Svokra - návšteva

19. nov 2023

Bývame s manželom u svokri s dvoma deťmi .Plánujeme stavať dom zatiaľ máme len pozemok takže to istý čas potrvá . Teraz k problému ide o to že svokra si na tri dni pozvala návštevu samozrejme že to je vporiadku je to jej dom .Pozvala známu s ktorou sa bežne nestretávajú( nevideli sa už zo 5 rokov ani keď svokra bola v meste kde jej známa býva ) . Ide o to že môj manžel stpu ženou mal v minulosti pomer teda skôr udržiavali sexuálny vzťah je od neho o dosť staršia .Vraj ho zvadzala verím tomu lebo pôsobí lacne,prejavuje sa tak rečami .S manželom sme sa kvôli tomu pohádali a hádame sa stále pretože ja som na tých pár dní chcela ísť k rodičom ale on nesúhlasil .A pre mňa je to celé nepríjemné a mám pocit že svokra nám spravila zle teda mne . Čo si o tom myslíte vy ,príde to len mne tak choré že by som mala tráviť tak veľa času s niekým takým ...ským môj manžel mal v minulosti pomer .Dodávam že máme spoločnú kuchyňu aj všetko .Svokra si nechcela v dome nijako meniť .

pribinak
19. nov 2023

Zbal seba a deti a chod k rodičom.

prasiatko30
19. nov 2023

Prenajmite byt a odidte

luliu
19. nov 2023

Manžel ťa s ňou podvádzal alebo s ňou mal niečo pred tebou?

dskjhfdlkdjhl
19. nov 2023

Svokra si moze pozvat koho chce. Vy mate deti, ste dospeli, tak uz davno nemate byvat v detskej izbe. Ak by Tvoj vztah s manzelom bol v poriadku, tak by Ti takato navsteva nevadila, takze ries podstatne veci, potom taketo hluposti ostanu len hlupostami.

janinah
19. nov 2023

Určite by som neutiekla z bojiska.Navstevnicka by sa tri dni pozerala na najšťastnejšie manželstvo.Ber to ako dobrodružstvo a kúsok divadielko,toto dáš ľavou zadnou.

minenkak
19. nov 2023

Choď k rodičom ,čo ti má čo muž rozkazovat a aj tam ostaň

h2
19. nov 2023

@luliu Určite pred ňou.

h2
19. nov 2023

Svokra asi nevie, že jej syn sexoval s jej kamoškou, či? Chápem, že ti to nie je príjemné, ale teraz je tvoj muž s tebou, ste manželia, máte deti. Jej by malo byť nepríjemné pozerať sa na vás a vaše šťastie. Nie tebe, pozerať sa na ňu. Ty si z vás dvoch tá, čo "vyhrala". Navyše, je to svokrina návšteva, ty s ňou žiadny čas tráviť nemusíš. Pozdravíte sa, keď na seba natrafíte a hotovo.

zmrzlinka2021
19. nov 2023

Keď si si brala svojho muža, vedela si o jeho kurveni? Ak áno, asi nemá zmysel robiť teraz cirkus.

h2
19. nov 2023

@zmrzlinka2021 O akom kurvení?! Nie každý si bral za manžela panica, ako ty. To, že mal pred vzťahom s manželkou iný vzťah, nie je nič neobvyklé. Autorka rieši iný problém.

esmeronka
19. nov 2023

Ked nedáš na sebe znať že ťa to žerie a vadí ti to tak uvidíš že svokru roztrhne od jedu....alebo ked bude so s vokrou prišla by som k nej No čo tetuša ešte stále máte chuť na mladých zajkov v posteli? Som počula že máte riadnu nezbednicu medzi nohami :D tie ich ksichty ti spravia naladu po tomto

h2
19. nov 2023

@esmeronka Toto určite nie. Snáď je dáma a nezníži sa na takého správanie.

alex49
19. nov 2023

Bývaš z mužom a deťmi v jeho detskej izbe, tak máš rovnaké právo kecať do svokrynich návštev ako 10 ročne dieťa. Z rodičmi a svojou rodinou by som bývala len na samostatnom prerobenom poschodí a nie že máte všetko spoločné. Uvedomujes si, že stavba domu niečo trvá? Vieš si predstaviť, že budete v tej jednej izbe bývať 2,5, 10 rokov?

