icon

Som vydatá, ale priťahuje ma kolega

matahari30
18. sep 2013

Ahojte kočky,

Stala sa mi taka zvláštna vec v mojej práci nastúpil nový kolega a nejako moc extra ma nezaujal. Ale minule bolo to druhý krát v živote čo som ho videla sme spolu robili na smene a celu noc sme spolu furt debatovali, robili si žartíky naťahovali sa a niekedy mali reči ktoré sa dali pochopiť aj inak. No a mne sa pri nom tak rozbuchalo srdce že koniec. Nechápem manžela milujem a ani nemožem hovoriť o zalubení lebo ide len o strasnu chémiu. Ako boli dva okamihy ked som mu neico podávala z poličky a bol pri mne dosť blízko mala som uplne roztrasene nohy a srdce mi islo vyskocit že stacilo sa naklonit a pobozkat ho ale neurobila som to.. doteraz ked si na neho pomyslím mi hned bucha srdce a furt si volávame.. A vieme pokecať ovsetkoml. Je cerstvo ženatý a aj on je z toho v riti že toto sa mu nikdy nestalo že by ho neikto tak pritahoval ako vobec nechápem ale poviem vám neviem sa dockat na dalsiu službu snim co bude tento víkend. možno to bolo čaro toho večera a ked sa snim opať stretnem nič to som mnou neurobi ale o tom trosku pochybujem.. CO by ste robil vy??,Som z tej chemickej reakcie mojho tela na jeho prítomnost uplne nesvoja

matahari30
autor
19. sep 2013

@adri266 s manželom zmýslame rovnako a ako zmysla kolegova žena ma teda netrapi voec..lebo keby sa mma starat o každeho nic ine cele dni neorbim...to si musi on sam riesit ake ma on pocity a co ona ma doma do toho sa ja nestram..a ja som slusne vychovana a nehovirm že idem skakat po kolaci alebo h okradnut len mi vonia a robi mi to dobre tod vse

maria1989
19. sep 2013

hurá vopred cez mŕtvoly

adri266
19. sep 2013

@matahari30 ak to ostane len pri tych slinkach, ok. Ale bozk je ako olizat ten kolacik...no mne by sa to nepacilo 😀 A sama musis vediet, ci manzelovi a kolegovej manzelke ano...

dovetattoo
19. sep 2013

@matahari30 no citam tu stale nejake ustipacne poznamky..kasli na ne.. 🙂 prajem pekny dnik a ak budes chciet pokecat, kludne pisni IP 😉

matahari30
autor
19. sep 2013

@dovetattoo jasne pisem ti pak....niekedy je to celkom vtine citat ako niekto furt dokoliecka to svoje aj napriek XZ iným novým veciam co clovek napise...Nevadi a este aby som sa ja starala že co manželka kolegova??o tu sa ma starat v rpvom rade on nie????ja snou nemam nic pre mna je to cudzia osoba...este tak neist ya vsetkých zodpovednot no dakujem.....

matahari30
autor
19. sep 2013

@adri266 svojho manžela si poriesim a manželku kolegu nech si riesi on ta ma neyaujima cudzi clovek pre mna jeho to musi yaujimat nei mna co ona

moonlight1210
19. sep 2013

@matahari30
ty si tak milo sebecka, az clovek pritom zabuda, ze si hlupa. 🙂

adri266
19. sep 2013

@matahari30 ako vidim, stale si nepochopila, o co mi ide, ale nevadi, napisem Ti to polopatisticky, ak vidis, ze je niekto zenaty, vydata, RUKY OD NICH PREC, napriek tomu, ze mas neviem ake pocity. Ak sa budes zahravat s ohnom, popalis sa. To je vsetko.

