icon

Švagriná mi povedala, že rodím ako jabloň

21. mar 2022

Ako by ste reagovali, keby Vam svagrina povedala, ze rodim ako jablon? Cakame tretie dieta, som piaty rok doma. Este podotkla, ze sa roztahujem v jej dome a nechce sa mi pracovat. Manzelova mama (dochodkyna) vraj pracuje a ja by som len doma sedela. V skutocnosti je polovica domu od manzelovych rodicov a druha polovica je manzelova (dostal darom). Byt (maly 2+1), ktory sme brali na hypoteku prenajimame, pre nas je maly. Mam 100 chuti sa do toho bytu vratit aj s troma detmi. Svagrina k nam chodi len 3x za rok, ale najradsej by som jej dala po papuli

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
27. mar 2022

@vlcik1 tak prečo prekrúcaš a píšeš hlúposti? A tváriš sa ako Alenka v ríši divov

sparrows
27. mar 2022

@ha_space neprekvapilo by ma to :D predsa len, každý komentár autorky je čím ďalej tým horší, mám pocit

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
27. mar 2022

@vlcik1 Radis sracky od zaciatku. A od zaciatku hladas argument, preco je autorka vlastne chudak a najvacsia svina svagrina. Tvoj TOP argument je zabudlivost. A oci si jej otvorila cim? Ze si celu dobu s nou suhlasila? Ti niekolkokrat sama autorka za to podakovala ako s nou suhlasis. Doslo to aj jej samotnej. Touto podporou si jej teda otvorila oci. A este rada, nech si ide pytat peniaze za prerabku - teda citujem konkretnejsie 'nech synovi daju za prerabku'.... Mozno si to vezme k srdcu. A cele pekne vztahy niesu preto, lebo autorka na truc neorvori ani remeslenikom. Tak si to uz uvedom a nestrapnuj sa.

zuzanockamt
27. mar 2022

@vlcik1 ok veď v pohode, len ti fakt ušlo dosť faktov a podstatných

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
27. mar 2022

@vlcik1 Od zaciatku jej radim, nech sa spakuje do p*ce. Len otravuje rodinu. A tak aj sama urobi, co autorka potvrdila. Akurat bez penazi, lebo na to nema najmensi narok.

cacianka
27. mar 2022

@mamutka kúp starý typ klasickej sifonky a dobre ju oblej

ha_space
27. mar 2022

@vlcik1 Hlavne musi dat tej rodine pokoj. Rozvod, nerozvod.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
loginexistuje
27. mar 2022

Moja rada bola v tom ze bud
1. Autorke a jej muzovi vyplati svagrina preukazatelne naklady na prerabku (len tie) a jej muz vrati polku domu rodicom.
2. Neda nikto nikomu nic len sa odstahuju ale vlastnictvo ostane pol na pol

Ja by som sla do bodu A s tym ze nech rodicia predaju dom kupia si maly bytik pocestuju a peniaze odlozia na starobu

Autorka odmieta oba varianty ona chce peniaze za celu polku domu a o svokrovcov sa starat nechce

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
27. mar 2022

@vlcik1 Uloha otvorit remeselnikom a odviest k lekarovi bola na autorke. Sama potvrdila, ze na truc to robit nebude - nevlastni dom, tak to robit nebude. Nech si po nej vrieska, kto chce. Zije zadarmo a na truc neni schopna ani otvorit dvere. Lebo nevlastni dom. A svagrina si to vybavila s bratom a ten dal ulohu na autorku. Tak uz daj pokoj a neprekrucaj.

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
27. mar 2022

@vlcik1 Ano poculi sme, zabudla. Aj x vyjadreni, ze na co by ona nieco robila, ked polka domu je svagrinej.

aurora33
27. mar 2022

@vlcik1 ešte ukáž kde jej kto vulgárne nadával. Lebo ja som si to nevsimla

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
ha_space
27. mar 2022

@loginexistuje Svagrinu zabije a bude svaty pokoj.

aurora33
27. mar 2022

@vlcik1 to je vulgárne nadávanie? Že jej jedna napíše že nie je jabloň ale sviňa? Nadávanie by bolo kebyže jej tu na 50 straníckej diskusii každá jedna napíše oveľa horšie slová.

ha_space
27. mar 2022

@vlcik1 Ale ona svina realne je. Bez majetku nespravi nic. Naco by to ona robila. Sama to potvrdila. Takze svina je prave koli tomu. Pod to sa podpisem aj ja.

aurora33
27. mar 2022

@ha_space pozor vulgárne jej nadávaš, zase tu bude mať vlcik tlcik monológ

ha_space
27. mar 2022

@aurora33 Ona nevie ani sama, co pise. Mna nazvala sliepkou v kuniku. Nema uz co k teme, tak ide riesit nadavky.

dskjhfdlkdjhl
27. mar 2022

@aurora33 ja som dokonca taka hrozna, ze si za tym oznacenim pre autorku stojim, lebo ak sa niekto chova ako svina, tak sa darmo tvari chrumkavo. Ale chapem, ze niektore devy, duchom mdle, to nepochopia a este sa budu rozculovat😉

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená