icon

Z manželom sa hádame a bije ma. Mám zotrvať vo vzťahu?

kucerkaaa
5. mar 2011

S partnerom mame spolu rocneho chlapca, od porodu to ale medzi nami dost skripe a aj ked sme uz konecne za dobre, dlho nam to nevydrzi a nie raz ma pri hadke aj udrel a to aj do hlavy, stehna atd. je pravda ze som ho ku tomu aj dost vyprovokovala a potom som sa branila a vraciala som mu to ako len islo..je mi to ale strasne luto kvoli nasmu synovy, nechcem aby videl taketo veci a som s toho dost nestastna, len neviem ci sa mam este vo vztahu snazit, alebo utekat kym nieje neskoro.

salutka
23. aug 2013

No, ber nohy na plecia a utekaj dievča čo ti sily stačia, ak máš aspoň trošku rozumu, lebo toto s čím žiješ patrí do klietky. Ak chceš mať harmonický život a so svojho dieťaťa vychovať vyrovnanú osobnosť nemáš nad čím rozmýšľať. Ak s ním zostaneš teš sa na tie bitky to budeš mať ešte rošambo.... Ak sa ti to takto páči nech ti dobre dá... Je mi ľúto toho decka. Porozmýšľaj nad sebou a nezaoberaj sa inými, veľa šťastia..

neviniatenko
8. okt 2013

Ahojte baby, ja mam podobny problem ako ma aj kucerkaaa a takisto by som potrebovala poradit..Ide tu o mojho priatela, ktory bol rok vo väzeni, ano vo väzeni, no a predtym ako do toho väzenia odisiel mi velmi ublizoval..Dokonca mi chcel rozbit predmet-flasu o hlavu a bral na mna drevennu dosku, s ktorou ma isiel mlatit..Nastastie v uvodzovkach to skoncilo "len" pästami do hlavy, skrtenim, kopancami po tele, trhanim vlasov a podobne.. Baby, tento problem mam uz teda rok a chalan bol vo väzeni, samozrejme mi vtedy nikto pomocnu ruku nepodal, dokonca moja rodina sa mi obratila chrbtom a povedali,ze si za to mozem ja sama a vysmievali sa mi aj oni, dokonca ani ludia z vonku co poznaju mna aj jeho mi neverili a tiez sa mi otocili chrbtom, pytam sa preco a zaco? a najmä ako mam z toho vyjst von? Chalana z basy prepustili a uz som ho videla, zatial je "normalny", ale dokedy, co ked mu poviem,ze uz ho nechcem stretavat a byt s nim, ved ma najde a ma zabije, bude ma cely zivot prenasledovat, poradte mi, vdaka

laila22
8. okt 2013

prestahuj sa kde ta nikto nepozna a zacni od 0 bez neho...

ssisska
8. okt 2013

@neviniatenko
Ja mam na chlapov svoj vlastny nazor,kym je zena sama je silnejsia ako chlap.Ked ma na krku chlapa tak je pre nu len brzdou ,prekazkou jednoducho privesok,ktory sa nechce niak od zeny oddelit.

kiki68
8. okt 2013

@neviniatenko prestahuje sa fakt daleko,nech Ta nenajde,zmen cislo telefonu,zmaz si facebook a pod. Aby Ta nenasiel a zaci presne ako radia aj ini od nuly. Neriskuj to,zial u nas policia pomaha az vtedy ak sa stane nieco velmi vazne a to uz je neskoro.

zita19
8. okt 2013

@neviniatenko Skus si vygooglit dobrovolne neziskove organizacie, ktore pomahaju zenam v nudzi. V tomto state su to jedine institucie, ktore vedia pomoct. Lebo CHCU pomahat!!!! Policia a socialka su posledne instiucie, ktore pomozu a na ktore by som sa ja obracala. Kym sa ti rozhybu, zena je mrtva a ked sa nahodou rozhybu, zoberu deti z fungujucej rodiny.

mirtill
13. okt 2013

@neviniatenko Bol zavretý preto,lebo ti ubližoval,alebo pre iné?A ty si s ním udržiavala kontakt,alebo nie?Vôbec sa s ním nedaj do reči,nereaguj na jeho prejavy,on nech je pre teba 0,a kedˇťa bude obťažovať,treba to oznámiť na polícii,už pri najmenšom obťažovaní,musíš byť silná a ber ho ako cudziu osobu,nevyjednávaj s ním,ani mu nedaj príležitosť na rozprávanie,obchádzaj ho,a hnedˇ chodˇ na políciu kedˇ ťa nenechá na pokoji,žiadný chlap nemá právo žene ublížiť,ktorý to spraví je psychicky narušený,alebo slaboch,a ani to ho neospravedlňuje keby mal zlé detstvo,alebo ho tiež byli,pravdepodobne takto riešili problémy aj jeho rodičia,ak nevyrastal v decáku.......

