icon

Výčitky kvôli jedlu

1. júl 2025

Zaujima ma Vas názor na sitiaciu, niekedy uz neviem, kto tu je nenormalny.
V nedelu som robila kura s ryzou, nech ms muz co jest v pondelok v praci. Prisiel vsak nenajedeny,ze to nemohol zjest.
Vcera som sa pytala ci mam nueco varit nadnes,ze netreba,ze ma kura s ryzou. Dnewls pride z prace,ze co mame navarene? Ja ze nič,ze on obed mal a ja s dietatom tiez. On ze je kvoli mne uz druhy den hladny, lebo nie som schopna mu navariť,ze co celý den robim, ze jemu je az zle od hladu.
Povedala som mu ci je nesvojpravny a ked bol hoadny a nechcel kura,ze si mal objednat donasku. On,ze či si myslim ze nemá co na ro ote len hladat jedlo na nete a čakať na kurierov.
Ja sa citim z celeh situacie zle, ze ma proste obvinuje z niecoho,za co ani nemozem. Ci myslite,ze som ja na vine,ze dospeky clovek nemal co jest? Co by ste mu povedali?

autor
1. júl 2025
@angeli121212

@earlgrey áno príde mi to ok lebo nie som ochotná vyhadzovať jedlo ktorému nič nie je... Varilo sa to v nedeľu nie pred týždňom...

@angeli121212 podotykam v nedelu vecer, takze v utorok na obed to malo 1.5 dna. Nie tri.

balerina2025
1. júl 2025

takze tam je daco insie v tom, funguje vam to v sexe napriklad? mozno sa citi na druhej kolaji, alebo co, neviem no..taka skryta narazka co ti napisal ci povedal...

petamich
1. júl 2025
@earlgrey

No neviem, ale kebyže som doma a dieťaťom, a manžel v práci...tak by mal každý deň navarené...nepýtala by som sa...proste by som navarila...veď čo celé dni robíš?
Ja mám zase na toto asi staromódny názor...ale byť doma a neupratať, nepoprať a nenavariť...tak to mi hlava neberie...

@earlgrey no tak ja som sa napr. na materskej flakala 🙂 a cely den travila vonku s dietatom, to ze som bola doma neznamena, ze den som mala travit pri plotni a s prachovkou v ruke, kazda domacnost funguje inak, vy to mate nejako, my sme to mali a mame nejako a moj manzel, ktory je nastaveny inak neocakava tri teple jedla len preto, ze som zena.

Akoze skusil by byt na mna nasraty, lebo som si dovolila nenavarit alebo mu neprecitat myslienky, ze chce aby som navarila, ked mi explicitne povedal, ze netreba. Sa nestacim cudovat nad tymito reakciami. Dospely chlap obvinuje zenu, ze bol v praci hladny a ona je na vine 😅😂 lebo inokedy sa lepsie starala, zeny to co mate doma?

earlgrey
1. júl 2025
@angeli121212

@earlgrey áno príde mi to ok lebo nie som ochotná vyhadzovať jedlo ktorému nič nie je... Varilo sa to v nedeľu nie pred týždňom...

@angeli121212 Ok, pohoda...nech to pre teba normálne je, pre mňa nie je...😀 a opakujem, nečudujem sa mu, že bol nasratý, keď jednu ženu nenapadne 2 dni nič čerstve mužovi navariť...😁

balerina2025
1. júl 2025
@petamich

@earlgrey no tak ja som sa napr. na materskej flakala 🙂 a cely den travila vonku s dietatom, to ze som bola doma neznamena, ze den som mala travit pri plotni a s prachovkou v ruke, kazda domacnost funguje inak, vy to mate nejako, my sme to mali a mame nejako a moj manzel, ktory je nastaveny inak neocakava tri teple jedla len preto, ze som zena.

