Vzťah s výrazne starším mužom- 20 a 42
Ahojte baby,
chcela by som sa spýtať na Váš názor, kedže predpokladám, že ste tu staršie a vo vzťahoch skúsenejšie. Mám 20 rokov a mám priateľa, ktorý má 42 rokov. Je to rozvedený muž, bývalý vzťah má vysporiadaný riadne, čiže nejde o žiadneho zadaného či ženatého muža.
Dali sme sa dokopy len nedávno, je ku mne milý, láskavý, vymýšľa nám program, dovolenky, výlety, je mi s ním príjemne, sú to pekné chvíle, ale ja mám pocit, že to nie je láska, ozajstné zaľúbenie, aké by to malo byť. Predtým som vzťahy nemala, len známosti, nikdy nie vzťah ako taký, čiže tam som vedela, že tých chalanov nemilujem, ale teraz mám zmiešané pocity.
Ako vy cítite, že je to láska a dotyčného človeka skutočne milujete?
A myslíte, že tie zmiešané pocity môžu byť kvôli tomu, lebo priateľ je výrazne starší?
Ďakujem za Vaše názory.
Prajem Vám pekný víkend.
Ako dlho ste vlastne spolu? A to ani na začiatku si necítila žiadne chvenie, pobláznenie..?
Navyše ten sex, on ako skúsený ťa nevie urobiť? Či ani sama sa nevieš? Ty si nevieš povedať, čo potrebuješ?
@betty_image Kto povedal, že sa musíš viazať.Naberieš skúsenosti a budeš vedieť čo nechceš.Je to tvoj život.Radšej šaškovať teraz ako dostať druhú pubertu v 40tke a rozvádzať sa.
@betty_image
Len keď sa spolu brali, tak vtedy asi mali spoločne záujmy, keď to brali navždy. Rozvod a kde je malé dieťa je vážna vec, toto mi prídu take nerastné a nestane výhovorky z jeho strany. A on nemal žiadne flirty a bokovku, das za to ruku do ohňa? Samozrejme, ze sa všetko hodi na bývalú. A tiež by som sa chcela zoznámiť s jeho synom. Aby ti nepovedal veci o ktorých si ohľadom spolužitia jeho s jeho ex netušila, alebo ti zamlčal. Aspoň ti trochu opadnu ružové okuliare. A co jeho matka, stretla si sa s nou? Ako ta bude ona brat, to je tiež veľmi dôležité ako sa chová budúca “svokra.”.
užívaj si, čo sa dá, pokiaľ chceš byť pri ňom buď, ale akonáhle ti nebude niečo po chuti, že ti nebude sedieť tak radšej odíď, ešte si mladá, môžeš zisťovať, čo ti vyhovuje a čo nie 🙂
@vlcik1 ja mám manžela 13 rokov staršieho. je to celkom pohoda, sme už "starší" párik, ale neviem si predstaviť, aby mal ešte o 9 rokov viac 😨
@betty_image prepáč, ale musím reagovať na tvoje slová, citujem: "Platí iba rôzne aktivity, jedlo, večere, obedy, dovolenky, ktoré spolu trávime."
nie, vôbec s ním nie si pre peniaze.....
úprimne by ma zaujímalo, či by si ho tak milovala aj v situácii, keby mal hlboko do vrecka, finančné problémy a doma 2 maloleté deti....
@betty_image naco to riesis? Ved sa nejdes vydávať! Užívala by som si, pozorovala, jeho reakcie, moje pocity. Skor mi je zvlastne, ze ho tajíš pred svojimi blízkymi. Najviac ti poradia oni, lebo ta poznaju a vidia vas spolu. Ale asi ste niekde na zaciatku. Ciastocne je podla mna prirodzene, ze si neni poplazena. Lebo proste starsi skúsenejší chlap tiez nebude, cize nedostavas podnet a nemas reakciu. Uplne inak som prezivala vztahy do 30-tky s mladšími a uplne inak ho prežívam ako 40 rocna s 40 rocnym. Presne nad tym som sa aj ja zamyslala, ze to prežívanie je uplne ine, co je asi vekom. Kazdopadne by som to neriesila, nechala plynúť a cas ukaze.
Chodiť povedané z chlapom čo ti môže byť tatkom 🙈 za 5/10 rokov ťa omrzí a nájdeš si mladšieho k svojmu veku ...a čo je láska ? Láska je keď sa o tu osobu bojíš .chýba ti , a tď
@betty_image kašli na predsudky
Užívaj si čo ti teraz život prináša
Veľa ta naučí,chápanie vo vzťahu,ako sa máš správať a najmä ako si má muž vazit ženu
Nemyslím kupovaním si ju,ale celkovo tým prístupom aj zmýšľaním a všetko.
@katkami123 Tak to býva, že muži povedia, že rozchod s predchádzajúcou partnerkou zavinila niečím bývalá, aj keď to nemusí byť pravda. V tomto vzťahu si treba pomaly všetko overiť, spoznávať a nezanedbávať si kvoli nemu školu.
