icon

Ktorý zásnubný prsteň si vybrať?

11. nov 2024

Prosím pomoc. Aký je krajší? Ja by som nosila všetky. Neviem sa rozhodnúť.

Ktorý zásnubný prsteň si vybrať?Ktorý zásnubný prsteň si vybrať?Ktorý zásnubný prsteň si vybrať?
kleopatra114
12. nov 2024

Ja som za úplnú jednoduchosť , čím menej kamienkov , tým lepšie . A inak , ako je možné , že nevie , akú farbu šperkov nosis ? Lebo ja by som tiež nebola nadšená , keby mi doniesol žlté zlato s modrým kamienkom , keď nosím jedine biele zlato s čírymi kamienkami .

belllinka
12. nov 2024

bože, to by bolo hrozné, keby si dostala biele zlato a niekto by si nedajbože myslel, že to je striebro 😂🙄 fakt škandál

noami12
12. nov 2024

Posledný, taký podobný mam aj ja 🙂

iwesska
12. nov 2024

Za mna su naopak tie obsypane kamienkami strasne gyce,co vyzera ako bizu. Cim jednoduchsi s 1 kamienkom.

nekonecna_katastrofa
12. nov 2024

Vyber si radsej soliter (prsten s jednym centralnym drahokamom) nez s tymi naokolo. Tazsie sa pri nich upravuje velkost, napr ak by si pribrala / rapidne schudla a chcela prsten nosit dlhodobo, akonahle tam su kamene naokolo, je tazsie velkost upravit, tie kamienky sa pri uprave mozu uvolnit (robila som v tejto sfere).

autor
12. nov 2024

No, keďže nosím LEN ŽLTÉ ZLATO, čo by mal vedieť. Veď vie, ale predavačka mu povedala , že musí byt v bielom zlate. Veľmi profesionálne… a jeho sprostosť, že uveril. 🤣 tak nebudem nosiť biele zlato predsa!!! Keď moja prestáva je jasná. On ho ešte nekúpil !! Nasmerovať svojho partnera snad môžem či nie ?? Veď to budem nosiť roky a k tomu zladujeme aj obrúčky . On by nenosil tiež bielu obručku. Ja nie som princezná Diana aby som mala modrý šuter. Áno bol do briliant. Veľmi dráhy prsteň. Za tu cenu sa ale neoplatil. Medze to ale že vôbec nie je môj vkus. Ja som neni vôbec nevďačná ani nič. Ja si vážim aj posledné čo mi dá. Vyššie píšem, že mi je dokonca JEDNO či to budu diamanty alebo zirkony. Takže povysovat nadomnou sa tu vy múdre zienky, čo by ste sa uspokojili s niečim, čo by ste si nikdy nekúpili, nemusíte.

autor
12. nov 2024

Pekne mi to poupratoval môj nový iPhone. Tak ma neukamenujte. Nedá sa mi to opraviť už.

belllinka
12. nov 2024

veď to je v poriadku, že nosíš IBA ŽLTÉ ZLATO, ale tá tvoja poznámka, že biele zlato nie lebo vyzerá ako striebro, bola dosť trápna.

sense
12. nov 2024

Mám podobný ako ten prvý, a má aj taký aký by si nechcela z bieleho zlata s topasom a diamantami a teda rozhodne ako strieborný nevyzera

autor
12. nov 2024

@belllinka tak pardon, že sa vás to dotklo. Ale nehovorím, že všetky biele vyzerajú tak. Ale práve ten tak vyzeral.
@sense

autor
12. nov 2024

@sweetheart13 ďakujem krásne 🥰

martinadomianova
12. nov 2024

Mne sa nepáči ani jeden

oblecenie99
12. nov 2024

@lelelienka Pred pár rokmi bolo dokonca biele zlato akoby základom, my sme mali žlté a všetci sa čudovali, že chceme žlté zlato

autor
12. nov 2024

@lelelienka ale ja som sa mu takto nevyjadrila. Ja som mu povedala, že si to vážim, ale biele zlato nenosím. A on to pochopil. A povedal mi, že mu mám poslať nejaké tipy. A nie nejde mi o to, čo kto povie . Hlavne bude, že sa ma páčiť mne😉 keďže chceme obaja žlté obrúčky biely zasnubak sa k tomu jednoducho nehodí. Každého štýl , neodsudzujem. Ja preferujem žlté zlato.

bessie12
12. nov 2024

Mam zásnubny prsteň z bieleho zlata aj s tým "farebným šutrom" a briliantami. Moja obrúčka je zo žltého zlata aj s briliantami. Jeho je 2-farebna. Tak či tak to nenosím, len velmi výnimočne. Po svadbe bude zasnubny na pravej ruke a obrúčka na ľavej. Podla mňa sa biele zlato k žltému hodí.

sjun
12. nov 2024

Ja som si snubak tiez normalne vybrala sama 😂 samozrejme kupa a poziadanie uz bola v rezii muza cize som nevedela kedy a ako. Tiez si myslim ze spravne nasmerovanie je vhodne a aj ten chlap predsa chce vybrat ten spravny prsten a ponuka je obrovska. A tiez sa mi paci ten 3.