martul
19. nov 2023

A svokra vie, že spolu sexuálne žili, keď si myslíš, že to spravila úmyselne?! Ja by som určite neodisila, len sa sama strapnis, lebo ukážeš aká si s tým nevysporiadana a jej to len podvihne ego. Veď si predsa vybral teba, nie je. Podvádzal ťa?! Nie. Tak čo riešiš?! Prečo sa kvôli nej hadas s mužom?!

katarinka89
19. nov 2023

Problém vidím tvojho muza- jeho reakciu......zrejme si potrebuje honit ego. Váš manželský vzťah nieje zrejme ideálny, očividne to vie aj svokra a využila ,,možno,, túto návštevu na vyvolanie konfliktu. Tu sa mal ale postarať o harmóniu vo vašom manželstve tvoj muž. Vyčítať svokre jej návštevu je neprípustné, veď aj vy ste tam len ,,hostia,,. Prehodnot svoje manželstvo.

mogaa
19. nov 2023

Či ti chcela svokra urobiť zle alebo nie, je uplne jedno...je to jej dom, takže z jej strany je to uplne v poriadku....ak odídeš ty k rodičom budeš sa len zožierať čo sa v dome dialo bez teba...takže kludne choď k rodičom a potom mužovi rob žiarlivé scény či s ňou zase niečo mal🙂 ale vážne, sú to 3dni, veď ty s mužom a deťmi si urobte pekný program , výlet a hotovo...s " návštevou" môžeš stráviť minimum času, nikto ťa nenúti sa s ňou baviť ako s najlepšou kamarátkou....zdvorilostné frázy a hotovo....ty sa venuj mužovi a deťom, nie jej...

h2
19. nov 2023

Baby, ja netuším, kde ste zobrali, že svokra si zavolala návštevu, aby urobila neveste zle. Len preto, že je to svokra, tak sa predsa automaticky predpokladá, že zmyslom jej života je ničiť neveste život? Hádam si nemyslite, že zavolala niekoho na návštevu na 3 dni len za tým účelom, aby sa jej nevesta cítila zle. Aj svokra je len človek, má svoj život. 😁
(Okrem toho, ako som už písala, v tejto situácii sa skôr má dôvod cítiť zle tá návšteva. Čiže ak už to berieme tak, že svokra je nejaká zlomyseľná príšera, čo je bežná predstava o svokrách, tak skôr by tým urobila zle tej návšteve, akože "pozri, ako si môj syn šťastne nažíva so svojou mladou peknou ženou, ty stará nadržaná vykopávka". Hoci toto je, samozrejme, tiež za vlasy pritiahnutá nereálna konštrukcia.)

babababka
19. nov 2023

Správne si napísala,je to svokrin dom.Ak je pravda čo tvoj manžel hovorí,že ho ona zvádzala,tak sa nič nedeje.Bolo to dávno,odpustené,netreba robiť z komára somára.

terezka1947
19. nov 2023

Prečo by si mala utekať a preco sa hadáš s mužom.
Svokra si pozvala návštevu,je to jej dom,buď rada,že máte kde bývať. Nehľadaj za tým nič.
Keď to bolo niečo,čo s tou ženou bolo pred tebou,skončilo to,čoho sa bojíš?
Alebo to neskončilo?

sense
19. nov 2023

@h2 presne, možno svokra ani nevie co medzi nimi bolo. Neviem si predstaviť žeby sa matka syna využívala v tom ze jej syn prasi rovnako starú kamarátku.

sense
19. nov 2023

Autorka bola zo žena ktorú mal pred tebou alebo počas vzťahu s tebou?

zmrzlinka2021
19. nov 2023

@h2 on nemal vzťah, mal ju iba na sex, ako vec a áno, aj to hovorí o jeho postoji k ženám a hodnotám.