dovetattoo
19. sep 2013

@matahari30 no kludne napis hocikedy...a ta vec, ci sa ty mas starat o jeho manzelku..no ono ani nie, ze starat sa..len proste si uvedomit, ze je zenac, ze ak by sa nieco zomlelo, jeho zena by tym trpela..(len v tom zmysle) ..aj ked by to bola chyba chlapa, on ma mat vlastny rozum...v tomto to naozaj nie je tvoja starost co by dokazal on urobit svojej zene..(to je uz o jeho charaktere..)...v tom ta chapem - tvoje vyhrady voci niektory komentom...ale ZASE je aj na Tebe, co mu dovolis, ako daleko dovolis aby to zaslo...proste je to o vas oboch 🙂 uz sa opakujem, ale verim, ze z tvojej strany tu o nic nejde, ani nic neplanujes, proste su ti len prijemne pocity uz vyssie spominane a dookola tu omielane.....no verim, ze dalej to nezajde a prajem ti aby sa to aj u vas doma posunulo lepsim smerom, aby sa manzelik zobudil a nebola si ty jedina, ktora sa snazi o ozivovanie vasho vztahu 😉 drz sa

matahari30
autor
19. sep 2013

@moonlight1210 ty si teda inteligentna ked niekoho hned urazas....ja osm podla teba hlupa ale ty teda srsim vsetkým len nie inteligenciou ked sa takto vzjadrujes

zuriva
19. sep 2013

@matahari30 nie su hlupa, ale si plna paradoxov.
*Stretli ste sa dva x, ale Ty si blaznivo zalubena
*Tvrdis, ze sa nechystas na neveru, ale zvazujes jeden bozk a urazas sa, ak Ti tu niektore baby radia, by si s tym prestalla, lebo to moze neverou skoncit. /bozk podla mna je uz nevera, ale mozno Tvoj manzel a jeho manzelka maju rovnaky nazor ako Ty/
*Svojho manzela milujes, ale nechces riesit to, ze on je mozno v posteli menej aktivny ako Ty. Radsej to poriesis s kolegom.
*Tvrdis, ze si moderne zmyslajuca zena a ostatne nazyvas prudernymi /ak Ta upozornia, ze takeho spravanie moze skoncit neverou/, ale z Tvojho spravania mi to pripada, ze si volne zmyslajuca zena.
*Ziadala si o radu, ale nepaci sa Ti, ak Ti zeny radia. A mnohe Ti pisu z vlastnych skusenosti...
*Pises, ze s manzelom mate rovnake zmyslanie, aj on celu noc sniva o perach tej kolegyne, ktora je do neho platonicky zalubena? A Teba by to nestvalo?
*A najviac nechapem Tvoj koment, ked si hodnotila, ze tie, ktore tu pisu, aby si to nerobila, su same neverne 😀 😀 😀 Myslis, ze TEbe nedopraju, ked Ta od toho odhovaraju???

Vies, nikdy som nechapala, preco chlapi podvadzaju, preco to potom vysvetluju, ze oni sami nevedia, preco to spravili. Ked som si precitala tuto diskusiu, pochopila som. Boli rovnako slepi ako Ty, rovnako sa pred sebou obhajovali, ze to nic nie, nie su pruderni, su moderne zmyslajuci, ich manzelka urcite tiez niekoho ma, a tie pocity v brusku a v nohaviciach nie su udrzatelne. Dakujem, vela som sa z toho poucila.

dovetattoo
19. sep 2013

@zuriva nechcela som sa uz zapajat ale neda mi...prepac ale nestacim krutit hlavou....tolko nezmyslov si tu dala teraz, ze az...pises akoby si ju poznala, vies presne co by urobila, ako ona mysli..hm si nejaka vedma?? 😕 😅 hned prvy tvoj bod - ona je blaznivo zamilovana? ako si to vydedukovala? ked uz viacerym tu dorazne pise, ze zamilovana urcite nie je, neplanuje bozk (su to len predstavy)...svojho muza by nepodviedla, len jej proste lichotil zaujem ineho..ale to by asi lichotilo kazdej normalnej zene.a problemy doma sa snazila riesit ako tu uz pisala..len manzel je mozno trosku menej cinny a ochotny urobit nejake zmeny(nie v postely ale vo vztahu)... neber toto ako utok na teba, len to ako sa vyjadrujes, robis presny rozbor jej zmyslania...ako si to mozes vobec dovolit? tebe by sa to pacilo? 😖 dalej ironicke poznamky, zosmiesnovanie...to je tak prizemne..celkovo nechapem vsetky, co sa tu staviate do roli bezchybnych dokonalych zien...ci myslite si, ze take ste? 😉 to nie je nik....

