Ako ste sa zoznámili?
Ahojte, vopred upozornujem ze som muz. Ospravedlnujem sa ze pisem na forum pre mamicky ale zaujima ma nazor hlavne zadanych zien.
Ide o to ze som v najlepsich rokoch (31), sportujem, nepijem, nefajcim a snazim sa byt naozaj dobry clovek. Aj tak sa mi ale nedari najst si partnerku. Nechapte ma zle, nie som ziadny zufalec, dokazem v pohode zit aj sam. Zaujimalo by ma ako ste sa dali dokopy s vasimi partnermi? Oslovili vas? Vy ich? Ja sa totiz nikdy nevnucujem zenam, neflirtujem a tiez mam malo sebavedomia co sa tyka mojho vyzoru. Nemyslim ze som atraktivny. Na zoznamkach nie som a ani neplanujem ist, tie mi akurat zrazia sebavedomie este nizsie.
Vopred dakujem za reakcie.
Na nete sme si len tak písali a slovo dalo k slovu a sme spolu 13rokov
Prvy priatel bol moj sused na internate, druhy ma ucil telesnu 😁 treti bol syn mojej kolegyne a manzel je brat mojho vtedajsieho tanecneho partneta
@katachi na niekolkotyzdnovom pracovnom kurze. Vsimol si ma on ako prvy,ale osud to zariadil tak,ze prva som ho oslovila ja,nakolko som potrebovala s niekym dochadzat a on bol jediny z mojho smeru. Postupom casu sme si zacali pisat aj mimo cestovnych dohadovaciek a travit spolu coraz viacej casu. Az sme nakoniec zostali spolu a nedavno oslavili 4te vyrocie.
@katachi na VŠ na predmete ktorý som prenášala
🙈🙈🙈
@katachi ženu treba "zbaliť". Treba byť aktívny, vyvíjať iniciatívu a byť vytrvalý, kreatívny a čo najprirodzenejší. Muž sa nesmie báť odmietnutia, ani opakovaného. Žena hľadá ochrancu nie strachopuda a sama stanoví hranice, v ktorých sa bude vzťah vyvíjať. Výzor muža hrá zanedbateľnú rolu, čo sa týka čŕt tváre.
Preboha, veď polovica ľudí odtiaľto sa zoznámili na pokeci 🙈 tak presne aj ja s mojím mužom. Bolo to v roku 2008. Mali sme cca 20 rokov. Ale dlho sme si len písali. Ja som nehľadala vzťah. Bolo to len tak, no dali sme sa dokopy. Chodili sme na VŠ, no každý v inom meste, tak som sa naštvala a prestúpila za ním do Brna a bum máme dve deti. 🥰
Pokec 🙂 😀
@babulkomale tak ani ja si o sebe nemyslím,že som atraktívny alebo zaujímavý. Takže sme až 2
Tak my sme sa zoznámili cez PC hru Travian 🤣🤣🤣 a už sme spolu skoro 13 rokov.
Ale keby sme sa nedali dokopy, tak neviem čo by som dnes robila. Podľa mňa je dnes ťažká doba na zoznámenie, mám kopec slobodných kamošiek.
@katachi urcite je to problem dnesnej doby. Vsetci chcu byt nezavisli a potom zrazu maju po 30 a chcu sa usasit. No s kym? Mam kopec priatelov aj muzov po 30 co maju ten isty "problem" ako ty. A to su aj fakt pekni muzi. Ja som sa so.svojim muzom.zoznamila v 16 😁 a on mal 24. Len sme sa zoznamili cez kamosku, par krat spolu vysli na spolocny vylet po hradoch, na disku ci posediet a bolo to. Neda sa to silit ani vynutit, no treba sa stretavat s ludmi. Doma nic nevysedis. Prajem.vela stastia v hladani tej pravej. A ked ju najdes, daj ostatnym potom vediet ako na to 😁
@katachi my sme sa zoznámili v posilke, pokukovali sme po sebe dlhú dobu, možno aj trištvrte roka, začalo to zdravením sa. Stretávali sme sa tam dva-trikrát do týždňa. Potom sa začal pri mne pristavovať a bavili sme sa o cvičení a nakoniec ma pozval na kávu. Teraz chodíme cvičiť spolu už ako partneri🙂😉
@brembo tak mozno malo testosteronu? 🤔 Je pravda ze som sa dost pohybovala v prostredi fitnesscentier, kde testosteron strieka na zrkadla 😃, ale aj bezni chlapi v praci si mysleli ze su neodolatelni 🙂
Je mozne ze ti uplne zakomplexovani so mnou ani neprisli do styku, preto takych nepoznam.
Inak, je pravda ze muzi s ktorymi som mala vztah alebo aj napriklad moj manzel, by v zivote nesli na taketo forum. Niezeby mali nieco proti, ale ani vo sne by ich to nenapadlo. Maju svoje chlapske aktivity a na toto nemaju cas ani myslienky. Mozno tymto smerom sa zamysliet, kde je chyba.
