icon

Švagriná kúpila detské náušnice úplne mimo môjho vkusu

zzuunnaa
13. jún 2023

Baby, taká vec sa mi stala, že dcérka bude mat krst a v muzovej rodine je zvykom, že krstná mama kupuje bábätku nausnice (dievčatku samozrejme 😀). Krstná mama je mužova sestra, bavili sme sa, že aké nausnice chcem, chcela som zlate, s detským zapinanim, niečo jednoduché s kamienkom. Poslala som jej aj pár obrázkov aby videla.. No a švagriná kupila nausnice ale absolútne mimo môj vkus 😔 Chcela som jednoduché, napr srdiečko či kvietocek s jedným kamienkom a ona vybrala hviezdičku, celu orámovanu kamienkami, v strede ružová hviezda a na nej biela koralka a v nej čierna (vyzerá to ako take oko na ružovej hviezde😀).. A ešte k tomu majú aj take to klasické zapínanie… plus neviem kde to kupila ale dôveryhodne to nevyzera 😀 Nechcem byt za nevďačnu, obe mame rozdielny vkus (ona so svokrou sú trblietka sem, trblietka tam), už som jej aj napísala že to nie je môj vkus, že či nepozrie inde atd ale nejak nepochopila… Tie nausnicky malej pravdepodobne nedám..Čo robiť? Ako jej to taktne ešte povedať? Netuším či sa vôbec dajú ešte vrátiť.. Bude drzé keď aj tak kúpim malej ake sa mne páčia a tieto budú v krabičke? 🙈

evaachesa
15. jún 2023

A ešte mať pamätné fotky z krstu s takou hrôzou v uchu dieťatka. Ani za nič. Ani pre pokoj v rodine nie. 😅

dzina007
15. jún 2023

ja stale premyslam co sa jej na tych nausnickach paci... ja ked to vidim spomeniem si na horor votrelec ako tam boli tie vajicka ktore ked sa roztvorili vyskocila z nich ta priserka.. 🙈

bu1bu
15. jún 2023

Ako píšu baby, ani pre pokoj v rodine, ani pre neviem aký dôvod by som tu hrôzu dieťaťu nedala, a pri otázke prečo, by odpoveď bola lebo sú strašne, nevhodná symbolika pre dieťa krstné u katolíkov, nevhodné zapínanie, odignorovanie prosby o výmenu...Urazí sa? Tak sa aj časom odrazí 😂 a myslím si že keď rodine povieš akú má to " oko" symboliku všetci pochopia..

olusik112
15. jún 2023

Ja by som zvažila či krsnu nevymenim 🤣🤣 samozrejme srandujem. Nechcela si z teba len vystrelit? Potom pride vrat mi tu hrozu to bol iba žart tu je darček. Toto nemože mysliet važne 🤣 teda ale ak to mysli važne 😮😮😮 chce zasvetit tvoje dieta inemu bohovi? Nepatri do nejakej sekty? Toto veru do našeho kostola nepatri.

lilope
15. jún 2023

@zuzana76 inak dobrá myšlienka že ich kúpila niekde v zahraničí, to by vysvetľovalo prečo sa ,, je nechce" ich ísť vrátiť. Alebo boli v mega zľave za ohavnosť a je rada, že zohnala lacno. 😀

jeennyv
15. jún 2023

@zzuunnaa necudujem sa ti, tie z tvojho obrazka su velmi pekne, tie co mate do daru..to akoze su desive aj pre mna ako dospelu, az mi ako sa vravi z oci prislo…malej kup ake uznas za vhodne a vybavene…toto by som svojmu dietatu nespravila