autor
19. nov 2023

Prečítala som si každý názor a skúsim sa vyjadriť ku všetkému podstatnému . V prvom rade som podotkla že ano je to jej dom a môže si zavolať koho chce mne to je jasné ,lebo mnohé ste ma nato upozorňovali .Riešim skôr manželovu reakciu ,myslela som si žeby sme tie dni mohli ísť na výlet,návštevu nesúhlasil . Namiesto toho sme boli na výlet všetci spolu svokra si to želala .Som typ ktorý sa snaží vyhýbať sa konfliktom a moja svokra je dirigenta odmietnutie rovnasa konflikt . Ty ktorý píšete že prečo bývame u svokry atď ...počítam že za dva tri roky budeme vystavený .U mojich rodičov by sme mohli bývať a malý by sme svoje poschodie celé ..manžel a svokra stým nesúhlasia ...vidím na nej že jej vadí keď ideme ešte aj na návštevu k mojim rodičom stále vten deň vymýšľa roboty pre manžela ,aj keď vie že máme ísť dopredu .My sme sa ani stavať nemali ,malý sme ostať žiť tu nakoľko sa manžel a svokra budovali spoločne ...ja som stým nesúhlasila pretože by som tak žiť nevydržala a bola by som nešťastná .Ku danej pani z minulosti nehodlam byť nepríjemná a vyvolávať konflikt ona sama sa už vyjadrila že má rada mladych zajacikoch .Pred dvoma rokmi sme si s manželom prešli krízou ,nevera s jeho strany .Prosím vás neodsudzujte že som snim ostala atď ...za tým rozhodnutím si stojím tie dva roky bol vzťah harmonicky ...až doteraz .Ďalšia vec nehovorím že všetky svokry sú príšeri ako tu písala jedna pani ale áno svokra je presne ten typ ktorý robí zle .Je to skvelá babička ale byť snou zadobre je umenie a chce to veľmi pevné nervy o tom by som dokázala napísať knihu ale neprišla som ju tu ohovárať .

terezka1947
19. nov 2023

Ak veris manželovi,neutekaj z domu,nemáš dôvod.

januska12323
19. nov 2023

Možno ju svokra zavolala aby vás konečne vyhodila z domu. Máš muža, dve! deti a žiadne súkromie. To by ma trápilo oveľa viac ako nejaká stará ex posteľová kamarátka.

walentina7
19. nov 2023

V tomto pribehu má tá "návšteva" najmenej rozumu. Ja byť tou návštevou, tak podakujem za pozvanie a slušne odmietnem. Načo ju tam? Je tam chlap s ktorým kedysi spala,aj jeho celá rodina, jej samej by malo bolo trápne sa tam trepať.

araavdva
19. nov 2023

S toho čo píšeš riadi vás život svokra a tvojmu manželovi to vyhovuje. Načo jej vesiate na nos kedy idete na výlet? Alebo k tvojim rodičom?
Keby som si mala vybrať či budem bývať v jednej izbe alebo mať celé poschodie príde mi nelogické vybrať si tú jednu izbu. Ja sama bývam v trojgenetacnom dome kde mám samostatný byt. A nikto sa mi nepletie do života.
Podľa mňa u vás je problém inde ako v jednej návšteve.

minenkak
19. nov 2023

A ja si myslím ,že s tvojou povahou a tvojou svokrou si ešte uzijes

mamina7070
19. nov 2023

jooooj cele zle

este napisa ze sa “budujete” na svokrinom pozemku a na teba nie je nic pisane

olimuc
19. nov 2023

Nepises, ci to bolo pred vasim vztahom… ale predpokladam, ze ano … tak do toho ta nic, vsak Ti muz nepovedal, ze je pànic. Dalsia vec, je to svokrin dom a moze si tam doviest koho chce. Vas najvacsi Problem je spolocne byvanie a vztah ty manzel … on ti nieco zakaze? Evidentne, ze vas vztah nie je nic moc, ani sa za teba nepostavi, on sa neodstrihne od mamicky, nie ste schopni sa osamostatnit, ale nasekate si dve deti do detskej izby … no nejaka stara baba je vas najmensi problem. Mozno sa ta svokra chce zbavit, lebo jej zavadziate, hlavne ty. kazdy Valci ako umi … ak aj utecies, co dosiahnes. Svokra bude spokojna…. Skor si sadnite s manzelom a hladajte byvanie mimo, aby ste sa dali dokopy ako manzelia, lebo skor ako postavite vas Domcek pojdes s igelitkou a detmi do detskej k rodicom 🤦‍♀️