Oh, ale ste sa do nej obuli...🤦♀️
No, ak by to bola pravá láska, určite by si to cítila a vedela by si to... váš vzťah by som nazvala asi len tak, že obom vám to tak vyhovuje tak ako to je..ale asi to perspektívu nemá žiadnu...
Ja som mala 18, môj priateľ 35 keď sme sa spoznali.. aktuálne mám 22, máme spolu skoro ročného syna a vekový rozdiel neberiem ako nejakú prekážku..za tie skoro 4r čo sme spolu( začali sme spolu bývať asi po 3m od prvého rande) sme ani raz nepocítili vekový rozdiel ... takže záleží len a len od vás ako si vaše životy zariadite.. vzhľadom na vek, vekový rozdiel, postavenie a vyhladky do budúcna...🙂
@betty_image mám podobnú skúsenosť. Ak si chceš užiť tak OK. Nebude to však dlhodobo fungovať to určite nie. Radšej sa ani nezdržuj v takomto vzťahu 😉
@betty_image mne to pride ako taka sugarbabe a sugardaddy vztah, sorry 😁
On ma mlade masko, ty mas "vyhody", ktore ti tvpj rovesnik jednoducho poskytnut nevie.
@betty_image ruzove okuliare dole. Ak by nemal zazenie, tak ta debaty o kulture a politike absolutne nezaujimaju. Ani s nim si nevysukas mozog z hlavy. Si mlada, neskusena, objavujes svet. Imponuje ti akurat to, ze ti plati to, co to obycajny rovestnik nikdy neda, ak nie je dphackar alebo povolanie syn. Prestan to hrat na akoze pekny vztah, je to iba o prospechu pre teba vo forme benefitov a jeho prospechu vo forme mladeho tela. Rozhodni sa, ci chces mat niekedy klasicku rodinu so vsetkymi problemami alebo sa vyberies touto cestou. Ak tou co ides teraz, tak zaber na plne obraty, do 25 mas sancu si zariadit dalsich 30 rokov zivota. Ale to musis “jazdit” prvu ligu a nie tretiu za dovolenky a vyletiky....
Poznám vzťahy, ktoré sú v takomto vekovom rozdieli a dlhodobo fungujú avšak je tam jeden rozdiel - nepochybujú o sebe a uz vobec neprosia o rady na MK cudzích ľudí . Čiže za mňa NIE
Nechcem ťa urážať ani nič ale podla mna sa mu pači sa pretrcať s mladou babou..daš mu zatrt.. a jemu je vyborne nema žiadne starosti nema stebou deti v podstate ta ma na odventilovanie a k rodičom som od teba staršia o rok moj oco ma 45 myslim si že keby pridem s takym starým chlapom ako je on tak by to nedopadlo 2 krat najlepšie🌝
@betty_image ja by som to ani nenazvala vztahom. On si ta vydrziava lebo mlada zaba 20r ved treba sa nejak reprezentovat ze ano☝️ a tebe to max.vyhovuje ze fesi si moze dovolit😅 a uz aj ten sex teda vydrzis ked aj nic moc no...Toto skonci hned ako si najde mladsiu,stihlejsiu,krajsiu,atd..Uzivaj si kym sa da no...🤷♀️
To musíš proste cítiť, že je to láska. Keď to necítiš nepokračovala by som v tom. Si mladá. Skôr či neskôr podľa mňa s takým veľkým vekovým rozdielom začnete narážať na iné pohľady na svet. Nestrácala by som čas. V tak mladom veku by som si dopriala byť sama, plniť si sny, vzdelávať sa, spoznávať seba a zistiť, po čom túžiš a ísť za tým. A potom môže prísť do tvojho života niekto rovnako vyrovnaný, s podobnými cieľmi a hodnotami...
@betty_image ja som ako 28 rocna bola s 47 rocnym..aj rodicia o tom vedeli. On si naschval s mladymi uzival, predsa len ho netlacili hned k svadbe..mali este taky “sviezi” pohlad na svet a to mu vyhovovalo..
Ja som si plany do buducnosti nerobila,uzivala som si pritomnost..je pravda,ze ja som akurat vysla z 10r vztahu,cize som potrebovala vyslovene nieco ine a nezavazne.
Trochu mi pomutil hlavu, dalo by sa povedat,ze po tych 10r som sa konecne citila ako zalubena teenagerka..dala som si vnutorne ultimatum..rok si uzit a potom to seknut. A naozaj, presne na rok som mu na rovinu povedala,ze ja sa citim s nim vyborne,ale roky mi utekaju a chcem rodinu,ale nie s nim..krasne sme to ukoncili, chemia bola velka a tazko sa odolavalo (pracovali sme V rovnakej firme)..ja som sa o 1,5 na to vydala a on rok po mne tiez (nevesta 36 tusim)..
Uzivaj si, nevsimaj si tie reci,ze ti moze byt otcom..toto su skusenosti, V buducnosti to ocenis..

Je to tvoj zivot...