icon

Trapas u frajera

somtopokazila
15. dec 2014

Mám nový nick, nie je to nič vymyslené, ale hanbím sa a potrebujem prečítať iné názory na tento môj trapas. Neviem ako ďalej a trápi ma to. Som matka s otcom dieťaťa nežijem dlho, mám priateľa, niečo vyše roka, on je slobodný a každý z nás býva u svojich rodičov, z čoho logicky vyplýva, že priestor na trávenie nejakých intímnych chvíľ nemáme alebo len s ťažkosťami, ani toho času nie je veľa. Ale k veci, v piatok sa mi stala strašne nepríjemná vec, mali sme mať s frajerom rande, konečne po dlhej dobe sa u nich doma vyprázdnil dom, tak som sa tešila, že konečne sami aspoň nejaký čas. Kým som však na neho čakala, stihla som ešte predvianočnú akcošku z práce, samozrejme, čo to som popila, naládička ohromná a keďže ja nepijem, neviem to, nechala som sa nejako v dobrej nálade uniesť, čo-to som pomiešala a opila sa  nie do mŕtva, bolo to fajn, v pohode, ale kým po mna prišiel frajer, už mi začínalo byť zle. Kým sme dorazili k nemu domov, ešte ok, ale potom mi bolo strašne zle, ledva som stihla dobehnúť na wc a nestihla som úplne.... a viete čo....bolo mi tak zle, že som nevedela ani čia som, síce som si po sebe upratala, ale predsa opitý človek....až kým po tom všetkom som nezbadala, ako frajer behá všade s mopom  trapas strašný, hanbím sa ako pes, o to viac, že vždy ma videl len tip-top upravenú, vysmiatu, spokojnú a teraz takáto hrôza. On bol, aj je v pohode, vôbec to nekomentoval, uložil ma do postele a celý čas ma hladkal, proste postaral sa...ale iné ma trápi...po tomto mojom počine sa ja už nedokážem mu pozrieť do očí, nedokážem s ním komunikovať, ani na nete, ani cez telefón, nijako...mám blok, hanbím sa strašne. Tak som mu ešte v piatok napísala, že končím, že sa nedokážem cez to preniesť, on mi napísal, že nech netáram, že ma ľúbi a blá blá....viem, že ma ľúbi, ale prešiel víkend a on sa mi ozval až v nedeľu večer s otázkou ako som strávila víkend?? Viem, že som urobila strašnú hovadinu, ale ked ma ľúbi, tak som čakala, že sa mi minimálne v sobotu ozve a bude sa zaujímať aspoň s otázkou či mi je lepšie alebo niečo v tom duchu a nič....aj včera mi nechal len na sociálnej sieti otázku ako som prežila víkend a zvesela si četoval dalej, hoci tam už dlhšie nechodil a my spolu komunikujeme cez skajp, tak som bola v šoku, že mne na skapj ani nenapísal ani nič tak ako vždy, tak ako každý den robieva a napísal mi to na soc. sieť, kde poriadne ani nechodím už...celé zlé divné...tak som mu aj včera povedala, že končím, že mám blok, čo teda on nevedel pochopiť a bol sklamaný, že to takto riešim, ale ja fakt neviem, čo robiť??? Lúbim ho, ale nedokážem sa mu pozrieť do očí, hanbím sa proste strašne a jemu nejako tiež neverím, že to berie všetko tak športovo....celé sa mi to nezdá...ako to riešiť?

mata95
15. dec 2014

@somtopokazila hahha prepač musim sa smiať.....mať take problemy......ako keby sa vživote nikto neopil 😀 ...... ešte kôli takemu niečomu sa rozisť, neblazni 😀 😀 😀 😀 😀 ...... tiež niesom zvyknuta na alkohol, a neviem piť,stači mi malo a som K.O. ale kôli tomu sa svet nezruti, to nieje dôvod na rozchod ani na trapenie.... to aby si teraz cely život bola dokonala, nahodou si grgneš a vtedy čo? miesto toho že riešiš či sa to ozval alebo ti nechaj len nejaky odkaz, sa radšej zamysli nad sebou, ved toto je choré.... ako trapas ok, ale nie že sa mu nedokažeš pozrieť do očí a končíš....sila toto

