Švagriná mi povedala, že rodím ako jabloň
Ako by ste reagovali, keby Vam svagrina povedala, ze rodim ako jablon? Cakame tretie dieta, som piaty rok doma. Este podotkla, ze sa roztahujem v jej dome a nechce sa mi pracovat. Manzelova mama (dochodkyna) vraj pracuje a ja by som len doma sedela. V skutocnosti je polovica domu od manzelovych rodicov a druha polovica je manzelova (dostal darom). Byt (maly 2+1), ktory sme brali na hypoteku prenajimame, pre nas je maly. Mam 100 chuti sa do toho bytu vratit aj s troma detmi. Svagrina k nam chodi len 3x za rok, ale najradsej by som jej dala po papuli
@janickacrazyptak vies mnohe su tu svagrine ktore maju tu skusenost a mnohe sme potencionalne svokry a teda som si fakt povedala ze som rada ze nemam syna lebo keby mi takuto doniesol domov no neviem neviem
Ale aj ze och nemusi byt vzdy vyhra sak ano
@janickacrazy Ja pamatam nejaku o nevere, mala 120 stran. Minule som ju hladala, ale uz tu nie je. Nejaka laskamojakdesi ju zalozila.. Mozno pamatas. Milenku muza nazvala Iskra.
@loginexistuje ja mám 3 synov a keď to tak čítam, nie je mi všetko jedno 😂😂😂
@vlcik1 viackrát to písala. Za prvé chceli to od začiatku, akurát to švagriná zatrhla. A za ďalšie, keď chce vyplatiť švagrinu z jej časti. Tak to je zjavné, že chce aj ona niečo vlastiť. Po vyplatení švagriny, totižto aj ona by už mala nárok na dom
Namiesto toho, že odpovedáš na každý jeden príspevok tu (ako taký ďateľ), skús čítať od začiatku komplet 50 strán. A ozvi sa zajtra, keď dočítaš.
@zuzanockamt Citala ju celu a velmi dobre o vsetkom vedela. Teraz sa snazi vymotat.
@zuzanockamt ale citala ved prispieva uz min od 20 tej strany ale komu neni vzhuru dano v apatiece nekupi

Ja tu len nechapem jednej veci. Jej manzel normalne pracuje na tyzdnovkach, snad nieco zarobi. Z bytu tiez budu mat nejake peniaze, 6 rokov ho platili + ceny nehnutelnosti stupaji. Na trojizbovy byt im hypoteku snad daju. Autorka sa v tom dome az podozrivo ucelovo drzi.