Vyberajú si muži dievčatá podľa postavy?
😖
@tomiholjubavi neviem, mne sa prave Jill nezda nejaka narocna 😖 ... ale zase asi tych 100kg je uz ine zavazie ... plavanie je urcite dobre ... ja sa stale na to divam asi tak, ze dievca ma tak zhruba moj polovicny vek, takze by fyzicky mohla zvladnut aspon tolko ako ja-stara korcula 😅
@tomiholjubavi zakladatelkou som bola ja a lutujes ma to preco??? nieje ma preco lutovat len sa sama sebe hnusim
@misa189 ved prave preto ta lutujem ☹ pretoze sa sama sebe hnusis..pises o sebe s takym opovrhnutim, až je to smutne...170 cm a sto kil nie je taka obezita, aby človek o sebe rozpraval s nevraživostou a hnusom... je mi luto, že niekto mlady ma k sebe taky negativny postoj...
@misa189 ako ocakavas od nejakeho chlapa, ze ta bude lubit, ked sama k sebe nemas ani stipku zmilovania, pochopenia, lasky...co clovek citi k sebe, tak sa aj prezentuje a za takeho ho povazuju potom aj ostatni...nie je to podla teba smutne?
@tomiholjubavi no mas pravdu. teras ked som precitala spravy od teba tak som sa nad tym zamyslela. popravde ja som nikdy na seba nic dobre a pekne nepovedala. napisala som tu len pravdu o sebe a vazim si tvoje nazori na to vsetko. mne chyba sebadovera a chybala mi aj v skole nooo ja si ju neviem vybudovat a ked aj mam v niecom sebadoveru tak niekto podripne haha jaka macherka noooo ja to neviem brat ako komplyment a preto sa radsej stiahnem
@misa189 musíš si to doma nacvičit pred zrkadlom a ver tomu, že to funguje, možno sa ti to bude zdat smiešne na začiatku, ale potom už to bude v pohode, každé ráno si pred zrkadlom povedz, mám sa rada a som krásna a stopni tie negativistické myšlienky, všetko čo vyšleš do vesmíru sa ti vráti...ked vyšleš negatívnu energiu, taká sa ti vráti, tak šup šup vysielaj samé pozitiva, neboj zvládneš to....a inak tá delená strava je podla mna fajn....hlavne pre ludí, čo nevedia čo treba jest....ja ked som potrebovala schudnút, mne sa s nou chudlo v pohode, lebo som mohla zjest aj vela toho a nepriberala som a to sa mi páčilo....je to síce trošku nepraktické niekedy ale dá sa
@misa189 ci sa uz rozhodnes cvicit, alebo nie, sebavedomie su urcite buduj...ak si ho vytvoris az potom co schudnes, bude viazane na postavu...urcite mas uz teraz veci, ktore si na sebe vazis...ak nemozes najst, tak si skus dat cvicenie. napis si na papier zle vlastnosti a ku kazdej zlej napis 2 dobre 🙂 kazdy ma viac pozitiv ako negativ, ale dnesna spolocnost len kritizuje a nechvali. skus sa zamysliet nad kvalitami tvojej osobnosti aj vzhladu...mozes mat pekne oci, huste vlasy, peknu tvar...popozeraj si svoje fotky, urcite mas svoje oblubene... pozri si ich blizsie a dlhsie...drzim ti palce, nech najdes trochu lasky aj pre seba 🙂 a potom sa uz chlapi poženu.. 🙂 ak mas v okoli ludi, ktori ta znevazuju, vyhybaj sa im, skus najst priatelov, ktori budu tvoje klady vyzdvihovat a nebudu si vsimat pripadne nedostatky...
