Kto povedal nie pri oltári, alebo ušiel?
Len tak ma napadla taka blbost 😅 poznate niekto niekoho ci uz muza alebo ženu, kto az pred oltarom miesto ano povedal nie, pripadne usiel? Alebo neprišiel k oltaru? Ak ano ake to malo pozadie? Alebo sa to deje len vo filmoch? 😁
Poznam jednu známu mali sa zobrat. Na svadbu bolo vsetko nachystane, ona s nim tehotna. Ale kratko pred svadbou zistili ,ze zenich je uz zenaty a ma deti. Tak zo svadby nebolo nic len pre nevestu to bola velka hanba. Ostala slobodna mamicka a dietatko sama vychovala. Ona sa vydala ,az ked jej dieta bolo uz dospele a samostane.
Mamina ma kamaratku ktora sa na vlastnej svadbe začala paktovať zo šoférom stym stym chlapom sa rozviedla po 1 mesiaci😂 a stym druhym ma 2 deti ale ten od nej odisiel a zacal ai z jej najlepšou kamaratkou a snou ma už decko 😂😂😂😂😂laf story
@klip0 Moja sestra sa rozišla so snúbencov mesiac-dva pred svadbou.
Už mala aj náklady (koláče zaplatene časti rezervácii, kúpené šaty). Ale lepšie ako keby sa mali trápiť.
U nas v dedine asi pred 20 rokmi sa mala vydavat jedna baba, uz vsetko vybavene, kolace,vsary, hostina, hostia, pozvanky, a asi mesiac pred svadbou vysvitlo, ze zenich caka dieta s nejakou inou, tak nevesta mala sestru, tiez mala frajera, tak ta sa nakoniec vydavala namiesto svojej sestry, vsak vsetko bolo nachystane.... vtedy to bolo veeelke halo
@chocolatte1 no vy ste podareni😅
Neviem, ja by som to rasi radšej riešila anulaciou manželstva na druhy deň. Škoda tých koláčov a jedla 🤣
Mohli sa všetci zabaviť, ked uz to bolo zaplatené 😂
Hej teraz sa smejem, ale muselo to byť naozaj na slučku v tej chvíli.
@lenkakravcova aj moj muz nechal byvalu 2 mesiace pred svadbou, vsetko vybavene, saty, obrucky, oblek nakupene..uz je tomu 9 rokov, ale pred rokom stretol jej otca a ten ho este stale chce zabit, aj ked uz ma ona dieta s inym.
@amelie2017 a aky bol dovod vtedy?
Ja poznám prípad keď týždeň pred svadbou zavolal muž žene že si ju nezoberie a že ani to dieťa čo čakajú (ktoré mimochodom bolo plánované) nechce. Nádejná nevesta sa síce už viac nevydala ale má po boku muža, ktorý miluje aj ju,aj to dieťa ako vlastné
Moja mama tyzden pred svadbou 😂
Ja dva týždne pred svadbou pred 8rokmi😃🤣 všetko zaplatené vybavené pokupene...a neľutujem že som si ho nevzala tiež sme sa pohádali, síce v našej rodine to bolo ťažké vysvetlovanie ale pochopili časom že to bola tá lepšia voľba ako skončiť rozvedená
pocula som o pripade ked sa to stalo. nevesta vedela ze ju zenich podvadzal a vzala to ako moznost na pomstu...povedala mu pri oltary nech ide do riti a odisla....(nejak inak neviem citovat mam to len z druhej ruky) bolo to vsak hnusne a kazdy to odsudil. povedzme si otvorene, riesi sa to inak. nariklad na rovinu a ziadna svadba sa nekona.
Moja sestra rusila svadbu v utorok, v sobotu mala byt svadba. Dosiel za nou frajer a nejak si to rozmyslel.
Chcelo to asi dost odvahy od neho. Myslim, ze uz je zenaty, ale sestra sa vydala skor a uz ma detičky, aj spokojna so vsetkym 🙂
@klip0 ze si uvedomil, ze ona nie je matka jeho buducich deti.
Inak, ešte jeden prípad z môjho okolia mi napadol. Týždeň pred svadbou, ženích mal rozlúčku so slobodou na chate a zaplatili si dve defky.
A koniec si domyslite. :D
Moja babka pracovala na urade a sobasila. A hovorila, ze sa im x-krat stalo, ze priamo na obrade povedal zenich alebo nevesta "nie". Ona na to musela povedat nejaku formulku, ze "vzhladom na to ze snubenci neprejavili volu uzatvorit manzelstvo, tymto obrad konci".
Vraj bol najcastejsi dovod ten, ze boli do svadby donuteni rodicmi a az na obrade konecne mohli povedat pravdu - lebo uz to rodicia nezmohli zmenit :D
U nas v dedine, zenich spachal samovrazdu den pred svadbou. Najhorsie na tom bolo ze nevesta s nim cakala babätko 😞
@malinka158 to prečo urobil? Asi ho nutili sa s nevestou ozenit.
@malinka158 to si neviem predstavit ani tie pocity nevesty...niekto sa radsej zabije nez by mal zit so mnou? no sila....
No su aj take pripady...ja som presne mesiac do svadby a tak som vsetko zrusila a uprimne, vobec to nelutujem. Beriem to ako velku facku a ponaucenie od zivota...a velke stastie. Niekedy fakt treba pocuvat to ked sa rozblikaju vsetky kontrolky...ano, bolo to tazke, prisli sme o zalohy, kopec peniazkov, ale nelutujem to, aj ohovaranie bolo..ale ako sa vravi kazda slava trva 3 dni..to je tak vsetko.

Poznám ľudí, čo zrušili svadbu v piatok večer (v sobotu sa mali brať). Ale vzali sa o pár rokov neskôr, myslím, že sú stále spolu. Povedať nie pred oltárom mi pripadá prastene a afektovanie pred obecenstvom. Veď keď nechcem, tak tam neleziem a hotovo, na kieho paroma musím pozvať x ľudí, aby som pred nimi vyhlásila, že si toho Janka Mrkvicku fakt nechcem zobrať? Ale od matrikarky poznám prípad, kde chcela byť nevesta strašne vtipná a po otázke, či si dotyčného berie sa na neho otočila a spýtala sa: "No, čo? Mam povedať áno?" A bolo po svadbe. Neviem, čo povedal ženích, ale matrikar prerušil (ukončil) obrad a bolo vybavené.