Súkromie vs.sociálne siete. Partner zmazal spoločné fotky a nechce pridávať ďalšie.
Prosim objektivne nazory...ako by ste sa citili (reagovali ci nereagovali),ak by vam partner (nie manzel) z nicoho nic povedal,ze si viac nezela ziadne spolocne fotky na socialnych sietach,hoci par mesiacov dozadu mu to nevadilo a zrazu by vymazal vsetky spolocne, aj tie, s ktorymi kedysi suhlasil, so zdovodnenim, ze sa nepotrebuje prezentovat pred "kadejakymi ludmi" tzv. "priatelmi"? (Jednalo sa celkovo o 2 fotky nie viac)
Partner ma pravo zmenit nazor. To, ze mu nieco doteraz nevadilo, vobec neznamena, ze uz to tak musi byt navzdy. Mozno nieco niekde zahliadol, zapocul, mozno len popremyslal, mozno sa mu tento nazor formoval v hlave uz dlhsie a teraz sa dostal do finalnej podoby... Ja vidim problem skor v tej nekomunikacii, ale pokial nekomunikuje o tomto, zrejme to v tejto oblasti nebolo uplne ok ani predtym, len to mozno nemalo priestor sa prejavit 🙂 ja by som to zobrala ako jasny signal, na com treba spolocne zapracovat.
Myslim ze problem.mate hlavne v komunikacii... a nie vo foto na fb
A co sa foto na fb tyka... mam sice muza v priatelich ale nemam tam uvedeny ani vztah ani spolocne fotky a dokonca ho ani nikde neoznscujem a nie nemam ineho ani nehladam sni sa ako slobodna neprezentujem...
Tie fotky mozes mat kludne ty nsdakej na fb on len mohol zrusit oznacenie...
Rešpektovala by som to. Ja na facebook už ani nechodím a takmer všetky fotky som z neho vymazala. A tiež mi vadí, ak niekto pridá fotky z akcie na ktorej som bola, bez môjho povolenia.
@sense povedala by som, ze casto je problemom komunikacia, len na povrch sa to v kazdom vztahu dostane nejako inak. Toto cele je podla mna len nejaka spicka ladovca. Ze za tym je nieco viac a najma myslim, ze uz to v nom bolo dlhsie 😉
@janinka007 ved to iste (len inymi slovami) som pisala tiez.To, ze ju to nasr..., to uz je si problem tejto doby.
@23121974 ja mam takeho doma...ani jeden z nas nema fb, insta a pod. hovadiny...
Ine je, ak sa dohodnete fotky nedavat na sociálne siete. Aj my to tak mame, da sa to zneuzit atd.
Iné je, ak tam doteraz nejake boli (mimochodom, ak raz nieco zavesís na net, je to nekontrolovateľne) a on sa ZRAZU ROZCULI DO NEPRICETNA, lebo pridala dalsiu.
V tom je ten rozdiel a blikali by mi vsetky kontrolky. Najmä, ak Ti to nevysvetlil. Toto ciste nebude, ved vieme ako to chodi. Na tie stare mohol povedat, ze je to byvala, na novu uz nie.
@anita6666 ja to u môjho rešpektujem
Ma zaujem o inuu... lebo beriem ze nechce fotky vesat ani mi ich nevesame na fbbb .. dost any detii len raz za rok ... ale spolocnu fotku mamee .. lebo na sietiach su kade jakee zenyy niektorim nevadi ze je zadany a nejakim aj ano ... mne bi to urcite vadilloo ze to urobill
zalezi od mnoho veci... Ako napriklad doteraz vyuzival fb? berie to seriozne alebo iba na zabavu? Ja som si ho napr. zalozila na komunikaciu s rodinou a kamoskami, kedze sme roztruseni kade tade. Nic tam velmi nepridavam. S mojim chlapom sme iba priatelia, ani spolocne foto nemame a dohodli sme sa na tom od zaciatku. Takeho nahle zmeny nazoru bez vysvetlenia by mi prisli podozrive. Tu sa asi vela robit neda, najskor asi iba pozorovanie /nie spehovanie/ jeho spravania voci tebe, ci sa nieco zmenilo. A potom sa zariadis podla seba.