neviniatenko
16. okt 2013

Bol zavrety za ine veci, teraz vsak dosiel do nasej obce a tvrdi, ze odtialto nemieni odist, ze to mna tu ludia nechcu a neznasaju a ze ja odtialto pojdem, vyhrozila som sa mu aj tym, ze ho udam na policii ze to co mi sposobil, neviem ako na to bude reagovat, uvidime..Chcela by som odist, ale nemam kam a hlavne za co, rodicia ma nechapu, akoby som tu ani nebola, ani kamosky nemam, nikoho, chcela by som najradsej odist prec,

kika200
30. dec 2014

moj muz mam bije

renata5
30. dec 2014

@kika200 a co s tym chces robit trosku viac popis

tinka323
30. dec 2014

Bohuzial, ale mne to zavana uz tyranim.v tebe sa ozyvaju vycitky svedomia.to je u tyranych zien otvorena cesta do buducnosti s tyranom.ty sa zacinas obvinovat a jeho ospravedlnovat.skus sa lorozpravat s psychologom.bid budes tisko trpiet, ale aj tak sa v tebe bude hromadit a potom vybuchnes a jeho reakciu poznas.chces aby toto videlo vase dieta.je to prebho horsie ako vidiet horor, ked dieta vidi ako otec bije jeho mamu.jeho mala dusicka bude o to viac trpiet.never tomu, ze sa zmeni, pri kazdej hadke sa posuvaju hranice, to co si uz dovolil, to si dovoli a prida viac.

miriama41
15. jan 2015

Babenky, pomozte mi. Moj partner ma tiez zacal bit. Sme spolu 3 roky. Mame 1 rocnu dceru spolu. Ja mam z predchadzajuceho manzelstva 2 deti. Byvame vsetci spolu v jeho dome. Prvykrat ma udrel - facka,ked som bola tehotna-pred 1,5 rokom.a dnes ma zbil tak, ze mam modre ruky, podvrtnutu krc.chrbticu,hrce na hlave... No proste vsetko ma boliiii. Hned ked ma zbil,odisiel na sluzobku a ja neviem ako dalej! Povedal ze ma musi bit,aby som sa spamatala. Nikto o tom nevie. Bojim sa to povedat, lebo to chce obratit proti mne!!! No mam sto chuti ukazat modriny svokre, nech vidi aky je super syncek.keby som mala kam ist, idem, nech vidi, ze mam hrdost. Nikdy sa mi ani neospravedlnil... Rozmyslam ist aj na osetrenie, nech mam dokaz. Neviem z tohto kolotoca von!!! On to vie, ze sama s detmi byt nemozem. Ako sa mam spravat ked pride domov?

samasa
15. jan 2015

@miriama41 preotca...prac sa od neho...raz začne bit deti..a potom čo??? ukaž svokre čo ti urobil...a možno ti pomože. Čo tvoji rodičia???

junova
15. jan 2015

@miriama41 Chod zajtra k lekárovi na ošetrenie, nech máš dôkaz. Tiež na políciu podať trestné oznámenie. A samozrejme dobré bude odísť od neho preč, kým je na služobke. Nemáš kam ísť k rodičom, ku kamarátke? Chod tiež na úrad práce na na oddelenie sociálnej pomoci, nech ti pomôžu nájsť ubytovanie v azylovom centre. Všade ti bude lepšie ako pri ňom, mysli na deti. Tvoja povinnosť je chrániť seba aj deti. Nenechaj sa zastrašiť, pretože ak budeš ticho násilie sa bude stupnovat. Nájdi si stránku každá piata. Sú tam praktické informácie. Veľa šťastia. Musíš odísť.

tajka1986
15. jan 2015

@miriama41 chod na osetrenie a nafot si to. Kedy sa ma vratit?

mala_hobitka
15. jan 2015

@miriama41 Tahaj k doktorovi, nahlasit na policii a vypadni odtial hoci aj do krizoveho centra....cakas na co? kym ta zabije alebo ti zacne mlatit deti?
Nemas sa za co hanbit. opakujem NEMAS SA ZA CO HANBIT. On zmlatil zenu- teba, slabsiu osobu. To je hnusny hnusny hnusny zbabelec - na chlapa by si netrufol.
On ta nemiluje, nevazi si ta....bije aj matku? nie ....kope si do auta? nie.... mlati si kamaratov? nie.....
Ak si nim zostanes po tom co ta mlati tak si koledujes o dalsiu bitku....kolko ich potrebujes? 4? 15? kazdy den do krvavych podliatin aby ti doslo ze si obetou domaceho nasilia a musis odtial urychlene vypadnut?