nela777
15. dec 2014

No moja, môj názor na celú túto frašku v tvojom podaní je asi takýto: Ty si predovšetkým urobila 2 chyby a to že si sa opila a to že si zareagovala na celú túto situácie neštandardným spôsobom...no a čo že si sa opila, každý máme na to nárok - každý to spraví...bože, buď mu predovšetkým vďačná, že sa o teba postaral a absolútne nič neriešil - máš jedného výnimočného chlapa...čo chceš vlastne od neho??? Ty si to posrala, ty si ho odkopla a ty ešte chceš, aby on za tebou chodil ako mača??? To kde sme? Asi ešte niesi dostatočne vyzretá na tento svet... miestami som mala pocit, že to píše puberťáčka alebo si tak zvyknutá na to, že ty urobíš chybu a ľudia sa ti chodia ospravedňovať....zober rozum do hrsti, prekvap ho nejakým vtipným spôsobom, daj mu najavo, že ti na ňom záleží a netráp ho...podľa všetkého sa jedná o veľmi limitovaný kus chlapa na trhu 😉 ver mi, ja som zažila presne toto isté, ale prúser bol v tom, že som to urobila ešte na začiatku vzťahu a zachoval sa rovnako...teraz sme manželia už 7 rokov a ver mi, že príde vždy v dobrej nálade reč na tento môj počin a už sa z toho len zasmejeme 🙂 😀 A ak ti môžem ešte poradiť, začni riešiť seba a nie jeho, že mu neveríš, lebo to celé berie športovo...

nela777
15. dec 2014

@mata95 Maťka, veru...veru...super prístup 🙂

elizita
15. dec 2014

@somtopokazila potom neviem co chces - chces koniec alebo pokracovat? mne pride detinske kvoli niecomu takemuto ukoncovat vztah... mne sa stalo nieco podobne... ja som prisla pred 10 rokmi na moje prve rande s uzasnym chalanom celkom na mol a to za bieleho dna.. tiez som o sebe moc nevedela... kedze som mala 17, domov som ist nemohla, tak krasne zostal so mnou, staral sa o mna, drzal mi vlasy, aby som si ich neogrcala apod.. romantika na prvom rande jak hovado, co ti poviem 🙂 proste sa stalo, ved som nikoho nezabila, len som si viac vypila a nerobim to bezne, nie som alkacka... sice som bola z toho celkom hotova a brala som ako samozrejmost, ze to bolo nase prve a aj posledne rande... no, nebolo to lahke ani pre neho... po tyzdni sme sa nakontaktovali a po 2 mesiacoch sme mali z toho uz aj celkom srandu 🙂 a nas vztah sa neskor urcite nerozpadol 2x kvoli tomu, ze som sa raz nachlastala... nerob z toho dramu... urcite to nie je prijemne, ale zjavne je chalan chapavy.. moze sa to stat aj jemu 😀

caoli
15. dec 2014

prepáč, ale musím sa spýtať - naozaj si dospelá žena s dieťaťom? zrelá, vyrovnaná, zdravo sebavedomá? ...
Neverím!

bodka70
15. dec 2014

Inak ja si nemyslím, že jej frajer je nejaká výnimka. Drvivá väčšina normálnych chlapov by zareagovala podobne - to jest bola by v pohode. Chlapi celkovo takéto veci neberú tak citlivo - nie sú také fajnovky ako podaktoré ženy he-he 😎 😀 😀.

To skôr iný druh trapasu by chlapi nerozdýchali - napr. oveľa väčší trapas by bol, keby priateľ zastihol svoju priateľku v intímnej chvíľke s niekým iným. To už by bol iný "trapas" 😉 😀 😀 😀.

natalym
15. dec 2014

@bodka70 Tak buď by ju zastrelil, alebo seba, alebo by sa pridal. 😀

liebling98
15. dec 2014

@nela777 limited edition 😀 😀 😀
super hláška, že limitovaný kus chlapa na trhu
vo vhodnej situácii použijem.

latvia
15. dec 2014

najprv ho kopnes do prdele , nepises, nevolas a potom sa divis, preco ti cely vikend nepise, nevola? 😕 🙄 on nie je zena, on veri tomu, co povies a robis, on nerozmysla ako ty, ze jedno povie a ine mysli.....

