icon

Manžel chce ísť sám na svadbu

spinoscapularnabeta
13. jún 2019

Chcela by som vas poprosiť o názor. Chystali sme sa na svadbu. Mame tri deti, brat sme mali len toho najmensieho 6 mesacneho. Lenze idu mu zuby a potrebuje svoj rezim tak sme sa s manzelom dohadovali ze na svadbu nepojdeme. Pride mi to blbe ist na sobas 16,30 a odist domov o 20-tej. Ak náhodou aj skor nie. A dnes mi manzrl vravi ze co ma povedat neveste. Ci teda len on pojde ked ja nechcem....... A teraz neviem ci milieko udiera na mozog. Ale ostala som nasrana a sklamana. Vsetko si vzdy odkrutim ja a on sa ide baviť. Podla mna by bolo fer keby sme sli len zagratulovat a ostali doma.

evica01
13. jún 2019

Nechapem preco by ste nemohli o 20:00 odist. To je bezne, ze sa s detmi ide skor domov.
Pri odchode podaj dar a obalku akoze na vencekovy a hotovo.
Len pekne chod. Nech nejde sam.

elviku11
13. jún 2019

Choďte všetci traja a keď bude malý unavený, pojdes s nim domov a muž nech ostane dokedy chce. Nič hrozne na Tom nevidim

sapetka
13. jún 2019

Objednajte si izbu v hotely zoberte aj svokru a po probleme🤷‍♀️

jana_eyre_2
13. jún 2019

"Chodi sam kam chce a kedy chce a tak by mi niekedy dobre padlo keby zo solidarity a ucty ku mne niekedy povedal ze ked nemozem ist ja nepojde ani on." - povedala si mu to niekedy? ja teda nepoznam vsetkych muzov ma svete, ale vacsine samemu nezapne co chces pocut a treba mu to povedat.. 😊

ja nie som svadbovy typ, ani moj muz, ale ak by sme boli pozvani, ja by som z nejakeho dovodu nemohla, tak by som ho poslala, aby to nevyzeralo neslusne ze tam nejdeme.. ale to som ja, ak to tebe vadi, treba to povedat.. je to jeho sestra..

ostatne - predstav si to opacne - vydava sa tvoja sestra.. muz v sobotu rano dostane brutal horucku, potrebuje spat.. vynechala by si svadbu sestry lebo nemoze ist muz?

hettinka
13. jún 2019

@spinoscapularnabeta zbal mu dve staršie deti a nech sa ide “zabávať” 😂😂😂

misinka0611
13. jún 2019

Robis z komára somára. Tak choďte vsetci spolu aj keby ste mali odísť o 20-tej popr. uvidíte podľa situacie. Alebo nech ide sám.

viera27
13. jún 2019

toto poznaaam. Pred rokom sa zenil bratranec, po dlhej dobe sa zisla rodina zo vsetkych kutov. No a dalsi bratranec, ktory s nim vychadzal najlepsie nedosiel, lebo mal choru dcerku (nic vazne) a zena ho nepustila, hoci chcel ist :D. Cele zle, vsetci ju uz mame jasne zapisanu. To je take to nase typicke, nemam, nemozem ja, nech nema, nejde ani ten druhy.
@spinoscapularnabeta ja viem ze ti je to luto, ze to takto vypalilo. Ale zamysli sa nad tym, ze naozaj je svatba zvycajne raz za zivot. Chce tam ist. Aj ked nakoniec vydupes svoje, nebude to OK. Rodina sa pobavi, uz vecne budes ta stihacka. ale na to sa mozes vykaslat. Co je dolezitejsie, v ociach svojho manzela asi tiez velmi nepostupis, lebo si nedokazala ovladnut svoju sebeckost a obrala ho o prilezitost oslavit nieco v kruhu novonadobudnutej rodiny. A to by mna osobne mrzelo velmi. Viac ako jeden den bez neho

jaja23
13. jún 2019

@spinoscapularnabeta my sme s mužom išli o štvrtej a vrátili sme sa o ôsmej domov. Malý mal vtedy 9 mesiacov. Nevesta so zenichom to pochopili.

thoughtfulweirdo
13. jún 2019

Mne by to nevadilo 🙂 moj bol na dvoch svadbach bezo mna a ani nahodou som to nevnimala ako nejaku krivdu. Ved ho milujem, tak chcem, aby sa siel zabavit.

helena1982
13. jún 2019

@thoughtfulweirdo len mohol by aj on sa zamysliet, ze by rada sla, ze by aj ona sa chcela zabavit a nie doma byt s drobcom a este aj ked zuby idu 🙂

misinka0611
13. jún 2019

@helena1982 Veď nech ide. Kto jej bráni? Zuby pôjdu dietatu ešte dlho. To nikam nepôjdu pre ne? A zuby nejdú nonstopku. Existuju gély rôzne. Mne to príde smiešne. Povie svojej aj keď nevlastnej neteri, prepáč neprišli sme na svadbu lebo idu dietatu zuby?

