Žiadny sex po narodení dieťaťa
Mame 1.5rocnu vytuzenu dcerku.
par tyzdnov po porode sme par razy mali s manzelkou sex, ale bol pre nu aj bolestivy, neskor tusim aj z povinnosti.
problem ale je, ze sa stale hlbsie a hlbsie ponorila do starostlivosti o dieta.
neviem ci to uz prehana, alebo je to este stale v akej takej norme ale ... dieta zacalo spavat s nami v manzelskej posteli, nakolko ho stale este koji,
je to pre nu tak praktickejsie. Zaroven aj vecer uklada dieta s tym, ze je pre dieta "zivy cumlik". Zriedka uz potom vyjde von z izby, obcas na par minut, daco sa porozpravame, ale usi nastrazene, a pri kazdom zvuku uz bezi nazad do izby "co ak spadne z postele ...co ak sa zobudi sa a spadne z postele.."
No a to iste aj pri dennom spani ! V prestavkach medzi tym, starostlivost o domacnost, ale dieta musi byt na ociach.
Suma sumarum, nemame ZIADNY sex, uz vyse roka. Nie je tymto sposobom absolutne cas a priestor.
Manzelka ale zaroven argumentuje tym, ze je stastna ze si moze takto uzivat materstvo, vzacne chvile, a ze vek do 3 rokov vo vyvoji dietata je najdolezitejsi atd.
Nie je v kontakte ani s kamaratkami, ani netuzi ist obcas niekde "vypadnut", oddychnut si na 2-3hodky. Fakt vidim ze uprimne dieta je pre nu nadovsetko, ma z neho najvacsiu radost. Vlastne s vlastnym dietatom nemozem ani sam ist na prechadzku. Nemala by ho na ociach, ocividne ..
Par razy bol prislub, ze uz sa mi povenuje, ..ale trebars prisla do toho choroba dietata, samozrejme sa hned na take zabudlo ..par razy to bolo otocene voci mne, ze jej uz neprejavujem bezne neznosti hocikedy cez den ..Ale vravim, v prvom rade nie su na to okolnosti .. venovat sa intimnostiam, pricom viem ze zena ma zmysly nastrazene smerom k spalni, ze co ak ju dieta zhana .. asi by ma to ani nebavilo.
takze v strednom veku ... a riesim svoju situaciu sebauk...
poculi ste o takomto pripade ? Je to "normalne" ?
@sorciera24 tlieskala by som Tvojmu prispevku, ak by boli podvadzane len tieto zeny, ktore svojmu manzelovi *nedaju*.
Pravda je vsak taka, ze chlap bez moralky podvedie aj zenu, s ktorou je stastny, a naopak, chlap, ktory je doma nestastny, ale ma silne moralne hodnoty, nepodvedie ani po 5 rokoch.
A neviem, preco sa tak do nej pustate. Vsak su tu aj prispevky zien, ktore sa prave stazuju na svojich chlapov, ze oni nechcu sex. Za tym je vzdy nejaky problem, ci uz zdravotny, alebo psychicky a treba to riesit u odbornika.
@felix2 precitala som si tvoj uvodny prispevok a zda sa mi, ze tam nie je len problem so sexom, ale je ich viac. Manzelka je prilis upnuta na dieta. Pises, ze dieta bolo vytuzene, vidi sa mi, ze trpi uzkostou, tak velmi sa on boji, ze ani teba nenecha ist s nim sameho na prechadzku, musi mat nad tym, co sa deje s dietatom neustalu kontrolu. Ani na taku chvilku, ze kym by ono spalo, odtrhla by od neho oci a myslienky a venovala by sa len tebe. Skus ju nahovorit na navstevu psychologa, na parovu terapiu.
@fidorka7 nemyslím že som mimo . Sám priznal že toto nerobí, že tam nie sú nejaké tie nežnosti voči manželke a aj ona sama mu to vyčíta. Takže ak to začne robit tak sa to podľa mňa pohne , možno nie hneď ako mávnutím čarovného prútika , ale po čase ano .... týžden , mesiac .
