Som vydatá, ale priťahuje ma kolega
Ahojte kočky,
Stala sa mi taka zvláštna vec v mojej práci nastúpil nový kolega a nejako moc extra ma nezaujal. Ale minule bolo to druhý krát v živote čo som ho videla sme spolu robili na smene a celu noc sme spolu furt debatovali, robili si žartíky naťahovali sa a niekedy mali reči ktoré sa dali pochopiť aj inak. No a mne sa pri nom tak rozbuchalo srdce že koniec. Nechápem manžela milujem a ani nemožem hovoriť o zalubení lebo ide len o strasnu chémiu. Ako boli dva okamihy ked som mu neico podávala z poličky a bol pri mne dosť blízko mala som uplne roztrasene nohy a srdce mi islo vyskocit že stacilo sa naklonit a pobozkat ho ale neurobila som to.. doteraz ked si na neho pomyslím mi hned bucha srdce a furt si volávame.. A vieme pokecať ovsetkoml. Je cerstvo ženatý a aj on je z toho v riti že toto sa mu nikdy nestalo že by ho neikto tak pritahoval ako vobec nechápem ale poviem vám neviem sa dockat na dalsiu službu snim co bude tento víkend. možno to bolo čaro toho večera a ked sa snim opať stretnem nič to som mnou neurobi ale o tom trosku pochybujem.. CO by ste robil vy??,Som z tej chemickej reakcie mojho tela na jeho prítomnost uplne nesvoja
@dovetattoo prepac, ale o co ide Tebe??? Ona tu pisala, ze ma tie pocity, ZNOVU napisala, ze je zvedava, ako sa k sebe budu v sobotu chovat. Proste to nie je OK, lebo na jej mieste by som vedela, ako sa k nemu spravat budem. A to sme jej napisali a jej sa to nepacilo 😒
NIkto ju k*** nenazyva, napisali sme jej, nech si da pozor, lebo tu je dost zien,ktore jednak pisu o sebe, ze nieco spravili, ani nevedia preco, a teraz to lutuju a ani nehovorim o tych chlapoch zien z MK. Ak maju taky vztah s manzelom, ze si mozu zahybat, tak preco to vobec riesi. Kazda tu pise, ze snivat je ok, ale dotykat sa nie, ani to sa vam nepaci...tak co vlastne chcela pocut??? A ako som uz pisala, je OK sa pozerat za peknym chlapom, nie je ok sa spravat ako 15 rocna pubertiacka, ak je on cerstvo zenaty a ona rok vydata...
@matahari30 ja sama sa priznavam milujem manžela ale viac živocisntoi by mi nevadilo v nasom vztahu...vidis, to je super, lebo si vlastne prisla na to, co Ti chyba. Vyuzi to vzrusenie, ktore citis, v posteli so svojim muzom. POvedz mu, co Ti chyba, alebo urob Ty prvy krok. VEd snivat o niekom je odpurucane sexuologmi ako predohra...
A este raz,nikto Ta nepovazuje za k***, ani za nevernicu. Len si jednoducho daj pozor. Pises, ze nie si pruderna. Ale znovu Ti pokladam otazku, bolo by to ok s Tvojim manzelom, hoc len ten bozk? Hoc len tie dvojzmyselne reci?
@adri266 hm..vsimla som si, ze vo forach rada rypkas...rada reagujes na komentare, aj ked nikto nepise konkretne na tvoju osobu....si trosku vztahovacna...ak si nepochopila mna, co som tym chcela povedat, nevadi..na tom nezalezi... 😉 kazdy si zijeme svoj zivot, ona uz vie sama, ako sa dalej zachova, myslim, ze nesklzne ...mam z nej taky pocit 🙂 takze tak...a to co si jej poradila teraz...to je fajn, v podstate ona si sama priznala co jej chyba a vie, ze na tom treba popracovat doma 😉
Ja som toho nazoru, ze nevera u zien zacina v srdci. Muzi skor to telo, sexualita, ale zena k tomu vzdy dava srdce a ma velke sklony si zidealizovat aj quasimoda 😀
Malokedy zena "spacha" neveru ze zrazuuuu 😀 ..obycajne sa to v nej vyvija... a staci nejaka situacia a buchne to.
Ak si mysli niekto ze som pruderna, tak ano, som pruderna. Keby moj manzel flirtoval a mal dvojzmyselne reci s inou zenou, povazovala by som to za dost vazne narusenie mojej dovery k nemu. Muz sa ma k inym zenam spravat ako ku sestram, a urcite surodenci nemaju medzi sebou sexisticke nazory, ktore sposobuju to vzrusenie a trasenie v ich telach (aspon by nemali mat).
