa velmi dobre, som spokojna, stastna, a nemam ziadnu achillovu patu, ako vam tu radia vase kamaratky. Dovidenia!

autor
6. aug 2022

@kassandra25 a prečo ty očakávaš od druhých žien iné chovanie než máš ty voči ostatným? Všetky si všimli v príspevkoch tvoje komentáre, nielen v tomto mojom. ty sa tak môžeš správať a u iných ti to prekáža?

kassandra25
7. aug 2022

Vieš, čo , spomenula som si sama, na zaklade toho mojho prispevku spred tych 2 rokov, ake je to byt v dlhodobom vztahu a to este aj s papierom nato, ze ten clovek ocakava zlepsenie, lebo nechce tomu verit, ze ten jeho konkretny vztah zle dopadne a skonci. Nakolko si dala pani so psychopatickymi sklonmi az taku namahu, ze mna si tu prelustrovala a to hodne a vylepila tu uz dobre neaktualny prispevok, som si bola nutena kvoli nej aj do buducna dat foto prec. Teraz ta trosku chapem, ze v kutiku duse by si bola najrajdsej, keby sa vam nic zle vo vztahu nedialo a fungovali by ste co najlepsie a bez problemov. Tu vsak teba nechapem , v tom smere, ci nedokazes predvidat natolko a seba a dieta , lebo ste dvaja, dvojka , chranit, ze si nenajdem chlapa o 5 rokov mladsieho, ale skusim radsej o 5 rokov starsieho, lebo ku tomu tvojmu pasuje viac 25-ťka, nez 35-ka, a ked je to iba frajer a nie manzel a ma iba pocas chodenia , lebo nie manzelstva , take sklony, ze dokaze od vas odist a nenahlasit sa ti 2, 3 dni alebo kolko, jednoducho nekomunikuje s tebou normalne kazdy den a odmlci sa, a vies ze niekde ma nejaku partiu a kde piju, je toto na zaplakanie a nevyvazia to pekne dni u vas vo vztahu, nakolko ty nie si slobodna bezdetna a nemozes si dovolit mat takehoto luzra, ale ty si jednoducho 35 rocna matka so synom a potrebujes mat do zivota nejaku vaznost s vaznym muzom, ktory vam dvom da iba istotu a ty sa potrebujes chranit a nebyt na hojdacke vo vztahu a je jedno, akokolvek si ty sama pre seba zabezpecena. Ty potrebujes muza na tvojej urovni alebo vyssej. A nie individum, o ktore bicykel si opriet je hanba. Prikladom mi je taka Dara Rolins, ktora konecne si nasla seberovneho a nie na hanbu, a takym smerom sa treba v zivote uberat. Je v poriadku, ze ty si velmi samostatna a dokazes vela pre vas/teba, ale aj partnera treba mat na urovni a nie ako psa alebo zlobive decko a cakat kedy co blbe vyvedie.

autor
7. aug 2022

@kassandra25 no konečne komentár ako sa patrí, napísala si to normálne a slušne. Ja som už tu popisovala ako to bolo, že som si nenašla socku z krčmy a áno, dúfala som, že tieto občasné úlety skončia, predsa, nie je to puberťák už. On mal veľkú výhodu, že ja som ho nikdy nevidela opitého, ani len "v nálade". To keby sa udialo tak by tu nebol už dávno. Mňa vytáčala už len predstava, že o tom viem. Pohár trpezlivosti pretiekol pred dovolenkou a dopadlo to tak ako to dopadlo.

autor
9. aug 2022

Baby, zvozíte ma pod čiernu zem, veľmi sa snažil, skúsila som mu dať ďalšiu šancu, nasľuboval mi ako skončí s tými kamarátmi, no stále mu vyvolávajú, tak som povedala, že na čo sľubuje keď to nemal v pláne dodržať a ešte ja som ostala zlá, pred chvíľou mi vynadal a vraj ma už nechce on nikdy vidieť. Takže tie rečičky boli len akože zasa na "oklamanie nepriateľa - mňa" 🙈, tak teraz je on za frajera a hrdinsky odišiel

srferreira
9. aug 2022

Kopla by som ho do riti! 😠
Kolko mal uz sanci?

janinka007
9. aug 2022

Keď ti toto neotvorí oči, tak čo už? 🙏 Kašli na neho prosím ťa.

autor
9. aug 2022

@srferreira veľa ich už bolo

srferreira
9. aug 2022

Och. A co ta pri nom tak drzi? Ked tak zbezne som citala si uplne nezavisla zena od neho.

autor
9. aug 2022

@janinka007 otvorilo, ja už mu nedokážem veriť a on asi potreboval toto, nakloniť si ma a dotiahnuť to tak, že on na finále vynadá mne, spraví zo mňa kravu a pomastí si tým ego.

autor
9. aug 2022

Chcela som sa vám tu priznať aká som sprostá, že som sa dala nalomiť ešte aj po tom podraze pred dovolenkou.

dzulli1980
9. aug 2022

A načo to bolo všetko dobré? ... muži sa nemenia ... sledovala som túto diskusiu od začiatku a vedela som, že to takto skončí ... to sú proste vzorce správania, ktoré sa nikdy nemenia ... cítila si sa silná, myslela si si, že to dokážeš, lebo tu Ťa ženy podnecovali k tomu, aby si ho nechala ... odrazu je po dovolenke, prišla realita, príspevkov v tejto diskusii málo ... nuž čo, nie Ty, on s Tebou pekne pozametal ... stáva sa, človek zistí, aký je vnútorne silný, až keď je sám ... máš poučenie, určite Ťa to posunie dopredu ... teda dúfam ... držím palce.

mariejenka
9. aug 2022

Autorka, nic si nevyčítaj. On sa ukázal ako uplne dno, neskutočne ho urazilo ze si ho nechala doma,a este mu nevadilo doliezat,liškat sa ti. A ked si privolila k dalsej šancí,on podla neho "zvíťazil" no hrdina velky, a dal ti kopacky. Je to nevyzrety blbeček. Otoč list. Hlavu hore.

autor
9. aug 2022

@mariejenka vieš čo, hanbím sa sama pred sebou a najradšej by som sa kopla do zadku za toto

mariejenka
9. aug 2022

Každé čudo trvá 3 dni. Nevenuj mu už žiadnu myšlienku.

autor
9. aug 2022

@dzulli1980 na nič to nebolo dobré, trúba som, nuž čo, dobre mi tak.