Vzťah so starším mužom - Ja 23, on 38
Ahojte. Pred pár mesiacmi som stretla muža ktorý je odomňa starší ja mám 23 on 38 nie je to ani Slovak ale už niekoľko rokov tu žije a pracuje. Poviem pravdu zo začiatku to bolo všetko len taká zábava pre oboch ak viete čo myslím. Občas sme sa stretli užili si a išli si každý po svojom ale teraz v poslednej dobe mi stále viac hovorí že chce somnou vzťah a žiť ako normálny pár chce aby som sa k nemu presťahovala neskôr. Myslíte že mám ísť do toho a skúsiť to? Rozumieme si všetko je fajn ale nie je podľa vás ten vekový rozdiel vo vzťahu problém? V intímnych veciach nám to funguje viac než dobre ale čo vzťah? Nemám s niečím takým skúsenosti vôbec. Ďakujem 😊😊
Mna stale udivuje logika...nesuhlasi = zavidi 🙄
Poznám dve šťastné manželstvá so starším cudzincom - kamarátka má manžela Tunisana, staršieho o 20 rokov, keď sa spoznali, on tu už takmer 20 rokov žil, mal svoje zázemie, majú dve deti a sú spolu cca 14 rokov, nie je absolútne utláčaná, vidno, že by ju aj na rukách nosil. Druhý pár- moja sesternica Slovenka, manžel o 10 rokov starší Portugalec, spoznali sa v Nemecku kde aj žijú, manželmi sú už 17 rokov, taktiež dve deti. Takže za mňa je to veľmi individuálne.
no mna by napr zaujímalo prečo mu krachol vztah
lebo ako chapem že je niekto rozvedeny ale v 38 slobodny a zrovna láska storočia z 23
no čo chutna žabka niet nad žabky ,
poviem to na rovinu ak ti nebude vadit že čast života straviš ako opatrovatelka budiš ale ten čas čo bude opatrovatelka by si mohla stale aktivne žit a nie plienky zhanat
za mna ak teda by som mala byt opatrovatelka musel by byt extra prachaty
ano je to velky rozdiel a neskoršie to budeš viac citit, teraz ešte stiha ale neskôr nebude
a otazne je či sa ti bude chciet byt skoro vdovou šanca tu je proste a byt na deti sama
ja by som do toho nešla len ak by bol fakt prachaty
a podla tvojich odpovedi aj tak si rozhodnuta a neprimaš čo ti tu baby pišu len obhajuješ
ja som ti pisala posledny prispevok všeobecne nie podla toho či je sk alebo nie
@petulda333 a aj tak sem prišiel, tu je😉
Naše názory sú úplne irelevantné, je to o čom čo chceš ty. 50 % tu prítomných ti povie, že nie kašli na to a zvyšných 50 % že choď do toho. Veď rob ako ty uznáš za vhodné a ked sa popáliš tak budeš vedieť akú blbosť nemáš zas spraviť.
Ja by som do toho napríklad nešla, ale to som ja. Presne viem kde siaha moja tolerancia čo sa týka vekového rozdielu a rovnako by som chcela mať v živote len Slováka, prípadne Čecha. Pomôže ti k niečomu táto informácia, keď ty chceš Švajčiara? Asi nie.
Vek by som neriesila tragicky. Ak si ok s jehpo narodnostou a nabozenstvom a chces vstah, tak skus snim zit v jednej domacnosti,ci si nezacnete liezt na nervy.
Ahoj... vyskúšaj to a o uvidíš😊 ja mám 17 a chodím s 34 ročným a pred pár dňami sme boli spolu už rok😍je to ešte pomerne krátko ale nevymenila by som ho za nič na svete❤❤možno vám to vyjde a možno aj nie.. uvidíš😉určite choď do toho! A tie neprajné komentáre nerieš... ja som tu cca pred rokom založila temu tiez o vekovom rozdiely a tak mi neskutočne nakladali.... ale oni nevedia ako je to v našom vzťahu, aký je on, aká som ja a pod.. a to isté nevedia ani o vás dvoch a už vás súdia.. tu je to bežné🙂 nič si s toho nerob a prajem veľa šťastia😊😘
@natyreggae ešte si nepreskocila. Uvidíš keď on bude mať po 50stke. To bude ešte len sranda
@natyreggae ak má študentka zarábajúceho priateľa, má to veľa výhod😉
@natyreggae No fuj 😂 Ten tcoj musi byt nejaky vadny, ked si zacne so 16tkou 😂
@acrobaleno ju nepresvedcis, tam je to marne. Dievca je cele bez seba, ze jej frajer kupil značkové teplaky a matka je tiež heppy, ze si mlada nasla zabezpeceneho...
Otázka, prečo si chlap po 30ke berie k sebe na vikendy 16 ročnú slečnu, je hádam irelevantná. Odpoveď poznáme všetci.