matahari30
autor
19. sep 2013

@zuriva neviem ja som sice napisala co bzy ste robili vy ako otázku ale tie ženy ktore odpovedaju by mali použit osobu ja by som to nerobila a nie že toto nerob hento nerob na tom mam svoju hlavu..ja nežiadam aby mi hovorili co mam urobit al ako by sa yachovali ciže mali to stahovat na svoju osobu keby náhooud ani hned do mna sa navazat..mi pride že vsetky co sa tu do mna navayate si precitate iba cast aostatne hned vyvodzujete zavery že ty nevernica neverna a idete už ako nriaden strela do mna.. Co sa týka @dovetattoo tá jedina to berie triezvo a chápe oba pohlady na situáciu..ale ty sa do mna hned pustis že uvažujem o bozlu ale ja osm presne napisala že bozk si viem prdstavit to je ten roydiel neviem si predstavit vztah sex ale iba bozk...iba predstavovat že idem do toho a už sa neviem dockat iba si to viem predstavit že ake by to mohlo byt a nie že to bude...ja samu seba nospravedlnujem isto ked by som po sobote napisala nic sa nedialo vsetko vyprchalo jak sme sa nevidela týžden tak mi nikto tu neuveri a vyvodi z toho ty a tebe podobne ženz že som sa snim vyspala a skoncilo to.....toto je strasne na tomto fore preco to neviete zanalyzovat zo vsetkýc hstrán a vidite len yadubený jeden pohlad...nehovori sa že každý prdmet má dve strany??dva phlady nikdz nic nie je iba biele alebo cierne

mimka11111
19. sep 2013

predstavte si, čo sa mi stalo....neviem,ako k tomu došlo,ale nejak sme sa zblížili a už to medzi nami tak strašne iskrilo, že som myslela, že ani nevydržím ...... jednoducho povedané, chceli sme zájsť ešte dalej, obaja sme po sebe pozerali a vedeli sme, čo chce ten druhý...vzrušenie bolo také velké, že sme hladali vhodné miesto na ehm 😅 , on - úžasný muž Hugh Jackman 😅 , lenže začal sa okolo nás motať môj drahý a všetko bolo v čudu 😠 ..........nooooooo, a potom som sa zobudila 😀 .........jaaaaaaaj, ale to vzrušenie 😅

dovetattoo
19. sep 2013

@matahari30 naozaj mi to pride az smiesne aku kovbojku tu z toho robia...ty si sem dala prispevok a mozno si to ani nebrala ako nieco tragicke, aspon ja som to tak urcite nebrala..len si sa potrebovala vykecat, sak baby radi kecaju o vselicom..a coho si sa dockala...no keby tu nejaka napisala, ze podviedla realne chlapa...to si ani nechcem predstavit.. by ju zdrali z koze zaziva 😀 ale o to nejde...ty si nic take neurobila ani urobit nemienis a vidis..davaju ti tu sudy, pritom sa absolutne nevcitili do teba, citaju asi len kazde tvoje tretie slovo..vlastne mozno ani necitaju..lebo oni uz maju svoje nazory a tie si musia presadit za kazdu cenu...no netrap sa.. 😉

moonlight1210
19. sep 2013

@matahari30
PRAVA a POVINNOSTI
pozri matahari, mas PRAVO byt sebecka. A ostatni zase PRAVO tento tvoj postoj k celej situacii sebecky nerespektovat a naplno ti to povedat.
To je ta cast s pravami.
V podstate by vsak mali ostatni mat POVINNOST tvoj postoj respektovat a neurazat ta pren.
Presne ako ty by si mala mat POVINNOST okrem seba brat do uvahy sirsi zaber. A teda trebars aj tu zenu toho motylieho kolegu.
To je ta cast s povinnostami.

