Žijem s klamárom a už nevládzem
Ahojte zienky, rada by som sa s vami poradila....ako dalej co si myslite , co by som mala urobit, alebo zmenit vo svojom zivote....Skusim vam v skratke napisat moj 2 rocny zivot s klamarom.....Zoznamili sme sa , osial ,laska, ktora trvala asi mesiac, ocaril ma....vraj zil v zahranici, na SK sa vratil koli tomu ze si chce uz zalozit rodinu,ma ustrerene penize, chce si kupit byt, kludny ,pokojny, doveryhodny....no ideal.. Po 3 dnoch od zoznamenia zacal u mna byvat, lebo vraj si nerozumie s domacou v prenajatom byte...Postupne sa zacali diat veci, ked nieco slubil, alebo sme si nieco naplanovali, tak sa vzdy zrazu nieco stalo a nic z toho nebolo...zrazu prisla exekucia jeho rodicov v hodnote 300 000 E..... , zrazu vyhral na lotte 500 000 e...a to sem riesili domy, byty....no proste same chore veci....zacala som byt uz obozretnejsia, vela veci s ami nepozdavalo, ale pri kazdej normalnej debate, ma vzdy ubezpecil ze vsetko je v poriadku a pravda...otehotenela som po 3 mesiacoch znamosti, tiez klamstovm, vraj je neplodny, lebo berie nejake lieky, comu sposobuju neplodnost....mama som uz 33, babo som chcela...a stale som mu este verila...zacali sme planovat svadbu....nedovera sa stupnovala, 3 dni pred svadbou sa mi ozvala z nicoho nic jeho byvala, stretli sme sa a zrazu som pochopila ze vsetko je loz, vsetko mi do seba zapadlo, tie iste klamstva a podobne..Svadbu som zrusila, vsetko priznal....chcela som sa rozist, bola som v 6 mesiaci tehu....Potom sluby ako sa zmeni , ako mu na nas zalezi, ze sme jedine co mame, bla, bla....okej ,povedala som si ze odist mozem vzdy, ze mu dam sancu, sama som tiez nechcela byt, ved uvidime.....Asi rok bola idylka, bol dobry otec, a take male klamsvta a blbosti som neriesla....Je to uz pol roka co sa v kuse hadame......mame 3 problemy....
1. nelubim ho, uz davno , vsetko sa po case vytratilo, po tych vsetkych sklamaniach, nespime spolu uz pol roka,ani on ,ani ja sa nesnazime....zijeme spolu iba koli malemu a zo zvyku asi....
2.klamstva.....posledneho pol roka sa to stale kopi a kopi, priklad....ideme 17.6 na dovolenku, 15. mi povie , ze nemozeme koli praci , ze pojdeme 24. 6., a 25 6 mi povie ze ideme 27. 6...a medzitiym ma stale uistuje, ze je vsetko zaplatene a ideme, a ked to uz ma prist, tak to zrazu nie je zaplatene a musi to posunut... Nemozem sa na nic spolahnut, nicomu verit, stale nieco slubi a potom sa zrazu nieco stane za co on nemoze samozrejme....Dalej, zobere mi auto na tyzden , vraj ide do servisu a na 3 .den ho vidm stat v garazi, ked som ho bola skontrolovat, ci tam nahodou nie je......Potom vraj mu meska vyplata, aby som zaplatila najom , ze mi hned vrati, nevrati , vrati mi to az po 2 tyzdnoch ublizovania,, nadavok ,nervov, klamstva ze uz mi poslal, a nikdy nic nepride....
3. mozno mi je aj neverny....posl. pol roka, zrazu ma viac prace, caste sluzobne cesty po SK, a musi tam prespat.....tak cca 2 krat do tyzdna nespi doma....ale to mi je uz jedno, ked je doma tak sa iba hadame, ked je prec aspon mam klud....
Moj drobcek ma 20 mesiacov, a je mi luto, ked ma stale vidi, uplkananu, utrapneu, alebo nas vidi stale hadat sa...Hadky vyvolavam ja, on nie, ale to preto ze zasa ma v nicom sklamal, a zasa sa nieco stalo, a zasa nemoze spat doma a podobne......uz som na nervy z toho celeho..Chodievam kazde 2 tyzdne k rodicom sa zrelaxovat aj na tyzden si oddychnut, ale vzdy k ed sa vratim znova a znova, prichadzaju nove veci, kedy som zasa a zasa sklamana.....on sa tvari ze je neviniatko a ze za nic nemoze, clovek by mu aj uveril ,ked ho nepozna...ale ja uz viem ze ZASA klame.....