blairgossip
20. aug 2015

Presne pre toto nikdy nechcem mat deti ani.manzela, lebo sa bojim ze sa to stane aj mne.

sumba
23. aug 2015

NEMÁŠ S NÍM ZOSTAŤ ... a určite ti nepomôže sťažovať sa na internete, na toto stačí zdravý rozum ,aby si to vedela posúdiť 🙂

timea7
24. aug 2015

@blairgossip to je veľmi "rozumný postoj" fakt, lebo všetci manželia otĺkajú svoje ženy.... 😝 😝 😝 😝 😝

exupery
24. aug 2015

No neviem,clovek ktory by ma udrel...a ja si s nimopat lahnem do postele,opat mu dam bozk,opat ho chytim za ruku,zverim nase dieta,opat mu navarim obed,opatujem usmev...ak si ta niekto nevazi,nemoze ta milovat,kde nie je laska,nie je dovera,a kde nie je dovera,nemoze byt domov...ak to spravil raz,neskonci,len mozno casom presedla na syna,mozno casom,ked syn bude vidit ako sa spraval otec k zene,bude sa spravat aj on k svojej...premyslat,nasilie plodi nasilie...a ty si svojpravny clovek,ochran svoje dieta....

dindilla
24. aug 2015

preboha :( toto mi pripomina film od jennifer lopez( A Dosť -

https://www.youtube.com/watch?v=j3LVthzm88g

... nerozmyslat a odyst cim najdalej !! TERAZ!!!!

biuska1997
9. apr 2016

Ahojte babi mam taky probleem mam 5 mesacneho chlapcekaa moj muz ma tyra a bemam kam ist co mam robit je totalne psycho vyhraza sa mi ze mi zoberie dieta po rozvode atd... Kamaratov mat nemozem len baby .. Udiera ma pastou por
dte mi.... Diki

lubkavargova1
9. apr 2016

@biuska1997 moja draha, najprv si docvicit pravopis a potom si robit srandu zo zienok. Tvoja mamina musi byt na teba fakt hrda.

stela310
10. apr 2016

omg....vsetky tie ktore vas vasi manzelia, priatelia,a neviem kto este otlkaju ako handrovu babiku,tak s nimi ostante az do konca zivota.....popripade sa sem tam opytajte na konovi ci mate odist alebo zostat.... 😀

rebeka7501
10. apr 2016

@stela310 niektoré sa nechajú otĺkať a ponižovať bez toho aby tento vzťah ukončili alebo aby z neho odišli, a to z rôznych dôvodov, náboženských, rodinných, susedských...... Na MK sa prosebne opýtajú (aby reč nestála) a v takomto vzťahu ostávajú, lebo on sa určite zmení, lebo čo by povedali susedia, lebo svokra mi neverí, lebo, lebo, lebo.........
Mnohé sa potrebujú iba vyžalovať, ale nič neriešia, dokonca sa myslia, že za to môžu oni. Choré !!!
LEBO ON SA URČITE ZMENÍ !!!!! a určite k lepšiemu. hahahahaha
....a na kostole bol zvonec a rozprávky je koniec !

sonula
10. apr 2016

Ano jasneee, zostan s nim, (na blbu otazku, blba odpoved)

Kks ludia, to sa fakt musite pytat na taketo veci?

papricka33
11. apr 2016

@kucerkaaa sama pises, ze si ho vyprovokovala. Kam chces utekat, za nejakym "dobrym chlapom" ktoreho budes provokovat a neda ti po nose? Ak sa zeriete, je to zle, ale zmenit sa asi potrebujete obaja. Zda sa, ze tazko zvladate prichod dietata do vasho zivota. Nie ste prvi ani posledni. Prejavy agresivity, by ste mali asi riesit obaja. Ci uz budete spolu, alebo nie. Kvoli dietatu aj sebe...☹

adri_27
4. sep 2022

@bronia13 ahoj. Ako to dopadlo po rokoch? Zmenil sa? Ja to prezivam teraz, tak rozmyslam co mam robit. ☹

kamagma
4. sep 2022

Jasne ostan s nim a urob si este druhe dieta..

adri_27
4. sep 2022

@kamagma neplanujem s nim zostat. Nie je to tak jednoduche odist. Musim to naplanovat, aby to nevedel. Co nie je tak jednoduche. Samozrejme ze som mu po kazdej bitke povedala, ze odidem. Bojim sa ho, viem odist jedine s policajtmi, neda nam ani osobne veci. Kam pojdeme? Dalsia vec. Preto sa pytam tej pani ako to dopadlo, ako vedela odist v miery.