Ak rok fungoval tak ako napísal , tak to by si ani moc nevrzol u mňa.
@fidorka7 Iste ze moj nazor je zensky, nakolko som zena. Viem, ze v dnesnej dobe je kopec psychickych muzatiek, ktore si myslia ze ich chlapi budu viac brat ked budu "spievat podla ich noty", ale ono paradoxne muzi vedia ocenit pravé zeny, a nie tvrde akoze napodobeniny. Prave pre zensku zenu sa v koncovke vedia obetovat a zniest jej modre z neba, lebo im to za to stoji a este sa citia nie ako podpapucaci ale machri. My sme spolu uz 25r a klape nam to superne, krizy co sme mali sme zdarne prekonali. Takze tu podla teba tzv. "naivnu utopiu" uz nejaky cas zijeme v praxi a nielen my, ale aj nam velmi podobne rodiny kamaratov, s ktorymi sa aj o podobnych temach bavime dost otvorene a viem ze tiez funguju obdobne.
@adri266 v tomto s tebou súhlasím, je množstvo párov kde je žena podvádzaná , napriek tomu že je manželovi /partnerovi k dispozícii aj ked sa jej nechce , ale proste dá aby bol on spokojný .. a napriek všetkému sa prevalí nevera, niekedy aj viacnásobná a dlhodobá .
Veľmi často sú podvádzané tie manželky ktoré sú spoľahlivé , milé , manželovi po sexuálnej stránke vychádzaju v ustrety,,, tak čím to je ?Presne ako si napísala , je to v tom morálnom nastavení partnera.
@nini1010 To, že dieta spí v manželskej posteli nie je ten hlavný problém. Moj mladší syn má 4 roky a ešte stále spí s nami, napriek tomu máme sex 3krát do týždna v pohode, niekedy aj každý den. Horší problém u nich je ten, že manželka je nezdravo na dieta naviazaná a nedokáže na nič iné mysliet a kedže u ženy začína sex v hlave, tak to asi bude dost tažké poriešit.
@adri266 suhlasim...isto to nie je jediny dovod nevery.....podvadzaju aj taki, kt. su suknickari a maju aj doma, ale zas ten, co je nestastny...tak tomu uprimne nezavidim.....nechcela by som mat chlapa, kt. by bol v nasom vztahu nestastny......nikto nechce byt vo vztahu nestastny....vsak?....takze sice nepodvedie, ale nic moc vztah.....vztah je o 2 ludoch, kt. ak su normalni a vyspeli maju sa vediet dohodnut.....a nie, ze si niekto nieco vynucuje, a pod. .....preto myslim, ze v manzelstve sa ma zdielat spolu vsetko a k podobnemu problemu ako je tento by nikdy nedoslo.....keby sa vedeli dvaja porozpravat o vsetkom.....lahsie by prekonavali tazke chvilky.....tazko je, ked si kazdy dupe na svoju stranu....a stale si myslim, ze okrem komunikacie, je dolezity vo vztahu kompromis....potom sa kazdy problem lahsie zvlada, alebo k nemu ani nedojde....
@horana ja so s mojim mm 23 rokov a tiež sa nesťažujem, nie som psychická mužatka, ako si možno myslíš. len vážne si odpovedz, ak by si s mužom 1 rok nespávala a vôbec by si ho postavila do pozície dones prachy a drž hubu /usudzujem podľa toho, že nemôže ísť sám ani s vlastným dieťaťom na prechádzku, musí ísť aj policajtka/, tak neviem, či by Vám to vydržalo 25 rokov. To nie je len o tom sexe samotnom, to je o tom, ako je on na druhej koľaji, ako mu nedôveruje, nezdieľa s ním všetko to pekné rovnakým dielom...mňa by byť ním toto viac ubíjalo, ako tá sex.absencia.

@babulka vobec netusime, ako to bolo, ci boli spokojnejsi, alebo nie, kedze ako pises, intimita bola za dverami spalne, bez toho, aby sa o tom verejne hovorilo 😉 o dvojakej moralke v tych casoch si pocula / citala?