Vzťah so starším mužom - Ja 23, on 38
Ahojte. Pred pár mesiacmi som stretla muža ktorý je odomňa starší ja mám 23 on 38 nie je to ani Slovak ale už niekoľko rokov tu žije a pracuje. Poviem pravdu zo začiatku to bolo všetko len taká zábava pre oboch ak viete čo myslím. Občas sme sa stretli užili si a išli si každý po svojom ale teraz v poslednej dobe mi stále viac hovorí že chce somnou vzťah a žiť ako normálny pár chce aby som sa k nemu presťahovala neskôr. Myslíte že mám ísť do toho a skúsiť to? Rozumieme si všetko je fajn ale nie je podľa vás ten vekový rozdiel vo vzťahu problém? V intímnych veciach nám to funguje viac než dobre ale čo vzťah? Nemám s niečím takým skúsenosti vôbec. Ďakujem 😊😊
Ty si očividne rozhodnutá, takže už len zostáva aby si sa zariadila a nech to teda dopadne dobre, aby Evita nemusela vydávať ďalšiu knihu 😀
Aj tak ti tu kazda napise len podla svojich skusenosti... a kazdy clovek je jedinecny, mozete si sadnut - nemusite si sadnut... ja vidim milion vyhod toho, ze bol muz starsi, ale tak to som ja... vzdy ma podrzal, ci pocas studia, kedze som bola este na vyske, ked sa narodila najstarsia dcera... ci financne, ci psychicky, proste vzdy stal pri nas... bol zrely, zrovnany sam zo sebou, ziadne blbosti, zalety, hry... praca a rodina, to bola od zaciatku jeho priorita...je aktivnejsi nez ja, sportuje, lieta, aktivne sa socialne angazuje, vela cestujeme... a je mi jasne, ze takych, ako je moj muz je pomenej...ale pisem, ze existuju... je blbost neist do vztahu len s nejakej pofidernej obavy s veku... ved ked to nebude dobre, tak to zisti velmi skoro...
v prvom rade ty musis vediet, ci sa ti paci a pritahuje ta natolko, ze tí ten vekovy rozdiel proste nevadi. na ostatnych nazoroch vlastne podla mna a ni nejak nezalezi. skusit mozes a bud to bude fungovat alebo nie
@anjelicek26 skúsime to buď sa to podarí alebo príde rozchod 😄 to sa stáva aj vo vzťahu s rovesníkom 😄
@beatta7 áno páči a priťahuje má veeeľmi😄😄
Čo ti bráni skúsiť to? Veď vzťahy sa rozpadajú pre XYZ dôvodov, vekový rozdiel je len jeden z nich. Čo ti zaručí vzťah s rovesníkom? Stále ti zostane XYZ-1 možných problémov 😂 presne na to slúži obdobie randenia a neskôr (kľudne aj oveľa neskôr, záleží ako to budeš cítiť) skúška spolužitia, aby ľudia zistili, či sú kompatibilní pre život.
Ahoj podľa mňa ak si spolu rozumiete tak to vyskúšaj. Pozri ja mám 28 a mám o 22rokov staršieho partnera. Sme spolu takmer 3 roky a klape nám to furt. Strašne si rozumieme, priniesol do môjho života pokoj, ktorý som tak potrebovala. Bývame spolu druhý rok, ja mám dieťa s predošlého vzťahu.Malú berie ako svoju a To, že je starší ani nevnímam. Výzorovo by mu nikto nepovedal vek, aký má. On je to najlepšie čo ma v živote mohlo stretnúť. Takže aj je vám spolu dobre, tak to vyskúšajte 🙂
Švajčiar príde bývať a pracovať na slovensko....
@maciatkolulu do švajčiarskej firmy 🙂 aj také sú tu 😄
Ja neviem, od 17 mám partnera je to už 7 rokov. Medzi nami je 10 ročný rozdiel. Máme aj 3ročného syna a všetko je super. Vek som jedine riešila, keď som mala pred rodičmi oznámiť v 17 že mám o 10rokov staršieho partnera. Ale zobrali to super.
Partnerova sestra má dokonca o 18 rokov staršieho manžela. Sú spolu 10 rokov. Budujú si svoju firmu, dom, majú spoločné záľuby. No naozaj, im nič nechýba, my ako blízki ten rozdiel absolútne nevnímame a ostatní cudzí čo len hovoria ústami a pritom ich ani nepoznajú, nech sa dajú vypchať. Veď na nich nezáleží.