0martina0
13. jún 2019

joj toľko krat sa mi nechcelo isť na svadbu z deťmi a bub,boli take dobre,ved chod aj z malym a nech sa zapaja do povinnosti aj ocko nielen ty,ale ak ho maš kde nechať tak sa odstriekaj,ale určite si aj ty zaslužiť isť sa zabaviť

thoughtfulweirdo
13. jún 2019

@helena1982 Jasne, ale toto je ako v skolke 🙂 nie ja ty, nie ty, nie ty, nie ty.... Teraz dopraje ona jemu, nabuduce on jej. Uprimne, ja toto absolutne neriesim. Ked chcem niekomu dopriat, tak bez akychkolvek podmienok, jednoducho z lasky.

pragmaticka
13. jún 2019

Jasne nech ide bez teba...praveze super napad. Ked mala mala mesiac moj muz bol sam na svadbe,mne sa nechcelo.ked mala mala 3 mesiace,boli sme spolu na svadbe mojej kamosky. Mala spala vedla v izbe chodila som len kojit. Neskor som s nou odisla,muz prisiel o 5tej rano.. a to bola svadba mojej kamosky kde poznal fakt len par ludi a nehovoril aki tou recou 😀👍Mne sa to praveze velmi paci, ze je taky otvoreny a spolocensky.

miskamilka
13. jún 2019

podla mna uplne v pohode, o 20tej odist... aj u nas tak odisiel manzelov bratranec s malym dietatom, vsetci to chapali.. prip. ak je moznost nocovat v blizkosti svadobnej saly, zavolajte si niekoho na strazenie (napr. babku) a ty mozes podla potreby odbiehat dieta nakojit, uspat, cokolvek bude treba.. my sme takto boli na 3 svadbach, ked mala nasa mala 2, 3 a 10 mesiacov... btw, tiez by som.nesuhlasila, aby isiel manzel sam..

ladybug6
13. jún 2019

@spinoscapularnabeta ahoj, my sme mali skoro pred rokom svadbu a úprimne mňa by nahnevalo, že by ste to odvolali kvôli tomu, že malému idú zuby. Kto naozaj chce sa zariadi, netreba sa teraz vyhovarat na deti. to že staršie nechcete brať je už na vás, vy viete. Neviem však aku máš situáciu s rodičmi, či ti postrážila, ale naozaj prospeje to aj vám, že sa pôjdete trochu odreagovat. Naša švagriná bola na našej svadbe dva týždne po cisárskom reze. Prvorodenu vzali so sebou, a malinku nechala doma s jej sestrou, lebo jej rodičia boli ako svatkovci tiež na svadbe a bez problémov sa jej sestra o malú postarala s odsatym mliekom. Viem je to možno rozdiel keď ešte také malé bábo veľmi nevníma a veľa prespi...ale poviem ti strčila veľa mojich bezdetných kamarátok do vačku ako sa bavila v jej stave a to pritom ju nepovažujem za nejakú extrémnu párty zenu, večer išli uložiť deti a ešte sa aj vrátili. Veľmi sme si to vážili, že sa tak zariadili a budem si to pamätať do mojich posledných dní 😉

janynyna
13. jún 2019

@spinoscapularnabeta a prečo sa ti zdá blbé ísť a sobáš a potom trosku na svadbu. Myslím, že to každý pochopí.

via88
13. jún 2019

Vsak chodte spolu, potom vas hodi domov spat a on nech ide este, ta co, mu nepatri? 🙂 vsak ked nechodi oravidelne po piveckach, tak v tom nevidim problem.

evkamotka
13. jún 2019

Malemu daj nurofen, chodte vsetci traja a ty sa vecer odpojis. Alebo si zajednajte izbu, tam bude mat babatko klud, dohodni mamu na strazenie a obcas ho vybehnes nakojit - a mozte sa bavit spolu do rana. Ja by som to riesila tym, ze budem na svadbe ciastocne a muz kolko chce. Hold on ho proste nenakoji, necham ho ale zato este postretat rodinu, dobrw sa najest atd

saluda
13. jún 2019

Mne by nevadilo, keby siel môj chlap sám, skôr mi tu u vás vadi ten spôsob, ako si sa to dozvedela. Proste ti to oznámil, že on ide a môžeš sa pridať, ak chceš. TAk to by sa to podľa mňa v partnerstve nemalo robiť. Mali ste sa o tom porozprávať, ako si to kazdy predstavujete a určite by ste našli riešenie, v ktorom by ste boli obidvaja v pohode.
Keby ma takto môj chlap postavil pred hotovú vec, tiež by mi to vadilo. Ale keby za mnou prišiel s tým, že on by rád išiel, veď pochopiteľne, sama by som ho poslala. Vy si dieťa poznáte najlepšie, ale na druhej strane nevidim dovôd, prečo nejesť aspoň na obrad, prípadne aspoň na zaciatok hostiny. Kto nechce, ten hľadá dôvod a ten čo chce, hľadá spôsob 🙂

spinoscapularnabeta
autor
13. jún 2019

@saluda presne dakujem ti za tvoje pochopenie. my sme sa pred tým o tom bavili uz a hladali riešenie, aj sme sa vlastne dohodli ze bud pôjdeme len na obrad alebo neskor prideme pozriet na hodku dve na zabavu, zagratulovat a on vysiel týmto.

