Starší partner - čo si o tom myslíte?
Ahojte dievčatá, po mnohých sklamaniach s mužmi som si povedala, že už nechcem nikoho, že budem sama. Ale stalo sa. Stretla som muža, staršieho odo mňa, veľmi ma priťahuje, ale neviem, či ísť do toho vzťahu. Ja mám 29 a on 42, čoskoro 43. Je to veľký vekový rozdiel?
Ja neviem...ja by som s takym s prepacenim starym capom nebola ani keby co...zenska v najlepsich rokoch a hen doma by jej chlap dochol v kute jak zachodovy pavuk ...a ked nema bohvie aku citatelnu historiu tak duplom nie
Skus mu povedat svoju predstavu o fungovani. Ze spolocne domace prace, ked to zvladal do teraz pomoze aj tebe. Hotove naklady na vodu, elektrinu a plyn ano ale ine naklady nie. Spytaj sa ho akoby to bolo pocas materskej. Ze ci ma maly prijem, ked pyta od teba nejakych 100€. Ci by vas dokazal uzivit aj sam. Isla by som otvorene do konfrontacie. A na dovolenku ta zobral? Tam ste si to ako financovali?
Ja mam tiež o 11 rokov staršieho. Nejako som vek nikdy neriešila. To je jedno kto koľko má rokov keď mate rovnake názory a ciele do budúcnosti. Lebo tie nemusíš mať ani s vekovo rovnakou kategóriou ako si ty.
@judar ja neviem, ale ja osobne skor vidím chcipat mladých, čo nevedia nič iné PC....
Ja mam o 11r starsieho a vobec mi rozdiel nevadi sme spolu 9r
Sestra ma 28 a jej priateľ 45? ! Neviem presne. Maju spolu 3 r syna a sranda, ze keď zistila, že je tehotná v ten deň sa "im" narodil vnuk keďže on a ešte jedného syna s prvou ženou. 🤣.
Rozumejú si,vsetko je v pohode.
@maciatkolulu Super napisane.
Nevedel som, ci sa mam smiat, alebo plakat, ked tu padlo, ze muz ma vo vztahu zene platit za sex. Najma ak tu v diskusii dojde nejaka nasr.ta, ze jemu sa nechce do sexu. Asi mu dosli peniaze, tak sa sexu vyhyba. :D
Takze damy, ak sa ten vas vyhyba sexu, suchnite mu do penazenky 50 eur. Mozno mu je iba trapne, ze by sexoval zadarmo. ;)
Ja som presne podobný prípad . Vekovo
Úplne to iste. Tiež som sebestačná ako ty . Sice na hypo ale som . Problém je že sme to dovolili a nasmerovali tam kde to mame. Ukázali sme nezávislosť, pozvali aj my na večeru a tak ďalej . Snažili sme sa
Byt vyrovnane a chceli sme nebyť dĺžne. Napriek tomu Ti musím napísať , môj priateľ mi prispieva aj keď hovorím že nie . Netreba. ( hlúpa som, ja viem) pravidelne sa pýtam či sa o mna postará ak budem na materskej. Ale
Skôr tak uistujuco že sme tu jeden pre druhého a neviem si predstavit vypýtať si peniaze napr na kadernicku. Ale to je môj osobný problém. A pocit byt nezávislá žena je super. Osobne to neuznavam v takej miere, ale ťažko sa mi to v hlave meni . 🤷♀️
Ale vekový rozdiel nie je žiaden problém . Ani to neni divný chlap,neprispôsobivý divný neviem aký . Zato Že nemá záväzky a je po 40 . Dával prednosť kariére a mal iné priority a mal proste čas. A čakal na mna 😄😄 takze toto nerieš . Práveže si veľmi sedíme . A tiež keď sme dá dali dokopy som mala pocít že bude odo mna chcieť aby som bola putka domáca . A vôbec to tak nie je. Sme spolu 5 rokov a som nesmierne šťastná a spokojná. Dokonca má dva týždne dozadu požiadal o ruku !!!!!!, čo som si myslela
Že nikdy nebude možné a neurobi to . Byt prenájmi. Zaplatí ti to hypo . Ale určite keď ho lubis to vyskúšaj . Vek neber ako prekážku . Všetci sa nejakým spôsobom vyvijame a láska dokáže zázraky. Môže zmeniť názor . Skôr je len opatrný . Nemusí byt egoista . Spoločne bývanie ti najviac ukáže a podľa mna aj to je z jeho strany odvaha a snaha že chce s tebou byvat. Vyskúšaj a keď bude zle . Máš svoj byt a máš sa kam vrátiť . To je veľká výhra a nie si viazaná . Z mojej strany držím palce a je toÚplne ok .
