icon

Vyberajú si muži dievčatá podľa postavy?

misa189
11. apr 2014

😖

lyzzy
12. apr 2014

@majka99999 ....ja to poznam presne opacne 😀

tomiholjubavi
12. apr 2014

@majka99999 dakujem..a bmi 30 😀 je to nepresne... zalezi od stavby kostry, velkosti prs, rozlozenia tuku...ja som vzdy vazila vela, aj ked som bola vychudnuta...neni to len vyhovorka, ze niektore zeny maju tazke kosti...je to fakt.. 🙂

tomiholjubavi
12. apr 2014

@lyzzy oooo hned som si ju isla guglit...jaka kocka 🙂 🙂 🙂 dakujem 🙂

zuzkaanicka
12. apr 2014

@misa189 Ty sa prestan lutovat a nieco urob preto, aby si sa sama sebe pacila ... to, ze nemas aerobicom skusenost, to nevadi ... chod do nejakeho fitnes studia a tam sa prihlas na aerobic, alebo zacni napr. behat ...

lyzzy
12. apr 2014

@tomiholjubavi ....v tvari 😀

mafin152
12. apr 2014

@misa189 kolko mas rokov?

misa189
autor
12. apr 2014

a neake typy na cvicenie qako casto? co so stravou? pocula som o delenej strave ale nemam snou skusenosti

tomiholjubavi
12. apr 2014

@misa189 najlepsie bude, ked si kupis domov orbitrek...ja ho mam a super sa mi na nom chudne 🙂 mozes sa najest kolko chces, ja osobne neznasam pocit hladu, ale aj tak chudnes, lebo tvoj energeticky vydaj bude vacsi ako zvycajne...cim viac budes cvicit, tym sa ti bude viac zmensovat telo a menej zjes...takze to pojde nejako automaticky, nie na silu.
ja by som nikdy nesla cvicit do fitka, alebo behat von, lebo by som sa citila trapne...kup si teda na doma stacik, alebo orbiho, postav ho tak, aby si mala vyhlad na telku. pusti si nejaky zaujimavy film a šlap do pedalov. takto ti to ujde rychlo a ani si neuvedomis, ze vlastne cvicis, lebo tvoju mysel odputava telka 🙂

misa189
autor
12. apr 2014
tomiholjubavi
12. apr 2014

@lyzzy tak som to aj myslela 😀 😀 ale dakujem za pripomenutie 😀 este budem musiet kopu kilometrov prejst na orbim kym budem mat aj jej telo 😀

lyzzy
12. apr 2014

ja sa priznam uplne v pohode.Pred tehotenstvom som mala asi 63 kil.Dnes mam viac-o dost.Ale jedno vam poviem....citim sa lepsie ako pred rokmi.Citim sa viac ako zena a som spokojna sama so sebou. 😀 ...a ze mi nejaka fuchtla povie ze fujky fuj tucna atd.....pche...mam na salame 😀

misa189
autor
12. apr 2014

@tomiholjubavi nooo napisala si to pekne 🙂 asi sa po neakom poobzeram

lyzzy
12. apr 2014

@tomiholjubavi ...ale nie...telo som nekukala...to neriesim...ale jak som kukla na tu foto tak hned ze Ellie 😀

asimama
12. apr 2014

@misa189 misa nemas tu vek..ja som nikdy nebola stihlich proporcii 😀 ale poviem ti tak..v istom obdobii som strasne chcela mat pritela..ale strasne,strasne..no a potom prislo obdobie,ze som o chalanov nemala zaujem..sranda bola v tom,ze zrovna vtedy chceli vsetci randit 😀 to bolo ale okolo mojej 14 🙂 ono..ja som plnostihla partnera mam stihleho..teda uz sa to vekom meni 😀 ale poznam vela parov..baculatejsie este viac nez ja a parterov si najdu 😉 a k tvojej poznamke,ze ti pise len hlavne o sexe..naco byt s chlapom s ktorym sa nevies hlavne rozpravat???ved vztah je hlavne o rozpravani..neulakom sa na krasnych reciach..vaz si sama seba..ked bude ma prist ten pravy..pride..tento chalanisko co ti pise mi skor pride ala frajerik..obalamutit ta sladkyma recickami a vyuzit ta..mozno koli niejakej stavke..drzim palce.. 😉

tomiholjubavi
12. apr 2014

@lyzzy ja sa nad takymi recami neviem povzniest, ked niekto povie na mojho mužička...napr. raz sa stalo, že sme išli po meste a stali sme pred cukrarnou a rozmyslali ci pojdeme...a taka tetka, len tak okoloiduca, pozre na mojho mileho a uplne od veci mu tym najhnusnejsim posmesno-arogantnym tonom povie: No tebe uz teda rozhodne netreba. taky mlady muz a co zo seba spravil! kokoooos vyse mi netrebalo...hned som sa zmenila na stado furii a do nej: vy sa starajte o seba vy fuchtla stara balkanska! kto sa vas pytal na nazor? ...hned sa dekovala..este ma musel muzik krotit.. (potom sa smial, ze jak som na nu vyletela a este som jej pritom slusne vykala :D) ...neznasam take primitivne substancie 😠 😠 a som extremne hakliva ked sa niekto obuva do druhych.

lyzzy
12. apr 2014

@tomiholjubavi ....ja to neriesim.Vies preco?....lebo tu plati stare zname ze ten kto sa stara do inych ma tolko vlastnych problemov,ktore nevie vyriesit ze sa jednoducho ventiluje na druhych.