sense
12. nov 2024

Mňa sa to nedotklo, a áno môže niektoré "biele" zlato vyzerať ako obyčajne striebro,rovnako ako niektore zlato vyzerá len ako mačacie zlato.
A je jasné ak preferujete žlté, tak biele zlato alebo platina ti radosť neurobí. A ak budete mať žlté obrúčky a chcela nosiť aj naďalej snubný tak by sa biele so žltým "bolo"

autor
12. nov 2024

@sense Som rada, že sme sa pochopili. 😊 máš pravdu.
@sjun predne takisto to mám aj ja ☺️ neviem kedy ma chce požiadať o ruku a ako.. a je rad, že som ho nasmerovala. Ale poviem vám, že vlastním 2 prstene, vyzerajú ako zásnubné su krásne. A tie mi zobral a išiel do predajne s nimi. A aj napriek tomu, že to predavačka videla, aký je to štýl, tak mu poradila úplný opak. Chcela len zarobiť. Mám veľmi tenké prsty a ťažko zohnať moju veľkosť. A ona mala jediný prsteň v tej mojej veľkosti. Ešteže to nekúpil ..

nops
12. nov 2024

Sú asi všetky dosť nepraktické,všade sa ti budu tie vystupené srandy zachytávať.Btw,ja som mala snubak z papiera..

aurora33
12. nov 2024

@struhanka pri tých hnusných gycovych nechtiskach cakas vkus? 😀😅 pane Boze biele zlato je smrť, no autorka je zrejme čistá kolotočarka. Len nech vidno zlato 😅

natalka13
12. nov 2024

nemusia byt diamanty ALE musi byt zlte zlato aby si ludia nemysleli ze nosis striebro😂
ako sorry ale radsej jeden diamantik z lasky v bielom zlate - a ver ze ludia rozoznaju diamant ako 20zirkonov aj ked v zltom zlate po babke🙈

autor
12. nov 2024

@aurora33 ale to moje nechty nie sú 🤣🙏. Kolotociarka nie som určite.
@natalka13 Ja mám na háku čo ľudia povedia. Čítajte preboha. Neviem čo vás tak štve. 🤣 keď nenosím biele zlato, tak sa môžte postaviť aj na hlavu, aj tak to nebudem nosiť. Btw, a čo je vás do toho?? Otázka znie jasne “ktorý prsteň je krajší” a vy mi tu idete oblbovať mozog. Čítajte s porozumením, potom sa môžeme rozprávať.

nevenka
12. nov 2024

No biele zlato veru vyzera ako striebro, lebo biele zlato, ako aj striebro, sa rhodiuje a na prvy pohlad rozdiel nevidno...🙃. Ja mam biele zlato, aj obrucky mame take, som studeny typ. A maximalne jemne ruzove mozem. Zlte mi nepristane. Takze kazdemu, co pristane.
Len by som zvazila tu praktickost. Ja mam 1 kamen, ale teda je taky polovystupeny, nie uplne a aj tak sa zachytava dost vsade. Malo ho nosim teda.

autor
12. nov 2024

@nevenka ja mám rada prstene s tými výstupmi. Som na ne zvyknutá, a pri ničom nemám pocit, že by mi to vadilo, alebo sa zachytávalo. Takže pre mňa pohodicka ☺️

natalka13
12. nov 2024

"no určite keby ti prinesie nejaký prsteň čo vyzerá ako striebro ešte s modrým kameňom na zásnuby by si bola veľmi nadšená 😂."
ty predsa budes vediet ze je to ZLATO.
cize logicky ti ide o pohlad inych ludi.
ale presviedcaj seba kludne dalej ze ide o "dizajn"
chudak moje nevesty so snubakmi kombi biele a zlte zlato , ved to sa "nehodi"😱

natalka13
12. nov 2024

@aurora33 za 3foto je dufam kolegyna🙈

autor
12. nov 2024

@natalka13 ale ty ma tu nepresviedčaj o niečom čo tak neni. To, že ja viem, ze to je zlato, ale TAKISTO viem, že to vyzerá ako striebro. Predsa ja viem čo chcem a čo nie ! Takže ma tu laskavo nepresviedcaj. Nevideli ste ten prsteň, a ťaháte ma tu za slovíčka. Aj ste čítali tie ostatne odpovede odomna??? Vôbec sa ten prsteň za toľko peňazí neoplatil! Ešte ja som taká, že som mu povedala, že nemusi byt ani taký drahý. NIČ. Len nech je taký aký naozaj nosím. Teda môj štýl. To bol ale že úplný opak toho, čo nosím ja! A ďalej sa nevyjadrujem.

autor
12. nov 2024

Mne osobne biele zlato nepristane. Nikdy by som si biele zlato nekúpila. Ešte kombinovane ok, ak je pekné.

onedaynick
12. nov 2024

@natalka13 ja teda diamant od zirkonu nerozoznam..