Poradte , da sa zit s klamarom?
@janie80 sama viem ,ze sa to nezmeni....vzdy kazdy den verim ze uz to nepride,ale stala a stale sa opakuju tie sklamanie, falosne nadeje, sluby, bla, bla, bla....
@dazdovka to si pozriem, dakujem za tip, Exekutori ma nebudu obhanat, alebo som si ho nezobrala za muza , nastastie... 😉
@sisaha Mozno ze to nebolo uprimne, ale auto uzviam iba ja...a vtedy sme boli spoli kvazi stastni, prvy rok po narodeni...za tym predtym som dala hrubu ciaru, inac to neslo....Znova s ato zacalo opakovat, az posl. pol roka.... ☹ vyzivne nemam stanovene, ved stale zijem spolu..plati byt, leasing, stravu a aj na melho mi dava kazdy mesiac 200 E....ale nejake vyzivne o tom sme s nebavili....
@nana776 takto veci sa nedaju pochopit a pozastavuje sa rozum, dovtedy dokym to nezazijes.....Jasne ze klamal, ale teraz to uz viem, ale vtedy ma este kvazi presvedcil o svojej prave, ale ked som rusila svadbu, tak vsetko priznal.....Mozno keby si po poznala, aj ty by si naletela, ako kazdy mu naleti, kto ho nepozna amoze to byt aj velmi rozumny clovek...Ja som clovek ,ktory veri v dobro ludi a snazim s ahladat v nich to dobre...V zivote som nemala takuto skusenost ze taketo nico moz existovat....az dokedy som nezazila...... ☹
@mamavera to ze su ti podozrive temy, neviem, ja to nesledujem, neviem ze byvaju vikendove temy podozrive.....Ver ,alebo never....Ja mam okolo seba dost ludi, ktori mi radia ,odist, len soch chcel apocut nazor nezaiteresovanych.......Otazky bytu su na dlhsie debyty, keby som tu mala opisat kazdy detail nasko zivota, tak posem 3 dni...Moj byt , garzonka je prenajata, co za neho dostanem, tym spacam hypoteku...dostanem 380 E..naklady shypo je 350, takz ez toho nic nemam....Byvame v prenajatom 3 izbovom byte, ktory plati on....Na platenie 3 izb. bytu nemam, ani polovicu....ANi na byvanie v garzonke a co by som tam aj sama robila, s malym v garzonke si nevime predstavit zit....sama....To uz radesj s rodicmi... A AK BYT PREDAM, TO CO DOSTANEM ,splatim hypo...50 000 E:...stale som na nule.....Takze tak....ANo mas pravdu, znie to neuveritelne, keby mi niekto povedal ze naletim takemuto cloveku, predtym, tak ho vysmejem..sTALO...SA....VER mi ze takymto naleti kazdy...lebo oni su v tomto velmi dobri.......Samozrejem ze som zodpovedna aj za drobceka, mam kde byvat, a aj z coho zit, mam 200 E matersku, snad mi aj on nieco potom da....taze to nebude az take zle......uskorminme sa,hlavne ze uz bude klud...a pokoj.....a snad casom aj nova laska.... 😉
@michellkova nechapem, ked mas kam ist a mas podporu rodicov, vykaslala by som sa na nejake auto. Zivot so psychopatom(lebo to tvoj drahy naozaj je), by mi za poziciavanie auta nestal. Ak je dobry otec, bude nim a po rozchode.