Chapem, ze dnes sa kazdy snazi byt modernym clovekom, ale ja osobne som za cistotu vztahov a cistota manzelskeho vztahu je aj o tom, ze aj ked sa mi pred niekym "trasu kolena".. nerobim nic, co by ich mohlo este viac roztriast, alebo pomoc s tym "trasenim" aj tomu druhemu. Dnes sa kazde druhe manzelstvo rozvadza (partnerstiev aj ovela ovela viacej), castym dovodom je prave nevera... mozno aj ti ludia si povedali, ze nebudu predsa pruderni 😉
@dovetattoo myslim, ze to rypkanie je obojstranne, nie? 😎 Ja som sa jej snazila poradit, ale Ty rypkas do toho, ako som jej poradila. A ak sa jej nepaci moja rada, tak nech povie, ze diky, ale ja to budem robit inak...ved mne neide o nic, len jej poradit...
@dovetattoo presne, monohe co vyhlasuju, ze nikdy nic - a od cudzieho chlapa ruky prec 😀 , tak este asi nikdy nieco take nezazili 🙂 ... moj nazor je ten - ze ak sa nieco taketo stane zene, tak je na vine aj maznel, lebo nieco nesedi vo vztahu ... a plati to aj naopak 🙂
@adri266 ja som niekde napisala, ze konkretne TY jej zle radis??? ved som prave napisala, ze sa mi tvoja posledna rada pacila....tak o com moja o com to pises? 😉 😉 😉
@zuzanockamt ved toto...nezazili, ze sa o nich zaujimal aj iny chlap ako manzel? hm mozno...a mozno zazili..ktovie.. 🙂 je pravda, ze nie je spravne nechat sa uniest a dovolit viac, nez by bolo fer voci manzelovi...ale zase ked sa na to pozeram z jej strany, ze proste sme ludia, pocity pridu, nech su akekolvek nedaju sa ovladat...jednoducho pridu... 🙂 a uz co s nimi urobime to je na kazdom......len to som tym chcela povedat..za pocity niekoho odsudzovat? aj tak sa da...
@zuzanockamt nesuhlasim...zial, vacsina nevier sa stava kvoli tomu, ze nevedia, preco to spravili, svojho partnera partnerku milovali a nechceli ju, ho stratit, ale proste sa to stalo...oni sami nevedia preco 😒 . Zodpovedni su vzdy davaj, podvadzajuci a ten, s ktorym podvadza. Ak su problemy vo vztahu, treba riesit problemy, nie? A nie riesit ich v posteli niekoho ineho...
@dovetattoo nepotrebujem si rypnúť, úplne ju chápem, ale mne sa presne toto stalo a skončilo to katastrofálne. rozumiem, mne keby vtedy niekto vravel podobné veci, že nevšímaj si ho, jasné že by som si aj tak urobila ako by som chcela... 😉 chémia je ku*va, alebo že by som bola ku*va ja? 😀
@maria1989 ako hovoris..prijemne pocity ak uz pridu, tak tazko sa im odolava...ale mali by sme to dokazat 😉 ja som to zmakla, myslim, ze aj ona to pochopi...nepozname ju osobne ani jedna z nas..takze nesudit je ta najlepsia cesta 🙂
@dovetattoo ale nikto jej tie pocity neberie...ved komu by sa nepacil zaujem z druhej strany...ale ide o to, ze ona uz rozprava o moznom bozku...a mne by sa jednoducho nepacilo, keby moj manzel vysvetloval svoju neveru tym, ze citil nejake pocity 😒 No a? Je zenaty, ma zavazky, rodinu, dceru...vzdy mame konat tak, aby sme mysleli na mozne dosledky /nepijem pred jazdou, nejem sladkosti, ak nechcem pribrat, atd/
@adri266 ale pozri sa na to aj z tej stranky, ze ak hovori o bozku..je to len take poblaznenie, co ak by....to sa premietne hlavou kazdej z nas..ci nemoze sa take stat, ze ta to napadne? ale nemyslim si, ze by to aj uskutocnila... 🙂 ak ano, to uz bude jej chyba..
@dovetattoo velmi dakujem že nie som jeidna na tomto fore ktora rozmysla inako nieco modernejie ako niektore ine.
necitam vsetky prispevky... ale moja "rada",moj postreh...resp.zahram sa na vesticu 😀 🙂 🙂
ok,budete nadalej flirtovat, budete srandovat,pojdete na kavicku,pojdete do kina,do baru,na zmrzku, date si pusu, budete sa bozkavat, vyspite sa spolu a................ tym to skonci... cele toto obdobie motylov v bruchu skonci jedinym okamihom--- sexom 🙂
To chvenie, motyle, vsetko je len do casu, kym sa spolu nevyspite...a potom sa prestanete bozkavat, prestanete flirtovat, prestanete spolu travit cas... vsetko to skonci ...
