Je krajšie meno Eny alebo Lilien?
Zdravím prosím o radu, aké meno dať dcérke, neviem sa rozhodnúť medzi Eny a Lilien. Ďakujem za odpovede. 🙂
Tiez si myslim, ze sa musi najmä hodit k priezvisku a mnohe netypicke mena s typickymi slivenskymi priezviskami proste zneju hrozne. Nemusi byt meno uplne typicke slovenske, ale nech sa aspon trochu hodi. Napr ja nechapem, preco si niekto da Lukasa bez makcena a nie s... Ale to je od temy... Eny ani Lilien sa mi nepacia ale ked uz, tak Eny 🙂
Eny je krajsie
Lilien je krajsie 🙂
livia 😀
Eny slysim prvy krat 🙂 ale Lilien se mi libi vic 🙂 hlavne nezalezi komu se co libi vic, zalezi to na tobe ;)
ked das na nas nebudes vediet ani to,ci si naozaj chcela niektore z nich ......riad sa svojim rozumom a porad sa s manzelom vsetko dobre
co tak lilien v slovenskej verzii liliana.
mne sa nepaci ani jedno. Eny je Anicka, to je krajsie. Lilien je kozmetika, ja mam take intimne utierky. pardon, ale vo mne to toto evokuuje
a co keby ste si vybrali normalne meno? a nie vymyslat hentake somariny. to uz vazne ludia neviete, co od dobroty a nudy. potrestat dieta takymito menami.
eny taraskova? OMG... to už radšej vivien mrkvičková...
stanislavao-a aké meno je podľa teba normálne? Stanislava napríklad? Také meno by som napríklad dala svojej dcére iba za trest 😀
ludmilataraskova-ENY.Lilian,Lilien...je už veľa
Za mna takisto ani jedno. Ak uz anglicke, cudzokrajne, tak aspon spravne napisane. Eny mi pride ako keby som napisla Džesika a Lilien zevraj existuje, ale ja by som to napisala inak.
No Eny urcite nnie...radsejj ta Liliana a @mikaram Normalne mena su Karolina,Ema,Nela,Nina,Jakub,Samko ale urcite nie Nathan na Slovensku...Sa Vam podakuje za par rokov
Na priezvisku vôbec nezáleží,veď keď sa raz vidá bude sa ajtak inak volať.Krásne mená su obe no Eny je málo počuteľné,tak by som volila to.Ja mám syna Reynolda a k priezvisku to vôbec nepasuje,no nikym som sa nedala odhovoriť.A keď sa ti pácia obe tak daj obe.
To je ako opýtať sa, či si máš dat na obed sushi alebo klíčkový šalát. Polka žien napíše, že nič z toho by v zivote nejedli, že si spravia halušky s bryndzou a ďalšia polka si niečo vyberie. Ale čo ty s tým, musíš ty vediet, na čo máš chut.

Pokial mas priezvisko Taraskova, tak ani jedno. kombinacia cislo slovenskeho priezviska a exotickeho mena neni za kazdu cenu dobre riesenie