Akoze skusil by byt na mna nasraty, lebo som si dovolila nenavarit alebo mu neprecitat myslienky, ze chce aby som navarila, ked mi explicitne povedal, ze netreba. Sa nestacim cudovat nad tymito reakciami. Dospely chlap obvinuje zenu, ze bol v praci hladny a ona je na vine 😅😂 lebo inokedy sa lepsie starala, zeny to co mate doma?

@petamich nevidime do ich vztahu, ....ktovie co za tym je

autor
1. júl 2025
@earlgrey

@autorka
Jak nie? veď si písala, že si v nedeľu varila...dnes je utorok...ryžu by som ani na druhý deň nejedla...a ani kura...veď to už má inú chuť...hnusnú...tak si mu mohla niečo iné navariť 😀

@earlgrey este raz. Pytala som sa ho v pondelok, ci mam varit. Ze nie, lebo ma kura na utorok. Tak naco som mala varit,ked povedal ze ma jedlo? Aby sa to zas vyhodilo?

balerina2025
1. júl 2025
@earlgrey

@angeli121212 Ok, pohoda...nech to pre teba normálne je, pre mňa nie je...😀 a opakujem, nečudujem sa mu, že bol nasratý, keď jednu ženu nenapadne 2 dni nič čerstve mužovi navariť...😁

@earlgrey ale mozno doteraz si jej muz na to nepotrpel. hm

modrahruska
1. júl 2025

Kura z nedele je v utorok uplne ok, ani u nas sa take nevyhadzuje a ked sa muzovi nepaci, mal si navarit sam alebo odpovedat na otazku co chce jest. Takto sa proste sprava ako somar, dovod netusim.

petamich
1. júl 2025
@balerina2025

@petamich nevidime do ich vztahu, ....ktovie co za tym je

@balerina2025 urcite mas pravdu, po komentari, ze inokedy sa inak starala mi je jasne, ze problem nebude kura s ryzou 😬

earlgrey
1. júl 2025
@anonym_autor

@earlgrey este raz. Pytala som sa ho v pondelok, ci mam varit. Ze nie, lebo ma kura na utorok. Tak naco som mala varit,ked povedal ze ma jedlo? Aby sa to zas vyhodilo?

@autorka
A ty si čo jedla tie 2 dni? tiež kura a ryžu?

autor
1. júl 2025
@earlgrey

@autorka
A ty si čo jedla tie 2 dni? tiež kura a ryžu?

@earlgrey jasne, jedla a tu som 😄

autor
1. júl 2025
@modrahruska

Kura z nedele je v utorok uplne ok, ani u nas sa take nevyhadzuje a ked sa muzovi nepaci, mal si navarit sam alebo odpovedat na otazku co chce jest. Takto sa proste sprava ako somar, dovod netusim.

@modrahruska keby mi povedal,nemam problem urobiť
..

biba_18
1. júl 2025

a k tomu kuraťu povedal čo? že prečo ho nezjedol ani včera, ani dnes?

autor
1. júl 2025
@balerina2025

@earlgrey ale mozno doteraz si jej muz na to nepotrpel. hm

@balerina2025 toto bola vynimka. Malokedy ma to iste jedlo dva dni po sebe. Tak raz , dvakrat mesačne

cukroska
1. júl 2025

Ale prosím ťa neber si to tak.To sú chlapi! Ufrflaný a majú pocit ,že žena je povinná sa len okolo sporáku a ich točiť. .Ako okolo malého decka.Hladný chlap je hotová skaza 😀

autor
1. júl 2025
@biba_18

a k tomu kuraťu povedal čo? že prečo ho nezjedol ani včera, ani dnes?