7ammy7
15. jún 2023

@dzina007 ja zas v tom vidím hviezdicu zo suicide squad 2😀

lorin29
16. jún 2023

@zzuunnaa moje nervy to sú otrasné náušnice 🤣🤣🤣🤣🙈ja by som povedala že keď si sa pýtala tej co jej to ide prepichovat na náušnice tak povedala ze také zapínanie nemôže byt😁a hotovo

dzina007
16. jún 2023

@7ammy7 presneeeeee aj toooo... 🤣🤣🤣

alialialica
19. jún 2023

Nerobit paniku odložiť kupit podla seba a raz možno ked bude dcerka školáčka sa jej zaľúbia
Alebo ked sa rodina bude pytat kde sú tak sa jedna akože stratila 😉

sinusoida
20. jún 2023

@zzuunnaa určite by som ich malej nedávala, ale opýtala by som sa, či by jej nevadilo, keď ich vymením. Ak by jej vadilo, tak by som si kúpila iné a keby sa urazila, tak čo už.

veronika33
22. jún 2023

ako to dopadlo s tými náušnicami?

zzuunnaa
autor
27. jún 2023

@veronika33 tak nakoniec som volala budúcemu švagrovi (je silno veriaci) že teda je to devil eye a sľúbil, že to vyrieši. Švagriná bola nausnice vymeniť 🙂 Mala dostala kvietocky zlate kde sa striedajú tmavo modré a tmavo červene kamienky. Tiež nie úplne môj vkus (prídu mi na bábätko take tmavé) ale je to lepšie 🙂

nevenka
28. jún 2023

@zzuunnaa das fotku?

zzuunnaa
autor
28. jún 2023
vamajka
28. jún 2023

@zzuunnaa je to lepsie no i tak preco si nesla s nou a bolo by po probleme

olusik112
28. jún 2023

Fu tak mne sa nepačia ani tieto asi bu sa po mesiaci nosenia jedna stratila 🤣

zzuunnaa
autor
28. jún 2023

@vamajka lebo žije mimo svk a ani som nevedela či ich išli vymeniť či nie. Tieto už rovno priniesli 🙂

zzuunnaa
autor
28. jún 2023

@olusik112 😀😀

zzuunnaa
autor
28. jún 2023

baby a otázka: dobre rozumiem, že do uška ide tá rovná časť kde sa zapína? Teda budú kvietky hore a pod nimi to krúzko?

zzuunnaa
autor
28. jún 2023

lebo je to inak dosť ostré, ten koniec zapinania

bu1bu
28. jún 2023

Až teraz som si všimla to zapínanie, absolútne nevhodné pre dieťa! Tvoja svagrina nemá rozum!

mamina7070
28. jún 2023

to je nevhodne zapinanie pre dieta odloz ich a kup mu sama ak sa budu pytat lekarka neodporucila nevhodne pre male babetko

nevenka
28. jún 2023

Toto je uplne nevhodne pre dieta, to v akom hroznom krame toto kupila??? Ja som taketo zapinanie ani nevidela este, popravde, ze sa tam daco da takto odpojit. Ved keby aj nie pre babo, ani pre 2-4-6 rocne dieta. Bud to strati, pichne sa alebo to zje! 🤕.
Tam treba klasicku brizuru alebo sroubovacie, s takym balonikom...

zzuunnaa
autor
28. jún 2023

@bu1bu
@mamina7070
@nevenka vraveli mi že im take odporúčali v zlatnictvach kde chodili.. mne sa tiež nepozdáva

barbie1981
28. jún 2023

Tak toto zapínanie vadí aj mne ako dospelej, keď spím pichá má. Pre dieťa absolútne nevhodné

mamina7070
28. jún 2023

@zzuunnaa neries kup svoje daj jej take a tieto odloz mam darcek pre svagrinu ked bude mat svoje

vamajka
28. jún 2023

@zzuunnaa na tvojom mieste idem do zalozne tam ich predam, dolozim a kupim podla mojho vkusu to zapinanie nie je pre babo

zzuunnaa
autor
28. jún 2023

@mamina7070 chcela som jej ich dať, že keď sa s nimi nevžijem kúpim iné ale že im dám šancu ale nechápala som to zapinanie… a hlavne ich ani neviem odopnut tak som rozmýšľala ako ich dám dole z uška, nedajbože kebyže je zahnisavene.. takze asi predsa len kúpim nové a hotovo

zzuunnaa
autor
28. jún 2023

@vamajka odložím ich malej, sú jej, nech s nimi potom robí čo uzna za vhodne a kúpim jej asi nové 🤷🏽‍♀️