@natyreggae rozhodla som sa to s ním skúsiť lebo potom by som to ľutovala keby som to ani neskúsila... záleží nám na sebe a máme sa radi a dosť si rozumieme 🙂 a nie nevšímam si druhých chcela som len normálny názor a nie urážky že som s ním kvôli peniazom atď 😄 peňazí mám dosť aj bez neho 😄 idem do toho 🥰 a vám tiež držím palce vo vzťahu 🥰🥰
problém v takýchto vztahoch je že ty hladaš kombinaciu partnera a otca a po čase ti tá čast otca ked budeš staršia môže ist na nervy , on tym že si mladšia vo veku možnej dcery bude tam vždy také tichy šum ochranovat a ist tymto smerom
je skutočne rozdiel kombinacia partner + otec a kombinacia partner + partak
a keby si bola istá tak sa nepytaš proste je tam niečo či ano alebo nie čo ked si si ista tak sa nepytaš a ideš do toho čiže v sebe to nemáš uplne spracované
a tu to doslova obhajuješ systémom ako ked dieta obahjuje kupu hračky že ano ja ju potrebujem - toto ber obrazne ako metaforu ale základ je ten isty
niektoré otázky by tu neboli zbytočne sa navažaš keby si TY presnejšie formulovala zadanie , niekto chcel proste vediet viac pozadie nič viac
@natyreggae tak si sa mala pytat na inom fore.
rozmyslam co robi na mamickovskom fore 16 - 17 rocna zaba. a co od tohoto fora ocakava pre seba
Hlásim sa s menším odstupom času 😄 všetko je super som rada že som do toho vzťahu išla 🥰
Ja som sa spoznala s manželom v tom veku a s tým istým vekovým rozdielom, resp. možno sme mali 22 a 37, neviem už 😃
Ale teda sme manželia, máme jedno dieťa, druhé na ceste, všetko klape.
Záleží na mentálnom nastavení oboch určite. Ja som v 22 nebola čajočka vymetajúca piatok večer diskotéky a môj muž nebol 37 ročný starouš 🙂
Autorke...poviem ti skusenost svojej velmi dobrej priatelky...tiez je medzi nimi cca 18 r rozdiel, zacali si spolu ked mala priblizne ako ty.maju spolu 2 deti a ano "place" ze uz citit vek v ich vztahu.prosto ked s nim zacala bola mlada a on styridsiatnik..tiez bolo vsetko super vnimala ho inak..teraz po rokoch kedy ma sama tolko a ona je pomaly 40tnicka je stale aktivna, vyzera dobre a deti su este vo veku pubertiak a skolkar cize chcela by urcite aktivnejsieho muza po boku (sex je stale super v tom problem nie je povedala mi) ale citit prosto generacny rozdiel...mne by to velmi prekazalo.odobne som nikdy nechcela starsieho muza.mne vyhovuje 2 r rozdiel ale to som ja...kazdy preferuje nieco ine..a po vacsine (pokial zivot nejako extremne nezamiesa karty) tak ako si zariadime, tak mame...zaruku na vydareny vztah ti neda nikto.moze to vyjst a nemusi..moze byt x rokov fajn a potom sa to pos...e
Asi tak
A urcite ti nezavidime. Nie je dovod zavidiet. Po vacsine z nas vyhovuje sposob zivota, ktory sme si zvolili. Len tiez sme boli mladucke (mam sice len alebo az ?? 34 akt. ale tak vidim,ze uz som nazorovo inde ako ked som bola dvadsiatnicka..) a tiez sme si mysleli ako je vsetko bud alebo ale nie, nie je to tak.niektore veci si ale jednoducho clovek musi asi odzit sam aby pochopil...
Ja nechapem načo si vôbec toto riešila tu na mk.....veď si dospela zena, tak musíš vedieť čo cítiš a či chceš byt s tým človekom či nie....či potrebuješ na to odklepnutie žien z mk? Polka ti závidí čerstvý zaľúbený vzťah a druha polovic ta má ta vypocitavu mrchu....fakt neviem co si od toho čakála a nemyslím to v zlom ....ja si myslím, že nemáš vo stratít veď o nič ešte neide ....proste skúsiš a uvidis...podľa mna by si vašom ľutovala, že si tomu nedala sancu
len chod chod daj sa nahovorit ale boh ta oipatruj ked sem das o rok prispevok ze si tehotna s cudzincom a odisiel od teba a ako mas riesit otcovstvo a vyzivne , nehovoriac o tom ako ta sikanuje jeho rodina... BOH TA OPTRAUJ KED TO SEM PRIDAS!!! vidis len velky cierny falus, peniaze a bohemsky zivot, realita bude inde dievcatko
@apostolko nejaký si agresivný.....nič ti neurobila tak neviem čo tu takto na ňu vyskakuješ🤷♀️
@autorka tak ako sa cítiš, poviem ti mam známych co majú 15 ročný rozdiel, obaja z okolia takže bez riešenia cudzinec/domáca. Baba ma 33 a on 48. 3 malé deti, ak to chceš risknut si si vedomá a ochotná prebrať väčšiu starostlivosť o deti na seba? Lebo úprimne, vek nezastais i keď sa bude chlap snažiť co koze, proste 50 na krku s malými deťmi je moc, často trpí potom práve vás vzťah... Chceš to takto?
Ahoj @autorka, mňa by zaujímalo ako sa Vám darí s odstupom času 😊
Mám manžela staršieho o 17 rokov...sme spolu už 14 rokov a stále sa lubime🤗nemenila by som máme aj 12 ročnú dcéru..
@beadygirl18 hlásim sa teda😄 všetko je super milujeme sa a rozumieme si nedávno sme sa vrátili z dovolenky a plánujeme spoločné bývanie ☺️

@vero96 Neviem...toto bolo smerované na mňa? Lebo mne plačú 30+ kamošky na rameni. 😂 Len mi vysvetli, čo mám akože závidieť? O 15 rokov staršieho partnera? Alebo akože čo.😂