Meno Damien pre dievčatko
Zdravím, dievčatá. Hľadáme meno pre dievčatko. Nevieme ešte čo čakáme, ale chceme byť pripravení🙂 Páči sa mi meno Damien, ako dievčenská verzia, kdesi som čítala, že vo francúzsku sa používa. Skúšala som hľadať na iných stránkach a aj tu, ale väčšinou som našla v diskusiách len Damiána a Damiena ako chlapčenské mená. Počuli ste niektorá aj o tejto dievčenskej podobe?
@amelie123 Aj ja som za Ameliu 🙂
@awalancha3 primitivizmom v tejto teme ovplyvas jedine Ty....prides a urazas.
@awalancha3 vysvetli mi preco preboha ludia z okresu Bratislava su namysleni jak svina a nedovidia si na spicku nosa?Cim ste VY taki vynimocni?Ja som z dediny a som na to hrda.A predstav si,z tej dediny som sa dostala az do Montrealu, 5 milionoveho mesta.A som za to namyslena?Urazam za to ludi zo Slovenska a z dedin?Hovorim im ze su primitivni?Zobud sa prosim ta pekne,neviem aky sen ty snivas
A mimochodom,nechcela som hovorit nic na mena Tvojich deti,ale Ty sa tu mas co psoledna vyjadrit k tejto teme.Ty si dala mena svojim detom ake sa davali za cias 2.svetovej vojny,skus zakricat na namesti Helenka a otoci sa ti akurat tak 50 dochodkyn.Takze asi podla seba sudim Teba vsak?
@awalancha3 normalne zasnem:Preco sme jednoduche mysliace bytosti?Pretoze mame iny nazor ako Ty?Preco sa nam pacia zahranicne mena?
@awalancha3 no myslim,ze tvoja inteligencia sa prejavila oboma tvojimi prispevkami,ci kym niekto nema viac ako 40 r.a nie je z BA,je nedostacujuci na to, aby sem pridal prispevok a na nieco sa pytal? Tak potom netusim,preco reagujes a hlavne takymto stylom 😝 A mimochodom som z BA,ale evidentne taky komplex ako ty nemam...
Normalne nemam slov ako mozu niektore osoby takto aj rozmyslat....Povysovat sa nad ostatnych...Az mi prislo zle,doslova...
ja ze odkial si mi povedoma a uz to mam....davnejsie si na inom fore o chudnuti {vesely miro} zalozila svoju temu, kde si chcela chudnut s babami iba nad 90? 100? 110? 120? KG????? ...No presne si uz nepamatam...jedine, co si pamatam, ze ked som ta tam prisla podporit a zazelat ti uspechy, tak si tam na mna vybafla ako harpia, ze ako si to vobec dovolujem ja tintitko prist k tebe do temy ,ked nemam ANI 100kg a ze si to nezelas...a ine, veci co tu komentovat ani nebudem....vtedy som si pomyslela, co sem nenapisem, ale teraz si myslim fakt -zvlast po tvojich komentoch, ze si hodne obmedzena osobka a je mi ta luto....nuz a o tych jednoducho mysliacich osobkach by som na tvojom mieste mlcala....
..nuz a k teme, mne sa tiez nepacia zahranicne mena u slovakov, aj ked uz si clovek zvykne na vselico a meno damian ci damien sa mi celkom paci..ja mam syna daniela a kebyze je to dievka tak dam daniela...
A mne sa náhodou meno Damien páči.Asi preto,že som tiež zo zastrčenej dediny menom Košice 😀
Zapamätaj si,že to bude tvoje dieťa a ty mu dáš meno,nie nejaká mamina z koníka.A nie každý s ním bude súhlasiť.každý má iný vkus.
no a k názorom awalanche .asi si myslí,že keď má 41 rokov,tak može každého urážať a dávať takéto blbé komenty.žeby to bolo jej vekom?neviem..hovorí sa,že čím je človek strarší ,tým je múdrejší a skúsenejší.ale u nej to platí asi naopak. 😝
mimochodom meno Henrich a Helena sa mi tiež nepáčia.ale nebudem teraz niekoho urážať a hovoriť že sa jedná o niekoho z nejakej zastrčenej dediny ..každý sme odniekiaľ...
jejda, pridaj k tvojmu priezvisku PALLA-DI a to sme my..len sa piseme s jednym L....moje deti su Alexandra a Daniel....mm velmi chcel VLADISLAV...mne sa to velmi nepacilo, teraz by som to brala....clovek casom meni aj vkus...asi...ako volali bz sme ho VLAD...vraj to znie tvrdo a bol by to chlap ako hora... 😀 Daniel znie makko a je to fakt aj dost citlivy chlapec...podla mna meno ovlyvnuje charakter...tak ja to berem uz teraz vazne... 😅
Vlad bol jeden znamy novinar a redaktor v rusku, spravil velke reformy v 90rokoch proste talent, ho zavrazdili a moj muz ho zral z prof. hladiska..tak zato....mne sa to spajalo s Meciarom Vladom tak som to zavrhla hned 😀 ze ziadny VLAD....
inak v rusku volaju Alexandry aj šura, tak to som mu hned, ze nech sa neopovayi ju tak tu volat....
poznám Damianku..je to už veľké dievčatko😉 mimochodom tá daniela pasuje🙂 držím palce
@awalancha3 neviem preco ale je potom plna Blava Sofiniek,Vanesiek atd.,ze??? 😝 Tvoje ustipacne poznamky su uplne mimo.
@amelie123 ja mam tiez dceru s netradicnym menom a ak take das tak sa musis pripravit aj na komplikacie s tym suvisiace ako napr.-okoloiducim a pytajucim sa na meno dietatka ho budes musiet aj viac krat opakovat kym pochopia ze dobre pocuju-prababky a starsi pribuzny sa meno dietatka ani naucit nemusia ( manzelova babka doteraz nevie ako sa moja dcera vola🙂 a svokor sa to meno ucil pol roka) a budu ti donekonecna vsetci klast otazky preco si take meno dala 😀 Ja si ale za menom svojej dcery stojim,chcela som medzinarodne meno.
A Amelia je krasne meno 🙂
Meno sa ma hodiť k priezvisku ak tvoje nie je typicky slovenské dá sa... Mne sa moc nepáči ked sa dávajú moc exoticke mena k slovenským priezviskam ak sa žije v zahraničí tak sa to este nejak vstrebe 😀 ale na Slovensku to znie ako (aspoň mne to tak pripadá... viem ze za toto dostanem teraz dobre vynadane 😀 ) prikraslovanie života a vkladanie nádejí do toho ze zo špeciálnym menom aj dieťatko bude určite raz úspešne a špeciálne a už iba pri vysloveni jeho mena sa budú ľudia otáčať... v mojej rodine mame tiež prípad takého mena a po všetkých možných zdrobnelinach sme sa prepracovali k niečomu čo silno pripomína meno macicky 😵 Damiana hmm neviem... znie dost tvrdo Diana je podobne a znie jemnejsie mne sa veľmi páči