ja by som sa len chcela spytat..nie je dovolene mat viacnasobny login a tieto loginy,ktore sa tu bezne vytvaraju preto,ze "nechcem aby o mne tolko vedeli,hoc na MK fungujem uz dlho,preto som zalozila novy nick" su ok? 😨
Nechcem sa nikoho dotknúť.. ale "toto" sa dá? Nechápem, možno som ešte toho veľa neprežila, ale hádam by som sa dokázala vzoprieť a nájsť správnu cestu hlavne iným smerom ako "klamár".. ja len žasnem.. príbeh ako v ríši zázrakov... 😀 😀 😀 😀 😀
@michellkova ja len nechápem, na čo ešte stále čakáš... 😅
@michellkova to nevadi, ze auto uzivas iba ty, ak to bol dar, mal ho napisat na teba. Mozno to teraz vyznie sebecky, alebo vypocitavo. Ale si predstav, ze by si kupila nieco ty jemu a potom to pouzivala ako nastroj vydierania... Hlavne sa musis zamysliet nad tym, ci s nim planujes zotrvat v dalsom vztahu. Podla tvojich predchadzajucich riadkov usudzujem, ze nie. Preto si poziadaj o zverenie dietata do svojej starostlivosti + upravit a stanovit vyzivne na dieta. Ak ti doteraz daval na dieta 200 eur, tak ti bude aj nadalej, len to budes mat na papieri. Na auto sa mu vykasli, ak ti ho nenecha.
@michellkova prepáč, nechcela som sa ťa nejako dotknúť, ale už som tu do pár takýchto víkendových tém prispela a zakladateľka sa ani neozvala...som rada, že ty odpisuješ. A neviem, prečo si tak skalopevne presvedčená, že by tomu mužovi naletela každá...ako poznám sama seba, tak by som si ho ani náhodou k sebe po troch dňoch nenasťahovala. Ani keby som ho poznala z detstva a nie tri dni...tiež by som ani náhodou neotehotnela s mužom po dvojmesačnej známosti...nie som dokonalá, aj ja som urobila v živote kopu chýb, neuveríš, aj ja som mala priateľa, ktorý mi klamal. Raz. Prvý aj posledný. Rozchádzali sme sa skoro rok aj pol. Teda ja som ho zo svojho života zrušila okamžite, keď som prišla na to, že klamal (pritom išlo o banálnu vec), len on stále sľuboval a sľuboval, no u mňa absolútne bez šance. Nehnevaj sa, ale čítaj si to po sebe - čo vlastne chceš od nás počuť? Každá z tých, ktoré ti tu prispeli y ho už dávno poslala do kelu, rada ho nemáš, perspektíva do budúcnosti s ním je nulová, klame ťa, vydiera....škoda písať.
@mamavera ahoj, prepac ze som sa dlhsie neozvala, bola som na dovolenke....mas pravdu vo vela veciach, toto je jedna obrovska skusaensot, a uz uricte by som druhy krat tolko chyb nespravila.... ANo, nechcem uz nic pocut, vsetko uz bolo napisane.....ja viem co mam spravit...len cakam na ten spravny cas a prilezitost.... Dakujem Vam za podporu.... 🙂
tu mi napada len jedno - ze zakladatelka temy bude asi tak trocha masochistka, ked je este v takomto vztahu....
Moja mila, precitaj si svoj uvodny prispevok cudzimi ocami - akoby si citala cudzi problem. odpoved uz davno vies. nase schvalenie nepotrebujes 🙂 drzim ti silno palce a prajem vela sil. btw...poznas tu od ingoly- dievca neplac? Odporucam dobry text.
@michellkova aj ten byt v ktorom byvate a platite nanho hypo je pisany na teba? alebo je pisany na partnera?
@michellkova verím, že sa ti podarí všetko vyriešiť k tvojej spokojnosti

napriek tomu, že sú mi tiež podozrivé tieto víkendové problémové témy a veľmi neverím tomu, čo zakladateľka píše - odpovedám - písala si, že sa nasťahoval k tebe, to znamená, že máš byt, ktorý si nadobudla sama, kým si ho spoznala - vymeniť zámok, vyhodiť mu veci za dvere, vzťah s psychicky narušeným klamárom je vybavený. Vydiera ťa autom? Keď sa vrátiš do TN, byt predáš a máš aj na auto, vyriešené všetko. Ešte raz opakujem, že neverím tomu čo zakladateľka písala v úvodnom príspevku, najmä keď píše, že sem na koníka chodí. Určite by si prečítala more rozumných rád od rozumných báb a nenechala sa takto oblbnúť. Prijať niekoho k sebe po troch dňoch, po dvoch mesiacoch otehotnieť, lebo je "vraj" neplodný od liekov, sorry, každá z nás bola v začiatkoch zamilovaná, že ani nevidela kadiaľ chodí, veď je to krásne, ale rozum sme používať predsa neprestali, pokiaľ je tam možnosť otehotnieť, tak už nie sme zodpovedné len samé za seba, ale aj za drobčeka.