A bud to skonci tak ze obaja to vezmete ako ulet a budete dalej zit svoje stare zivoty...
alebo sa jeden z vas bude trapit,nedajboze to zacne riesit so svojou "papierovou" polovIckou, a vtedy to uz bude velmi krute 😖 😖 🙂 🙂 🙂
a na tento priebeh stavim "vsetko" ze to tak bude 😉 😉 good luck
@adri266 mam iny nazor 🙂 ... a zvycajne sa mi to potvrdilo, tie problemy nemusia byt nejake okate, ale vzdy tam nieco je - takze vinni su vzdy dvaja 🙂
@matahari30 ja budem asi jedna z malinka zien,ktora takto nasla toho praveho.nikdy mi nikto tak nerozbuchal srdce,nikdy mi nikto tak nevonal,nikdy ma nikto tak neroztriasol ako on.chemia?odolavala som ROK,cely jeden rok,mala som totizto partnera,ktory nebol idealny,ale lubila som ho.posledny rok sa to medzi nami zhorsovalo,nakoniec to prasklo a ten moj teraz uz snubenec,sa ku mne nastahoval zo dna na den.kazdy nam prial samozrejme len 'to dobre' a tipovali kolko nam to vydrzi.nuz,mame tri deti,caka nas svadba a verim,ze aj dlhy a stastny zivot-spolocne.on hovori,ze jakziv taku zenu nestretol a ja takeho chlapa tiez nie,tu chemiu(aj ked samo nie taku,ake to bolo prve mesiace) citime dodnes.je mi luto mojho ex,dodnes ma to boli,ale urobila som tak,ako mi kazalo srdce,nie hlava.a ze som zato aj dnes vdacna.vy mate trocha inu situaciu,ale caka vas to iste,boj.dajte tomu cas,venuj sa manzelovi,popasuj sa s tym,kym zistis co vlastne chces.
@adri266 nic v zlom ale sku si prečdstavit že stretnes cloveka ktorý ta neskutocne pritahuje nevies s tým nic robit lebo feromony su feromony..predstav si to ako akoby ti niekto doniesol koláč ktorý sipredtým nejedla ale neslutocne ti vonia a nevies sa od neho odrthnut yakážes si mat tie pocity že ti ten koláč vonia????ak toto dokáes si frajerka..ja nehovorim že na ten pomyselný koláč idem sihanut bavime sa furt o pocitoch ja to proste neviem reguulovat lebo to ide mimo mojej vole..tak isto ako nevies ovládat svaly hladke v tele napr. žaludok tiež to neives ovládat a deje sa že ti pracuje..Ja om hovorila som yvedava ako sa k sebe budeme spravat možes pochopit aj tk že sa uvidime a yistime že prehodime nejaku reč a už to mravčenie a buchanie srdca nebude pritomne..o tom to vsetko je že som yvedava na sobotu..ja som napisala že si viem predstavit bozk snim nie že idem ho skusit a tak isto som napisla že si moc neviem predstavit snim nieco viac to asi svedci o nejakej tej mojej yabrane ci sa už uplne mylim????
