Som vydatá, ale priťahuje ma kolega
Ahojte kočky,
Stala sa mi taka zvláštna vec v mojej práci nastúpil nový kolega a nejako moc extra ma nezaujal. Ale minule bolo to druhý krát v živote čo som ho videla sme spolu robili na smene a celu noc sme spolu furt debatovali, robili si žartíky naťahovali sa a niekedy mali reči ktoré sa dali pochopiť aj inak. No a mne sa pri nom tak rozbuchalo srdce že koniec. Nechápem manžela milujem a ani nemožem hovoriť o zalubení lebo ide len o strasnu chémiu. Ako boli dva okamihy ked som mu neico podávala z poličky a bol pri mne dosť blízko mala som uplne roztrasene nohy a srdce mi islo vyskocit že stacilo sa naklonit a pobozkat ho ale neurobila som to.. doteraz ked si na neho pomyslím mi hned bucha srdce a furt si volávame.. A vieme pokecať ovsetkoml. Je cerstvo ženatý a aj on je z toho v riti že toto sa mu nikdy nestalo že by ho neikto tak pritahoval ako vobec nechápem ale poviem vám neviem sa dockat na dalsiu službu snim co bude tento víkend. možno to bolo čaro toho večera a ked sa snim opať stretnem nič to som mnou neurobi ale o tom trosku pochybujem.. CO by ste robil vy??,Som z tej chemickej reakcie mojho tela na jeho prítomnost uplne nesvoja
@anatalia77 ach sa citas??ja som nenapisala že sa blbo oženil ani že to lutuje ani že so mnou preživa to rpve orechove ale že este nezazil že bz sa mu pri inej ako jeho žne takto pobluznilo telo..to bolo vsetko---niba že nechápe ako prost ejeho telo raguje na moju pritomost
@moonlight1210 asi tz jedina vykreslujes tri varianty.. lebo každa jedna sa tu do mna obula že to sknci len sexom a už mi chzstaj uscenare ako opustam svojho manžela..ale co ked sa presne stane bod dva a po týždni yistim že fajn že pokecat snim viem cez telefon a leuž to nie je to one omamne..a skonci to skor ak oto vlastne yacne a co ked ako napisala nejaka kocka hore ktora si robila srandu sa stretneme dokopz on s manželkou ja sm mužom a sadneme si ako partia ked z nas vzprcha to poblaznenie...aj to je možne stal osa to a su y nich doteraz kamosi v mojom okoli..a možno ostane pri telfonatoch ale ako kamosi... takže ja sa necertim ale každy ma hned hadze do vereca zasexujem si a udem nestatna.... tod ve proste furt dokolieckato iste a nie iný pohlad alebo snaha...ako ja ked diskutujem pisem vsetko v miernom tonie niekde a nie urazam okolztých ludi co maj utrosku ine nazory....
@jumama deti nemame..este teda zatial
@anatalia77 je rozdiel opýtat sa co by ste robili vy..cakas potom odpoved ja by som kebz sa mi to stal ourobila toto atoto ani e že ty si pekne hnusna tz nevernica a co ja viem co ma hned napadnut ja nehovorim že musia suhlasit so mnou ale nie praimo na mna utocit...vsetko aj opacný nazor sa da prezentovat s kludom a nie hned bzt neprijemna zato že niekto nezije podla bilbie alebo neviem akých zákonov
@matahari30 Dávam do pozornosti tvoju vetu " .....že niekto nezije podla bilbie alebo neviem akých zákonov "
Konečne sa civilizácie dostala z jaskyne a vraciame sa späť do jaskyne.
Nečuduj sa, že tu ženy reagujú tak ako reagujú, pretože hociktorá môže byť manželkou muža, ktorý má kolegyňu s roztrasenými kolenami a ingnoruje neviem aké zákony.
@matahari30 odporucam riadne studenu sprchu obom... a cas, ktory travis s kolegom telefonovanim a vykecavani radsej venuj manzelovi. Vymysli vam nejaky vylet, akciu, program - skus radsej zobudit tie motyliky v bruchu, ktore si urcite citila aj pri svojom manzelovi. Bola by skoda pokazit si manzelstvo tym, ze sa ti troska buria hormony. Hlavne ak si doteraz bola spokojna a stastna.
@juliana77 nuž tak poto masi doma nie su taký spokojný...ak z moj muž lam kolegynu z ktorej sa mu trasu kolena asi je chya aj u mna a neico u man mu už chýba...takže ak su to take dámy mali by sa prave oni spamtat a ked chcu toho manžela tak ho zaujat...
ja to napíšem trochu nechutne, ale o lásku ide podľa mňa vtedy, keď ste schopná prdnúť si pri tom chlapovi 😝 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Zivot nieje o tom uspokojit kazdu slinu ktora Ti vypadne..
@kaktusik tak konecne nejaka inteligentna reakcia a rada... 🙂 berte si priklad zeny 😉
@matahari30 Tak, aby to nevyzeralo tak drsne čo píšeš, tak aká je chyba vo vašom manželstve? Čo ti chýba?