adrioska
12. apr 2014

@lyzzy aj Tvoje prispevky rada citam...prides mi taka flegmoska ako moj muz, ja som zas pravy opak...😀 v niektorej teme som sa tak zasmiala na tvojich prispevkoch, len uz neviem v ktorej to bolo...😀

tomiholjubavi
12. apr 2014

@lyzzy
@adrioska
mne je luto zakladatelky temy, ked je taka zufala zo svojej vahy....kvoli ludom ako krehke zienky ☹ sto kil a 170 cm nie je zas tak moc...podla mna moze byt pevna, mohutna, ale pod pojmom obezna tak ze si nemoze najst chlapa si predstavim asi nieco taketo ...

asimama
12. apr 2014

@tomiholjubavi by si sa cudovala...ale poznam mierne tensiu zenicku oproti tejto..velmi podobna na obrazku..a sebavedomie ma vacsie ako ja..ale to ze fakt.. 😀 peknucka do tvare..len plnsia..a chlapa a deturence ma 😉

zuzkaanicka
12. apr 2014

@tomiholjubavi tou fotkou si ma prave vystvala-idem cvicit 😅 😀

tomiholjubavi
12. apr 2014

@asimama verim ti 🙂 ja osobne nemam problem ani s takou postavou. ale ked niekto place, ze je obezny a preto si nevie najst vztah, tak si predstavim minimalne dievca na obrazku. Ak ma niekto postavu ako napr. peta polnišova, tak bude problem urcite niekde inde ako v tele..nieco malo nad sto kil ako pise zakladatelka podla mna nie je taka vaha, aby sme to mohli objektivne uznat ako dovod jej nezadanosti

adrioska
12. apr 2014

@tomiholjubavi OMG!!! toto vymaz!!!juj moje oci.... 😉
Ano, ja viem, ja mam zname s nadvahou a su z nich uz mamicky, takze partnerov si nasli, ani ona by nemala smutit
Ale aby si zdvihla sebavedomie, mohla by zacat cvicit, ked uz kvoli inemu nie, tak kvoli svojmu zdraviu...Urcite sa jej telo za to podakuje. Ja som prestala kojit a tiez som dost pribrala, tak som sa musela pribrzdit a zacala som cvicit...je to aj pre mna velmi tazke, najst si cas a hlavne premoct sa aj v jedeni, takze verim, ze ani jej to nie je lahke...ale musime sa nejak prekonat a zacat a makat...co uz...a naozaj zdravie je prvorade,nezalezi, ci sme tucne, ci chude, hlavne, aby sme boli zdrave/zdravi...😉

tomiholjubavi
12. apr 2014

@zuzkaanicka nechoood, tu je veselo 🙂 cvicit budeme vecer 🙂

tomiholjubavi
12. apr 2014

@adrioska ja by som teda isto necvicila, keby som nemusela 🙂 ja som ako @lyzzy spokojna ked som baculatejsia...som ten aglo-ostrovny prototyp..bleda plet, blede oci, do rysava vlasy...takym sa priam pyta par kil navyse...ale ked som citala, ze ivf sa nedari hned na prvy krat baculatym zenam, tak zarezavam...co by clovek nespravil, aby sa dockal potomka...

majka99999
12. apr 2014

@tomiholjubavi boze, to co je za foto? toto si dam ako inspiraciu po porode 😀 ze takto nesmiem dopadnut, aj keby som mala mat orbitrek v kazdej izbe....

tomiholjubavi
12. apr 2014

@majka99999 ale pozri, ona neni slovenka...ona ma v .... komplexy a to co druhi povedia. nahodi kratasky, pupikove tricecko a foti sa s veselym usmevom uplne bez hanby.. ja take kratasy a tricko ani nemam, ale ona nema mindrak, citi sa krasna a nehanbi sa ukazat svetu.

jalucija
12. apr 2014

@misa189 neverim, ze v dnesnej dobe ked je VSETKO NA WEBE ty sa pytas co mas robit, ako cvicit?
ja mam z teba normalne nervy .)
Jedine co potrebujes je sa riadne nasrat a zacat bojovat, nie len s kilami ale so svojim nahovno pristupom!

stano4000
12. apr 2014

@misa189 co myslis tym vyberaju? ako za manzelky, priatelky, na jednu noc?

zuzkaanicka
12. apr 2014

@misa189 tu si mozes mrknut cvicenie (Jill Michaels) ... kazdy vecer polhodinka a uvidis, ako pojdu kilecka dolu 😉

https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
lyzzy
12. apr 2014

@adrioska....dakujem ti 😀 ...no tych tem je viac 😀

sissmiss
12. apr 2014

@misa189 ziadne behanie hlavne, ja teda poviem ze ani aerobic, akurat si poskodis klby. Jedine co mozes su prechadzky a plavanie. Stravu si uprav tak, aby si jedla ranajky, desiatu, obed, olovrant, veceru a ak vyde tak aj druhu veceru. Budes sice chudnut pomaly, cca 20kg za rok, ale to co schudnes takto pomaly nenaberies naspat rychlo ako keby si to chudla dva mesiace. Nejedz ziadne sladkosti, nepi ziadne sladke napoje. Len cista voda a caj na pitie. Denne vypi cca 2.5l. Na ranajky napr. dva kusky chleba, celozrnneho, nie bieleho, nejaka sojova natierka, dva tri platky sunky a zelenina. Zeleninu jedz ku kazdemu slanemu jedlu. Doobeda k desiatej si daj jeden kus ovocia, napr s jogurtom a cca 5-10ks orechami. Neblazni s delenou stravou, zacni sa stravovat zdravo a to mozes udrzat cely zivot a tak nebudes priberat naspat ked sa presytis jednotvarnej stravy pri diete a vratis sa k normalnemu jedeniu. Takze bez sladkeho, bez chipsov a podobnych somarin a pravidelna zdrava strava. Pohyb len lahky, pri tvojej vahe bacha na zranenia a prilisne opotrebovanie klbov.