@matahari30 ja ta proste len chapem...uplne...nie som boh aby som ta sudila..za co? ty si sa do tej situacie nechcela dostat..prislo to..stava sa...ale chces to riesit, poznas svoje ja najlepsie, vies co od seba mozes ocakavat...jedine co mozem urobit je , poradit v dobrom a ak mam podobnu skusenost, tak ti ju napisat, co som aj urobila 🙂
@tatiana1985 obávam sa že toto viem garantovat že sa nestane teda ten sex..ine je motýle v bruchu a a v tom najkrajnesom pripade bozk ale dalej to isto nezajde nie preto že a idem bit aka som hrdinka ale preto lebo som aj dsot hamblivka teda co sa týka sexu s cudzim chlapom nikdy ani ked som bola slobodna som nedokayal ist s chlapom do postele pokým sme spolu nemali vztah takže zla vestica z teba v mojom pripade na to vsadim aj milion
@matahari30 ja len k tomu premýšlaniu že "niečo modernejšie"
mnohé baby ti tu veľmi dobre poradili,vidieť,že su skusenejšie,maju čo to odžité,hoci tebe to v tomto stave príde "nemoderné"
možno je to aj vekom..nie,nie si jediná ktorej sa to stalo,je vás veľmi veľa ,až príliš veľa ,no máloktorá dokáže z vás myslieť dopredu a to ti tu baby už krásne "vyveštili" ako to naozaj končí,
ja len pridám skusenosť z okolia,kde táto "zaľubenosť" skončila tým,že rovnako vydatá žena ako ty s podobným príbehom skončila na psychiatrii ,ten pán kolega,kámoš,priateľ,známy...ju odkopol ako špinavu handru a pán manžel tiež....nezvládla to psychicky,zrutila sa,vzala si lieky a teraz ešte chodí k psychiatrovi s depresiami ,je stále na liekoch
vedz ,že nie si jediná "moderná" no nikdy sa nesprávaj ľahkovážne k radám skusenejších žien ,najskor sa nad nimi aj zamysli,hoci tebou lomcuju hormony 😉to myslenie tak až nebolí
@barcelona94901 no ved ja preave pisem že nejde o zalubenost..pretože by som furt na neho myslela a to sa nedeje...ja ani netrvdim že snim idem do postele ako mi to tu vzyvestili každopadne dakujem
@matahari30 preto som dala "zalubenosť "do uvodzoviek..skoro vždy to má ten istý smer 😉 ja som len pridala príbeh z mojho okolia ,ktorý sa tiež teda stáva ,len sa o nom nehovorí
Matahari... musim ti napisat zivotny pribeh mojej naj kamosky. V septembri pred dvoma rokmi nastupila po dlhej materskej do prace. V prvy den novy kolega. Zoznamenie s nim ako blesk, obaja sli "do kolien", zastavil sa jej dych, proste osudove stretnutie neskutocna energia vasen... Ona vydata 2 male deti. On zenaty 2 male deti. Dennodenne spolu v kabinete. Zalubili sa neskutocne. Nevera bola len otazkou casu. Po prvom sexe obaja namotani a zalubeni totalne.
No a stav po 2 rokoch. Obaja z prace vyhodeni. Ona - peklo doma po prevaleni nevery, psychicky teror, odstahovana od muza, podana ziadost o rozvod, muz zacinajuci alkoholik, deti nestastne z novej skoly a skolky. On - doma este vacsie peklo, vydierany detmi, zatial neodstahovany, poda ziadost o rozvod, zena na praskoch.
Obaja stale zamilovani... Bohuzial su si sudeni, ale stretli sa v nespravnom case. Na cudzom nestasti nepostavis vlastne stastie. Neviem, ci a ako si daju spolocny zivot dokopy, ale stale tam bude prilis vela ludi nestastnych.
Moja rada pre teba - nepokusat osud, nekontaktovat kolegu, ziadne rozhovory, telefony, sms, ziadne spolocne smeny ... uvazovala by som aj o zmene zamestnania.
Mimochodom pozri si Madisonske mosty...
no matahari 🤐 🤐 🤐
ak myslis ze to nesklzne k sexu .. 😝 😝
tak naco potom to vsetko je? taketo chvenie a poblaznenost musia niekde "vybuchnut"... 🙂
@matahari30 pýtala si sa čo by ste urobili vy?
a keď ti tu ženy napíšu ako to vnímajú a ako by to mohlo aj dopadnúť,tak sa čertíš,akokeby od teba chceli tvoje celoživotné úspory.
Inak tvoj úvodný príspevok je jednoznačne o zalúbený a pobláznení,to už teraz neobkecáš.Mne je to jedno,ale nevyskakuj,keď ti tu ženy v dobrom radia,aké to može mať dosledky,keď tie motýle vypustíš von.
jasne si napísala,že si hneď voláte a bla bla...
Prajem ti,aby ste sa dali do kopy,a potom uvidíš aké to je mať doma takú hrdličku 😀
Ups,nie on by vrkal len tebe,veď si ho opantala,ani sám nechápe ako sa mohol tak blbo oženiť,keď to pravé orechové prežíva s tebou 😀
ja zareagujem na tie tvoje vonave kolaciky 😉 Vies, to ci z nich ochutnas, je len tvoje rozhodnutie. Darmo sa budem obhajovat, ze sa mi same dostali do zaludka 😀 ... proste bud odolam alebo nie 😉 A ked clovek vstupuje do manzelstva, DOBROVOLNE sa rozhodol, ze uz iny kolacik neochutna... je to proste rozhodnutie, ktore musi byt podmienene sebadisciplinou, sebaovladanim (viem, take nepopularne v dnesnej "modernej" spolocnosti "stastnych" ludskych osudov).