jahodnicka
15. dec 2014

Koukni ja te chapu...ale vztah a laska je aj o jinych vecech...muze ti byt spatne,nemoc a budes zvracet a horsi veci taky....nebo on..to jsou normos situace...pokud mu neduverujes ze s tebou bude i pokud te uvidi v nelichotive situaci tak je lepsi to fakt ukoncim.ja kdyz nekoho miluji tak se vsim vsudy a totez ocekavam 😊

katarinamarkova
15. dec 2014

@somtopokazila najprv sa pred rande opijes, potom sa TY s priatelom chces rozist aj napriek tomu ze on ti hovori ze ta lubi.
ako co si o tom ma mysliet chudak on 🙂
no neviem....prides na rande opita....on s dobrym srdcom po tebe uprace, pomojka ta, polutuje, ty mu potom povies ze sa chces rozist.....
aku inu reakciu si po tomto od neho cakala? jasne ze si drzi odstup 🙂
je len na tebe ci sa zacnes spravat trosku zodpovedne, alebo nie. ak s nim chces byt, preco sa s nim chces potom rozchadzat? a potom ti vadi, ze on s tebou komunikuje menej......

sashulla
15. dec 2014

Typická žena. Máš blok tak koncis, ale zároveň ťa štve že sa v sobotu neozval;) Koľko ja som v živote pregrcala,. Jaj. Nič sa nedeje veď to sa stáva, stačí že ti nesadol alkohol alebo si pomiesala. Nevidím v tom žiadny problém. A keby sa opil on? A povedal by ti že končí? Ved to je smiešne! Minule môj priateľ nešťastne pomiesal allohol a tu pred domom kricky osabloval a to ma má teraz nechať. Vypustí to z hlavy. On určite to tak neprežíva.

tt247
15. dec 2014

@somtopokazila pozri Tvoj priateľ zjavne nežije v rozprávkovom svete plnom jednorožcov a dúhových víl ako Ty, kde ľudia nekakajú, nečurajú, nevracajú, ženy nemenštruujú a pod...svedčí o tom fakt, že zobral mop do ruky a poumýval Tvoje zvratky a ľúbi Ťa aj naďalej, tak čo to toľko riešiš. Poznám jedného, ktorý chodí s dievčaťom 8. rok a tá ma zakázané mu povedať, kedy má menštruáciu a ani sa s ňou vtedy nechce vidieť, asi takého by Ti trebalo.

mnamko
15. dec 2014

kamoška si pri prvom sexe prdla,a vieš čo sa stalo?zasmiali sa a dnes sú manželia

mondolina
15. dec 2014

ak je toto pravda tak si hlupa, moj nazor, hystercis za obycajnu hlupost

bodka70
15. dec 2014

@tt247 , že víly a jednorožce he-he, 100 bodov 😀 😀 😀 😀 😀

andrejta
15. dec 2014

@tt247 myslím, že by si rozumela s tým nickom robot123, či ako to bolo. čo má tramu z toho, že videl frajerke použitú vložku, keď jej po operácii pomáhal do sprchy 😀 😀 😀

pat_mat_minnie
15. dec 2014

Ja ked som mala 18, tak som bola s frajerom v byte jeho sestry, ponachadzali sme po skrinkach sladkosti, ja som vsetko pozrala, potom mi z toho bolo zle, pozvracala som sa, aj do rukava som si nazvracala, frajerovi to bolo smiesne, no vsetko sme ocistili a neriesili sme, smiali sme sa na tom spolu.A ako tu uz niekto predo mnou napisal-este tolko krat sa strapnis, dolezite je sa cez to preniest a vediet si zo seba robit srandu-na srandu to obratit a pri najblizsej prilezitosti si davat bacha, aby sa podobny trapas nestal.

ninda25
15. dec 2014

pripada mi to,ako keby si zabudla napisat,ze si bola v bezvedomi a brala Ta zachranka na podozrenie otravy alkoholom...zrejme nevies,co su starosti.....

pat_mat_minnie
15. dec 2014

@andrejta No na toho "exota" sa neda zabudnut. 😀

pat_mat_minnie
15. dec 2014

@tt247 To je co za debila?Sorry za vyraz.