Prajem ti , nech si zvolíš ,toho najlepšieho pre teba. Nie je dôležité, koľko máte rokov, ale to či si rozumiete, či je ten muž zodpovedný, či sa bude vedieť o teba , prípadne detičky postarať, či máte spoločné záľuby a záujmy, či nie je agresívny, výbušný,a podobne. Vek ani nebudeš registrovať postupne.
Držím ti veeeelmi palce.
By ma zaujimalo, co ma v hlave chlap, ktoremu taha na 40, ked si narazi dvacinu. A este k tomu nejaky managerko zo Svajcu povedzme 😁 Urcite si ju vezme za zenu a bude mat s nou pat deti a budu si v idylke zit pekne spolu az kym nepomru 😀😀 Jaaaaj, takych bolo, vztah si zacnu v posteli a potom co 😁😁😁 Taky chlap s dobrym miestom v nejakej dobrej firme si isto nevezme babu, co mu skoci hned do postele, cista naivita. Teraz mu vyhovuje tento pomer pretavit akoze do vztahu, ale je tu jasne, kto rozdava karty. A ty, mila autorka, to nie si 😀
@maciatkolulu a? Tu k nam prisiel taliansky sefkuchar robit do talianskej restauracie. Urcite vo svojej rodnej krajine zarobil viac a aj tak tu prisiel...
@zuzi_747 jeeej ďakujem veľmi pekne 🥰🥰 krásne si to napísala 😊
@barborachors a možno som čo ty vieš 🙂 buď nám to vydrží alebo nie to sa môže stať aj s rovesníkom nikde nie je napísané že spolu musíme byť do smrti... žiaden vzťah nie je garantovaný 🙂
Nó, tak sama hovoríš, že žiadny vzťah nie je zaručený, tak choď do toho.
@acrobaleno asi to skúsim veď nemám čo stratiť 🙂
Odkial je velmi podstatne. Mala som starsieho manzela cudzinca a ajked je to vsetko individualne nikdY viac by som do toho nesla. Ale nie iba kvoli veku.
@petulda333 vo svojej rodnej krajine urcite viac nezarobil, taliani sa na SK maju ako v raji… Preto ich tolko
Tu je
@momoqui určite by sem nešli z takej diaľky keby sa im to neoplatilo však? 🙂
Ved ano. Maju tu lepsie peniaze a aj lepsi zivot, hovorim o beznom cloveku, nie o burzuoch ktori su zabezpeceni spred 100 rokov
V kľude to vyskúšaj, zato nedáš nič.. ja mám muža o 14 rokov staršieho a popravde málokto verí koľko má skutočne rokov keďže aktívne športuje a stará sa o seba. Tiež nieje Slovák no nikdy ma to nenapadlo riešiť 🤷🏻♀️
@laura1607 veď aj tento naozaj na toľko nevyzerá ja by som mu nedala toľko rokov na prvý pohľad... to je ako žena keď sa o seba stará vyzerá výborne aj v 50ke napríklad... keď sa má človek rád a stará sa o seba tak vek je naozaj len číslo 🙂
@momoqui pochybujem. Mame tam aj rodinu a robia v gastre. Svagor zas robi tu segkuchara a vidime ake platy su
@petulda333 je rozdiel či robí pod slovákom alebo pod niekým zo svojej krajiny. Tento môj tu má plat ako keby pracoval v ich krajine v tej firme.
Určite áno... Nedaj sa odradit veď neodchádzaš do cudziny si doma... My máme už dieťa a popravde nemenila by som ani za mladšieho ani za Slováka
naco riesis buducnost? ak mas pocit, ze s nim chces vztah - chod do toho. ja neznasam tieto uvahy..co bude ked bude...a vieme my? zi pre dnesok..
@laura1607 áno veď obaja vieme že chceme zostať tu na Slovensku. On sa tiež nechystá preč. Skúsim to s ním a uvidím 🙂
@krisbar presne tak veď nikto nevie čo bude o rok alebo o desať rokov...dnes ste manželia a zajtra môže mať milenku/milenca 😄 to nikto nevie

@acrobaleno áno viem dokonca ju aj poznám z videnia 😄