@juliana77 pisala som vydie ze je to stererotyp a mozmo mslo zaujmu akcnosti zo strany manzela...a mna uz nebavi but gury ta co je iniciativna spominam to uz vyssie ale nehovorim nato poxor ze zijem v vztahu kde to neklape ani ze muza nemilujem len proste ta iskra uz nie je a manzrl to vie ze mi to chyba ale zmeni sa to nas druhy den kef to vytiahnem ale ja nebudem kazfy den opakovat
@vefi89 preto vravim ze tito nie je laska to je iba cisto fyzicke zivocisno...nic viac ako som uz dpominsla ani len nesnivasm v hlave ze jhsk by nam bolo dpolu dobre vo vztshu a tske tie veci prodte nuc
@matahari30 jasné, ja som to pochopila 😉 neboj nič, tým si prejde úúúúúplne každý. hlavu hore a hlavne držať sa na uzde. nie obchádzať ho, normálne komunikovať, nevyhýbať sa, nie sme predsa deti, len sa držať na uzde a vždy s triezvou mysľou
Nrmam nastudovasnu bibliu ani nie som nejaky jej vyznavac dokonca dom nevefela ze je to odtial ale ktora z vad je bez hriechu nech prva hodi do mns kamenom...a ax potom mi mozte vycitat niecoo
@matahari30 Ako sa k celej situácii postavíš, samozrejme tvoja vec.
A keď táto nová iskra zhasne, potom budeš hľadať ďalšiu?
@matahari30
(necetla jsem prispevky jen pocatecni Tema)😉
..podle mne je dobre, kdyz se nam stane to, co Tobe..at uz je to kolega, nebo prodavac zeleniny nebo ridic autobusu. aspon zjistime, ze jsme "neumrely" 😎 😉
p.s. ani ja sama sebe neznam tak dobre,abych byla schopna garantovat, ze zamezim "chemii"..jsou dny, kdy bych se rada nechala "chemii" unaset....ale zalezi jen na nas, zda sve telo umime ovladat a nasmerovat tak, aby "neznama chemie" nevyhrala ...
Nesmis dopustit vymenit sekundu radosti z chemie, za pevne body, ktere se uz nedaji vratit ani omluvit..
Hodne stesti ve zdarnem zpracovani chemie ... 😀 😉
@juliana77 urcite nic nehladam nevyhladam preto som z toho bola zadkocena lebo som necakala ze nieco taketo ma stretne...vobec taketo veci situacie nevyhlafavasm tato sa mi stala jhednoducho to sloi samo
v hriechu žijú skôr tie, čo sa tu púšťajú za priznanie do inej osoby.
Prosim ta aspon si precitaj po sebe tie prispevky lebo sa to neda citat. Komolis slova, komolis y a z, d a k, hrozne. Inak by som si to aj precitala ale takto?? 🙂 🙂 🙂
baby, ktore ju tu odsudzujete za pocity..cudujete sa, ze vas niektore nechapeme? jednoduche pravidlo znie: ODCUDZUJES - BUDE TIEZ SUDENY! 😉 🙂 🙂 peace 😎
chce to pevnu volu a urcenie si priorit, ked nepodlahnes chemii, budes neskor na seba pysna 😉
@dovetattoo nech hodí kameňom kto je bez viny 😀
@maria1989 hej hej
@matahari30 ak hovorime len o pocitoch /znovu opakujem/, ze je to normalne, A s tym kolacom, TEbe sa nestalo, ze niekde zasustal papierik a uz Ti tiekli slinky, ale neskakala si a nevytrhla ten keksik z ruk...ci ano??? Lebo ja som slusne vychovana 😎 😎 😎
Pocity si uzi, prenes ich do vlastneho vztahu. Ale ak nie si spokojna,najprv ries vlastny vztah a potom ineho chlapa. To je cela moja rada...
Ze si moderne zmyslajuca? FAjn. Ale ZNOVU sa pytam, ci tak zmysla aj Tvoj manzel a manzelka toho kolegu. Nad tym sa zamysli. Je vela veci, ktore chceme, ale ktore nikdy nedostaneme. Chcela by som zit tak,a by som sa nemusela trapit, ci bude vyplata o mesiac, chcela by som cestovat po celom svete...a ano, snivam o tom, ale necham svoju rodinu a nepojdem za svojim snom...

@matahari30 Ten kto lasku zradil, viac ju neziska, zbytocne bude striedat schodiska... To je z basne Miroslava Valka. Starosvetske? Pravdive! Mna by zaujimalo nieco, co sa nik nespytal... mate deti? Nikde si sa nezmienila o detoch, len o manzelovi. Lebo ak mas deti, tie by ti myslim dali rozmyslat a citit trochu inak. Ak ich s manzelom nemate, tak je tvoje vahanie pochopitelnejsie... stereotyp vs. nieco nove... Ak mas ale deti, nikdy by som na tvojom mieste kvoli nim neriskovala pevnost vasho vztahu s manzelom. Vsetko co citis ku kolegovi, venuj manzelovi. Da sa to, bud iniciativna, vzhliadni v nom to co niekedy a udeju sa divy.