Zial,Cez tie fotky sa nedokazem preniest a viac dalej fungovat..vdaka za vase nazory
Nie je snáď dôležitejšie to, aký je človek, partner...? Než nejaké fotky na fb?
Veľa ľudí má také vysmiate super vzťahové fotky a realita je niekde inde.
Hlavne, aby všetci ostatní "videli".
Ja nemám na fb ani to, že by som mala priateľa a to ho mám už pár rokov.
Kto je mi blízky vie, kto nie je blízky, tak moje súkromie je moje súkromie.
Ja neviem, z jedného hľadiska to trochu vyzerá, že je pre teba dôležitejšie vlastné ego, aby ty si ukázala, že ho akoby vlastníš a je len tvoj. Možno je mu to proste len nepríjemné.
Ja som na súkromie napr. dosť háklivá, ani označená na fotkách iných ľudí nie som (ak už niekto dá na fb spoločné z nejakej akcie...)
Fakt rieš ten vzťah. Potom sa rieši zbytočnosti ako, že "chlap mi nelajkol fotku" atd...
@unicornlady uz som ho vyriesila...skoncila som...
Tak to ste tých problémov očividne mali viac, že si sa tak rýchlo odmilovala a ukončila to.
@unicornlady mna to zranilo velmi....
mali sme rovnaky pripad v rodine,, najskor zmizmli spolocne foto, potom sa zrusili vsetky priatelstva z opacnej strany a nasledoval rozchod.....takze asi podobny scenar..
@anita6666 a kolko ste boli spolu?
Aj mne to príde ze Ta už mal na háku...zamilovaný sa chová inak, buď je šťastný že sa môže ukázať so svojou láskou alebo ak má fakt zlý pocit zo zverejňovania fotiek tak to povie normálne, že mu to vadí, a nie sa rozčuľovať...dobre si urobila že si to skončila...
Boze niekedy mi pride ze ludia nevedia citat s porozumenim ked citam niektore komentare 🙈
Myslim si , ze uz ma niekoho vyhliadnuteho...tak to bolo aj so mnou a priatelom tiez nechcel zo dna na den spolocnu fotku a nakoniec som prisla na to ,ze si vypisuje z inou a ja som bola samozrejme ta zla, nakoniec si to uvedomil a radsej si zrusil cely ucet na fb... vsak mame siesty zmysel hned som vedela kolka bije....
Heh, tak ja tu budem za exota, fakt by ma zaujímalo, či je tu niekto ďalší taky😝
My sme partneri 11r, dve spoločne deti, a ani len označenie vzťahu na fb nemáme.
Dokonca asi 7-8r sme neboli ani priatelia na fb, bol proti tomu, dodnes netuším preco😂
Ale rozhodne nemá inú. Len je trochu autista😏
Mne akékoľvek náhle zmeny sú vždy podozrivé.
Takze, @anita6666, asi by som podozrievala.. A priamo sa ho pýtať ti ani neradim, viem ze u niektorých indivíduí to nema zmysel🤣
@anita6666 "A ja sa od neho aj tak nedozviem preco....uz som sa o to pokusala a bez vysledku,mna skor zaujimali pocity a ako dalej nalozit s takym vztahom..."
Nejde teraz o fotky na fb, ale o komunikáciu. Ak vie, že ti niečo veľmi vadí a nehodlá sa s tebou o tom ani len porozprávať, pokiaľ vás spolu nedržia deti, tak veľmi rýchlo by som s takým vzťahom naložila..

Ja s si tiež vymazala fotky rodiny, kvôli bezpečnosti, manžel mal jeden " konflikt" pri podnikaní a nepotrebujem, aby si o ňom a o nás zisťoval niekto údaje cez FB