Čo kupujete na prvé sväté prijímanie krstným deťom?
4. mar 2014
neviem co mam kupit
@evulienka22 - moj synovec dostal od krstnej svojej na prve svate prijimanie krasnu Bibliu - detsku, ale take kvalitnejsie vydanie s venovanim. No a potom dostal od nas vsetkych spolocne tablet - sme sa zlozili vsetci 😉
ja som dostala prsteň, a prívesok zlatý. teraz čo detí sa pýtam tak dostajú tablety, mobily, Monster High atď. ... a ešte ja si pamätám na birmovku som dostala modlitebnú knižku ale to je o inom už 🙂
ja som dala neterke peniaze - nech jej mamina kupi, co potrebuje a synovcovi tento rok tiez tak dam - ten si chce kupit bicykel, tak mu nan takto prispejeme 🙂

najlepšie asi bude zlaty privesok - platnička napr. s menom, alebo malý krížik, hoci to aj teraz ešte nebude nosiť, ale zlato sa vždy hodí. No ale neviem kolko penazi chces investovat, ak je to vela kupit zlato, pekna by bola aj nejaka knizka suvisiaca so vztahom k Bohu s venovanim, v predajni cirkevnej literatury maju pekne a poucne knizky napr. od Bruna Ferrera - su to take kratke pribehy na povzbudenie duse, alebo aj rozne detske knizky suvisiace s Bohom, je ich na trhu vela. Podla mna by mal darcek pripominat tu udalost, teda by to nemalo byt nieco "svetske", ako hracka alebo podobne.