vendulka80
13. jún 2019

@spinoscapularnabeta no poviem ti tak... mna by to naštvalo rovnako ako teba. Chlapi maju tendencie vsetko tak zľahčovať, ved sak nic sa nedeje, preco by som nešiel, ved ty doma s urevanym deckom si nejako poradis a v nedelu ma prosim nerus lebo budem po opici a bude mi zle, cize zober si vsetky tri deti a chod k vašim a ja budem celu nedelu spinkat.
A druha vec... ja som zažila jednu svadbu, kde isiel chlap bez zeny a skončilo to rozvodom. Tym nechcem povedat, ze by ta tvoj podrazil ale bohuzial dnešné dievcence nehľadia naľavo napravo a chlap chudáčik doma musi zit s nervóznou ženou a upistanymi detmi, na svadbe posilnený dcl vodky lahko skoci.
Takze moja rada. Nahod sa, oblec sa, dieta mozno ku podivu ked bude medzi inými ludmi bude lepsie ako doma. O 20.00 choďte domov alebo aj neskôr a vybavene. Ale nezabudni sa zabaviť aj ty, dieta odlož muzovi na kolena aby vedel tiez, co je zábava a ty si zatancuj.

loginexistuje
13. jún 2019

@spinoscapularnabeta ak by to bola tvoja neter dcera tvojej sestry by mala svadbu ako by si to riesila? skus si nato uprimne odpovedat

vendulka80
13. jún 2019

@loginexistuje no lenze pre mna ženatý chlap sam na svadbe je total prepadák. Nech by sa mu vydávala aj neviem aka rodina. On nejde na pivo s kamošmi kde moze ist sam. Svadby su vacsinou rodinne udalosti a prist s tym, ze ja idem a ty si rob co chces je pre mna osobne egoizmus. A navyše on nechápe jej dôvodom, cize asi decko s horúčkami, urevane, nervózne nie je preňho vobec podstatne. Dôležitá je svadba netere a vyhodenie z kopýtka.

loginexistuje
13. jún 2019

@vendulka80 tak ale zasa povedzme si ze bezna zena by nerobila take caviky ak by mala ist s manzelom na svadbu jeho netere a nedavala mu na vyber z varianty ze len na obrad alebo len na chvilu na hostinu proste sa to nepatri

variant ako to vyriesit je vela ale aj ta zena by si mala uvedomit ze je neslusne sa takto zachovat ak su na tu svadbu pozvany

mne to prijde ani z voza ani na voz s nou

loginexistuje
13. jún 2019

@vendulka80 a nerozumiemntej fabulacii o horuckach a pod je to 6 mesacne dieta ktoremu zubky este pojdu dva roky a potom znovu ked vypadaju a preto ako nikam nebudu chodit

asi je tam iny dovod preco nechce pisatelka ist a toto je zasterka len

vendulka80
13. jún 2019

@loginexistuje no ja som pri dcére odtrpela vsetky zuby, s každým zubom 40tky, nepomáhalo nic, som si myslela, ze si to hodím... a kebyze mi muz vtedy povie ze vies co idem sam na svadbu tak po nom hodím asi sekeru. takze ja ju viem v tomto pochopit. No ak je dieta iba zámienka tak potom je to horsie lebo v rodine nieco nefunguje.

gab1sol
13. jún 2019

My sme boli na svadbe, keď mala mladšia 2 týždne. Kým sa len večeralo, boli sme tam, ako začala hlučná zábava, cca o ôsmej, odišli sme. Mladomanželia však boli veľmi radi, že sme prišli a že nás videli aj s malou. Na druhej strane, keď som mala svadbu ja, moja švagriná bola v 8. mesiaci, na svadbe nebola dlho, večer ju brat zaviezol domov a on sa vrátil a bol s nami až do rána. Nikto sa na nikoho neurazil. Predsa len svadba je niečo iné ako si len vyraziť do mesta na pivo.

nyusika
13. jún 2019

Choďte spolu, keď budeš mať pocit, že už musíš ísť domov s bábätkom, na mieste sa rozhodnete, či pôjdete spolu, alebo manžel ostane. Podľa situácie na svadbe, podľa nálady.

natuska87
13. jún 2019

@spinoscapularnabeta No... U nás detto.Ty si zvyknutá na deti, idem sám.Všade!Trvalo to 30 rokov.Svat jubileum, idem sám "Ako vysvetlíš, že nejdem ja? "...Staráš sa o chorého psa! ˇUchvatné...☹