@biba_18 ze proste nemohol. Ze mu to neslo na chut..keby bol taky hladny,tak ho zje.

autor
1. júl 2025
@petamich

@petamich ja sa tiez čudujem nad reakciami, tak potom som ja na vine podla poniektorych. Tiez chodim s doetatom von, dvakrat denne
Na obed upratujem alebo vysavam, nekedy varim,podla toho ci dieta spi. Ak nespi,tak varim vecer,ked zaspi, keby aspon dieťa ppstrazil,zeby som nevarila o polnoci..

autor
1. júl 2025
@cukroska

Ale prosím ťa neber si to tak.To sú chlapi! Ufrflaný a majú pocit ,že žena je povinná sa len okolo sporáku a ich točiť. .Ako okolo malého decka.Hladný chlap je hotová skaza 😀

@cukroska veru, a hlavne ze teraz pri vareni mame v kuchyni tak 40 stupnov :D

autor
1. júl 2025
@balerina2025

takze tam je daco insie v tom, funguje vam to v sexe napriklad? mozno sa citi na druhej kolaji, alebo co, neviem no..taka skryta narazka co ti napisal ci povedal...

@balerina2025 no, funguje to horise lebo mam casto gynekologicky zapal. Neviem z coho. Ale on by v zovote k urologovi nešiel.

cukroska
1. júl 2025

No veru..Ktovie čo by nám povedali na šalát 🤣🤣🤣

biba_18
1. júl 2025

on nemal chuť na kurča a ty si na vine že nemal čo jesť. aj tak sa dá. poslala by som ho do tam…

angeli121212
1. júl 2025
@earlgrey

@earlgrey bože prestaň už dookola omieľať aké je to hrozné a strašné ten muž je svojprávny dospelý človek nie malé dieťa ak sa mu nepáčilo mal sa normálne ozvať a nie sa tváriť, že je s tým okey aj keď nie je...si predstav,že keby ja navarim ďalšie jedlo pričom by sme mali z predošlého dňa jedlo muž by sa ma pýtal, prečo som akože varila keď treba dojest to čo máme...

autor
1. júl 2025
@cukroska

No veru..Ktovie čo by nám povedali na šalát 🤣🤣🤣

@cukroska ja viem. Salat nie je jedlo 😄

autor
1. júl 2025
@biba_18

on nemal chuť na kurča a ty si na vine že nemal čo jesť. aj tak sa dá. poslala by som ho do tam…

@biba_18 a uz ked nemal chut a nedal vediet,tak ruky ma,donaska funguje...

autor
1. júl 2025
@angeli121212

@earlgrey bože prestaň už dookola omieľať aké je to hrozné a strašné ten muž je svojprávny dospelý človek nie malé dieťa ak sa mu nepáčilo mal sa normálne ozvať a nie sa tváriť, že je s tým okey aj keď nie je...si predstav,že keby ja navarim ďalšie jedlo pričom by sme mali z predošlého dňa jedlo muž by sa ma pýtal, prečo som akože varila keď treba dojest to čo máme...

@angeli121212 mne to pripada,ze prisla vyryvat
Asi je sama ,tak si to vybija na inych. Lebo vobec necita co tu pisem..a ak je normálne,ze dospely zhadzuje vinu na druheho dospelého,ze.nemal kvoli nemu co jest,tak to mechapem, pokial ten jeden nie je handicapovany.

ivik4
1. júl 2025

Otrasne spravanie a este aj gramblavy objednat si ine jedlo. Do ust mu nabuduce nakrajane vlozit rovno

balerina2025
1. júl 2025

tak vies, muzi ked nemaju sex..ako sa hovori, najedene brucho a prazdne...to je recept na stastneho chlapa 🙂 ale stale plati ze sa zachoval nepekne, zbytocna hadka. uplne.

angeli121212
1. júl 2025
@ivik4

Otrasne spravanie a este aj gramblavy objednat si ine jedlo. Do ust mu nabuduce nakrajane vlozit rovno

@ivik4 niektorí muži sú vážne extrém... A ešte si myslia, že sa z nich ide každá pototo...

nevenka
1. júl 2025

Normalne sa kura s ryzou da zjest aj na druhy den, aj na treti. Ak to skladujes ako mas, nic sa tomu nestane, ludia uz nevedia, co od dobroty a ze je draho a potraviny sa vyhadzuju. Lebo panko nemal chut...z nedele maso zjest v pondelok!

cukroska
1. júl 2025

To je pre zajace 😂😂😂ak šalát tak jedine s rezňom 🙈🤣🤣