@katachi trosku sialena historka... Ja som bola vydatá s ex manzelom 12 rokov z toho 3 roky manzelia. Kamoška mala narodky, oslava, jakuzzi môj sa opil a lietal za kamoškou... Ja som ostala v jakuzzi s kamošom, začali sme sa rozprávať, flirtovat, vypili sme si... Bolo to 8meho feb. Na rande ma pozval 14 feb /Valentín. To som prvý krát muža podviedla, do roka som sa rozviedla. Terajší na mňa cakal kým si dám všetko do poriadku. Teraz máme kúpený dom, cakame babo. Vydala som sa prvý krát za nie toho pravého... Co uz🙂
@simina127 trosku podobne sme to mali aj my s muzom, pred vyse 15timi rokmi, chodili sme pravidelne do baru s mojim ex, ktorý ma podvadzal, a aj na pokeci vyhladaval ine sexi zeny, ani neviem preco som s nim este bola ,no a do toho baru tiez pravidelne chodil moj manzel, ex na mna kaslal aj v spoločnosti posledne, a manzel neokato vyuzil situaciu, myslim, ze ani nemal umysel si so mnou nieco zacat,ze by chcel rozbiť moj vztah, len bol velmi pozorny a mily, realne som bola ja iniciator aj prveho stretka. Nenamietal vobec, a ja som sa konecne vymamila z toho otrasneho vztahu, kde som ex aj tak za nic nestála aj ked vyvadzal dost pri rozchode 😄 chvalabohu, ze mi osud privial do zivota mojho manžela, som za neho vdacna, vobec nie je ideálny, ja som povahou hrozná podla mna, ale za tie roky sme zohraní a hlavne stale je tam láska ❤
@katachi zoznamka..ale oslovila som ho prvá ja..
Byvaleho na pokeci keď bol pokec ešte prevažne o kecani.. čiže ziadne romanticke narazenie do seba na ulici s rukami plnymi kníh 😆
Ale netreba tlacit na pilu, trpezlivosť...a nebáť sa..ono to príde..Na každého niekto čaká..
Este existuju aj dobrí ľudia..hoc to tak nevyzerá niekedy
Taktiež na nete 😂😂😂sme spoly 6 rokou a mame spolu 3 dcery .. akurat sme dostavali dom a 3 tyzdne v nom byvame .. nemal by si to odmietať nie stale to je škodu ...
Pred 5 rokmi v praci 🙂
@katachi my sme sa zoznámili v mobilnej aplikácii , !!!pozor žiadna zoznamka to nebola!
Šlo o aplikáciu kde sa nemohli pridávať fotky ani nič, videla som len prezývku/meno a dátum narodenia a krajinu,mohli sa písať iba listy , ktorých doručenie trvalo takmer reálny čas ako cez poštu podľa toho do akej krajiny, som písala. Bolo to milé, ľudia z celého sveta si mohli nájsť kamaráta na písanie a spoznávať iné kultúry.
Raz som vyskúšala poslať list na Slovensko mužovi narodenému takmer v rovnaký deň ako ja a cca rovesník.
Hneď sme si sadli,mali sme veľa spoločného. Po nejakej dobe sme si vymenili facebook a pokračovali v písaní tam. Bol z opačného konca Slovenska ako ja, ale chodieval tu občas na služobky. Po pár týždňoch sem šiel na služobku tak sme sa stretli. Na druhom rande sa ku mne nasťahoval, prestúpil do práce sem kde chodil na služobku. (Áno viem, dosť sme sa poponáhľali, ale nechcela som znova až po rokoch zistiť či aj toto bude debil takže som povedala, že ak je chcem to vedieť hneď a najlepšie to človek zistí žitím spolu). Včera sme oslávili 4.Silvester spolu. Sme zobratí a máme vytúžené bábätko. Človek nikdy nevie kedy,ako, kde to "vypáli" . Držím palce
@katachi Ja a môj terajší manžel sme sa zoznámili na badoo. Viem, že je to pre niekoho "trápne", ale myslím si, že je to celkom fajn spôsob nájsť niekoho fajn. 🙂 Jasné, že som tam natrafila na kopu divných týpkov, ale ak to máš v hlave upratané, tak vieš takých ľudí vyselektovať a nekontaktovať sa. V tom období som bola v živote v situácií kedy som bola v šírom svete sama, nemala som veľkú šancu sa s niekým spoznať, cítila som sa sama. Ale nešla som tam hľadať niekoho konkrétneho, možno len niekoho s kým si vymením pár zaujímavých správ...a nakoniec to dopadlo tak, že už skoro rok som vydatá a máme malého synčeka. 🙂 Takže ja som tam vlastne našla poklad, ktorý som ani nehľadala. 🙂
Daj aj ty šancu nejakej sociálnej sieti. Sú tam aj normálni ľudia, ktorí hľadajú to, čo aj ty. 🙂 Ak to nevyjde, veď sa nič nedeje, nie? A ak sa podarí, tak to bude pecka!
My sme sa zoznamili na pokeci a tento rok budeme spolu uz 12 rokov 🙂
ahoj ja by som si rad nasiel kamaratku v Novom roku 2022 zo Žiliny 50-60 , iballgin@azet.sk

@katachi v práci on výroba ja logistika 😁 stále chodil otravoval z "Lejblom" a vždy zaboril prst povedal "toto" a "ďakujem". Po nejakej dobe ma pozval zlomenou slovenčinou na kávu cez messenger. Súhlasila som ved co jedna kava ale podmienka bola ze musí prísť do Skalice 🤷♀️,on vážne prišiel😁. Keďže aj na logistike sme mali cudzincov tak sme si vedeli aj prekvapivo pokecať (fakt som šla iba lebo som nemala co na plane v ten den) 😁
Zistila som je je to sympatický v pohode chalan tak sme sa dohodli na ďalšej káve... a nejako už sme cez rok manželia mame 3krasne deti, bilingválnú domácnosť, troška blázinec ale, mam toho najlepšieho muža akého môžem mať, to ze je cudzinec mu nijak neuberá na ľudskosti tak ako si niektory ľudia stále chybne myslia.