katy83
15. dec 2014

ked som este randila teraz uz manzelom tak tiez sme mali na zaciatku len "nastajlovane rande " vzdy som si davala pozor na to co poviem a pod. Jedneho krasneho dna som mala stretavku zo skoly a bola som v takej nalade ako ty a samozrejme som si myslela ze to mam pod kontrolou, no nemala 😀 Prisiel nad ranom po mna, nalozil ma do auta a ja som zabudla ako sa volam .Ked sme uz boli skoro doma tak som mu povedala nech zastavi auto, ze chcem pozorovat hviezdy,samozrejme som mu nepovedala ze sa mi chce grcat 😀 Tusim bol vtedy januar . ...ja som si sadla jak torta na chodnik a zacala si spievat, uplne vsetko sa tocilo . Spala som u nho, domov ma ani nebral ...rano som sa zobudila s vedrom pri hlave...tiez som grcala o 106. Po tej akcii som sa mu ospravedlnila do certa ma neposlal, nas vztah bol uvolnenejsi a dnes sme manzelia 3 roky 😉

moonlight1210
15. dec 2014

@somtopokazila no tak si ukazala, ze mas aj inu tvar. vies sa aj zrychtovat pod obraz bozi, ked na to pride.

a co? dokedy si pred nim chcela hrat divadielko a tancovat pariaci tanec ako holub na namluvach?

hod jesitnost za hlavu a nekaz si vztah tym, ze ty nevies prehltnu svoju pychu, ze si sa strapnila.
ok?

tt247
15. dec 2014

@andrejta hej hej tú diskusiu som čítala 🙂
@pat_mat_minnie no aj ja sa čudujem, ale aj takí chlapi existujú

sue
15. dec 2014

@somtopokazila tomuto sa hovorí, nemám problém, tak si ho vyrobím 😀
Tiež mám podobný zážitok...po asi troch mesiacoch randenia sme mali firemnú akciu o ktorej som si myslela, že bude nudná a o hodinu som na rande s teraz už manželom...no nestalo sa...on chudák s nachystanými jednohubkami, otvorenou fľašou vína a rozkúreným kozubom čakal ďalších 5 hodín, keď som konečne prišla k nemu domov - akurát 5 minút za svojou najlepšou náladou = v stave, keď sa všetko so mnou už točilo...stihla som sa len vyzliecť do spodného prádla a zaľahla 😝 a on sám dopil to víno...ráno som sa s kajúcnym úsmevom ospravedlnila...a...doteraz sme šťastne spolu 😅 😀 tiež som sa hanbila ako pes a našla pri posteli lavór - našťastie prázdny 😀 ale prežili sme...nerieš, ospravedlň sa a funguj veselo ďalej 😉

sylvia225
15. dec 2014

dievča zlaté, neboj, aspoň bude na čo spomínať raz :D :D :D

xevulax
15. dec 2014

Nechapem, preco prehanas. Stalo sa a co? Jasom si minule dala za poharik, na vianocnych trhoch jeden lanhos a vraala som doma o zivot, este sme sa na tom s muzom dobre zasmiali. V zivote su dolezitejsie veci, ako to, ze sa ra opijes a povracias priatelovi zachod 🙂))) a za taku vec sa rozist mi pride ako uplna blbost

nyusika
15. dec 2014

pozri. Lepsie ozrat sa z dvoch poharov, ako zniest dva litre. nie ?

stalo sa, spat to uz nevratis, o par dni sa na tom uz budete len smiat.
pokial tvoj priatel rozchodi ten nezmyselny rozchod, lebo to je vystup hodny hysterky, vazne.

mata95
15. dec 2014

@bodka70 presne, ten môj by to absolutne neriešil, akurat by sa namne zabaval...priznam sa parkrat sa mi to stalo, a ano bolo mi trapne, som človek ktory neznesie vela, a potom to už ide, ale ked je mi trapne tak asi ztoho ako som dopadla a ztoho ako sa on bavi na mlj učet, a tiež sa omna vtedy postara, aj dopostele ma uloži....a tak isto to robia aj moji kamoši a známy,je to uplne prirodzene....presne ako si napisala, to už by bol iný "trapas" :D 😀

katussska24
15. dec 2014

jejda..prepac, ale co riesis. hanba je jedna vec, ale ked niekoho lubim a on lubi mna, ratam s tym , ze sa ocitneme aj v menej "katalogovych situaciach", nebudeme sa cely zivot na seba usmievat s vybielenym chrupom a perfektnym ucesom - troska nafukujem ano 😀

no v skratke. neries to. ospravedln sa mu, povedz mu ako sa citis. zachoval sa k tebe pekne... niekedy sa clovek musi brat trochu menej vazne a oskusit aj pokoru 😉 drzim palce, vydychni a uzi si sviatky 🙂