Ja som fakt šťastná. Vyrovnaná . Kludna . Pomáha mi a mame spoločne plany, zmýšľanie ale všetko chcelo svoj čas ako v každom vzťahu . Či už vo vekovom rozdiele 2 roky, alebo aj13 🤷♀️ Na vzťahoch treba pracovať, nielen očakávať . To som sa už naučila
@maciatkolulu nie, nesrandujem, len ty si to zle pochopila, ja som nepísala o sexe 🙂 aj keď samozrejme aj ten je súčasťou partnerského života.
@sissy27 tak keď som taká vypatlanao com si písala?
" Žena mu za to predsa poskytuje iné veci, za ktoré by si za normálnych okolností musel platiť alebo si ich urobiť sám," co si myslela, že mu peeie😂😂😂😂😂👍👍👍A preto je zlato kôpka, jaaaaaj si fakt dobra. Tak napíš, čo som zle pochopila 🙄🤔🤔🤔
Zlaty naramok od cloveka pytajuceho polku najmu od zeny ktora plati hypo, je podozrivy.
Zrejme byvala priatelka vratila, alebo musela pri odchode vratit sperky, co od neho podostavala. Ak pytal od nej, bude aj od teba. Preto je taky stedry;)
@maciatkolulu PMS či nejaký iný problém? 😕 Nikde som nepísala, že si vypatlaná, ale keď sa tak cítiš, tak čo už. A už vôbec som nikde nepísala, že žena je zlatokopka. Nechápem, kde si na tieto veci prišla, myslím, že píšem dostatočne zrozumiteľne a ani písmenká mi neutekajú hala-bala, tak ani neviem, či má zmysel drať klávesnicu a niečo ti vysvetľovať.
@maciatkolulu Prečítaj si ešte raz čo píše sissy27, nikde Ťa neuráža a myslím, že si vôbec nepochopila o čom píše 🤔
@sissy27 ja som ani nikde nenapísala, že ma uraza a ani som sa neurazila a čítam ten príspevok zhora z dola a neviem dievčatá, tak to mne a skúste aj
@majkeel to vysvetliť, že ako to konkrétne
@sissy27 myslela👍🤔🙄😉
nechcem vyznieť ako zlatokopka, ale podľa mňa muž má zostať mužom čo sa týka platenia v reštauráciách a podobne. Žena mu za to predsa poskytuje iné veci, za ktoré by si za normálnych okolností musel platiť alebo si ich urobiť sám, takže to pozvanie a zaplatenie na večeru, kávu, drink, kino atď. by malo byť akési poďakovanie, dôkaz toho, že si váži to, čo preňho robíš ty a neberie to ako samozrejmosť
Ja neviem reálne co si myslela tými službami co pte muža žena robí? Lebo ja keď som nežila s mužom a chodila práve na tie spomínané večere a kina a tak, som mu rozhodne neprala a nezehlila, neupratovala, autorka s ním tiež nežije, tak potom konkrétne o aké platené služby ide? 😂😂😂 Ci to, že ho poctim svojou prítomnosťou v kine, že by si za to musel spoločníčka platiť, či ako? Véd normálne som to nepochopila asi správne, tak kľudne vysvetli
Ja mám kamarátku co má 25 a vydala sa za 40r lebo čakali bábo a museli sa vziať aby dieťa nepatrilo ex manželovi (čerstvo rozvedena) uvidíme časom ako budú na tom
Ja som mladšia od teba a môj muž má 36.A neviem si pri sebe predstaviť iného.
Veľký vekový rozdiel je tak 20 ročný podľa môjho názoru ale neriadim sa tabuľkou.Podľa niekoho je na mňa môj muž starý.Bez toho aby ho vôbec ľudia poznali.
Takže tak 🙂
Ty musíš vedieť.
No a nebude chyba skôr v ňom, že jeho bývalá nechcela deti s ním? Keď tak miluje koncerty, motorky, festivaly? Mať dieťa ako slobodná matka, starať sa o chlapa, ktorý sa otočí doma len najesť a pre čisté veci a Serus ďalej ťahá. .. Hmmm porozmýšľala by som...

No však vždy bliká pre niečo.... Myslím, že bliká la všetky, ktoré s ním tvorili pár...