Švagriná mi povedala, že rodím ako jabloň
Ako by ste reagovali, keby Vam svagrina povedala, ze rodim ako jablon? Cakame tretie dieta, som piaty rok doma. Este podotkla, ze sa roztahujem v jej dome a nechce sa mi pracovat. Manzelova mama (dochodkyna) vraj pracuje a ja by som len doma sedela. V skutocnosti je polovica domu od manzelovych rodicov a druha polovica je manzelova (dostal darom). Byt (maly 2+1), ktory sme brali na hypoteku prenajimame, pre nas je maly. Mam 100 chuti sa do toho bytu vratit aj s troma detmi. Svagrina k nam chodi len 3x za rok, ale najradsej by som jej dala po papuli
@vlcik1 tak prečo prekrúcaš a píšeš hlúposti? A tváriš sa ako Alenka v ríši divov
@vlcik1 Radis sracky od zaciatku. A od zaciatku hladas argument, preco je autorka vlastne chudak a najvacsia svina svagrina. Tvoj TOP argument je zabudlivost. A oci si jej otvorila cim? Ze si celu dobu s nou suhlasila? Ti niekolkokrat sama autorka za to podakovala ako s nou suhlasis. Doslo to aj jej samotnej. Touto podporou si jej teda otvorila oci. A este rada, nech si ide pytat peniaze za prerabku - teda citujem konkretnejsie 'nech synovi daju za prerabku'.... Mozno si to vezme k srdcu. A cele pekne vztahy niesu preto, lebo autorka na truc neorvori ani remeslenikom. Tak si to uz uvedom a nestrapnuj sa.
Moja rada bola v tom ze bud
1. Autorke a jej muzovi vyplati svagrina preukazatelne naklady na prerabku (len tie) a jej muz vrati polku domu rodicom.
2. Neda nikto nikomu nic len sa odstahuju ale vlastnictvo ostane pol na pol
Ja by som sla do bodu A s tym ze nech rodicia predaju dom kupia si maly bytik pocestuju a peniaze odlozia na starobu
Autorka odmieta oba varianty ona chce peniaze za celu polku domu a o svokrovcov sa starat nechce
@vlcik1 Uloha otvorit remeselnikom a odviest k lekarovi bola na autorke. Sama potvrdila, ze na truc to robit nebude - nevlastni dom, tak to robit nebude. Nech si po nej vrieska, kto chce. Zije zadarmo a na truc neni schopna ani otvorit dvere. Lebo nevlastni dom. A svagrina si to vybavila s bratom a ten dal ulohu na autorku. Tak uz daj pokoj a neprekrucaj.
@aurora33 ja som dokonca taka hrozna, ze si za tym oznacenim pre autorku stojim, lebo ak sa niekto chova ako svina, tak sa darmo tvari chrumkavo. Ale chapem, ze niektore devy, duchom mdle, to nepochopia a este sa budu rozculovat😉