Čo hovoríte na meno Timotej?
Zapáčilo sa mi toto meno, viem si predstaviť, že ho budem volať Tim, Timi..celkom sa mi páči.
Prípadne aké iné chlapčenské mená sa Vám páčia?
@petaz nase krstniatka sa volaju Filipko (9) a Timotej (6) 🙂
@alyn
@tortelinka
áno, v mojom okolí sa vyskytuje často. Momentalne mi hlavou preletí 6 Timotejov ,ktorých poznám.
ja mam syna Lacka, Teodora, Timoteja, Simeona 🙂
My mame sice anglicku verziu tohto mena Timothy...ale volame ho slovenskymi menami ako Timi,Timko,Timusko a podla mna je to samozrejme velmi pekne meno 🙂 Jedno z najkrajsich mien pre chlapceka 🙂
chcela som Timoteja ale potom by sa mu vraj posmievali a volali ho šampon..lebo Timotei šampon je no..tak som nakoniec dala Juraj po mužovi a je ...všetci su nadšení že konečne slovenské pekné meno :P
Nas najstarsi je Timko..nikoho ano len menapada mu hovorit sampon.. u nas v rodine je Timko, Filipko.. segra ma Kamilu, Amaliu, brat Melaniu..stare zabudnute mena ale tak sme si zvykli.. uplne ..napokon kraaasne mena, no nie?
Mne sa to osobne nepaci ale mozno ze to s vasim priezviskom aj pasuje.Mne sa pacia klasicke mena ako David Tomas alebo Roland.
Timi je pekne meno, a sampon Timetei este existuje? Pochybujem ze to budu deti takto spajat. Poznam par Timikov, nikto sa im nesmeje
@peegi ahoj mne sa velmi paci meno timothy a velmi nad nim uvazujem.len sa ta chcem opytat,kedy oslavujete jeho meniny,ci vam ho na matrike v pohode zapisali a ci mate slovenske priezvisko alebo zahranicne?Lebo v rodine nadomnou krutia hlavou ze kde som na to meno prisla,ze mam dat radsej Timotej
Timotej je krásne meno 🙂 Ešte síce nevieme pohlavie bábätka, ale keď to bude chlapček tak sa bude volať buď Lukáško alebo Timotej 🙂
Mame doma Mateja (4,8) a Timoteja (3). Teraz cakame Natašu. Keby ze sme cakali chlapceka bol by to Tadeaš. Timko je krasne meno.
Ahoj..môj syn sa volá Barnabáš..volame ho Barnuš, Barnuško, Barni...
Timotej je krásne meno a ak sa hodí k priezvisku... Suseda ma vnúčika Jonáška. Sprvu mi to bolo veľmi čudné, teraz sa mi pozdáva. Jonášov fakt nie je veľa. A zvyknú ho volať Jonáš, Jonáško, Jony 🙂
Pekne meno..a neni to komolenie na Tim..je to skratka..my máme Leonarda,volame ho Leo..nechcela som Lea,chcela som aby mal oficiálne meno k priezvisku ;)
@alyn Timotej je pekne meno. je to samozrejme vec nazoru. ak sa tebe paci tak nevahaj.
@balachir ahoj prepac,ze odpisujem az teraz.Na matrike sme problem vobec nemali...je to vo svete uplne bezne pouzivane meno.A my sme dokonca zapisovali uz pred 8 rokmi a problem nebol.Meniny oslavujeme na Timoteja v slovenskom kalendari 🙂 A priezvisko mame ,no neznoe uplne slovensky ale ani nejak extra zahranicne...volame sa Maglodsky 🙂 To meno je krasne nelutujem,ze sme ho dali ,je neobycajne a pritom ho kludne mozes volat slovenskymi prezyvkami...Timi,Timko ,Tim ale pouzivame casto aj Timothy...hlavne ak mu chceme nieco zdoraznit.A vsetci ostatni aj v skole ucitelia a kamarati ho tak volaju...nikto s tym nema problem 🙂
my máme Timoteja
@alyn Timotej sa mi nepaci..paci sa mi Daniel a René. Danielka mame doma 👶
Šampónik🙂
@alchemilkazltozelena už sme sa zhodli na par iných, manžel toto meno tiež nechcel. Ale do pôrodu nie je nič iste))))
Timotej je a bude pre mňa stále šampón,kt.sa kedysi vyrábal. Takže za mňa nie 🙂
@balachir Tak sa tesim 🙂 To si sa rozhodla velmi dobre,ze meno nepovies dopredu.Ja som to tak riesila pri druhom synovi-ten sa vola William.Nebola som zvedava na to co si kto mysli o tom mene.My sme ho chceli a hotovo.A osvedcilo sa mi to...po porode to uz nikto nekomentoval a ak aj ano tak len pozitivne 🙂
My mame Timona 🙂

Dolezite je ze sa vam paci toto meno 🙂, my chceme Rebeku a vsetci krutia hlavou este aj tetusa na matrike 😀 znamej syncek sa tiez takto vola 😉