icon

Svokrovci chcú ďalšie dieťa

terezaes
1. júl 2015

Ahojte potrebujem poradiť.
mám dve krásne dcérky ale svokrovci veľmi naliehaju aby sme mali dalšie dieťa lebo ONI chcu aby im dal ich jediný syn vnuka. stavaju ma do situácie že nie som normálna ked chcem mať len dve deti. mám pocit že aj keby sme mali to tretie a bude to znovu dievčatko budu naliehať aby sme mali štvrté a tak dalej až kým nebude chlapec. ja chcem mat len dve deti, tvrdo si za tým stojím, manžel ma chápe a plne podporuje a netlačí aby sme mali dalšie - tretie dieťa.
Svokra mi to raz povedala na rovinu že by som mala mať dalšie lebo moj muž je z troch detí a oni čakali že budeme mať chlapca. Oni to tak chcu a mám to rešpektovať.
ked som na rovinu svokrovcom povedala NIE NEBUDE DALSIE DIETA prestali sa zaujimat o naše dcéry a celkovo su radi ked tam chodíme čo najmenej. Milujem svojho muža a nechcem ho stavať do pozície JA alebo ONI ale zároven sa nechcem podvoliť ich predstavám.
Moji rodičia stoja na mojej strane.
DAKUJEM ZA VASE NAZORY 🙂

Strana
z5
sense
2. júl 2015

@jolinka fuha tak toto je uz silna kava....a dufam ze su este na svoje spravanie patricne hrdi

adrialinka
Autor odpoveď zmazal
ejlin123
2. júl 2015

Tu nie je čo radiť ani čo riešiť, vy s manželom viete veľmi dobre, koľko deti chcete.... čo je starých rodičov do toho? Ignoruj ich narážky a to, že sa s nimi stýkate menej ako predtým nemusí byť pre vzťah svokra - nevesta na škodu..... 😉

timea7
2. júl 2015

@sarlota1986 ona nemala predstavu, že budeš mať tri deti?! Spýtala sa ťa, akú predstavu si ty mala o vzťahu matka - dcéra? No ja by som jej to dala "vyžrať", keď sa drobec narodí, tak by som ich predstavila, najlepšie pred celou rodinou - drobček, toto je tá babka, čo nechcela, aby si bol....

elusive
2. júl 2015

no mohla by som ich s prepáčením osrať, keby mi niekto diktoval, koľko mám mať detí..to kde sme? 😀

ckatka
24. jún 2020

😂 😂 😂 som sa pobavila...ak nemáš dostatok asertivity a sebavedomia...aby si im Povedala, že ďalšie dieťa s manželom proste nechcete a nič ich do toho....tak im proste povedz, napríklad, že manžel má zlý spermiogram a už asi dieťa nesplodi. Alebo také niečo...

katrinka8
24. jún 2020

@ckatka - téma je z roku 2015 😉

ckatka
24. jún 2020

@katrinka8 😂😂😂 nevsimla som si...zaujímalo by ma ako.to dopadlo....no....možno sa autorka.ozve

katus226
10. jan 2021

na MK by malo byt povinne pridavat, ako to nakoniec dopadlo

sticker
Strana
z5