icon

Som sklamaná z pohrebu

26. jan 2022

Ani neviem čo od tejto diskusie očakávam, asi len zo seba potrebujem dostať všetok hnev a sklamanie. Robili sme pohreb, civilný obrad, mala to byť súkromná záležitosť o najbližších, len obrad a potom všetci domov. Obrad bol v dome smútku v dedine kde som vyrastala . Ozaj sme všetko chceli len o najbližších, no keď sme prišli k domu smútku bola tam nastupená snáď celá dedina. Neviem odkiaľ ľudia vedeli, že je pohreb, ale veľmi ma to nahnevalo. Desiatky pre mňa cudzích ľudí, tam kde nemali čo robiť. Ako by to bola nejaká verejná akcia. Normálne som mala chuť odísť odtiaľ. Celé to tí ľudia pokazili, nebolo to také aké som chcela. Som hrozne sklamaná a smutná.

Strana
z5
h2
28. jan 2022

Prečo si tu tak veľa z Vás myslí, že za únik informácií o pohrebe môžu "tetuše" z obecného úradu?

kozova87
28. jan 2022

Autorka,nabudúce uviesť hneď do úvodu o čo sa jedná,ak by si nedoplnila diskusiu tak by si dobre dostala naložené,každopádne to ľudia určite nemysleli v zlom,určite prišli aj zvedavci,ale to tak chodí všade.

pomarancu
23. feb 2022

Je mi to velmi luto! Aj nam sa stalo podobne, ale my s manzelom sme truhlicku nenechali otvorenu, nechceli sme ani len aby priatelia videli..dokonca ani rodina- stari rodicia dcerku po smrti nevideli. Ani parte sa v dedine nevyvesilo- oznamili sme len koho sme tam chceli mat. tak ci tak pri kondolencii tam boli zeny,ktore vobec ale vobec nepoznam a prisli na pohreb (a boli mi potom kondolovat- aj mne to bolo neprijemne).
Je mi to velmi luto, ze uz tak tazka udalost Vam to este viac ztazilo. Bohuzial, trebalo jednat hned, poprosit farara ,aby slusne oznamil,ze je to len pohreb V kruhu rodiny.
Bohuzial uz teraz to nezmenite, skuste ist dalej, nevraciat sa k tomu.

Strana
z5