Neviem co ta rozculuje na tom ze ty uplatnujes iba svoje pravo a oni zase iba svoje prava a vsetci hromadne kasleme na povinnosti (neublizovat, byt slusni, snazit sa povhopit cim mozeme druhym ublizit, ...) Preco sa zrazu na to hnevas? Preto lebo na vlastnej kozi pocitujes ze co je druhych do tvojich pocitov, pories sa sama, ze ta ich nazory urazaju? Preco mas pocit, ze taketo chovanie k tebe nie je fer?
Alebo toto je zrazu nieco uplne ine, lebo toto sa dotyka teba?

Ja ta neurazam. Ukazujem ti druhu mincu postoja "co ma je do jeho zeny". Okusila si (v malom slabom cajovom odvare), ako sa moze citit ta zena. A to som si kopla velmi zlahunka a stojis v pozore.
Zamysli sa preco voci svojej osobe take chovanie neznesies, kym voci druhym si presvedcena ze im to robit mozes.

Nie ze by som nechapala, ze cele toto tu (tento blog) je len akysi postpubertalny dennicek vydatej (mierne deprimovanej z partnera) zeny v znovunajdenom osiali prvych dotykov. To chapem a je mi jasne ze o nic (zatial) nejde.
No vadi mi tvoj przentovany bezohladny postoj.
Neviem ci to len chce byt branenie sa istej zodpovednosti alebo povahova crta.

Dove - vcitovat sa netreba. Cervena kniznica je oddychova literatura. O nic nejde len o zazitky vydTej zeny v priebehu jednej jej afery. Nic neriesi, nic ju netrapi, iba si uziva prijemne pocity. Co na tom treba chapat? Stretla chlapa, preskocila iskra, teraz sa citi ako nastka pred prvym rande. Nic zlozite. Skoda ze aj to myslenie ma ako nastka.
Ako ta jedn z prudernych zien ju mozem uistit, ze s prichodm deti zo svojej slobodomyselnosti polavi. Proste zodpovednost, potreba istoty a pokoja, citit svoj krb neohrozeny a bezpecny, aby poskytla detom vsetko - to urobi svoje.
Nejde o strazenie partnera, aby nedoslo k omylu. Ale to myslim chapes.

adamuska
19. sep 2013

@matahari30 tuto temu akoby zalozil moj muz. Stalo sa mu to iste, zalubil sa do kolegyne, toto iste zazival a ja teraz zazivam peklo ze som mu na to dosla. ¢Fakt si precitaj ostatne diskusie o neverach a mozno ta ta chut na kolegu prejde ako ti radi adri266 ja by som ta tak nabonzovala tej kolegovej manzelke a tvojmu muzovi ze az,prepac.s takymito vecami sa nezahravaj. Snivaj dalej a venuj sa svojmu muzovi.Toto co uz je za svet,sme zadani ale hladame a hladame az ked riadne nepadneme na hubu,,nechapem zmyslanie niektorych sebeckych ludi.

matahari30
autor
19. sep 2013

@adamuska milá moja ja už asi po stý raz opakujem ja nic nehladam ani som nikdy nehladala...ale staras sa o druhých ludi ked si npar. v obchod a vezmes si posledný hlena??co ked p ptebe prid eniekto kto ho vlemi chce a potrebuje a nema ho??aj vtedy uvažujes yo siroka že komu to tak mohlo uskodit??ja som sa kedysi velmi trapila pre vsekch ludi na okol oa co som z toho mala??iba to že kždy kaslal co je pre mna vhodne ked islo o mna astarali sa o seba..takže skutocnost že mne je jendo co kolegova žena je len to že keby mam vždy mysliet aj na druhých tak skolabujem..A ja presne viem prečo sa mi rozhýbalo telo lebo v nasom vytahu to už prost nie je o vasni a ked ma to náhodou stretlo( ak si nikdy nepoculoa toto clovek nevonyvnuje feromy su feromony) tak ma to dost sokovla že moje telo vie este yahoriet takým pocitom vzrusenia.... A nechem byt zla ale preco sa tvoj muž yahladel do kolegyne??lebo ja som isto neni zalubena... som si skor ista že ma to velm irýchlo prejde že to moyno bolo prijemnou atmosferou v praci lebo prve stretko nase vobec tak neprebiehlao ked sme sa zoznamili...tak možno to bolo iba čaro okamihu... a skus sa manžela popýtat prečo skoncil s kolegynou možno ti povie co m uchýbalo sbudes sa to snažit napravit....ako nikomu neprajem nic zle ale zase nie som matka teraza aby som sucitila so vsetkými...

