icon

Švagriná mi povedala, že rodím ako jabloň

21. mar 2022

Ako by ste reagovali, keby Vam svagrina povedala, ze rodim ako jablon? Cakame tretie dieta, som piaty rok doma. Este podotkla, ze sa roztahujem v jej dome a nechce sa mi pracovat. Manzelova mama (dochodkyna) vraj pracuje a ja by som len doma sedela. V skutocnosti je polovica domu od manzelovych rodicov a druha polovica je manzelova (dostal darom). Byt (maly 2+1), ktory sme brali na hypoteku prenajimame, pre nas je maly. Mam 100 chuti sa do toho bytu vratit aj s troma detmi. Svagrina k nam chodi len 3x za rok, ale najradsej by som jej dala po papuli

ha_space
27. mar 2022

Ja tu len nechapem jednej veci. Jej manzel normalne pracuje na tyzdnovkach, snad nieco zarobi. Z bytu tiez budu mat nejake peniaze, 6 rokov ho platili + ceny nehnutelnosti stupaji. Na trojizbovy byt im hypoteku snad daju. Autorka sa v tom dome az podozrivo ucelovo drzi.

janickacrazy
27. mar 2022

@ha_space inak toto je asi najdlhšia diskusia na MK, normálne nechápem 🤔

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
aurora33
27. mar 2022

@ha_space lebo ,,ona aj manžel CHCU DOM" nie byt :D preto sa tam drží ako pijavica.

ha_space
27. mar 2022

@aurora33 Ale robit zo seba takuto chudery, pretoze chcem dom? Chapem, keby nemali nic. Ale trojizbovy byt na hypoteku by im snad vysiel.

loginexistuje
27. mar 2022

@janickacrazyptak vies mnohe su tu svagrine ktore maju tu skusenost a mnohe sme potencionalne svokry a teda som si fakt povedala ze som rada ze nemam syna lebo keby mi takuto doniesol domov no neviem neviem

Ale aj ze och nemusi byt vzdy vyhra sak ano

drahomirrra
27. mar 2022

@janickacrazy Ja pamatam nejaku o nevere, mala 120 stran. Minule som ju hladala, ale uz tu nie je. Nejaka laskamojakdesi ju zalozila.. Mozno pamatas. Milenku muza nazvala Iskra.

aurora33
27. mar 2022

@ha_space ale v byte nie je záhrada pre kŕdeľ detí a nie je tam babka čo postráži a dedko čo si lepí lietadielka 🙂 takže radšej robiť chuderu zo seba a stroj na rodenie ale budem mať dom 🙂 všetko ideálne až na tú toxicku švagrinú

janickacrazy
27. mar 2022

@loginexistuje ja mám 3 synov a keď to tak čítam, nie je mi všetko jedno 😂😂😂

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
27. mar 2022

@vlcik1 Pisala si to, ze je hlupa, lebo nema nic, ze ako to dopustila. Tak uz prestan pouzivat vyrazy 'kde som pisala'. Mas to v kazdej vete. Uz sa nestrapnuj.

sasa1310
27. mar 2022

@vlcik1 viackrát to písala. Za prvé chceli to od začiatku, akurát to švagriná zatrhla. A za ďalšie, keď chce vyplatiť švagrinu z jej časti. Tak to je zjavné, že chce aj ona niečo vlastiť. Po vyplatení švagriny, totižto aj ona by už mala nárok na dom
Namiesto toho, že odpovedáš na každý jeden príspevok tu (ako taký ďateľ), skús čítať od začiatku komplet 50 strán. A ozvi sa zajtra, keď dočítaš.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
sasa1310
27. mar 2022

@janickacrazy aj ja mám 3 synov. Držme si palce

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
27. mar 2022

@vlcik1 Dobre. Raz si napisala, ze problem je len ten, ze autorka je zabudliva. Verme tomu, ze to tak je a inak je to najcistejsia bytost na svete. Ok? Odnes si to na dobru noc do postele, lepsie sa ti zaspi.

mircalla
27. mar 2022

@vlcik1 Par mesiacov su 4 roky.....OK

sasa1310
27. mar 2022

@vlcik1 fakt ti odporúčam prečítať 50 strán namiesto poučovania všetkých nás ohľadne slušného správania. Po prečítaní je veľmi pravdepodobne, že začneš potom s kázaním u autorky.

sparrows
27. mar 2022

Páči sa mi, ako to tu stále žije :D

ha_space
27. mar 2022

@sparrows Ja cakam, ze zajtra autorka oznami ako svagrinu so sekerou prinitula, nech im necha dom.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
27. mar 2022

@vlcik1 ty si fakt tú diskusiu nečítala celú 🤦🤦🤦

ha_space
27. mar 2022

@vlcik1 Nie kazdy. Len ja a svagrina autorky. Inak by bol zivot nadherny.

aurora33
27. mar 2022

@vlcik1 ale veď jej nik nenadáva. Toto je ešte slušná diskusia na to, ako sa správa samotná autorka.

ha_space
27. mar 2022

@zuzanockamt Citala ju celu a velmi dobre o vsetkom vedela. Teraz sa snazi vymotat.

loginexistuje
27. mar 2022

@zuzanockamt ale citala ved prispieva uz min od 20 tej strany ale komu neni vzhuru dano v apatiece nekupi

vlcik1
Odpoveď bola odstránená