icon

Som vydatá, ale ľúbim niekoho iného

kvldianka
11. apr 2015

Ahojte. Idem po radu lebo uz sa zblaznim. Mala som priatela. Bola to moja prva laska. Spoznala som ho ked som mala 14 rokov a boli sme spolu do mojich 18tich. Potom sme sa rozisli. Vlastne ja som sa rozisla s nim kvoli nejakej hluposti. Odvtedy som ho nevidela. Vzdy som ho lubila no musela som zabudnut, vsak zivot ide dalej. Spoznala som teraz yz svojho manzela, otehotnela som, zosobasili sme sa, kupili dom a "zijeme stastne". Lubim ho, dal mi to najkrejsie, nasho synceka ale ... ale nelubim ho celym svojim srdcom...celou svojou dusou. Nikdy som nelubila nikoho tak ako svojho prveho chlapca. Pred niekolkymi tyzdnami sme sa nahodou stretli. Najprv som ho nespoznala ale potom som sa mu pozrela do oci a hned som vedela ze je to on. Ta iskra bola este stale medzi nami. Neviem ci to citil aj on ale ja ano. Ani sme sa nepozdravili a kracali sme dalej .. pozerala som za nim a otocil sa. No bola tam moja mama aj moj syn. Odvtedy nanho stale myslim, je stale v mojich myslienkach, sniva sa mi o neho. Neviem co mam robit.. neviem na neho vobec nijaky kontakt, hladala som ho na FB no nenasla som ho. Aspon par slov ... ako sa ma, co je s nim, ci je uz vobec zenaty, ci ma deti?! Zblaznim sa.. pociti vo mne vreju ako blazon a neviem na nic ine mysliet len na neho.. baby, nechcem stratit svoju rodinu, manzela ☹ som z toho taka nestastna.. srdcu nerozkazes ☹ ☹ ☹

Strana
z2
moonlight1210
12. apr 2015

@kvldianka daj svojim pocitom aspon pol roka cas. nehladaj, nekontaktuj. a uvidis, ze postupne ako zovreli, tak vyvru.
a mmch - vies, co ta skutocne nastartovalo? to ze sa obzrel.
ale preco sa obzrel? naozaj preto, preco myslis ty? ze mu hlavu otocili sladke spomienky na teba, tak ako otocili aj tvojou hlavou?
obcas by sa jeden divil, preco sa skutocne niekto obzrie.

to, co si zazila, bola taka sila okamihu. viac sa o tom docitas v pribehu emmy bovaryovej, v kapitole, ked sla s muzom na ples a tancovala s porucikom, a potom zbozne opatrovala tabatierku, co si tam on omylom zabudol.
to je to co zazivas - sladku nostalgiu.
ak za nu chces vymenit, co mas - nikto ta nedrzi.

a este par moznosti, preco sa obzrel. len tak pre protivahu (neber to v zlom, ani ako urazku - je to len ukazka, na co vsetko este moze niekto mysliet, ked sa obzrie. nemusi to byt vzdy klasicke filmarske klise, ako vyjadrit v skratke divakovi, ze tu ide o nieco viac - doplnene spravnym hudobnym podmazom):
"Pani, to je ona? Ta sa ale dogabala."
"Ty kokso, ta ostarla."
"Hm, tusim stale po mne ide."
"Aha, uz lutuje, ze mi dala kosom. Jej problem."
"No, uz ma decko, tak nic."
"To je fakt ona? Sranda. ... Aha, Datart, chcel som si kupit baterky do ovladaca."

dossy
12. apr 2015

@kvldianka vyspi sa na to...

jaron
12. apr 2015

@dossy ale sama, nie s ním
(prepáčte mi ten humor)

adri266
12. apr 2015

@kvldianka naviazem na moonlight.

Vo svojich 18. rokoch sa s danym chalanom nerozides. V 22. rokoch otehotnies, v 24. rokoch sa vezmete, lebo cakate druhe dieta. Byvate u jeho rodicoch. Svokra Ti lezie na nervy, svagrina TA furt ohovara. V 26. rokoch otehotnies neplanovane znovu. On sa rozhodne odist do zahranicia, lebo nemate peniaze na svoje byvanie. Hadate sa. RAz na prechadzke stretnes zaujimave muza, ktory ma svoju rodinku. NIeco v jeho ociach Ta zarazi, Iskri to tam...nepoznas ho. Ale zavidis mu jeho stastnu rodinku.

Je to Tvoj terajsi manzel.

Neverim, zeby to ostalo iba v medziach rozhovoru. Bud rada, a vaz si to, co mas. Buduj si svoj vztah a nerozmyslaj nad tym, co by mohlo byt keby...

jaron
12. apr 2015

@adri266 to je super vyjadrené s tým príbehom

adri266
12. apr 2015

@jaron ja to beriem tak, ze su ludia, ktori su vecne nespokojni s tym, co maju. Mozno je to aj autorkin pripad. Ale pravdou je, ze neexistuje dokonaly partner a dokonale manzelstvo. Kazde ma nejake chyby.

A nespavat kvoli niekomu, komu som ASI videla iskru v oku, je podla mna dost nerozumne...

vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
micusa2222
26. feb 2023

@kvldianka neblbni...máš dobrého muža, dieťa,,,prvá láska je vždy o tomto..aj ja si často myslím na moju prvú lásku,,,fešák, inteligentný,pozorný, ..všetko som zbabrala ja..ale čas nevrátim..mám teraz iného priateľa,,tiež dobrého , ale prvý je prvý...

Strana
z2