anatalia77
19. sep 2013

@matahari30 😕 😕 😕

dovetattoo
19. sep 2013

@moonlight1210 a nafukujeme balonik stale viac a viac...aky velky nakoniec bude hm? 😉 ja ti nemam co povedat...nevidim v tom vyznam...pekny vecer

matahari30
autor
19. sep 2013

@dovetattoo bude z toho mega balon ktorý ke praksne odfukne vsetky 🙂

adamuska
19. sep 2013

@matahari30 no ty si riadne cislo,na co tu otravujes ludi s takymito vecami ked sa urazas ked ti napiseme ako to v skutocnosti dopada v takych pripadoch.vobec nechapes realitu.matka teraza rozhodne nie si,chyba ti kusisko empatie voci druhym ludom.

dovetattoo
19. sep 2013

@matahari30 no nie..len strasne zvelicovanie, mudrovanie okolo toho...prehnane reakcie ...ze by mali vsetky "svoje dni"? 😲 😀

matahari30
autor
19. sep 2013

@adamuska život ma naucil nebyt mpticka ked ani druhý nie su...a je sloboda slova??je tak si možem aj certit lebo ja nikoho neurazam a už nviem ci pisem po cinsky ale ženy ja som sa pýtala na nayor aby ste pisali v svojej osobe a nie hned utocit na mna.aj men ke dsa cosi nepaci tak napisam ja by som to urobila takto a tým pádom sa dotýcna osoba nemusi citit napadana.....ako sa citim ja.... a nikto ta nenuti toto citat ak ta to otravuje..je to slobodne forum co a ti nepac tak necitaj a nemusis s sa citat že ta to otravuje

matahari30
autor
19. sep 2013

@dovetattoo no je to možne--co už vsetky supy sa tu na mna ybiehajuuu

dovetattoo
19. sep 2013

@matahari30 s tym rataj...ale zaroven si to tak nepripustaj..nepoznaju ta, ty nepoznas ich...ber to tak, sto ludi, sto nazorov.. 🙂 tak to uz na forach chodi...nerob si z toho tazku hlavu

anatalia77
19. sep 2013

@matahari30 prečo ti tak strašne záleží na tom,ako by to urobili druhé? nemáš vlastný rozum? na druhých neberieš ohlad,ale ak ti niečo napíšu,tak sa ti to nepáči.Tak o čom to je? nemáš sa s kým hádať??
ženy ti napísali presne tak ako si chcela-ja by som to urobila takto:1.dala ruky preč,lebo to nemusí dopadnúť dobre,2.nezačínala si s kolegom,lebo si možeš privodiť problémy...atď. Aj tak sa ti to nepáči.
No tak dobre:ja by som ho zviedla,a kedže chlapi majú radi masaže ega,tak by som bola tvorivá a vymasírovala by som mu aj prostatu. 😔

matahari30
autor
19. sep 2013

@anatalia77 poviem ti nato len že trapne..mne nie že nezaleži len so msa chcela vykecat proste to nejak rozobrat..nic viac za tým nehaldaj....ja nema mrqada ked niekto robi unahlene zavery to je vsetko ja by som si nikdy nedovolila odsit niekoho koho npoznam z par prispevko a tka isto nikdy neivem s akobz si sa yachoval ty v mojej koži..lebo ja som si myslela že ked som vydata ano pacit s ami neikto može resp.l zaoacit na pohlad ale nie že by na neho reagovalo moje telo...tod vse

matahari30
autor
19. sep 2013

som zdravotná sestra a chcem vidiet chlapa ktorý sa da vymasirovat prosatu....ono to aj boli trosku...ale nevadi t obol dost trapny pokus..

anatalia77
19. sep 2013

@matahari30 o nič trápnejšie ako tvoje chvenie tela