@tomiholjubavi dakjem ti na cvicenie som sa dala vcera. kazde rano pol hodinky si poskacem, par brusakov, pak klikov, drepov dnes saom mala poriadnu svalovku rano ale odradit som sa nenechala 🙂 len dufam, ze to vydrzim co najdlhsie. si velmi mila baba a dakujem ti za tvoju podporu. pekne ma nakopujes aby som sla dalej dopredu. no este ze som tu napisala inac by som sa neprinutila nic robit so sebou. 🙂
necitala som diskusiu, ale prakticky vsetci pozeraju na vyzor partnera, teraz nemyslim byt podla aktualnej normy modneho sveta, ale je v nas biologicky zakodovane, ze nas pritahuje isty typ vyzoru, vacsinou u muzov idu sirsie boky (su tym myslene panvove kosti nie to ci sa tuk uklada na bokoch), lebo je to biologicky zakodovane v tom, ze taka zena je lepsie stvorena na rodenie... na druhej strane stihlejsia zena (nie vesiak na saty, ale proste v zdravom rozmedzi s vahou) moze posobit tiez zdravsie a plodnejsie... vynimky bezpochyby existuju... v neposlednom rade je to aj psychicke zdravie, cize v tom je to vyzarovanie sebavedomia... nie je chyba v niektorej sfere pokrivkavat, ale ked je to vo viacerych, tak sa z cloveka stava pre opacne pohlavie nezaujimavy objekt, pretoze vyzor o nas moze prezradit vela... a to samozrejme nemam na mysli outfit a ani sik licenie... dalsia vec je inteligencia, tam hra zasa rolu to, ze partner vnima lepsi geneticky material pre svoje buduce potomstvo... zasa nemam na mysli vysoku skolu, ale zdravu sedliacku inteligenciu... proste treba vyzerat zdravo a stastne a mat davku sebavedomia... vecne uplakana kopa nestastia, ktora aj tym ako vystupuje dava najavo, ze sa sama vo svojom tele neciti komfortne samozrejme nema velke vyhliadky pritahovat opacne pohlavie... no a ono sa to vsetko akosi zacina v hlave, takze odtial by som na tvojom mieste zacala, drzim palec 😉
Treba ráno vstať, pozrieť do zrkadla a zhodnotiť, že krajšej odo mňa niet a to kľudne nahlas. Vypnúť prsia, vystrčiť zadok, bradu hore a poďme medzi ľudí. Určite si už videla na ulici nevyrovnané páriky typu on svalnatý krásavec, ona buchtička. Čím to tak môže byť? To ti vravím z vlastnej skúsenosti. Je to o tvojom prístupe. Chlapi chcú sebavedomé vychechtané ženy. Na to si mala prísť skôr zlatinko. Ja mám od detsva nadváhu, veľký nos, vystupujúcu bradu - skrátka ježibaba jak vyšitá a v živote som nemala problém s chlapmi. Za pubertálnych čias som ich striedala jak špinavé prádlo. A to žiaden odpad, len samých krásavcov som si vyberala. Čo sprostejšie kamarátky mi aj povedali, že preboha čo na tebe chlapi vidia? Vydala som sa v 22 rokoch a prijala som až tretiu žiadosť o ruku. Nevezmem si predsa prvého, čo o mňa zakopne, no nie? 😀 Samozrejme je to veľký fešák. Teraz mám už riadny kus po 30-tke a stále, keď sa dám náhodou do reči s nejakým chlapom, tak sem tam dostanem pozvanie na kávičku. 🙂 Samozrejme nepríjmam. A nemysli si, vek mi na kráse rozhodne nepridal. Usmievaj sa, ukáž zuby, natiahni na seba tričko s poriadnym výstrihom a krúť bokmi pri chôdzi. To by bol v tom čert, aby sa dajaký nechytil. 🙂
@janulabb 😀 Jasné, však chlapi toho nahovoria, že také kozy, taký zadok sa im ľúbi, ale v skutočnosti chcú niekoho, kto ich po práci privíta usmiaty od ucha k uchu a vlepí im takú pusu, že sa musia až na čele poutierať. A že im tú pusu dá krpaté, okrúhle čudo v ružových teplákoch, si ani nevšimnú. 😀
neviem,ja mam kamosa, co ma rad baby tak cez 90kg, proste jemu to pride sexy a ostatok je pre neho vychrtly. Kazdy ma iny vkus, zakladom ej prestat sa sama sebe hnusit a mat sa rada. Potom sa da ovela lahsie zhadzovat, najhorsim nepriatelom vahy je depka z toho,ako clovek vyzera a je to najlahsia cesta k niecomu fakt nebezpecnemu ako poruchy prijmu potravy. Viem o com hovorim. Ja som mala strasne mindraky,hoci som mala len 51kg dat si leginy,potom som dosla do zahranicia a videla som trosku ie veci, tak som to cele prehodnotila,ze zle je to,na co som bola ja naucena,k comu ma viedli. Ja mam kamosku,co ej taka uz poriadnejsia baculka, ta bali jedneho chlapa za druhym. Ani sa nedivim, ta by snad keby som chlap zbalila aj mna! ona vie tie kila nosit a to tak,ze je len pozeram a nesiem sa vedla nej, no ok snazim sa niest... 😀
kazdy mame nedostatky, moc rovne vlasy, krive nohy, nepekne ruky, nepekne obocie...kazdy nieco...len s tym treba vediet vyjst na trh 😉

@zuzkaanicka ja by som jillian neodporucala...ten jumping jack je zabijak 😀 rozhodne nic pre tazsie vahy...akurat z toho moze puknut v kolene
tak ako pise @sissmiss tiez by som dala plavanie, prechadzky, ale aj ten moj orbi. mne plne vyhovuje, lebo na nom neskaces, neopotrebovavaju sa klby a zaroven ani neskacu prsia, co je moj vecny problem pri kazdom sporte...akurat sa formuje spravne drzanie tela a super sa chudne...mozes si dat aj sladke, ak nemozes vydrzat, ale skus zredukovat, napr na jeden kusok denne...ja si neodriekam nic co lubim, len ked je na stole torta, dam si kusok dva a nie hned polovicu 😀