icon

Aký je váš názor na tieto svadobné šaty?

17. apr 2023

Ahojte chcem sa opytat aky mate nazor na tieto saty? Pacia sa mi, ale teda neviem ci su vhodne na svadbu v kostole, co poviete?

dakujem 🙂

Aký je váš názor na tieto svadobné šaty?
jasmine2
17. apr 2023

@taminka1986 Si zabila. 👍 Že holá...😂

zorkahorka
17. apr 2023

Su prekrasne! Pripadne si daj bolerko do kostola

autor
17. apr 2023

@zorkahorka teraz ktore? 🙈 tie na uvodnej fotke?

srdeenko19
17. apr 2023

Všetky sú krásne a ak máš na ne postavičku, určite ich ber, ktorékoľvek. Nie sú vulgárne, vôbec. 😊 Ja som bola na svadbe, kde nevesta mala len body a dve vrstvy tylovej sukne a bola takmer "nahá" ako to presvitalo a mala svadbu normálne v kostole. A to si dávala šiť na mieru v Prahe za neskutočne prachy. Nikto nič neriešil.

a_alexandra_a
17. apr 2023

@mk1111111111
@jasmine2 ďakujem vám veľmi pekne

bessie12
17. apr 2023

Nepíšem o tom, že máš byť úplne zahalená. Ale tie dnešné šaty sú fakt des. Môžeš mať aj výstrih, ale taky decentný, jemny a nie typu cecky idú na vandrovku.
Co sa tyka odhaleného chrbta, tak mne sa to nepáči veľmi, ale stále je to lepšie ako keby si mala mat taky výstrih vpredu 😁

zorkahorka
17. apr 2023

@autorka ano, tie

taminka1986
17. apr 2023

Mne sa pacia vsetky,naj tie v uvodnom prispevku 🙂

alguno
17. apr 2023

Autorka, čo máš s tým predným výstrihom?! To chceš za každú cenu ukazovať kozy?!

yellow28
17. apr 2023

Mne sa najviac páčia šaty, ktoré si pridala 11:25...sú prenadherneee

77daniela77
17. apr 2023

Mne sa tie o 11,24 nepacia vobec,prilis odhalene....tie posledne sa mi assledne sa mi pacia🤔

autor
17. apr 2023

@alguno nie?...proste sa mi take saty pacia...

autor
17. apr 2023

@77daniela77 tam je odhaleny hlavne chrbat... co mi na svadbu v lete pride ok.... a ten vystrih v skutocnosti je taky ze tam fakt nic nevidno..(bola som ich osobne skusat) a preveze mi sadli super

autor
17. apr 2023

@yellow28 a tebe nepridu moc odhalujuce? :/

jasmine2
17. apr 2023

Aj mne prídu brutálne krásne.❤

helenreffaie
Autor odpoveď zmazal
lilianka28
18. apr 2023

@helenreffaie Budem sa chytať za hlavu, lebo dať si pod takéto šaty biele tričko je vrchol nevkusu. To je zasa môj názor. Ak treba, tak určite je vhodnejšie bolerko, štola, pelerina, v zime kabátik/kožušok. Dokonca aj svadobný svetrík je lepšia voľba. Teraz sú aj zavoje prispôsobené, že krásne zahalia chrbát aj ramená.

veronika2405
18. apr 2023

@gejb . Stačí dať len svetrík, pelerínku... A je to ôk... Obnažení by nemal nikto chodiť do kostola.. Pripomína to každému pred svadbou..

cucoriedkacucoriedka
18. apr 2023

Za mňa nie...mám rada rafinovanost.....toto je prvoplánové a vulgárne...môj názor😉

frantis
18. apr 2023

O nie, takéto podobné šaty s týmto výstrihom som videla NAŽIVO na jednej neveste a poviem vám, že bol to šok pre svadobčanov toto vidieť. Nevkusné a nevhodné a svadobčania si to vraveli medzi sebou. Nedalo sa nekukať sa jej tam a pekne povedané celý dojem z nevesty bol - celé zle... Mne samej bolo blbo za nevestu či jej to neni trápne takto vyjsť von. Ani na ulicu...

Fotky čo si tu dala tak sú umelecké ale to je všetko. V reále tým vzbudíš u hostí pohoršenie a tvoj manžel...? Neverím že by bol voči tomu ľahostajný a nadšený lebo naživo je naživo a on vie veľmi dobre ako vnímajú takýto objekt iní chlapi... NAŽIVO to pôsobí vyzývavo až vulgárne

Ale stalo by za pokus toto - choď v prvý možný teplý deň s tvojim snúbencom von medzi ľudí v tielku s takýmto výstrihom... Normálny snúbenec ti povie, že chod sa prezliect a to tielko zahoď👍

any_soj
18. apr 2023

Sú nádherné. Keby som na ne mala postavu a peniaze, pridala by som ich doma ku veciam, ktoré si obliekam iba pre manžela 🙂

basska_b
18. apr 2023

@beronsche Inak hej, podla mna na svadobnu noc - alebo na vyrocie svadby, ked si chce niekto vyskusat roleplay 😀

helenreffaie
Autor odpoveď zmazal
mtn112233
18. apr 2023

Nádherné, ja som mala podobné akurat ten vystrih som si dala trošičku zosit aby nebol až taký hlboky 🙂 tie druhé nie, tie sú až príliš tie by som si neobliekla, možno na tú pláž 🙂

luczach
18. apr 2023

Su prenadherne 😍 Ak mas na to postavu a prsia, tak preco nie ✅💟

bibyke
18. apr 2023

Podla mna su krasne a na tvojom mieste by mi bolo jedno kto si co myslí,ak mas na ne postavu,pacia sa ti,citis sa v nich dobre tak preco nie a vobec nie su vulgarne,preco? Preto,ze maju vystrih? Ale musim podotknut,ze ja nie som veriaca,veriaca zena,ktora chodi do kostola to berie uplne inak ako niekto kto tam chce mat len svadbu

kvietocek87
18. apr 2023

Ja neviem, čo to je teraz za doba.Este aj v tých svadobných šatách majú byť ženy vulgárne.To ako sa majú ukajat aj ďalší svadobčania, myslím chlapov.Nikdy by som si také niečo nevybrala.Mam rešpekt aj voči partnerovi.Kozy von a ostatné veci mu ukážem počas svadobnej noci.Nemusia mi chlapi cumiet na prsia a podvozok 😂este aj na svadbe.Svadba nie niečo krásne, elegantné a nie ako z verejného domu

lilianka28
18. apr 2023

@helenreffaie V tejto diskusii sa nebavíme o arabkach. Neporovnavaj tu dve úplne odlišné kultúry.Tu sme na Slovensku a obliecť sa chce slovenska nevesta.

elizita
18. apr 2023

Buď hole cicky alebo chrbát.. nie oboje,to je už nevkusne

helenreffaie
Autor odpoveď zmazal