Zjendodusene, som si vedoma, ze na svete je dost chlapov, ktori su lepsi ako moj manzel a mozno moj manzel im ani nesiaha po paty a mozno by som pri nich bola stastnejsia a bolo by mi lepsie. Ale uz raz som vstupila do manzelstva, cim som vyjadrila, ze aj ked budu lepsi, jedine manzel bude muz mojho zivota, mojho srdca.
Chapem, ze cloveka zmietaju rozne pocity, ale prave, ak to clvoek vcas nepodchyti, tie pocity mozu zacat s nim manipulovat a ovladat ho. Vies kolko je muzov, co opustili svoje manzelky a malicke deticky a sli za sarmantou krasnou sexi asistentkou a nazyvaju to ze "sli za hlasom srdca"? 😉
Ja si myslim, ze nikto ta tu nechce urazat, kazdy vyjadruje len svoj nazor, aj ked moze byt diametralne iny ako mas ty. A myslim si, ze cielom verejne diskusie je diskutovat alebo nie? 😉
Pre veriacich ludi pravdaze plati: Každý, kto na ženu hľadí žiadostivo, už s ňou scudzoložil vo svojom srdci. ( Mt 5,27 - 29)
zakazane ovocie najlepsie chuti, co je nove, je vzrusujuce, stare je uz otrepane, vsedne, uz nicim neprekvapi...
je to jednoducho chemia,kt.je na zaciatku asi kazdeho vztahu, ale.... vazne sa neoplati kvoli tomu si (aj ostatnym) nicit zivot...
lebo po rokoch by aj to "nove" bolo otrepane.... 🙂
Moderne myslenie?
Tusim si objavila ameriku.
A dalsiu objavis ked zistis ze tieto stavy maju tri konce:
1. Nevera
2. Vyprchanie a cudovanie sa sebe samej co ta na nom tak zaujalo
3. Priatelstvo
To vsetko tie nemoderne zeny uz vedia, tak ti podavaju mozne zavery. A kedze jeden z nich byva hodne stratovy, tak ta varuju. Mas s tym problem?
Pozri najprv si dosla, oci na vrch hlavy, baby no co sa mne nestalo, ze aky zazitok? Co teraz? Ako z toho von?
A ked ta schladili, tak si vycerila zubky na obranu - vsak ja viem co robim, ja to mam pod kontrolou, co robite? Ja s nim kludne mozem, aj moj chlap to vie a nic nema proti tomu. Ste len nemoderne pruderne baby.
Lenze medzi "viem co robim" a " whups, asi mam pruser" je tenka hranica. A to tie baby vedia z svojich i cudzich skusenosti.
Pozri, ak mas tak tolerantnwho muza ze v pohode vzal ze teraz si chemicky zalubena do ineho, ze snivas o jeho bozku, tesis sa na neho a do prace za nim, len aby ste uz zas boli spolu, ze casto spolu volate a on nic, pohoda, tak sa ho drz a nepokusaj osud tym chemickym holubom na streche. Ktory iny by ti toto toleroval?
@moonlight1210 😀 chemický holub na streche 😀

@matahari30 ja ked som zacakla prvykrat brigadovat, tak k nam nastupil novy brigadnik asi po pol roku... nic extra, nebol velky "sexos", ale jednoducho chemia... od prvej minuty sme spolu kecali, smeny v praci sme si vzdy rovnako planovali...on bol cerstvo rozideny s frajerkou, teda snubenicou, mne sa po 4mesacnej krize podarilo ustat 5 rocny vzat a zotvrt v nom.. no obaja sme vedeli, ze nas nieco taha, k tomu druhemu... ako to cele dopadlo? ako rychlo to prislo tak to aj odislo.. nie teda rychlo.. ale odislo...a obaja sm vedeli, ze to cele bolo len o tom, ze sme boli v novych zivotnych situaciach.. ja vztah v krize, on po rozchode... a jednoducho nam to kecalo.. vzdy bolo o com... aj to mravcanie v bruchu bolo.. nervozita..proste vsetko... ale ako som pisala, pominulo to, lebo to bolo len okuzlenie z noveho.. a len tak na okraj.. dotycny pan o 2ci3 mesiace spoznal novu kolegynku, opat bol okuzelny..lebo medzi nami to casom vyprchalo, s ex-snubenicou mal stale problemy a potreboval zazit nieco pekne..a v tom nova kolegynka prisla a o mesiac ju poziadal o ruku :D :D ale aj z toho velmi rychlo zislo...